kakva je sad procedura za to i koliko kosta novi ?
HS kablovska
Moderator: anex
-
samir_smts
#8976 Re: HS kablovska
sinoc imo neki dernek i sad vidim daljinski od digitalne prepolovljen na pola
-
The Realist
#8977 Re: HS kablovska
http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/
Evo ponuda ovih paketa vezanih za telefoniju.
Ako moze neko reci koliko sada ovdje odlazi na telefon (pretpostavljam da je to 12KM), koliko od toga predstavlja bonus koji mozemo trositi, prije nego krene dodatna naplata, te da li ovih 0,03pf + pdv (ili je pdv uracunat) se odbija PRVO OD BONUSA, pa tek nakon sto isti iskoristimo se posebno naplacuje, ili se odmah posebno odbija.
Pretpostavljam da njih uposlenik moze da nam odgovori na ovo.
Unaprijed zahvaljujem.
Ako moze neko reci koliko sada ovdje odlazi na telefon (pretpostavljam da je to 12KM), koliko od toga predstavlja bonus koji mozemo trositi, prije nego krene dodatna naplata, te da li ovih 0,03pf + pdv (ili je pdv uracunat) se odbija PRVO OD BONUSA, pa tek nakon sto isti iskoristimo se posebno naplacuje, ili se odmah posebno odbija.
Unaprijed zahvaljujem.
- Benq
#8978 Re: HS kablovska
Nista ovdje ne pise sto nismo vec odavno znali , ovo nije novitet nikakav samo su rasporedili pakete. Gdje su cijene pojedinacno za Flat telefon ? Kao sto ima u starom cjenovniku Q1 i Q2 , ovdje samo pise taj i taj paket VEC OD xxKM , nista konkretno nema. Ja imam KID22 + Fixni koji placam 9,50KM (uz bonus 4KM prema mobilnoj) , a koliko je sad flat u tom paketu , ima li kakvih bonusa ? Nista oni jos nisu rekli.The Realist wrote:http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/
Unaprijed zahvaljujem.
- MH i HS kablovska
#8979 Re: HS kablovska
Poštovani,The Realist wrote:http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/
Unaprijed zahvaljujem.
pakete telefonije koji su sadržani u Flat paketima možete vidjeti u nastavku obavještenja koje ste naveli.
Odgovori na Vaša pitanja: u sklopu Flat paketa na telefoniju odlazi 12 KM (paketi QDuo F, QTrio F i Q2 F).
Pretpostavljam da mislite na bonus od 4,70 KM koji je u sklopu Q2 paketa - taj bonus nije sadržan u Flat paketima, ali imate besplatne razgovore prema fiksnim mrežama.
Cijena uspostave poziva 0,03KM je sa uračunatim PDVom.
Svi dosadašnji paketi ostaju na snazi, tako da možete zadržati trenutni paket koji koristite ili preci na jedan od novih paketa, zavisno od Vaših potreba.
- MH i HS kablovska
#8980 Re: HS kablovska
U prethodnom postu je odgovoreno i na Vaša pitanja.Benq wrote:Nista ovdje ne pise sto nismo vec odavno znali , ovo nije novitet nikakav samo su rasporedili pakete. Gdje su cijene pojedinacno za Flat telefon ? Kao sto ima u starom cjenovniku Q1 i Q2 , ovdje samo pise taj i taj paket VEC OD xxKM , nista konkretno nema. Ja imam KID22 + Fixni koji placam 9,50KM (uz bonus 4KM prema mobilnoj) , a koliko je sad flat u tom paketu , ima li kakvih bonusa ? Nista oni jos nisu rekli.The Realist wrote:http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/
Unaprijed zahvaljujem.
- van helsing
#8981 Re: HS kablovska
Steta sto na ovom Trio Flat nije malo veca brzina neta,npr.10/2mbps.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- MH i HS kablovska
#8982 Re: HS kablovska
Brzina interneta u Trio paketu odgovara brzini interneta Standard paketa :van helsing wrote:Steta sto na ovom Trio Flat nije malo veca brzina neta,npr.10/2mbps.
osnovna brzina je 6/1.5 Mbps (u terminu od 17h do 00h) i brzina 12/1.5 Mbps (u terminu od 00h do 17h).
- Benq
#8983 Re: HS kablovska
Hvala HS na brzom odgovoru
. Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala 
- MH i HS kablovska
#8984 Re: HS kablovska
Početkom naredne sedmice imat ćemo za Vas konkretne informacije koje se tiću poboljšanja programske shemeBenq wrote:Hvala HS na brzom odgovoru. Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala
-
kakaljin
#8985 Re: HS kablovska
MH i HS kablovska wrote:Početkom naredne sedmice imat ćemo za Vas konkretne informacije koje se tiću poboljšanja programske shemeBenq wrote:Hvala HS na brzom odgovoru. Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala
Nadamo se da ce od pocetka slijdeceg mjeseca biti u programskoj semi oni kanali koji svi mi trazimo ko vasi korisnici i da ce te izaci u susret korisnicima.
- Benq
#8986 Re: HS kablovska
TooMH i HS kablovska wrote:Početkom naredne sedmice imat ćemo za Vas konkretne informacije koje se tiću poboljšanja programske shemeBenq wrote:Hvala HS na brzom odgovoru. Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala
Znaci Sport Klub kanale koje raja mjesecima traze
Pink Comedy , Pink Horror , Ginx
- chakany
#8987 Re: HS kablovska
+ B92, Prva, RTS 1, RTS 2, AXN Spin, Klasik TV, Viasat Nature... Ne treba baš sve ovo uvesti, ali nešto od ovoga bi bilo superBenq wrote:TooMH i HS kablovska wrote:Početkom naredne sedmice imat ćemo za Vas konkretne informacije koje se tiću poboljšanja programske shemeBenq wrote:Hvala HS na brzom odgovoru. Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala
![]()
Znaci Sport Klub kanale koje raja mjesecima traze![]()
-
kakaljin
#8988 Re: HS kablovska
neka sve ubace ili kazu da ce svi biti ubaceni u odredjenom vremenu. I neka ako treba da naprave pakete da svi korisnici budu zadovojni.uskrsno_respo wrote:sto se mene tice nek puste taj viasat nature pink comedy i sk eto ovo ostalo mi je svejedno al nije an odmet
- Benq
#8989 Re: HS kablovska
Nece , i prosle godine je u martu bilo noviteta i za fiksni telefon i za kanale , pa ce tako i ove godine.uskrsno_respo wrote:znaci nece iznevjeriti ni ovog prvog marta
-
Spaken
#8990 Re: HS kablovska
Ma nek se samo nesto desava
Al zar vam nije jasno iz ranijih postova i odgovora da kanale susjeda Prva, B92 i sl. ne mogu uvest tako da ih ja i ne ocekujem, al valjda imaju nesto drugo u planu 
-
samir_smts
#8991 Re: HS kablovska
moze li neko meni reci koliko kosta novi daljinski za digitalu
-
laik1981
#8992 Re: Odg: HS kablovska
Haj slikaj daljinski. Ako je onaj stari hema daći ti ga ja dzabe. Kada su mi mijenjali reciver osto daljinski.samir_smts wrote:moze li neko meni reci koliko kosta novi daljinski za digitalu
Sto se cijene kod njih tice najbolje da njih nazoves i pitaš.
- van helsing
#8993 HS kablovska
Koji ti je tacan model Sharp tv-a? Ako ne znas,pogledaj sa strane tv-a imas li mjesto za modul,obicno je oznaka CI .
-
The Realist
#8994 Re: HS kablovska
Hvala na odgovoru, to me zanimalo.MH i HS kablovska wrote: Poštovani,
pakete telefonije koji su sadržani u Flat paketima možete vidjeti u nastavku obavještenja koje ste naveli.
Odgovori na Vaša pitanja: u sklopu Flat paketa na telefoniju odlazi 12 KM (paketi QDuo F, QTrio F i Q2 F).
Pretpostavljam da mislite na bonus od 4,70 KM koji je u sklopu Q2 paketa - taj bonus nije sadržan u Flat paketima, ali imate besplatne razgovore prema fiksnim mrežama.
Cijena uspostave poziva 0,03KM je sa uračunatim PDVom.
Svi dosadašnji paketi ostaju na snazi, tako da možete zadržati trenutni paket koji koristite ili preci na jedan od novih paketa, zavisno od Vaših potreba.
Sada cekamo te nove kanale
I da, je li odgovoreno, kada ce biti ovi novi recieveri na stanju opet (SD recieveri).
- MOSALJOZE
#8995 Re: HS kablovska
Meni više ne trebaBenq wrote:TooMH i HS kablovska wrote:Početkom naredne sedmice imat ćemo za Vas konkretne informacije koje se tiću poboljšanja programske shemeBenq wrote:Hvala HS na brzom odgovoru. Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala
![]()
Znaci Sport Klub kanale koje raja mjesecima traze![]()
- kloniran
#8996 Re: HS kablovska
Mene bi iznenadili jedino sa jednim LCD tv na poklon
I da vise ne hebu sa ovim hapi satom
I da vise ne hebu sa ovim hapi satom
-
rizibizi
#8997 Re: HS kablovska
Postovani moze li odgovor na pitanje koje evo vec treci put postavljam.Kada cete mi moci zamjeniti HEMa risivere za HEMA 2 risivere?
-
Spaken
#8998 Re: HS kablovska
Pink horror i comedy
obavještenje na njihovoj stranici 
-
kakaljin
#8999 Re: HS kablovska
Novi programi iz Pink paketa u DTV programskoj shemi u kojima ćete moći uživati su :Spaken wrote:Pink horror i comedyobavještenje na njihovoj stranici
Pink Comedy na 362 MHz ;
Pink Pedia na 634 MHz ( umjesto Pink Nostalgia );
Pink Horor na 650 MHz ( umjesto Pink Fashion );
Pink Western na 674 MHz ( umjesto Pink Music 2 );
Zasto ukidaju Pink Nostalgija ima puno gorih kanala koje mogu zamjeniti od ovoga. Ovaj je dobar kanal za domacu zabavnu muziku koja se slusala 90 ih godina
- TheWatcher
#9000 Re: HS kablovska
sta je sa analognom DEBILI RETARDIRANI