BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mračajski proto
#8976 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Džeko je u toj drugoj utakmici protiv Portugala igrao sasvim dobro. Imaju na Youtubeu njegovi prodori i dobri potezi ako se ne sjećaš. Muslimović je sasvim solidno igrao u našem dresu, a drugi je par cipela što je dobio znatno manje prilika nego Ibišević.
Jeste, Zlatan je promašio jednu šansu, a Ibišević dvije (u tim ključnim tekmama kad je pitanje biti ili ne biti). Sjeti se tog istog Ibiševića protiv Španaca u Zenici šta je promašivao.
Da zaključim: Ibišević mi je drag, ali nije baš neki napadač kakvim ga vi prezentirate.
Jeste, Zlatan je promašio jednu šansu, a Ibišević dvije (u tim ključnim tekmama kad je pitanje biti ili ne biti). Sjeti se tog istog Ibiševića protiv Španaca u Zenici šta je promašivao.
Da zaključim: Ibišević mi je drag, ali nije baš neki napadač kakvim ga vi prezentirate.
- BHF_Manijak
#8977 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vedad napadac za male utakmice? Ekipe poput Bayerna, BvB-a, Schalkea se ne bi slozile s tobom!
Znamo mi da Ibisevic nije Drogba, Ibrahimovic ili Falcao, ali ti ga ovdje predstavljas kao da je Melunovic! Takodjer smo svjesni da je on limitiran igrac, bar kada je rijec o repci, jer je igrac koji zavisi od ekipe tj. samo je odlican u okviru 16 metara, gdje stoji i trpa, ali cemu omalovazavanje?
Uostalom, ne znam kako cista obraza spominjes da je Muslimovic kvalitetniji, a Vedad ima 18 puta bolju karijeru i statistiku od njega!
Sta, je li to Ibisevic podvojena licnost, pa je jedan u Stuttgartu a drugi u repci, ili kako to hoda? Mislim ono, Stuttgartu valja, a nama ne? Ne kontam te Allahami!
Znamo mi da Ibisevic nije Drogba, Ibrahimovic ili Falcao, ali ti ga ovdje predstavljas kao da je Melunovic! Takodjer smo svjesni da je on limitiran igrac, bar kada je rijec o repci, jer je igrac koji zavisi od ekipe tj. samo je odlican u okviru 16 metara, gdje stoji i trpa, ali cemu omalovazavanje?
Uostalom, ne znam kako cista obraza spominjes da je Muslimovic kvalitetniji, a Vedad ima 18 puta bolju karijeru i statistiku od njega!
-
SaPnA
#8978 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jebo portugal sta je dzeko promasio protiv francuske, da je pogodio bar jos jednom od one 2-3 prilike ne bi mi ni vidili portugala, pa lulic sta je promasio, daj ba nemoj zajebavat
- Mračajski proto
#8979 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Okej. Ako ja Ibiševića smatram za prosječnog igrača, zašto ga onda ti predstavljaš kao stroj kojeg se boje svi velikani u Bundesligi? Ispade da on sve karinđa tamo. Vedad Ibišević, strah i trepet njemačkih klubova. Taj isti veliki njemački klub u kojem igra Ibišević je dvanaesti završio prethodnu sezonu. Toliko o realnom razmišljanju.
Vama ako je okej da buši amatere iz ovih reprezentacija sa početnim slovom ''L'', a da da kao kakav slino šuta preko gola protiv tih jačih - onda vas shvatam. Koga briga za jače tekme u baražu.
Vama ako je okej da buši amatere iz ovih reprezentacija sa početnim slovom ''L'', a da da kao kakav slino šuta preko gola protiv tih jačih - onda vas shvatam. Koga briga za jače tekme u baražu.
- DonVito
- BHF_Manijak
#8981 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne predstavljam ga ja kao neku neman, ja kazem da je solidan napadac, da kazem prosjecan i u poredjenju sa Muslimovcem bolji je, bar im karijere tako kazu. Da bi mogli i trebali imati bolje - slazem se, ali gdje su? Nemamo rezervnog, a kamo li boljeg od njega! 
- Mračajski proto
#8982 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
U jednom od prethodnih postova sam napisao da nemam ništa protiv njega i da je dobar napadač, ali da ne treba pretjerivati. Uostalom, Vedo mi je pozitivna ličnost. Kako god, veliki bi problemi bili kad bi nam se povrijedila 3-4 bitna igrača i kad bi ovisili o Svršajevićima i sličnim...
- DonVito
#8983 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Muslimovic je godinu dana bio bez kluba toliko o njemu da ne pricam da je u najbolji nogometnim godinama vukao se po grčkim pašnjacima, drag mi jeste ali..
Last edited by DonVito on 30/06/2013 20:49, edited 2 times in total.
- mevkobass
- psy5000
#8985 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ode Zuka u tursku 
-
SaPnA
#8986 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
daj ba pa poredis ga sa djetetom iz bubamare

- DonVito
#8987 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Samo sto je mozda zaint. pa je potpisao, ode pa nije ni cudo sto je Pjanic od Barse do Totenhama itd..psy5000 wrote:Ode Zuka u tursku
-
PeppermintSA
#8988 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
psy5000 wrote:Ode Zuka u tursku
navodno...
- Muhamed Đakmić
#8989 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Emir Hadžić u reprenztaciju.
- DonVito
#8990 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sarajevo1946 wrote:Emir Hadžić u reprenztaciju.
-
palermo
#8991 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kako bolan manijače, na stranu sva zajebancija, ali reći da bi trebali imati boljeg od Vede je huljenje na boga. Pa mi smo Bosna i Hercegovina, mala zemlja koja se nikad nije plasirala na svjetsko prvenstvo, jedan od naših napadača igra u Štutgartu, velikom Štutgartu, nezamjenjiv je tamo, ima sve ovlasti,može promašiti penal i opet puca slijedeči, vrijedi deset miliona Eura......mislim. Naravno,da bi bilo bolje da imamo Mesija, ali da ja sad ne pravim životne komparacije.....ovo mi liči na onu narodnu, kad se sirotinja dočepa para.....jadna nam majka sa ovom pameti kad potrošimo ovo što nam je sad od boga dato.....BHF_Manijak wrote:Ne predstavljam ga ja kao neku neman, ja kazem da je solidan napadac, da kazem prosjecan i u poredjenju sa Muslimovcem bolji je, bar im karijere tako kazu. Da bi mogli i trebali imati bolje - slazem se, ali gdje su? Nemamo rezervnog, a kamo li boljeg od njega!
- BHF_Manijak
#8992 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nisi me skont'o, htio sma reci u tom fazonu da bih volio da imamo dvojicu Dzeka u napadu, ili jos bolje - dvojicu Ibrahimovica, ali jebiga nemamo.
Vedo je ok, to sam nebrojeno puta ponovio i i dalje sam stava da ga nasa taktika ne iskoristava dovoljno, ali ruku na srce ne mozemo sebi ni priustiti igraca u polju koji ce samo stajati u 16m i trpati, nismo Barca. 
- forum_selektor
#8993 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ja dobre emisije 
-
iamia
#8994 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kao i obicno, sarajevski zongleri nas zajebavaju u vezi reprezentativaca.
za njih postoji edin dzeko.... misimovic../.............. i onda crna rupa u svemiru.
vedo kao nije dovoljno dobar ?
djeco, ostavite se droge dok ste jos mladi.
za njih postoji edin dzeko.... misimovic../.............. i onda crna rupa u svemiru.
vedo kao nije dovoljno dobar ?
djeco, ostavite se droge dok ste jos mladi.
- Logovan
#8995 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kažeš Muslimović bolji od Ibiševića zato što ima bolju statistiku, ali zato Ibišević igra u Bundesligi a ovaj drugi tamo kod Kineza.Sarajevo_Grad wrote:Ibišević za 46 utakmica za reprezentaciju BiH dao 17 golova, a Muslimović za 30 utakmica 12 golova. Veliki li je igrač i fudbalski znalac taj Ibišević.Uz to je Muslimović igrao kad smo imali banana reprezentaciju.
- luckylaka
#8996 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pandža blizu Rangersa
Reprezentativac BiH seli u Glasgow?
-
palermo
#8997 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Znači u treću škotsku liguluckylaka wrote:Pandža blizu Rangersa
Last edited by palermo on 30/06/2013 23:30, edited 1 time in total.
-
zlajapravaraja
#8998 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne m're Pandja u Rendzerse, jer je katolik. Pandja je samo za Celtic-a.luckylaka wrote:Pandža blizu Rangersa
- DonVito
#8999 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa ako je tako to znaci da je Pandza bivsi rep. BIH.luckylaka wrote:Pandža blizu Rangersa
- luckylaka
#9000 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Rangers je od ove sezone cini mi se druga liga.Evo malo vise info*******************..Reprezentativac Bosne i Hercegovine Boris Pandža karijeru bi mogao nastaviti u redovima Glasgow Rangersa.palermo wrote:Znači u treću škotsku liguluckylaka wrote:Pandža blizu Rangersa
Reprezentativac BiH seli u Glasgow?. šala mala, Rangers je veliki klub, mada je istina da će sad igrati u trećoj šktskoj ligi, taman Pandži da istekne ugovor do povratka u prvu ligu
Pandži je upravo danas istekao ugovor sa belgijskom ekipom Mechelena, što znači da je postao slobodan igrač.
Za njegovu usluge zainteresovala se ekipa Glasgow Rangersa, koja će naredne sezone igrati u drugoj ligi Škotske.
Navodno je ključnu ulogu prilikom realizacije ovog transfera imao Pandžin sugrađanin i nekadašnji saigrač u reprezentaciji Bosne i Hercegovine Saša Papac.
Papac je šest godina nosio dres Rangersa, a čini se kako će na Ibroxu od naredne sezone biti još jedan bh. internacionalac.