Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote:Fol je vozati malo novije auto i bolju marku vozila i mozes bukvalno ubijati ljude i policiji kitu pokazati.....nek ih je izjebo jer oni i jesu papci a ne beg iz aVdija, pokazo je misevia gdje im je mjesto....sto neko rece lako ne fukari trenirati strogocu.......
Moz bit i neocjenjen na polugodistu, mos ti danima iz te skoljke viriti i kolutat ocima ali gldajuci snimak ja sam vidio ko ispade papak a ko "hadzija" (mislim lik je konj ali et...).....
ovog je pravo teško upratiti, a6 crven, predzadnji model
znali su ko je on i prije zaustavljanja, samo nisu smjeli da ga ne zaustave jer je bila kamera
da nije bilo kamere samo bi nastavio do 150-160, jebo 100 to je ništa
još je ovo bilo kulturno, mogao im je po šamarčinu spucati i 5 krugova oko auta
Tomahawk11 wrote:Samo nek uzimaju.
Jbg, ja cim dobijem kaznu, trcim da je platim (hvala Bogu, nije bilo odavno ).
Ono skuplja....sta ceka, bolje sutra?
Nece se sigurno samo platiti....prica ''nema se'' ne pije vode. Nemoj onda vozati ili vozi po propisima. Ko te jebe.
"To je redovna procedura, ništa nismo izmislili i ponašamo se u skladu sa pravilima struke. U Apelacionom sudu će se sve razmotriti. Žalba je u vezi s tim da li su ispitane ili nisu sve pretpostavke u vezi s izručenjem. Apleacioni sud zakazuje sjednicu, ne znamo kad, i nakon nje će odluka biti donesena", rekao je Koprić za Klix.ba.
"To je redovna procedura, ništa nismo izmislili i ponašamo se u skladu sa pravilima struke. U Apelacionom sudu će se sve razmotriti. Žalba je u vezi s tim da li su ispitane ili nisu sve pretpostavke u vezi s izručenjem. Apleacioni sud zakazuje sjednicu, ne znamo kad, i nakon nje će odluka biti donesena", rekao je Koprić za Klix.ba.
Dana 12.11.2016.godine, policijski službenici I PU iz saobraćaja su isključili K.B. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “VW Passat”, reg. oznake K78-T-628. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 1.005,00 KM.
Dana 13.11.2016.godine, policijski službenici II PU iz saobraćaja su isključili Ć.M. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “VW Golf 4”, reg. oznake E82-J-894. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 580,00 KM.
Dana 13.11.2016.godine, policijski službenici II PU iz saobraćaja su isključili Z.E. iz Sarajeva, koja je zatečena da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Hyndai”, reg. oznake J97-T-898. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je ista višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 1.660,00 KM.
Dana 14.11.2016.godine, policijski službenici I PU iz saobraćaja su isključili O.K. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “VW Passat”, reg. oznake E55-J-999. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je ista višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 8.268,60 KM.
Pošto se do sada izrečenim sankcijama nije postigla svrha kažnjavanja, jer su isti nastavili sa vršenjem najtežih oblika prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, čime se direktno ugrožava javna sigurnost, na osnovu saglasnosti sudije Općinskog suda u Sarajevu, od istih su privremeno oduzeta motorna vozila. Pomenuta vozila će do okončanja prekršajnog postupka biti deponovana na depou MUP-a Kantona Sarajevo u Butmiru.
Samo oduzimaj! Ako budu dovoljno dugo držali ovaj ritam uklonit će dosta stoke s puta. OK, pravda bi bila da ih maknu sve, ali ja bih bio zadovoljan i sa 80% njih.
Pa i to tamo je zatvor. Neka ga. Bolje i to nego da ga sad izruče, pa ga nakon mjesec pritvora naši puste da se brani sa slobode. Neka je što duže u prdekani. Možda se i zbliži sa nekim lalom. Ljubav je slijepa.
The BEN10 wrote:
Samo oduzimaj! Ako budu dovoljno dugo držali ovaj ritam uklonit će dosta stoke s puta. OK, pravda bi bila da ih maknu sve, ali ja bih bio zadovoljan i sa 80% njih.
Znaš šta je meni čudno. Evo ja svaki dan 40-50 km po gradu i oko grada. Civilno, privatno auto. Nije me ni jednom još patrola zaustavila da kontroliše.
A ovamo naredali već... koliko oduzetih auta?
Što će reći da svo vrijeme odlično znaju i ko su i šta voze ti genijalci koji nemaju ni toliko pameti da se sad malo pritaje i voze ko normalni insani dok ne prođe furtutma.
Inače ova akcija je besmislena. Efekat nema. On ode dalje, uzeti neki drugi auto i sve po starom. Jedino kad bi kaznu osjetio i kad bi ona imala efekta je zatvor. Cvaja dan i to ne da ležiš nego brale da je zaradiš čisteći smeće sa obala rijeka i jezera. Ima posla za dvije brigade full time bar godinu dana. A znajući sunarodnjake, tog posla će biti uvijek i zauvijek. pa Besim legenda bi proveo 4 godine čisteći rijeke i sadeći one šume koje je posijekao.
The BEN10 wrote:
Znaš šta je meni čudno. Evo ja svaki dan 40-50 km po gradu i oko grada. Civilno, privatno auto. Nije me ni jednom još patrola zaustavila da kontroliše.
Što će reći da svo vrijeme odlično znaju i ko su i šta voze ti genijalci koji nemaju ni toliko pameti da se sad malo pritaje i voze ko normalni insani dok ne prođe furtutma.
Inače ova akcija je besmislena. Efekat nema. On ode dalje, uzeti neki drugi auto i sve po starom. Jedino kad bi kaznu osjetio i kad bi ona imala efekta je zatvor. Cvaja dan i to ne da ležiš nego brale da je zaradiš čisteći smeće sa obala rijeka i jezera. Ima posla za dvije brigade full time bar godinu dana. A znajući sunarodnjake, tog posla će biti uvijek i zauvijek. pa Besim legenda bi proveo 4 godine čisteći rijeke i sadeći one šume koje je posijekao.
Ma ne mozes reci da nema efekta, o visini kazne možemo raspravljati. Evo kod mene komsija "zaplatio". Godinama vozao neregistrovano auto, i to pazi sad na PRINTANIM "tablicama". Vidim jucer legle nove tablice. Eto jedan manje jbg.....
Pitar sa Kariba wrote:
Ma ne mozes reci da nema efekta, o visini kazne možemo raspravljati. Evo kod mene komsija "zaplatio". Godinama vozao neregistrovano auto, i to pazi sad na PRINTANIM "tablicama". Vidim jucer legle nove tablice. Eto jedan manje jbg.....
Ok u tom dijelu problema ima nekog rješenja sa kontrolama. Međutim govorim o ovim što nabijaju kazne na q. Šta ćeš ti njemu kad je on u stanju napraviti toliko prekršaja da ima dug za kazne veći nego što mu imovina vrijedi? A samo skontaj da je možda za 5% njih samo uhvaćen. Dakle ti likovi ne jebu živu silu ni zakone ni propise. Oni sad u jeku ove kampanje nisu u stanju da se pritaje i voze normalno, nego skreću paznju na sebe svojom voznjom i dalje. Dakle nema u njegovoj svijesti shvatanja da cini nesto pogresno. To semoze promijeniti samo tako da mu dobro sjebes zivot i to zatvorom sa prinudnim radom.
The BEN10 wrote:
Ima efekta kako nema, ne zezaj! Da mi je vidjeti majmuna koji će nakon jednog oduzetog auta nastaviti po istom. Dobro, bit će ih, ali procentualno 10% uvrh glave, ako i toliko.
A za ovaj prvi dio se slažem - plaho je interesnatno kako ih toliko nahvataše za tako kratko vrijeme. Naročito kada se uzme u obzir da su prethodnih godina lezihljebovići oduzeli 2-3 puta manje auta...
pa do juče je sjedila sa njima u istoj zgradi, i ostavku je dala da je ne bi oni ražalovali, jer je dotle došlo. ko zna dokle je dosad, možda i do tajlanda...
The BEN10 wrote:
Ima efekta kako nema, ne zezaj! Da mi je vidjeti majmuna koji će nakon jednog oduzetog auta nastaviti po istom. Dobro, bit će ih, ali procentualno 10% uvrh glave, ako i toliko.
A za ovaj prvi dio se slažem - plaho je interesnatno kako ih toliko nahvataše za tako kratko vrijeme. Naročito kada se uzme u obzir da su prethodnih godina lezihljebovići oduzeli 2-3 puta manje auta...
u tih 10% biće i besim, neko reče da ima još bar 2 auta neregistrirana pored ona dva oduzeta kombija
i normalno kad odsječe još par hektara šume eto novih kombija
bosnian white trash