Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muscletech Creactor - odličan HCL kreatin. Kod nas cca. 80 KM, na iHerb ja plaćao sa dostavom nekih 45 KM
Doktore, koliko dugo si cekao posiljku????[emoji4]
Sent from my C6603 using Tapatalk
A tad im je bila neka frka. Naručio sam neposredno pred ovo povećanje cijena za dostavu (vjerovatno su i povećali da smanje sebi promet ) i čekao sam oko mjesec dana (koji dan više). Nije bilo carine i tih stvari. Isplati se i to čekanje, samo iz principa zbog bezobrazno visokih cijeni ovdje. U to vrijeme (kad sam naručivao na iHerb) je na bb.com bila ponuda za ovaj kreatin da za 80 KM dobiješ 3 pakovanja
I ova kutija kad bude blizu kraja, naručit ću novi. Malo manje od 23€ košta sa dostavom. Opet se isplati
AKo ga budeš uzimao, vidi na IHerbu. Kod nas je oko 65KM, a preko iHerba ti ne bi trebao izaći preko 50KM, a evo ti i kod za free shiping, ako nisi prije naručivao (onda će te izaći oko 35KM)
SZN749
Da ne gledam sad sve ti vjerovatno znas. Ima li jos sta jeftino. Vidim imaju npr. od ON bcaa kapsule u pola cijene od one ovdje. Odnosno kod njih dobijes 1000 kapsula a ovdje po toj cijeni dobijes 200. Ako je postarina free.
Iskreno, ja uzimama samo BCAA, C vitamin i Glucozamine. To mi se isplati. Protein se ne isplati jer je skup shipping, a i obračunaće se carina i PDV.
Čini mi se da su jefiniji i prework out, Creatine i L Carnitine, ali to ne koristim, pa ne mogu biti siguran.
Sada im neki popust od 15% na suplementaciju, pa treba to iskoristiti.
Mislio sam piti sa anabolic haloo, pa da nije previse BCAA i glutamina?
Sa shippingom izađe oko 28 Eura, znači da postoji realna šansa da ćeš platiti carinu i PDV. Ako naručuješ prvi put evo ti kod SZN749, i onda imaš popust od 5$ na šiping, tako da bi pošiljka trebala biti ispod 50 KM.
Što se tiče kvaliteta, ne mogu garantovati, ali piše da ima 8g BCAA (2:1:1), a većina drugih ima 5 ili 6 grama, pa ovih 20 doza dođe kao negdje 30.
Slabo koji imaju 5-6 grama. Ono sve sto sam vidio jeste da imaju 1000-2222 mg. I ovi sto imaju po 5-6 grama, skoro ista im je cijena kao i kod ovog PRO.
Ali mene zanim druga stvar. Posto bih koristio Anabolic Haloo i posto u njemu ima vec po dozi 2,5-3g BCAA i 2,5 grama glutamina, da li je previse na to dodati i ovih 8 g BCAA i jos 5 g glutamina?
channel10 wrote:Slabo koji imaju 5-6 grama. Ono sve sto sam vidio jeste da imaju 1000-2222 mg. I ovi sto imaju po 5-6 grama, skoro ista im je cijena kao i kod ovog PRO.
Ali mene zanim druga stvar. Posto bih koristio Anabolic Haloo i posto u njemu ima vec po dozi 2,5-3g BCAA i 2,5 grama glutamina, da li je previse na to dodati i ovih 8 g BCAA i jos 5 g glutamina?
Naravno da nije.
I slabo gledaš prave BCAA. To što ti gledaš je u tabletama. Svaki normalni BCAA daje 5g istih (najmanje) po mjerici u omjeru 2:1:1. Evo primjer odličnih, a daju cca 7g BCAA po mjerici.
Sve sam probao i nema greške ni sa jednim proizvodom. Te Optimum Nutrition BCAA su precjenjene. Ne znam ko živ to može uzeti pored ova 3 proizvoda gore.
channel10 wrote:Slabo koji imaju 5-6 grama. Ono sve sto sam vidio jeste da imaju 1000-2222 mg. I ovi sto imaju po 5-6 grama, skoro ista im je cijena kao i kod ovog PRO.
Naravno da nije.
I slabo gledaš prave BCAA. To što ti gledaš je u tabletama. Svaki normalni BCAA daje 5g istih (najmanje) po mjerici u omjeru 2:1:1. Evo primjer odličnih, a daju cca 7g BCAA po mjerici.
Sve sam probao i nema greške ni sa jednim proizvodom. Te Optimum Nutrition BCAA su precjenjene. Ne znam ko živ to može uzeti pored ova 3 proizvoda gore.
Nikad nisam čuo za ove proizvođače , pa ih nisam ni gledao. Ako neki od ovih ima na iherb, naručit ću ih sigurno.
Yoda, hvala na kodu za free shipping
pa sta je cudno sto ima 30g...pola litra obicnog mlijeka ima 17 grama. Ovo ti izadje 6 grama na 100ml, sto i nije nesta pretjerano. Ovaj prosupps BCAA sam vidio da ima u musclefreaku
edit
evo vidim ima bodyfit amino perfection 7g BCAA i 3g glutamina... sad je na nekoj akciji
Last edited by konahawaii on 19/10/2016 12:01, edited 3 times in total.
konahawaii wrote:pa sta je cudno sto ima 30g...pola litra obicnog mlijeka ima 16 grama. Ovo ti izadje 6 grama na 100ml, sto i nije nesta pretjerano. Ovaj prosupps BCAA sam vidio da ima u musclefreaku
pola litre milkosovog 0,5mm ima 22 grama. barem tako piše na deklaraciji.
konahawaii wrote:pa sta je cudno sto ima 30g...pola litra obicnog mlijeka ima 16 grama. Ovo ti izadje 6 grama na 100ml, sto i nije nesta pretjerano. Ovaj prosupps BCAA sam vidio da ima u musclefreaku
pola litre milkosovog 0,5mm ima 22 grama. barem tako piše na deklaraciji.
Naravno da nije.
Samo ovaj drugi ima na iherbu. Prosupps je na drugim stranicama cca 45 funti, a ovaj treci nisam ni trazio. Cim se 45 funti, meni se ne da zezati sa carinom i placanjem bezveze.
Znaci valja i ovaj SciVation?
edit: Otisao na checkout i sa cijene od 25-26 dolara, umanjise sa onim kodom 5 dolara i onda dodase shipping koji je od 10,5 do 30 dolara (u zavisnosti od izbora dostavljaca )
pio moj haver, kaze usro se ko grlica kad je popio
Kad god sam popio čokoladno mlijeko, bilo mi je kao kod tvoj jarana
Također, kad god sam popio ON -ov gold whey,isto se dešavalo. Tako da sam zbog toga prešao na Anabolic Haloo. Mada gold whey sam pio sa mlijekom, dok Haloo pijem sa vodom.
Popijem ponekad ovaj dukat fit prije treninga, kada nemam neki konkretan preworkout, trenutno uzimam Impact whey protein, kolko para tolko muzike i Muscletech kreatin, odlican
Imam kod kuce dva tega od 10 kg i ravnu sipku sa tegovima koja ima 40 kg , imam i onu klupu za bench. Pa me zanima koje bi mi vjezbe bilo najbolje da radim sa ovim tegovima i kilazom kod kuce ? i koje su najbolje vjezbe za trbusne misice