Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote:
Pitanje: Je li neko radio špuru kod Neškovića? Jel' sve ok to ili da idem negdje drugo?
Mene je neko navratio, ali to je besmisleno, taj uradi isto kao bilo ko drugi. Dakle, otići gdje je najbliže i najjeftinije.
ma uradi djavola , nisu ni dohvatili zadnji dio tj. multi link , sreca pa imamo Bitangu koji se razumije , inace bi nam uzimali pare ni zasta , ja vise ne idem kod njih
Averus wrote:
Meni je Nešković najbliži, a naplaćuje 15KM
Zato i pitam, jer je svugdje 30 ili 60KM, pa mi sumnjivo da rade za 15, a digitalna je...
daj prijedlog, blizu Dobrinje, Aerodroma, Mojmila...
zar neko u sarajevu ima neku koja nije digitalna? pomocu stapa i kanapa steluje? pisali smo o tome 100x ovdje: ferhatovic blazuj provjeren-laserska hunter kao u delti,sava kranj na stupu,nisam isao nikad,ali imaju novu masinu ,prosle godine postavljenu..
Da ti pričam da sam upoznao lika koji štap, špagu i ogledalo koristi, ti mi ne bi vjerovao (nisam kod njega nikad uradio špuru, naravno)
A izvini nisam pročitao sve stranice teme, pa ne znam to za špuru... Za Deltu sam znao, ali meni su uzimali 60KM ne 30-35KM... Ferhatović prvi put čujem
Averus wrote:
Meni je Nešković najbliži, a naplaćuje 15KM
Zato i pitam, jer je svugdje 30 ili 60KM, pa mi sumnjivo da rade za 15, a digitalna je...
daj prijedlog, blizu Dobrinje, Aerodroma, Mojmila...
zar neko u sarajevu ima neku koja nije digitalna? pomocu stapa i kanapa steluje? pisali smo o tome 100x ovdje: ferhatovic blazuj provjeren-laserska hunter kao u delti,sava kranj na stupu,nisam isao nikad,ali imaju novu masinu ,prosle godine postavljenu..
Prije neki dan starom se u voznji ugasio auto (Polo, 1.4 16v-2004.) to se desilo u Hercegovini i BIHAMK mu na licu mjesta kaze puk'o remen.
Ne bi to bilo tol'ko tragicno da isti nije zamjenjen prije 2god (nekih 10 000 km). Odvezli kod majstora koji je radio zamjenu i koji mu inace servisira godinama auto i nije bilo problema, on pogled'o kaze pukla klackalica.
Ne razumijem se bas u dijelove motora, jel moguce da je pukla ona sama od sebe, ili je pukao remen pa izbio i nju? Stari kaze da je valjda sve mjenjano kad je radjen remen prije 2 god.
Hvala
moze biti i jedno i drugo,tj da je pukla klackalica,upala pod bregastu i onda pukao remen,a moze biti i da je pukao remen pa klip stigao ventil i onda pukla klackalica...to ti niko sa sigurnoscu ne bi mogao reci sta se desilo...
danas se vozim sa bratom u Corsi i od jednom mu prestane raditi klima.. okrece ono 1,2,3,4 i ne cuje se da radi - otkazalo, nit grije nit hladi (ne puse nikako).. evo jos mu nije proradilo.. servis je radio prije mjesec, zamijenio ulje i sve filtere.. do cega moze biti? savjet? hvala.
konektovan wrote:Moze li biti kakvih posljedica ako se vozi sa iskopcanim maf senzorom??????
moze , nema dima
Nema dima kad upalim cileta, pa onda iskopcam maf, a ako ga ostavim iskopcanog, i motor se ohladi nakon par sati, na paljenju onda dimi ko i sa ukopcanim.
konektovan wrote:Moze li biti kakvih posljedica ako se vozi sa iskopcanim maf senzorom??????
moze , nema dima
Nema dima kad upalim cileta, pa onda iskopcam maf, a ako ga ostavim iskopcanog, i motor se ohladi nakon par sati, na paljenju onda dimi ko i sa ukopcanim.
sto ne pogledas ono sto sam ti rekao , nacuo sam da cesto zbog ovoga senzora temperature to rade