Preznojila sam se u svakoj epizodi. Bar znam za ubuduce da Sundance TV bira sta ce prikazivati.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Mis mekinjas
#8976 Re: Gledate seriju - preporucite je
Evo da ponovim. Deutschland 83 je fenomenalno otkrice nakon svih silnih poslicnih americkih serija.
Preznojila sam se u svakoj epizodi. Bar znam za ubuduce da Sundance TV bira sta ce prikazivati.
- Lincoln-Burrows
#8977 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam odgledao 4 epizode, onako sporo, život jedne familije.macchiato wrote:Gledam ovih dana The Knick, dobranije za svaciji stomak, al' to i jeste jedna od njenih cari.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt3520702/
jel' gledao ko ovo, kakvo je? cudno da mi je promakla ova serijapogotovo jer je zanr po mom ukusu i onako se na prvu doima interesantnom.
Ako tražiš takvo što gledaj, meni bilo dosadno.
- Jack Be Nimble
#8978 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ja sam stao nakon prve 4 epizode, ali svako ko je pogledao do kraja kaze mi da grijesim. Meni se neda nastaviti.Lincoln-Burrows wrote:Ja sam odgledao 4 epizode, onako sporo, život jedne familije.macchiato wrote:Gledam ovih dana The Knick, dobranije za svaciji stomak, al' to i jeste jedna od njenih cari.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt3520702/
jel' gledao ko ovo, kakvo je? cudno da mi je promakla ova serijapogotovo jer je zanr po mom ukusu i onako se na prvu doima interesantnom.
Ako tražiš takvo što gledaj, meni bilo dosadno.
-
kakavdanakneiskustvu
- oldtajmer
#8980 Re: Gledate seriju - preporucite je
kako se zove serija,mislim da je iz prosle godine,kada je odjednom nestalo puno ljudi sa planete,glavni lik je neki policajac a zena mu u nekoj sekti gdje ne pricaju i samo puse cigare
ne mogu da se sjetim imena nema sanse 
- Jack Be Nimble
#8981 Re: Gledate seriju - preporucite je
Leftover? Prestao gledati nakon pete epizode. Sada krece druga sezonaoldtajmer wrote:kako se zove serija,mislim da je iz prosle godine,kada je odjednom nestalo puno ljudi sa planete,glavni lik je neki policajac a zena mu u nekoj sekti gdje ne pricaju i samo puse cigarene mogu da se sjetim imena nema sanse
http://www.imdb.com/title/tt2699128/
- brown.sugar
#8982 Re: Gledate seriju - preporucite je
Da, The Leftovers. Meni je serija odlicna, odudara od prosjeka. Druga sezona pocinje 4. oktobra. 
- boogy
#8983 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovu ću svakako imati na radaru.
-
duboka_misao
#8984 Re: Gledate seriju - preporucite je
odustala sam od powers, trenutno na repertoaru killjoys nako za pustiti mozak na pašu, i strain se tek zakuhao quinlan dolazli yaaaaay, ostalo tanko vala.
-
BJB
#8985 Re: Gledate seriju - preporucite je
Izbacili su pilot serije Lucifer, izgleda zanimljivo. 
-
DON_eARL
#8986 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gleda li iko Rick and Morty?
Krenula je druga sezona.

- konahawaii
#8987 Re: Gledate seriju - preporucite je
nije losaDON_eARL wrote:Gleda li iko Rick and Morty?Krenula je druga sezona.
- Pitarrr82
- dale cooper
#8989 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovo je najnovija vijest vezano za novu sezonu Twin Peaksa:Pitarrr82 wrote:http://www.gamesradar.com/david-lynch-w ... =totalfilm
http://consequenceofsound.net/2015/08/p ... ext-month/
Ukratko, produkcija počinje sljedećeg mjeseca. Lynch planira da režira seriju kao jedan dugometražni film
koji će se kasnije podijeliti po epizodama. I umjesto planiranih 9 biće duplo više epizoda. To je bio
kamen spoticanja u pregovorima jer je Lynch smatrao da 9 nije dovoljno za priču koju želi da ispriča.
Loša vijest? Serija će najvjerovatnije biti emitovana tek 2017, iako predsjednik Showtime se nada
da bi se moglo završiti i ranije, ali pušta Lyncha i Frosta da na miru urade ono što su naumili.
- Pitarrr82
#8990 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma i bolje laganini vjerovatno, pa ko dozivi pricace 
- Bansuri
#8991 Re: Gledate seriju - preporucite je
auu, ako je idalje onako sav spontan, pričaće se o 2020.-toj
Last edited by Bansuri on 12/08/2015 15:44, edited 1 time in total.
- dale cooper
#8992 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bitno je da kapetan Lynch i navigator Frost imaju konce u rukama.Pitarrr82 wrote:Ma i bolje laganini vjerovatno, pa ko dozivi pricace
da se u tom slučaju može fulati. Da majstori pokažu Pravim Detektivima, Izgubljenima i
ostalim pretendentima na tron kako se to radi.
- dale cooper
#8993 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jebiga, još me nije razočarao, pa mu mogu halaliti malo više vremena.Bansuri wrote:auu, ako je idalje onako sav spontan, pričaće se o 2020.-toj
- Bansuri
#8994 Re: Gledate seriju - preporucite je
biće to pravo interesantno
izvući će lynch svašta sad iz onih totalno izmijenjenih faca
bobby skroz drugi lik čovječe i cooper nam ostariii
jedva čekam
jedva čekam
- dale cooper
#8995 Re: Gledate seriju - preporucite je
Da, nevjerovatno je koliko su pojedini ostarili, da ne kažem oronuli.Bansuri wrote:biće to pravo interesantno
jedva čekam
nešto posebno izmjenio. Ali što kažeš to bi moglo donijeti neku novu dimenziju tim likovima.
I da, očekujem mnogo onih Lynchovski čudnih, sanjivih i creepy momenata.
- Bansuri
#8996 Re: Gledate seriju - preporucite je
dale cooper wrote: Da, nevjerovatno je koliko su pojedini ostarili, da ne kažem oronuli.Jedino se Ray Wise (Leland Palmer) nije
nešto posebno izmjenio. Ali što kažeš to bi moglo donijeti neku novu dimenziju tim likovima.
osvojilo me kad sam nekad negdje pročitala kako je bob u twin peaks ustvari slučajno uletio u kadar
nemarom kamermana i obilježio čitavu seriju xd
toliku slobodu daju lychu eee
a palmer je i bez serije creepy nekako
ma biće svega
- dale cooper
#8997 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nevjerovatno je kako od neke normalne, uobičajene situacije kao što je ova zabava u Lost HighwayuBansuri wrote:dale cooper wrote: Da, nevjerovatno je koliko su pojedini ostarili, da ne kažem oronuli.Jedino se Ray Wise (Leland Palmer) nije
genijalac, čak i za tu scenu je iskoristio detalj koji se njemu stvarno desio
osvojilo me kad sam nekad negdje pročitala kako je bob u twin peaks ustvari slučajno uletio u kadar
nemarom kamermana i obilježio čitavu seriju xd
toliku slobodu daju lychu eee
a palmer je i bez serije creepy nekako
ma biće svega
odjednom zna stvoriti nešto čudno i prijeteće. Kao da se odjednom nađeš u stanju budnog sna.
Da, Frank Silva (alias Bob) je radio kao scenograf, kada je Lynch navodno vidio njegov odraz u ogledalu.
Ostalo je istorija. Šteta što je Silva umro, pa se ne može pridružiti ostatku postave. Ali Leland je dovoljno
creepy da preuzme štafetu.
- dale cooper
#8998 Re: Gledate seriju - preporucite je
Showtime je objavio i prvi, mali teaser poster:

Ako se zagledate u šolju, vidjećete u kafi poznati put koji vodi do samo jednog mjesta...

Ako se zagledate u šolju, vidjećete u kafi poznati put koji vodi do samo jednog mjesta...
- Bansuri
#8999 Re: Gledate seriju - preporucite je
baš, zato i jeste uzbudljivo, što uvijek može sve da se desi i što je igra dozvoljenadale cooper wrote:
Nevjerovatno je kako od neke normalne, uobičajene situacije kao što je ova zabava u Lost Highwayu
odjednom zna stvoriti nešto čudno i prijeteće. Kao da se odjednom nađeš u stanju budnog sna.
Da, Frank Silva (alias Bob) je radio kao scenograf, kada je Lynch navodno vidio njegov odraz u ogledalu.
Ostalo je istorija. Šteta što je Silva umro, pa se ne može pridružiti ostatku postave. Ali Leland je dovoljno
creepy da preuzme štafetu.
nije opterećen kontrolom pa se tak sve doima prirodno i vole ljudi surađivat s njim
zaslužuje teeemu
uskočit će već neki
- dale cooper
#9000 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hoćemo li je praviti?Bansuri wrote:
baš, zato i jeste uzbudljivo, što uvijek može sve da se desi i što je igra dozvoljena
nije opterećen kontrolom pa se tak sve doima prirodno i vole ljudi surađivat s njim
zaslužuje teeemu![]()
uskočit će već nekibob u neko ogledalo