Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma, dobro to. Pod napisanim nisam mislio nista slabo u vezi Kalasa ...
Htio sam reci da se bezze zamaramo nekim visokim tehnoloskim dostignucima jer nas nigdje nece odvesti. I da bez potrebe gledamo na ruski leteci otpad u salonaca kao na neki bauk. Kalas, rov i udri bice jos dugo, dugo nacin ratovanja ovdje kod nas ....
swanfilter wrote:Ma, dobro to. Pod napisanim nisam mislio nista slabo u vezi Kalasa ...
Htio sam reci da se bezze zamaramo nekim visokim tehnoloskim dostignucima jer nas nigdje nece odvesti. I da bez potrebe gledamo na ruski leteci otpad u salonaca kao na neki bauk. Kalas, rov i udri bice jos dugo, dugo nacin ratovanja ovdje kod nas ....
Sve ok
Poenta je da nema ništa loše u tome zato ja tebi odgovaram na taj nacin..
Ti kao da si i dalje u 93 i pod kalaš misliš na stariju verziju
ne kontam ovu sutnju oko sajma. ni jedan portal nije prenio da ucestvujemo. biznisinfo je samo rekao da je sajam otvoren.
a ucesce na sajamcicu u splitu su danima provlacili kriz medije. tipa "uspjesno ucesce" a bilo je i "slika iz cevapdzinice" a taj sajam u splitu je 5% od ovoga u stambolu.
p. s. da oni nisu sta ljuti na nas zbog ismijavanja ucesca na IDEX-u.
155_mm wrote:ne kontam ovu sutnju oko sajma. ni jedan portal nije prenio da ucestvujemo. biznisinfo je samo rekao da je sajam otvoren.
a ucesce na sajamcicu u splitu su danima provlacili kriz medije. tipa "uspjesno ucesce" a bilo je i "slika iz cevapdzinice" a taj sajam u splitu je 5% od ovoga u stambolu.
155_mm wrote:ne kontam ovu sutnju oko sajma. ni jedan portal nije prenio da ucestvujemo. biznisinfo je samo rekao da je sajam otvoren.
Mozda hin je sramota. Jebo te led sta su ljudi doćerali. Avioni, kamioni