Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#8976 Re: Real Madrid C.F.
Miralem nije igrac Reala i nema potrebe da se o njemu raspravlja na ovoj temi!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8978 Re: Real Madrid C.F.
Znaci, nema medjusobnog finala 
-
senty
- Obuca9
#8980 Re: Real Madrid C.F.
PA dobro, za levate sa Velsa bi i bio uspjeh sjediti na tribinama Real Madrida, zato i zele biti kao on. 
-
senty
#8981 Re: Real Madrid C.F.
Konkretno, za levata iz Liverpoola, sigurno biObuca9 wrote:PA dobro, za levate sa Velsa bi i bio uspjeh sjediti na tribinama Real Madrida, zato i zele biti kao on.
-
miki.ba
#8982 Re: Real Madrid C.F.
Izlobiro Luka clanak nebil dobio priliku.

- Obuca9
#8983 Re: Real Madrid C.F.
Hajde, ne sekiraj se, docekaces i ti da Modric postane prvotimac jednog jakog kluba.senty wrote:Konkretno, za levata iz Liverpoola, sigurno biObuca9 wrote:PA dobro, za levate sa Velsa bi i bio uspjeh sjediti na tribinama Real Madrida, zato i zele biti kao on.Kakvi su tek onda kad ne mogu ni do klupe Reala ti svi veznjaci iz Engleske. I Fabregas isto sjedi na klupi Barcelone, ježi ga.
-
fixer
#8984 Re: Real Madrid C.F.
Opet ovi. Halo, nacionalisti!
- Obuca9
#8985 Re: Real Madrid C.F.
Sta je fazon, ako smatras da je neki hrvatski igrac debelo precijenjen, onda si nacionalista? Da li bih ja po tebi onda bio i rasista kad bi recimo za Balotelija ili Kagawu rekao da su precijenjeni?fixer wrote:Opet ovi. Halo, nacionalisti!
-
fixer
#8986 Re: Real Madrid C.F.
I od svih precijenjenih igraca ti nasao da pricas o Modricu. Niko nije glup. Kao sto je ocit ovaj senty, tako ste ociti i vi.Obuca9 wrote:Sta je fazon, ako smatras da je neki hrvatski igrac debelo precijenjen, onda si nacionalista? Da li bih ja po tebi onda bio i rasista kad bi recimo za Balotelija ili Kagawu rekao da su precijenjeni?fixer wrote:Opet ovi. Halo, nacionalisti!
-
miki.ba
#8987 Re: Real Madrid C.F.
@fixer izgleda da si jedino ti nacionalista.
Niko naciju nije spominjao prije tebe.
-
fixer
#8988 Re: Real Madrid C.F.
Smijesan argument.miki.ba wrote:@fixer izgleda da si jedino ti nacionalista.
Haj ovako, ja sam nacionalista, a ovdje simpatizeri/navijaci Reala pljuju po jednom igracu Reala, a taj nije ni dva mjeseca u Realu. Sasvim sigurno da se nije imao vremena dokazat, a jedni vec seru po njemu. Pametnom dosta.
Zamolit cu vas jos jednom da prestanete tu pricu. Vecinu ovdje interesuje da citaju o fudbalu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8989 Re: Real Madrid C.F.
Bezveze ti je prica. Moje misljenje je da je Luka precijenjen kao igrac, odlican je, ok, ali ne moze u istu recenicu sa, recimo, Ozilom ili Kakom. Da je tolika zvijer koliko se potencira, Mourinho ne bi imao dvojbe, Modric bi bio prvi izbor.fixer wrote:Smijesan argument.miki.ba wrote:@fixer izgleda da si jedino ti nacionalista.
Niko naciju nije spominjao prije tebe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj ovako, ja sam nacionalista, a ovdje simpatizeri/navijaci Reala pljuju po jednom igracu Reala, a taj nije ni dva mjeseca u Realu. Sasvim sigurno da se nije imao vremena dokazat, a jedni vec seru po njemu. Pametnom dosta.
Zamolit cu vas jos jednom da prestanete tu pricu. Vecinu ovdje interesuje da citaju o fudbalu.
Modrica posmatram iskljucivo kao igraca Reala, ne zanima me njegovo porijeklo niti pripadnost pojedinoj reprezentaciji. I od pocetka price sam skeptican po pitanju Luke, jer se ne uklapa u Realov sistem. Skidam mu kapu ako me demantuje.
-
Static-X
#8990 Re: Real Madrid C.F.
Cuj ovoga, nemoze u istu recenicu sa Ozilom
pa on ce bas Ozila i zamjeniti, svidjelo se to nama ili ne 
-
fixer
#8991 Re: Real Madrid C.F.
S Kakom ja mogu u istu recenicu. Stvarno moras biti slijep da ne vidis da taj lik vise nije za velikih utakmica.Tomahawk11 wrote: Bezveze ti je prica. Moje misljenje je da je Luka precijenjen kao igrac, odlican je, ok, ali ne moze u istu recenicu sa, recimo, Ozilom ili Kakom. Da je tolika zvijer koliko se potencira, Mourinho ne bi imao dvojbe, Modric bi bio prvi izbor.
Modrica posmatram iskljucivo kao igraca Reala, ne zanima me njegovo porijeklo niti pripadnost pojedinoj reprezentaciji. I od pocetka price sam skeptican po pitanju Luke, jer se ne uklapa u Realov sistem. Skidam mu kapu ako me demantuje.
A Ozil - meni definitivno najdrazi igrac na sredini terena. Volim njegove prodore. Jedina mana je to sto previse gubi lopti. A tu se Modric uklapa. On je jak na lopti. Njemu zamjeram sto nekad igra previse sigurno. To ce se u Realu morat mijenjat. Plus, Modric je doveden da bude opcija kad igraju markera na Alonsu. Real je tu taktiku prvi put protiv sebe imao protiv Valencie, kad je tu zamisao sproveo u djelo Unai Emery. Lik je prosle godine nasao manu i Realu i Barceloni.
U istu recenicu ne mogu ni Pepe i Varane, ni Alonso i Essien, ali mi nekako stalno pricamo o Modricu. Jedni ga napadaju, drugi ga brane. Slucajno? Ne.
- Revolucionar ★
#8992 Re: Real Madrid C.F.
Ma realno je brate da on ne vrijedi onih para. Istina, tip ima dobar pregled igre i dobre pasove, ali se u njega ne moze pouzdati da bude starter. Kao prvo, defanzivno je nula, veoma nizak, u duelu je pero laka kategorija.Reci ce neki, Iniesta i Xavi su iste gradje, ali oni za razliku od Modrica imaju sposobnost prodora kroz 2 - 3 igraca, dok Modric to veoma rijetko i pokusava. Ono sto mi jos smeta je njegov sut, tip stvarno rijetko sutira, a i kada to uradi , uvijek je nesto traljavo, il tehnicki nesto gadja. Svaka cast na pasovima, ali u Realu se trazi uvijek nesto vise. Daniele De Rossi je bio sveti gral za Real !
- Obuca9
#8993 Re: Real Madrid C.F.
Nisam ja počeo priču o Modriću, nego se samo nadovezao na istu, prema tome, produži dalje i napadaj nekog drugog.fixer wrote:I od svih precijenjenih igraca ti nasao da pricas o Modricu. Niko nije glup. Kao sto je ocit ovaj senty, tako ste ociti i vi.Obuca9 wrote:Sta je fazon, ako smatras da je neki hrvatski igrac debelo precijenjen, onda si nacionalista? Da li bih ja po tebi onda bio i rasista kad bi recimo za Balotelija ili Kagawu rekao da su precijenjeni?fixer wrote:Opet ovi. Halo, nacionalisti!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8994 Re: Real Madrid C.F.
@fixer, Modric je najveci, najzvucniji transfer u Madridu ove sezone. O cemu cu pricati, Casillasu? Essien je posudba, on je i doveden da pomaze s klupe, odlaskom nekih igraca napravio se taj prostor. Vidis, smeta ti prica za Modrica, ali s Kakom mozes ti
Kaka je majstor (bio, a izgleda da prozivljava novu mladost).
Sam si spomenuo, ide na siguricu. U Realu moras rizikovati.
@static-x, normalno da ne moze. Evo jedno pitanje, koliko je trebalo Benzemi da izgradi status u Realu?
@static-x, normalno da ne moze. Evo jedno pitanje, koliko je trebalo Benzemi da izgradi status u Realu?
- BHF_Manijak
#8995 Re: Real Madrid C.F.
Da se Real tek tako odrekne usluga najboljeg asistenta u dvije sezone zaredom (koliko i igra ustvari u Realu
) radi Modrica? Nema sanse! Nacekat ce se jos Modric da sebi obezbjedi prvu postavu, plus sto mislim da on uopste nece ugroziti Ozilovu poziciju jer ce igrati nesto povucenije tj. na poziciji Xabi Alonsa, no vidjet cemo...
-
fixer
#8996 Re: Real Madrid C.F.
Smeta mi prica sa Modricem jer se njemu sansa jos nije pruzila. Koliko se jos sanse mora pruziti Kaki?Tomahawk11 wrote:@fixer, Modric je najveci, najzvucniji transfer u Madridu ove sezone. O cemu cu pricati, Casillasu? Essien je posudba, on je i doveden da pomaze s klupe, odlaskom nekih igraca napravio se taj prostor. Vidis, smeta ti prica za Modrica, ali s Kakom mozes tiKaka je majstor (bio, a izgleda da prozivljava novu mladost).
Rano je govoriti da je promasaj, a to koliko je bitno hoce li neko reci da je previse placen je najbolje nauciti na primjeru Ronalda. Najveci transfer ikad, a jeftin. Sad je jeftin jer se covjeku pruzila sansa da ga isplati. Ako Modric ne bude pruzao ono za sta je doveden, prvi cu reci da je promasaj. Medjutim, sad ga vec tako proglasavati ima skrivene motive, bas kao i govoriti da je bolji od Ozilla.
- burek_in_space
#8997 Re: Real Madrid C.F.
Kaka je "podvaljen" Realu kao istroshen igrach, iako je kao reativno mlad kupljen. Ali, nachet ozljedama + potreba Berlusconija za parama + zhelja Reala da nastavi tradiciju dovodjenja najzvuchnijih imena su uchinile svoje.
-
fixer
#8998 Re: Real Madrid C.F.
Gdje si ti vidio Xavia da je prosao trojicu igraca? Haj Iniesta, ali Xavi je sad sve samo ne prodoran. Ako si ikad gledao Modrica malo vise od dvije utakmice, znao bi da on to moze.Revolucionar ★ wrote:Ma realno je brate da on ne vrijedi onih para. Istina, tip ima dobar pregled igre i dobre pasove, ali se u njega ne moze pouzdati da bude starter. Kao prvo, defanzivno je nula, veoma nizak, u duelu je pero laka kategorija.Reci ce neki, Iniesta i Xavi su iste gradje, ali oni za razliku od Modrica imaju sposobnost prodora kroz 2 - 3 igraca, dok Modric to veoma rijetko i pokusava. Ono sto mi jos smeta je njegov sut, tip stvarno rijetko sutira, a i kada to uradi , uvijek je nesto traljavo, il tehnicki nesto gadja. Svaka cast na pasovima, ali u Realu se trazi uvijek nesto vise. Daniele De Rossi je bio sveti gral za Real !
I Khedira zna proci 3-4 igraca, pa loptu ne zna sacuvat. Glupost je nekog otpisivat jer se ne odlucuje na prodore.
-
fixer
#8999 Re: Real Madrid C.F.
I ja mislim. Potpis.BHF_Manijak wrote:Da se Real tek tako odrekne usluga najboljeg asistenta u dvije sezone zaredom (koliko i igra ustvari u Realu) radi Modrica? Nema sanse! Nacekat ce se jos Modric da sebi obezbjedi prvu postavu, plus sto mislim da on uopste nece ugroziti Ozilovu poziciju jer ce igrati nesto povucenije tj. na poziciji Xabi Alonsa, no vidjet cemo...
- HardCore
#9000 Re: Real Madrid C.F.
Tomahawk11 wrote:@fixer, Modric je najveci, najzvucniji transfer u Madridu ove sezone. O cemu cu pricati, Casillasu? Essien je posudba, on je i doveden da pomaze s klupe, odlaskom nekih igraca napravio se taj prostor. Vidis, smeta ti prica za Modrica, ali s Kakom mozes tiKaka je majstor (bio, a izgleda da prozivljava novu mladost).
Benzema i dalje nije starter u ekipi tako da i dalje nema bas najbolji status u Realu, ti sad skontaj razliku izmedju Fabregasa i Mordica i koji je precjenjen...
Fabregas - Odštetna klauzula je iznosila 34 M € + 6 M € (u ratama).
Mordic - Odštetna klauzula je iznosila 30 M + 5 M (nakon odredjenog broja utakmica) zato i ne igra previse...
Fabregas je za Modrica izmislio fudbal a razlika samo u 5 M :S