@112233,112233 wrote:Molim vas samo jedno pitanje kao korisnik najveceg paketa koristim dva resivera imam li pravo na jos jedan resiver odnosno na trecu televiziju da spojim lp
Imate. Možete imati dva dodatna digitalna uređaja.
Moderator: Benq
@112233,112233 wrote:Molim vas samo jedno pitanje kao korisnik najveceg paketa koristim dva resivera imam li pravo na jos jedan resiver odnosno na trecu televiziju da spojim lp
@semirsar,semirsar wrote:Da jopet priupitam, sad vec treci put, koje benefite mogu ostvariti kao korisnik EON PREMIUM TV van Telemach mreze, ako predjem na E-racun, ako ti benefiti uopste vise postoje.Telemach wrote:![]()
@"112233,112233 wrote:To je prhvatljivo 5km mjesecno a posto se radi o staroj kuci koja je udaljena neki 15met od kuce jeli ja trebam pruziti antenski kabal ili oni ce to pruziti
Sinoć je proradilo, sada radi.Telemach wrote:@Mehemed,Mehemed wrote:Ne radi nikako vraćanje kanala unazad na D3, koji god kanal da prebacim i probam neće, izbaci neki streaming error. Neće čak ni trenutnu emisiju da pusti ispočetka. Može li neko provjeriti je li globalno ili da ih zovem.
Nije ni sinoć radilo, ali sam mislio da će se samo popraviti.
Dostavite broj telefona i ugovora u pp.
idi ba upali plejku, pusti starije da se dogovarajuPS4 Share wrote:Pitas deseti put, deseti put ti se kaze HBO 3 mjesecasemirsar wrote:Da jopet priupitam, sad vec treci put, koje benefite mogu ostvariti kao korisnik EON PREMIUM TV van Telemach mreze, ako predjem na E-racun, ako ti benefiti uopste vise postoje.Telemach wrote:![]()
odgovorio sam vam, vec odgovoreno ovdjeTelemach wrote:@semirsar,semirsar wrote:Da jopet priupitam, sad vec treci put, koje benefite mogu ostvariti kao korisnik EON PREMIUM TV van Telemach mreze, ako predjem na E-racun, ako ti benefiti uopste vise postoje.Telemach wrote:![]()
Pisali smo vam u pp.
Mehemed wrote:Sinoć je proradilo, sada radi.Telemach wrote:@Mehemed,Mehemed wrote:Ne radi nikako vraćanje kanala unazad na D3, koji god kanal da prebacim i probam neće, izbaci neki streaming error. Neće čak ni trenutnu emisiju da pusti ispočetka. Može li neko provjeriti je li globalno ili da ih zovem.
Nije ni sinoć radilo, ali sam mislio da će se samo popraviti.
Dostavite broj telefona i ugovora u pp.
Nego, da pitam nešto drugo, da li imam pravo na zamjenu receivera ako štopa, ponekad baš krene štopati nenormalno, po 5-6 sekundi totalno zaštopa, neće da primi nikakvu komandu a lampica na receiveru migne kada pritisnem tipku, tako da znam da nije do daljinskog, ali ne reaguje. Rađen je i restart na fabričke postavke, zvao sam pa su radili neki update ili upgrade, ali on i dalje često krene štopati.
@shape of despair,shape of despair wrote:Mora li se u Telemachu potpisivati ugovor 12/24 ili ne. Vjerovatno onda nemam nikakve benefite?
@biggrin,biggrin wrote:ja sam prebacio racun na elektronski, a nikad ne dobih nikakav benefit. može li sad tih 3 mjeseca hbo?
zahvaljujem seTelemach wrote:@biggrin,biggrin wrote:ja sam prebacio racun na elektronski, a nikad ne dobih nikakav benefit. može li sad tih 3 mjeseca hbo?
Biće
https://telemach.ba/a53846/podrska/vije ... embra.htmlAkcija svih otključanih kanala i video kluba produžava se do 30. septembra
Telemach je pripremio još jedno iznenađenje za svoje korisnike, te akciju u kojoj smo otključali sve dodatne digitalne kanale i Video klub naslove sada produžavamo do 30. septembra.
Svi postojeći i novi korisnici EON, D3 i Total TV platforme nastavljaju da uživaju uz sve digitalne kanale iz Telemach ponude, odnosno u više od 250 kanala, od kojih je preko 65 u HD rezoluciji do 30.9. Pored ovoga, tokom istog perioda, korisnicima je dostupan Video klub sa preko 16.000 popularnih naslova.
Ukoliko ste ljubitelj serijskog programa, pored postojećih domaćih i regionalnih hit serija kao što su: „Konak kod Hilmije“, „Žigosani u reketu“ i „ Ubice mog oca“, među otključanim sadržajima moći ćete pratiti najtraženije i najgledanije serije, „Ballers“, „Obitelj pravednika“, „Igre prijestolja“, „Tudori“, „Tajni život mačaka“, „Milijarde“ kao i ekskluzivne filmove i druge serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster i drugi. U velikom izboru HBO naslova možete uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok će ostali kanali biti automatski otključani.
U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji.
Nema kraja iznenađenjima. Uskoro još lijepih vijesti iz Telemacha.
Zar stvarno mislite da su premium korisnici krave muzare, kojima ćete lagano da izmuzate pare pola godine, dok ostalim dajete besplatno ono što mi u paketu plaćamo preko 50 KM.Telemach wrote:
@ortodont,ortodont wrote:@telemach
Opet prekidi interneta na mom podrucju uz lose brzine, je li ovo realno? Da li su ovo posljedice prekida od prije 15/20 dana jer je od tada internet usluga jako losa?
Izgleda da njima ne ide kao prije, kad su samo za Novu godinu sve otkljucavali.crnivrag wrote:
Šta ima veze što im daju dva tri mjeseca free, što se ljutiš ba.crnivrag wrote:Zar stvarno mislite da su premium korisnici krave muzare, kojima ćete lagano da izmuzate pare pola godine, dok ostalim dajete besplatno ono što mi u paketu plaćamo preko 50 KM.Telemach wrote:
Pa dragi moji, ne može to tako, ili nam smanjite račun za tih 50 KM u narednih 6 mjeseci, koliko su ovi imali priliku da besplatno tarlahaju i gledaju sve što im se ćefne bez da dodatno daju i feninga, ili brate mili recite javno da su premium korisnici ovce za šišanje i za uzimanje para, pa da svi redom otkažemo uslugu, pa makar preko suda, ako već nećete da nam raskinete ugovor na zahtjev.
Od aprila do oktobra, pa onda od polovine decembra do kraja januara, što znači bukvalno skoro cijelu godinu svi sve koriste besplatno, a meni redovno dolazi puni račun od 91.50 KM.Kockasti wrote:
Šta ima veze što im daju dva tri mjeseca free, što se ljutiš ba.
usutio si se za onaj katalog filmova sto dobiješcrnivrag wrote:Od aprila do oktobra, pa onda od polovine decembra do kraja januara, što znači bukvalno skoro cijelu godinu svi sve koriste besplatno, a meni redovno dolazi puni račun od 91.50 KM.Kockasti wrote:
Potpuno se slažem! Telemach??crnivrag wrote: Zar stvarno mislite da su premium korisnici krave muzare, kojima ćete lagano da izmuzate pare pola godine, dok ostalim dajete besplatno ono što mi u paketu plaćamo preko 50 KM.
Pa dragi moji, ne može to tako, ili nam smanjite račun za tih 50 KM u narednih 6 mjeseci, koliko su ovi imali priliku da besplatno tarlahaju i gledaju sve što im se ćefne bez da dodatno daju i feninga, ili brate mili recite javno da su premium korisnici ovce za šišanje i za uzimanje para, pa da svi redom otkažemo uslugu, pa makar preko suda, ako već nećete da nam raskinete ugovor na zahtjev.
Ide njima odlično, bilo je i prije ovakvih "promo" akcija, ali sad su stvari drugačije, SK više nije njihova exkluziva i sad treba poboljšati uslugu!MTV wrote: Izgleda da njima ne ide kao prije, kad su samo za Novu godinu sve otkljucavali.
forensic anthropology descriptionOvo je poklon za hidžretsku novu godinu.crnivrag wrote:Od aprila do oktobra, pa onda od polovine decembra do kraja januara, što znači bukvalno skoro cijelu godinu svi sve koriste besplatno, a meni redovno dolazi puni račun od 91.50 KM.Kockasti wrote: