Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
video

#8976 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by video »

Ma daj ba @komi, nemeRe se od KOS-ovca napraviti normalan insan - ama bas nikako !

Eno mu Gusinje, nek ide tamo pa nek gradi mordore i kule samo taKe.
ultima_palabra

#8977 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ultima_palabra »

Eh sad kliknite na prvu stranicu ove teme i šta je Fahro pričao o Hrvatima :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8978 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Truba »

Kosovac ili ne

ja nemam neke zamjerke za ovog lika
na kraju krajeva nije ni baljo :D što bi se reklo nit je previše zelen da bi druge prevodio na zelenu
nemam neko štovanje prema bošnjacima iz raške oblasti koji dolaze u sarajevo mijenjati mirkolimu
ali opet nemam neko loše mišljenje o fahri
možda je krimos... pa i ostali su :D na političkoj sceni
možda je bio dio državnog aparata za represiju prije 1991. pa i mnogi drugi su bili ako ne dio... onda su bili oni što uživaju njegove blagodeti na kostima ostalih
i tako dalje

sve što mu se zamjeri može se zamjeriti i većini likova sa političke scene koji su stariji recimo od 45 godina

ukratko ne veća karina od ostalih ali opet mu se nešto mnogo prigovara nije mi to proporcionalno
Bosnjak333

#8979 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Bosnjak333 »

JoseMujica wrote:
Bosnjak333 wrote:Fahro se pojavio na TV Alfa ciji je ujedno i vlasnik,sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore. :lol:
samo je jedan :D

Image
Ko je ovaj?
Truba

#8980 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Truba »

pa adil kulenoviž
poznat po intervjuiranju samog sebe
i prvom bh rijalitiju sa paukom na skenderiji
Bosnjak333

#8981 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Bosnjak333 »

Black swan wrote:pa adil kulenoviž
Stvarno nikad cuo.
burger_pasa

#8982 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by burger_pasa »

Black swan wrote:Kosovac ili ne

ja nemam neke zamjerke za ovog lika
na kraju krajeva nije ni baljo :D što bi se reklo nit je previše zelen da bi druge prevodio na zelenu
nemam neko štovanje prema bošnjacima iz raške oblasti koji dolaze u sarajevo mijenjati mirkolimu
ali opet nemam neko loše mišljenje o fahri
možda je krimos... pa i ostali su :D na političkoj sceni
možda je bio dio državnog aparata za represiju prije 1991. pa i mnogi drugi su bili ako ne dio... onda su bili oni što uživaju njegove blagodeti na kostima ostalih
i tako dalje

sve što mu se zamjeri može se zamjeriti i većini likova sa političke scene koji su stariji recimo od 45 godina

ukratko ne veća karina od ostalih ali opet mu se nešto mnogo prigovara nije mi to proporcionalno
vjeruj mi da ni ja nemam ama bas nikako visoko misljenje o tebi i tvojim komentarima... pa ???
Adriatic

#8983 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Adriatic »

Black swan wrote:pa adil kulenoviž
I teferićima sa Nenadom Kecmanovićem na Palama prije koji mjesec.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8984 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

Bosnjak333 wrote:
JoseMujica wrote:
Bosnjak333 wrote:Fahro se pojavio na TV Alfa ciji je ujedno i vlasnik,sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore. :lol:

Image
Ko je ovaj?

:shock: auuuuuu ovo je direktni crveni.
Truba

#8985 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Truba »

e nisam to znao za pale

fahro mi je nekako najbliži berluskoniju od svih političara
mislim da je njegova partija i kopirala program od berlija

to je neko dobro na forumu skenirao kad je bila predizborna

ali ga neš ne vole njegovi bivši uposlenici :D kažu i da ih je snimao dok rade/ ne rade
Truba

#8986 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Truba »

a nije crveni nego dokaz da je mlad momak :D il dijasporac
JoseMujica

#8987 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

Black swan wrote:a nije crveni nego dokaz da je mlad momak :D il dijasporac
ma znam :D al se neznanje barda bh,.novinarstva i NGO scene mora nekako ukoriti, barem simboliĆno
video

#8988 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by video »

Ne znaT za Adilbega i uci na ovaj podforum :shock: eh za to treba biti bas :zoka:
JoseMujica

#8989 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

video wrote:Ne znaT za Adilbega i uci na ovaj podforum :shock: eh za to treba biti bas :zoka:

što bi Sajo reko

weredsf

#8990 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

JoseMujica wrote:
Država wrote:Sjebaše FahrA. Jbt, uvijek najebe mali čovjek... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Ovo je S. Avdic napisao nedavno kada je pokrenuta inicijativa za smjenu, tipa DOdik je oko 2 metra visine, Zlatko i Bakir oko 1.90, i kako to na kraju obicno biva, strada mali covjek!!!
biske

#8991 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by biske »

Bosnjak333 wrote:
JoseMujica wrote:

Image
Ko je ovaj?
:lol:

ovakva se iskrenost mora cijeniti. :thumbup: slijedi približan odgovor, zaslužio si.

to je čovjek koji je tunji filipoviću pet minuta postavljao pitanje i formulisao ga tako da mu je tunjaga (tada je još bio pri pameti) odgovorio "nisam razumio pitanje".

google pojmovi:

"ntv99"
"the man who sold local tv station to aljezeera for two milion bam" :D
biske

#8992 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by biske »

weredsf wrote:
JoseMujica wrote:
Država wrote:Sjebaše FahrA. Jbt, uvijek najebe mali čovjek... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Ovo je S. Avdic napisao nedavno kada je pokrenuta inicijativa za smjenu, tipa DOdik je oko 2 metra visine, Zlatko i Bakir oko 1.90, i kako to na kraju obicno biva, strada mali covjek!!!
fahraon je višLji od bevande, a o nikšiću da ne pričam. :lol:
weredsf

#8993 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

JoseMujica wrote:
Black swan wrote:a nije crveni nego dokaz da je mlad momak :D il dijasporac
ma znam :D al se neznanje barda bh,.novinarstva i NGO scene mora nekako ukoriti, barem simboliĆno
Nemojte zaboraviti Nenada Glusicu, jedinog ocvjek koji se javio uzivo u emisiju koju je vodio :D :D :D
weredsf

#8994 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

[/quote]

Nije tu stvar visine nego komleksa zbog iste, to Senad Avdic zna i stalno to forsira.
Sastanak Dacica i Radoncica pratio je komentar "da su odnosi izmedju dvije zemlje najnizi od Dejtona do danas" :D
JoseMujica

#8995 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

weredsf wrote:
Nije tu stvar visine nego komleksa zbog iste, to Senad Avdic zna i stalno to forsira.
Sastanak Dacica i Radoncica pratio je komentar "da su odnosi izmedju dvije zemlje najnizi od Dejtona do danas" :D[/quote]

upravo to ....... podlo od Senada, ali Tornjaka to najviše boli :D čak više nego sama smjena koaj mu je ko kec na desetku i tu je Kazaz utrefio s komentarom
weredsf

#8996 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

JoseMujica wrote:
weredsf wrote:
Sastanak Dacica i Radoncica pratio je komentar "da su odnosi izmedju dvije zemlje najnizi od Dejtona do danas" :D
upravo to ....... podlo od Senada, ali Tornjaka to najviše boli :D čak više nego sama smjena koaj mu je ko kec na desetku i tu je Kazaz utrefio s komentarom
[/quote]
Jos sam procitao jednu tipa sjedi Radoncic na trotoaru i mase nogama :D :D
A Senad ne propusta priliku da udari po tome
nikad_vise

#8997 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

daddy-kool wrote:
nikad_vise wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:SBB ima pravo u jednom. Oni jesu uspjeli spasiti BH Pošte i HP. Ali ne svojom pronicljivošću ili znanjem, već zato što su možda prvi koji su odlučili pročitati idiotski Nišićev zakon o platnom prometu.
To samo govori o tome kako se ovdje donose zakoni, a da ih onaj ko ih predlaže ni ne pročita.
Ma ljudi imaju problem da pljuju sve u vezi SBB-a.Pa skoro jedan postavlja clanak u kojem se kaze kako u SBB tri covjeka primaju "bijeli hljeb" a presucuje se da na desetine i stotine drugih to isto primaju.
SBB je skoro poslao zakon na usvajanje kojim bi se svako ko je uzeo vise od 10 000 drzavnih para suocio sa zatvorom od 10 godina.
SBB je objavio spisak najvecih duznika
SBB je objavio spisak najvecih plata
Fahrudin je kao predsjednik SBB-a dobro radio posao.
Ali niko da se udostoji i da kaze,pa dobro ljudi nesto i rade.
Do juce Fahro prozivali srpskim spijunom a danas ga SDA i SDP zajedno sa tim Srbima smijenise iz ministarstva.
Radončić je prije ovih protesta bio političar koji je mnogo obećavao, imao je realne šanse da pobjedi u trci za predsjedništvo i da uđe u bilo koju postizbornu koaliciju. Sada ga se percepira kao opasnog čovjeka, (hrvatskog/srpskog) igrača, nekog kome ne bi smjeli povjeriti državu. Nakon pojave brojnih SBB aktivista među demonstrantima, predstavnicima građana i plenumašima, sličan image prati i stranku.

Džaba sve.
A Radoncica kao dosad nisu pokusali diskreditirati da je Srpski ili Hrvatski spijun? :lol: :lol: :lol:
Smijemo povjeriti drzavu Bakiru i Zlatki,tacno si upravu brinu se o njoj pravo,pozelio bi da ti se ovako brinu i o kuci :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja kao simpatizer SBB-a a i predsjednik stranke Fahrudin se ponosimo sto je bilo simpatizera SBB-a na protestima.To je kompliment jer su se ljudi pobunili protiv 20 godina bijede i neimastine a ti i takvi ste vjerovatno na drzavnoj sisi i boli vas qar za narod.Ne interesuje tebe sto svaki dan nekoliko stotina i hiljada tvojih sugradjana gladnog stomaka docekuje jutro.
Tebi i tim tvojim kojim mozes povjeriti drzavu neka ide na cast i obras.20 godina im takvi ko vi povjeravaju drzavu i zato i jesmo ovdje gdje smo.
weredsf

#8998 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

A Radoncica kao dosad nisu pokusali diskreditirati da je Srpski ili Hrvatski spijun?
Smijemo povjeriti drzavu Bakiru i Zlatki,tacno si upravu brinu se o njoj pravo,pozelio bi da ti se ovako brinu i o kuci
Ja kao simpatizer SBB-a a i predsjednik stranke Fahrudin se ponosimo sto je bilo simpatizera SBB-a na protestima.To je kompliment jer su se ljudi pobunili protiv 20 godina bijede i neimastine a ti i takvi ste vjerovatno na drzavnoj sisi i boli vas qar za narod.Ne interesuje tebe sto svaki dan nekoliko stotina i hiljada tvojih sugradjana gladnog stomaka docekuje jutro.
Tebi i tim tvojim kojim mozes povjeriti drzavu neka ide na cast i obras.20 godina im takvi ko vi povjeravaju drzavu i zato i jesmo ovdje gdje smo.
Izetbegović i Lagumdžija objelodanili interesni pakt s Dodikom i SDS-om..Kaze nama Radoncic, naravno da ne kaze kako su ga Zlatko i Dodik postavili za ministra na prvom mjestu :-) :-) :-)
nikad_vise

#8999 Re: AW: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbe

Post by nikad_vise »

hape_hapica wrote:
Fahro, jesi li to ti?

Normalno da ce ga prozivati srpskim spijunom kad on to i jeste. Bivsi KOS-ovac koji bi, da smo normalna drzava, vec davno dobio metak u celo zbog saradnje sa okupatorom.

Ofiran si majke mi sa svojom reklamom za Fahraona. Sta ja imam od toga sto je SBB objavio spisak najvecih plata ili duznika? Absolutno NISTA, jer to tek postaje interesantno ako se tuzilastvo pozabavi s tim. Sto on ne objavi istinu o tome kako je mogao tokom rata osnovati Avaz? Sto ne objavi istinu o svom dolasku u Bosnu?
Ma lijepa moja hapica jest se unervozila. :P :P
Sta je brate,gdje je zapelo? :D
Tog istog Srpskog spijuna smijenise Srpska braca SDA i SDP.Mislim da je sve vise ljudima jasno da je ovo kompromitiranje Fahrudina sa srpskim ili nekim drugim spijunom jedna velika maska upravo za SDA i SDP.Znas onu izreku "Drzte lopova".
Upravo se po tom sablonu vode.Slomise se da dokazu da je bivsi pripadnik KOS-a(pa ih covjek tuzi i dobije presudu,kako sam rece 28 presuda je dosad dobio i dao u humanitarne svrhe),slomise se pa tog istog kao srpskog spijuna postavise za ministra,te covjek prodje sve kontrole i dobi cak i njihovo povjerenje.Nakon sto se narod digao covjek podrzao opravdane proteste,opet se javljate sa istom pricom srpski spijun a zajedno sa Srbima ga smjeniste.Godinama trabunjaju kako je Fahro Keljmendijev covjek a taj Keljmendi godinama normalno setao Sarajevom za vrijeme SDA ministara a Fahro cim je dosao Keljmendi je tamo gdje mu je i mjesto.

Jasno je ljudima sa kakvim podvalama radite,i sada je covjek smijenjen a nema odgovornosti uopste za ono sto se desilo.
Podrzavati ljude koji nas 20 godina pljackaju i koji su narod na ulici nazvali narkomanima je sramota.20 godina niko ne spominje politicka ubistva a Fahro ih spominje i trazi krivca.50% nezaposlenih u drzavi od tih istih koji nas pljackaju svaki dan i neko ima obraza nazvati proteste drzavnim udarom.
weredsf

#9000 Re: AW: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbe

Post by weredsf »

nikad_vise wrote:
hape_hapica wrote:
Fahro, jesi li to ti?

Normalno da ce ga prozivati srpskim spijunom kad on to i jeste. Bivsi KOS-ovac koji bi, da smo normalna drzava, vec davno dobio metak u celo zbog saradnje sa okupatorom.

Ofiran si majke mi sa svojom reklamom za Fahraona. Sta ja imam od toga sto je SBB objavio spisak najvecih plata ili duznika? Absolutno NISTA, jer to tek postaje interesantno ako se tuzilastvo pozabavi s tim. Sto on ne objavi istinu o tome kako je mogao tokom rata osnovati Avaz? Sto ne objavi istinu o svom dolasku u Bosnu?
Ma lijepa moja hapica jest se unervozila. :P :P
Sta je brate,gdje je zapelo? :D
Tog istog Srpskog spijuna smijenise Srpska braca SDA i SDP.Mislim da je sve vise ljudima jasno da je ovo kompromitiranje Fahrudina sa srpskim ili nekim drugim spijunom jedna velika maska upravo za SDA i SDP.Znas onu izreku "Drzte lopova".
Upravo se po tom sablonu vode.Slomise se da dokazu da je bivsi pripadnik KOS-a(pa ih covjek tuzi i dobije presudu,kako sam rece 28 presuda je dosad dobio i dao u humanitarne svrhe),slomise se pa tog istog kao srpskog spijuna postavise za ministra,te covjek prodje sve kontrole i dobi cak i njihovo povjerenje.Nakon sto se narod digao covjek podrzao opravdane proteste,opet se javljate sa istom pricom srpski spijun a zajedno sa Srbima ga smjeniste.Godinama trabunjaju kako je Fahro Keljmendijev covjek a taj Keljmendi godinama normalno setao Sarajevom za vrijeme SDA ministara a Fahro cim je dosao Keljmendi je tamo gdje mu je i mjesto.

Jasno je ljudima sa kakvim podvalama radite,i sada je covjek smijenjen a nema odgovornosti uopste za ono sto se desilo.
Podrzavati ljude koji nas 20 godina pljackaju i koji su narod na ulici nazvali narkomanima je sramota.20 godina niko ne spominje politicka ubistva a Fahro ih spominje i trazi krivca.50% nezaposlenih u drzavi od tih istih koji nas pljackaju svaki dan i neko ima obraza nazvati proteste drzavnim udarom.
Nista bez ekoonooomije
Post Reply