UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
avetinja

#8976 Re: UEFA Champions League

Post by avetinja »

Kad je izvlačenje?
bersK

#8977 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Za razliku od utakmice protiv PSG-a dje su sutali prema korneru, a lopta ulazila u gol - ovaj put se situacija obrnu. Doduse, u gol autu vecinom. :D :D

Chiellini razgulio sve ubacaje u sesnestercu. Barzagli usao proforme da odigra za raju par minuta. Necu da puno pisem, al samo cu rec - Dosta je i vasih aferima bilo.

Kuijpers :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mO k3

#8978 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

edo_79 wrote:
mO k3 wrote:Image
Oj al se razbih Kruše! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko slinu ga otrese :)
edo_79

#8979 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

bersK wrote:Za razliku od utakmice protiv PSG-a dje su sutali prema korneru, a lopta ulazila u gol - ovaj put se situacija obrnu. Doduse, u gol autu vecinom. :D :D

Chiellini razgulio sve ubacaje u sesnestercu. Barzagli usao proforme da odigra za raju par minuta. Necu da puno pisem, al samo cu rec - Dosta je i vasih aferima bilo.

Kuijpers :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ljudi im očitali lekciju kako se igra defanzivni fudbal .... kapak!
channel10

#8980 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

edo_79 wrote:
channel10 wrote:
skafiskafsnjak wrote:Navijaci BArselone mogu ici spavati . Svakako im je vrijeme bilo u 22h :D
Mogu vala, ali nece. Nije smak svijeta. Da je sinoc Real ispao, ovdje bi se kmecalo narednih deset stranica o nekoj nepravdi itd. To je ta razlika :izet:

Ljudi posteno prosli i treba im cestitati. A ovi od sinoc :skoljka: :run: . Ali kako prodjose, vjerovatno ce na isti nacin i ispasti. Dodje djavo po svoje, kad tad ;-)
A kako su to oni prošli?

BUNKER BAJO MOJ ..... BUNKER! Pa nek se Messi & Co. dodaju do Boga i nazad .... ;-)
Cuj kako? Gdje si ti bio sinoc i sta si gledao. Samo cu ti onako brzinski nabaciti i da znas da nemam namjeru se s nekim raspravljati oko toga. Crveni karton, golovi kod preokreta iz oPsajda.

Mislim od koga je, dobro je :D . Hajte sad vi na spavanje, jer Barsa je ispala. Lijepe snove Vam zelim i ne sumnjam da cete ih imati :D
SmokingMan

#8981 Re: UEFA Champions League

Post by SmokingMan »

Jebote šta je tu smješno,lik je mogao slomiti vilicu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8982 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

channel10 wrote:
skafiskafsnjak wrote:Navijaci BArselone mogu ici spavati . Svakako im je vrijeme bilo u 22h :D
Mogu vala, ali nece. Nije smak svijeta. Da je sinoc Real ispao, ovdje bi se kmecalo narednih deset stranica o nekoj nepravdi itd. To je ta razlika :izet:

Ljudi posteno prosli i treba im cestitati. A ovi od sinoc :skoljka: :run: . Ali kako prodjose, vjerovatno ce na isti nacin i ispasti. Dodje djavo po svoje, kad tad ;-)
Ne mozete vi bez Reala 8-) neka, u nedelju ;-)
Ko sto se inace kmeci :lol: :lol:
Cuj to je ta razlika....znamo ko kmeci 8-)
channel10

#8983 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

mO k3 wrote:
edo_79 wrote:
mO k3 wrote:Image
Oj al se razbih Kruše! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko slinu ga otrese :)
Otrese ga, a ne dobi ni zuti jer je bilo za zutog. Covjek u skoku, a on ga izbija u zraku. Za takve stvari se dobijaju zuti kartoni minimalno.
edo_79

#8984 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

channel10 wrote:Cuj kako? Gdje si ti bio sinoc i sta si gledao. Samo cu ti onako brzinski nabaciti i da znas da nemam namjeru se s nekim raspravljati oko toga. Crveni karton, golovi kod preokreta iz oPsajda.

Mislim od koga je, dobro je :D . Hajte sad vi na spavanje, jer Barsa je ispala. Lijepe snove Vam zelim i ne sumnjam da cete ih imati :D
Ja govorim o utakmici Barcelona Juventus ..... eee drug moj .... nije Juve PSG pa da klekne tek tako .... ;-)
edo_79

#8985 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

channel10 wrote:Otrese ga, a ne dobi ni zuti jer je bilo za zutog. Covjek u skoku, a on ga izbija u zraku. Za takve stvari se dobijaju zuti kartoni minimalno.
Jes jes ..... Dobije se kad ti sudi sudija koji svira penal kad Neimar sjedne odbrambenom igraču na glavu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
animals

#8986 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

SmokingMan wrote:Jebote šta je tu smješno,lik je mogao slomiti vilicu.
Pjanic je trebo zuti dobiti za ovo..
znao sam da ce Juve daleko doci,
vec sam na pocetku rekao Juve protiv reala u finalu..
ali ovakav Juve , tesko moze iko pobijediti...
channel10

#8987 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

Tomahawk11 wrote:
channel10 wrote:

Ne mozete vi bez Reala 8-) neka, u nedelju ;-)
Ko sto se inace kmeci :lol: :lol:
Cuj to je ta razlika....znamo ko kmeci 8-)
A jbt. Pa i ti ko skafa. Krenete sa jednom pricom, pa je onda izvrnete. Nisam ja nikoga prvi napao. Hoce covjek da podjebava i kad mu se odgovori, onda ne mozete vi da RM ne spomenete.

To ono, pridje ti neki lik i opsuje mater i ti mu uzvratis i onda te napadne kako si nekulturan. Tipicna dziberska prica. Nema BA smisla.
Fudo387

#8988 Re: UEFA Champions League

Post by Fudo387 »

animals wrote:
Start cist ko suza.
Mesi pokusao odglumiti i nabo se u travu.
Sam sebe zajebo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8989 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

channel10 wrote: A jbt. Pa i ti ko skafa. Krenete sa jednom pricom, pa je onda izvrnete. Nisam ja nikoga prvi napao. Hoce covjek da podjebava i kad mu se odgovori, onda ne mozete vi da RM ne spomenete.

To ono, pridje ti neki lik i opsuje mater i ti mu uzvratis i onda te napadne kako si nekulturan. Tipicna dziberska prica. Nema BA smisla.
Ja sam se samo referisao na to da bi se 10 dana kmecalo da je Real ispao sinoc.
Znas da to nije istina.
Cuj ne mozemo, pa covjek pisao o mecu Barsa - Juve, ti ubaci RM....skontaj se malo.
p206

#8990 Re: UEFA Champions League

Post by p206 »

bolest burazeru...liječe traume koje im je nabio u zadnjih 10 godina
lahko je uništiti i smijati se ,hajd budi mangup pa napravi nesto vrijedno paznje i divljenja
channel10

#8991 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

edo_79 wrote:
channel10 wrote:Otrese ga, a ne dobi ni zuti jer je bilo za zutog. Covjek u skoku, a on ga izbija u zraku. Za takve stvari se dobijaju zuti kartoni minimalno.
Jes jes ..... Dobije se kad ti sudi sudija koji svira penal kad Neimar sjedne odbrambenom igraču na glavu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa hajde nadji snimku pa pogledaj sta je Pajnke uradio. Covjek se mogao rahat polomit. Za takve prekrsaje se daje zuti bez ikakve price.
bersK

#8992 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Neymara na liječenje. A i Suarez bi mogo. Sta je ono ljudi moji? Imal' kod njega kakva fudbalska obraza? Nesto? Prije par godina, radi onog kurcenja i plivanja namlatise reprezentativci Hondurasa malog firauna. On i dalje po svom. Tacno se sjecam te utakmice. Dobio je batina za tri zivota.
edo_79

#8993 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Fudo387 wrote:Start cist ko suza.
Sam sebe zajebo.
Image

Strese ga Mire k'o snijeg s duda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#8994 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Kjelini i Bonući :thumbup: :thumbup:

Ljudi su monstrumi, potpuno neutralisali najjaci napadacki trojac svijeta :shock: ne može ni muha proci, a kamoli lopta :shock: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8995 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Bio je faul Pjanica, mogao se polomiti Messi....ali se sudija referisao na situaciju poslije i prekrsaj Neymara, pa je ovo palo u drugi plan.
channel10

#8996 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

edo_79 wrote:
channel10 wrote:Cuj kako? Gdje si ti bio sinoc i sta si gledao. Samo cu ti onako brzinski nabaciti i da znas da nemam namjeru se s nekim raspravljati oko toga. Crveni karton, golovi kod preokreta iz oPsajda.

Ja govorim o utakmici Barcelona Juventus ..... eee drug moj .... nije Juve PSG pa da klekne tek tako .... ;-)
Eh do mene je onda. Mislio sma da pricas os sinocnjoj tekmi.

Znalo se da nije. Ovi pali u prvoj kao i protiv PSG-a i nema sanse da se vrate. Kod njih odavno nesto ne stima i mislim da je vrijeme da se Neymar proda. Treba tu uzeti dobro lovu i picit dalje. Jest dobar igrac i sve, ali boljih je 250 miliona eura, a mozda i vise, nego ova njegova zajebancija po terenu. Nikad ne znas kako ce odigrati. ZAto je bolje neka se neko drugi sekira.
animals

#8997 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

edo_79 wrote:
Fudo387 wrote:Start cist ko suza.
Sam sebe zajebo.
Image

Strese ga Mire k'o snijeg s duda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:-)

Ocito vi niste vidjeli nogometa u zivotu...
edo_79

#8998 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

channel10 wrote:
edo_79 wrote:

Eh do mene je onda. Mislio sma da pricas os sinocnjoj tekmi.

Znalo se da nije. Ovi pali u prvoj kao i protiv PSG-a i nema sanse da se vrate. Kod njih odavno nesto ne stima i mislim da je vrijeme da se Neymar proda. Treba tu uzeti dobro lovu i picit dalje. Jest dobar igrac i sve, ali boljih je 250 miliona eura, a mozda i vise, nego ova njegova zajebancija po terenu. Nikad ne znas kako ce odigrati. ZAto je bolje neka se neko drugi sekira.
Nisam drug nisam .... ja konkretno za ovu utakmicu večeras govorim, jer je Juve sušta suprotnost PSG-a kad govorimo o čuvanju rezultata .... eto sam si vidio .... budi iskren pa reci
channel10

#8999 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

Fudo387 wrote:
animals wrote:
Start cist ko suza.
Sam sebe zajebo.
De ponovo pogledaj pa onda pricaj. Bukvalno ga izbio u zraku. Covjek skocio, a ovaj uletio u njega sa rukom uz tijelo dok je bio u zraku. Cist zuti.
mO k3

#9000 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

mire je trebo dobiti zuti ... hvala bogu pa se nista nije strasno desilo ...
Post Reply