UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#8976 Re: UEFA Champions League
Kad je izvlačenje?
- bersK
#8977 Re: UEFA Champions League
Za razliku od utakmice protiv PSG-a dje su sutali prema korneru, a lopta ulazila u gol - ovaj put se situacija obrnu. Doduse, u gol autu vecinom.
Chiellini razgulio sve ubacaje u sesnestercu. Barzagli usao proforme da odigra za raju par minuta. Necu da puno pisem, al samo cu rec - Dosta je i vasih aferima bilo.
Kuijpers

Chiellini razgulio sve ubacaje u sesnestercu. Barzagli usao proforme da odigra za raju par minuta. Necu da puno pisem, al samo cu rec - Dosta je i vasih aferima bilo.
Kuijpers
- mO k3
#8978 Re: UEFA Champions League
ko slinu ga otreseedo_79 wrote:Oj al se razbih Kruše!mO k3 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#8979 Re: UEFA Champions League
Ljudi im očitali lekciju kako se igra defanzivni fudbal .... kapak!bersK wrote:Za razliku od utakmice protiv PSG-a dje su sutali prema korneru, a lopta ulazila u gol - ovaj put se situacija obrnu. Doduse, u gol autu vecinom.![]()
![]()
Kuijpers![]()
![]()
-
channel10
#8980 Re: UEFA Champions League
Cuj kako? Gdje si ti bio sinoc i sta si gledao. Samo cu ti onako brzinski nabaciti i da znas da nemam namjeru se s nekim raspravljati oko toga. Crveni karton, golovi kod preokreta iz oPsajda.edo_79 wrote:A kako su to oni prošli?channel10 wrote:Mogu vala, ali nece. Nije smak svijeta. Da je sinoc Real ispao, ovdje bi se kmecalo narednih deset stranica o nekoj nepravdi itd. To je ta razlikaskafiskafsnjak wrote:Navijaci BArselone mogu ici spavati . Svakako im je vrijeme bilo u 22h![]()
Ljudi posteno prosli i treba im cestitati. A ovi od sinoc![]()
. Ali kako prodjose, vjerovatno ce na isti nacin i ispasti. Dodje djavo po svoje, kad tad
BUNKER BAJO MOJ ..... BUNKER! Pa nek se Messi & Co. dodaju do Boga i nazad ....
Mislim od koga je, dobro je
- SmokingMan
#8981 Re: UEFA Champions League
Jebote šta je tu smješno,lik je mogao slomiti vilicu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8982 Re: UEFA Champions League
Ne mozete vi bez Realachannel10 wrote:Mogu vala, ali nece. Nije smak svijeta. Da je sinoc Real ispao, ovdje bi se kmecalo narednih deset stranica o nekoj nepravdi itd. To je ta razlikaskafiskafsnjak wrote:Navijaci BArselone mogu ici spavati . Svakako im je vrijeme bilo u 22h![]()
. Ali kako prodjose, vjerovatno ce na isti nacin i ispasti. Dodje djavo po svoje, kad tad
Ko sto se inace kmeci
Cuj to je ta razlika....znamo ko kmeci
-
channel10
#8983 Re: UEFA Champions League
Otrese ga, a ne dobi ni zuti jer je bilo za zutog. Covjek u skoku, a on ga izbija u zraku. Za takve stvari se dobijaju zuti kartoni minimalno.mO k3 wrote:ko slinu ga otreseedo_79 wrote:Oj al se razbih Kruše!mO k3 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#8984 Re: UEFA Champions League
Ja govorim o utakmici Barcelona Juventus ..... eee drug moj .... nije Juve PSG pa da klekne tek tako ....channel10 wrote:Cuj kako? Gdje si ti bio sinoc i sta si gledao. Samo cu ti onako brzinski nabaciti i da znas da nemam namjeru se s nekim raspravljati oko toga. Crveni karton, golovi kod preokreta iz oPsajda.
Mislim od koga je, dobro je. Hajte sad vi na spavanje, jer Barsa je ispala. Lijepe snove Vam zelim i ne sumnjam da cete ih imati
- edo_79
#8985 Re: UEFA Champions League
Jes jes ..... Dobije se kad ti sudi sudija koji svira penal kad Neimar sjedne odbrambenom igraču na glavuchannel10 wrote:Otrese ga, a ne dobi ni zuti jer je bilo za zutog. Covjek u skoku, a on ga izbija u zraku. Za takve stvari se dobijaju zuti kartoni minimalno.
- animals
#8986 Re: UEFA Champions League
Pjanic je trebo zuti dobiti za ovo..SmokingMan wrote:Jebote šta je tu smješno,lik je mogao slomiti vilicu.
znao sam da ce Juve daleko doci,
vec sam na pocetku rekao Juve protiv reala u finalu..
ali ovakav Juve , tesko moze iko pobijediti...
-
channel10
#8987 Re: UEFA Champions League
A jbt. Pa i ti ko skafa. Krenete sa jednom pricom, pa je onda izvrnete. Nisam ja nikoga prvi napao. Hoce covjek da podjebava i kad mu se odgovori, onda ne mozete vi da RM ne spomenete.Tomahawk11 wrote:Ne mozete vi bez Realachannel10 wrote:Mogu vala, ali nece. Nije smak svijeta. Da je sinoc Real ispao, ovdje bi se kmecalo narednih deset stranica o nekoj nepravdi itd. To je ta razlikaskafiskafsnjak wrote:Navijaci BArselone mogu ici spavati . Svakako im je vrijeme bilo u 22h![]()
neka, u nedelju
![]()
Ko sto se inace kmeci![]()
![]()
Cuj to je ta razlika....znamo ko kmeci
To ono, pridje ti neki lik i opsuje mater i ti mu uzvratis i onda te napadne kako si nekulturan. Tipicna dziberska prica. Nema BA smisla.
-
Fudo387
#8988 Re: UEFA Champions League
Start cist ko suza.animals wrote:Pjanic je trebo zuti dobiti za ovo..SmokingMan wrote:Jebote šta je tu smješno,lik je mogao slomiti vilicu.
Mesi pokusao odglumiti i nabo se u travu.
Sam sebe zajebo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8989 Re: UEFA Champions League
Ja sam se samo referisao na to da bi se 10 dana kmecalo da je Real ispao sinoc.channel10 wrote: A jbt. Pa i ti ko skafa. Krenete sa jednom pricom, pa je onda izvrnete. Nisam ja nikoga prvi napao. Hoce covjek da podjebava i kad mu se odgovori, onda ne mozete vi da RM ne spomenete.
To ono, pridje ti neki lik i opsuje mater i ti mu uzvratis i onda te napadne kako si nekulturan. Tipicna dziberska prica. Nema BA smisla.
Znas da to nije istina.
Cuj ne mozemo, pa covjek pisao o mecu Barsa - Juve, ti ubaci RM....skontaj se malo.
- p206
#8990 Re: UEFA Champions League
bolest burazeru...liječe traume koje im je nabio u zadnjih 10 godinaSmokingMan wrote:Jebote šta je tu smješno,lik je mogao slomiti vilicu.
lahko je uništiti i smijati se ,hajd budi mangup pa napravi nesto vrijedno paznje i divljenja
-
channel10
#8991 Re: UEFA Champions League
Pa hajde nadji snimku pa pogledaj sta je Pajnke uradio. Covjek se mogao rahat polomit. Za takve prekrsaje se daje zuti bez ikakve price.edo_79 wrote:Jes jes ..... Dobije se kad ti sudi sudija koji svira penal kad Neimar sjedne odbrambenom igraču na glavuchannel10 wrote:Otrese ga, a ne dobi ni zuti jer je bilo za zutog. Covjek u skoku, a on ga izbija u zraku. Za takve stvari se dobijaju zuti kartoni minimalno.![]()
![]()
![]()
![]()
- bersK
#8992 Re: UEFA Champions League
Neymara na liječenje. A i Suarez bi mogo. Sta je ono ljudi moji? Imal' kod njega kakva fudbalska obraza? Nesto? Prije par godina, radi onog kurcenja i plivanja namlatise reprezentativci Hondurasa malog firauna. On i dalje po svom. Tacno se sjecam te utakmice. Dobio je batina za tri zivota.
- edo_79
#8993 Re: UEFA Champions League
Fudo387 wrote:Start cist ko suza.
Sam sebe zajebo.

Strese ga Mire k'o snijeg s duda
-
LSD
#8994 Re: UEFA Champions League
Kjelini i Bonući
Ljudi su monstrumi, potpuno neutralisali najjaci napadacki trojac svijeta
ne može ni muha proci, a kamoli lopta

Ljudi su monstrumi, potpuno neutralisali najjaci napadacki trojac svijeta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8995 Re: UEFA Champions League
Bio je faul Pjanica, mogao se polomiti Messi....ali se sudija referisao na situaciju poslije i prekrsaj Neymara, pa je ovo palo u drugi plan.
-
channel10
#8996 Re: UEFA Champions League
Eh do mene je onda. Mislio sma da pricas os sinocnjoj tekmi.edo_79 wrote:Ja govorim o utakmici Barcelona Juventus ..... eee drug moj .... nije Juve PSG pa da klekne tek tako ....channel10 wrote:Cuj kako? Gdje si ti bio sinoc i sta si gledao. Samo cu ti onako brzinski nabaciti i da znas da nemam namjeru se s nekim raspravljati oko toga. Crveni karton, golovi kod preokreta iz oPsajda.
Mislim od koga je, dobro je. Hajte sad vi na spavanje, jer Barsa je ispala. Lijepe snove Vam zelim i ne sumnjam da cete ih imati
Znalo se da nije. Ovi pali u prvoj kao i protiv PSG-a i nema sanse da se vrate. Kod njih odavno nesto ne stima i mislim da je vrijeme da se Neymar proda. Treba tu uzeti dobro lovu i picit dalje. Jest dobar igrac i sve, ali boljih je 250 miliona eura, a mozda i vise, nego ova njegova zajebancija po terenu. Nikad ne znas kako ce odigrati. ZAto je bolje neka se neko drugi sekira.
- animals
#8997 Re: UEFA Champions League
edo_79 wrote:Fudo387 wrote:Start cist ko suza.
Sam sebe zajebo.
Strese ga Mire k'o snijeg s duda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ocito vi niste vidjeli nogometa u zivotu...
- edo_79
#8998 Re: UEFA Champions League
Nisam drug nisam .... ja konkretno za ovu utakmicu večeras govorim, jer je Juve sušta suprotnost PSG-a kad govorimo o čuvanju rezultata .... eto sam si vidio .... budi iskren pa recichannel10 wrote:Eh do mene je onda. Mislio sma da pricas os sinocnjoj tekmi.edo_79 wrote:Ja govorim o utakmici Barcelona Juventus ..... eee drug moj .... nije Juve PSG pa da klekne tek tako ....channel10 wrote:Cuj kako? Gdje si ti bio sinoc i sta si gledao. Samo cu ti onako brzinski nabaciti i da znas da nemam namjeru se s nekim raspravljati oko toga. Crveni karton, golovi kod preokreta iz oPsajda.
Znalo se da nije. Ovi pali u prvoj kao i protiv PSG-a i nema sanse da se vrate. Kod njih odavno nesto ne stima i mislim da je vrijeme da se Neymar proda. Treba tu uzeti dobro lovu i picit dalje. Jest dobar igrac i sve, ali boljih je 250 miliona eura, a mozda i vise, nego ova njegova zajebancija po terenu. Nikad ne znas kako ce odigrati. ZAto je bolje neka se neko drugi sekira.
-
channel10
#8999 Re: UEFA Champions League
De ponovo pogledaj pa onda pricaj. Bukvalno ga izbio u zraku. Covjek skocio, a ovaj uletio u njega sa rukom uz tijelo dok je bio u zraku. Cist zuti.Fudo387 wrote:Start cist ko suza.animals wrote:Pjanic je trebo zuti dobiti za ovo..SmokingMan wrote:Jebote šta je tu smješno,lik je mogao slomiti vilicu.
Sam sebe zajebo.
- mO k3
#9000 Re: UEFA Champions League
mire je trebo dobiti zuti ... hvala bogu pa se nista nije strasno desilo ...