Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zippoo87
#89651 Re: Liverpool FC
U engleskoj ligi nema laganih bodova.
Evo 20 minuta utakmice...nista posebno
Evo 20 minuta utakmice...nista posebno
- no_sekirli
#89655 Re: Liverpool FC
Wirtz daleko najbolji danas. I ne samo danas.
- AmiĐa_Idriz
#89656 Re: Liverpool FC
Frimpong isto jako dobar danas.
- Edin H.
#89657 Re: Liverpool FC
Bravo Slot - totalno je zbunio Wolves-e ovim bunkerom kući, ne znaju šta će s loptom. 
- King_Kenny
#89658 Re: Liverpool FC
Jones je odigrao sjajnu tekmu
- Capajebo
#89660 Re: Liverpool FC
Bradley danas pokaze zasto je lahko prezaljen TAA, a vec iducu ocekujem da ne bude u sastavu 
- drug_profi
#89664 Re: Liverpool FC
14 bodova.drug_profi wrote: ↑11/11/2025 01:22
Ja mislim nekih desetak bodova. 9 do 11. U najboljem slucaju do 15.
Mnogo bolje neg sam se nadao.
Jedva doduse, ali hajd.
I top 4 sada. Dokle, vidjecemo.
- vaučer
#89665 Re: Liverpool FC
United i Forest su po meni dvije utakmice gdje smo si pucali u glavu. Sve ostalo mogu razumijeti, te dvije smo baš spušili besmisleno. Imamo solidan niz rezultata sad, da nije bilo onog kretenluka Konatea protiv Leedsa bilo bi još bolje. Mislim da će cijela sezona biti guzava, nema tu velikog prostora za promjene bez novih igrača.
- no_sekirli
#89666 Re: Liverpool FC
Kad pogleda coek tablicu, i vidi da smo sa ovakvom traljavom igrom cetvrti...
- BHF_Manijak
#89667 Re: Liverpool FC
Prvo poluvrijeme po meni jako dobro, da ne kazem odlicno. Drugo je ocajno i ono je bruka. Da sanse ne stvoris 45 minuta i da te posljednjeplasirani sabije u 16m zadnjih 10 minuta, dajte ba.
Igra ulogu tu i sirina, jer je danas definitivno nije bilo, fali tu 3-4 igraca. Ekitike je strasan igrac, ali nazalost ima snage za odlicnih 65-70 minuta. On je zadnjih 10 minuta na terenu u kojima je bio, doslovno jedva hodao.
Strasno mi je drago zbog Wirtza. Sve je bolji i bolji. Kakve lopte dijeli...
Frimpong ce valjati u kombinaciji sa Bradleyom, samo da ga zdravlje posluzi. Chiesa danas nista. On je za neke ludnice zadnjih 10-15 minuta ocito i to je to.
Kerkez... Sve sam cvrsci u misljenju da taj momak osim srcanosti, borbenosti i trke nema nesto puno ponuditi na najvisem nivou. Izraziti manjak fudbalske ili bilo kakve inteligencije. Opet bolji sa Wirtzom, nego sa Gakpom, koji ga na ignor drzi.
Tek sad vidis sta si u Robertsonu 6-7 godina imao...
Igra ulogu tu i sirina, jer je danas definitivno nije bilo, fali tu 3-4 igraca. Ekitike je strasan igrac, ali nazalost ima snage za odlicnih 65-70 minuta. On je zadnjih 10 minuta na terenu u kojima je bio, doslovno jedva hodao.
Strasno mi je drago zbog Wirtza. Sve je bolji i bolji. Kakve lopte dijeli...
Frimpong ce valjati u kombinaciji sa Bradleyom, samo da ga zdravlje posluzi. Chiesa danas nista. On je za neke ludnice zadnjih 10-15 minuta ocito i to je to.
Kerkez... Sve sam cvrsci u misljenju da taj momak osim srcanosti, borbenosti i trke nema nesto puno ponuditi na najvisem nivou. Izraziti manjak fudbalske ili bilo kakve inteligencije. Opet bolji sa Wirtzom, nego sa Gakpom, koji ga na ignor drzi.
Tek sad vidis sta si u Robertsonu 6-7 godina imao...
- BHF_Manijak
#89668 Re: Liverpool FC
Sunce ti jebem sta je ovo...
- Capajebo
#89669 Re: Liverpool FC
Ma Gakpo je klasicni igrac za klupe. Ili da bude starter u Evertonu, West Hamu ili tako nesto, za Liverpool on mora biti klupa.
Smraci mi se pred ocima kad sam vidio da se sprema da udje
Smraci mi se pred ocima kad sam vidio da se sprema da udje
- Gandalf
#89670 Re: Liverpool FC
Gakpo baš loš, čitavu sezonu nije napravio ništa, držati na klupi do kraja sezone. Ekipa nekako pobjeđuje, još imam fudbalski PTSP od onog crnog niza poraza. Odbrana je ključna za januar, ne smiju se opet zajebavat pa ne dovest nekog CB-a. Wirtz konačno počinje igrat ko pravi igrač i trebaće nam svaka njegova lopta u ovoj turbulentnoj sezoni.
Ako a to je veliko AKO, Bradley i Frimpong budu zdravi, desna strana napada će ići kao po loju. Inače ćemo morati tražiti još jednom desnog beka. Frimpong zdrav je ogroman plus za ekipu.
Ako a to je veliko AKO, Bradley i Frimpong budu zdravi, desna strana napada će ići kao po loju. Inače ćemo morati tražiti još jednom desnog beka. Frimpong zdrav je ogroman plus za ekipu.
- AmiĐa_Idriz
#89671 Re: Liverpool FC
Onaj Frimpongov asist je briljantan bio za Gravena, tesko je iz onog polozaja bilo i poslati onu loptu.
- BHF_Manijak
#89672 Re: Liverpool FC
Frimpong je jako dobar bio, iako je neobicno nakon dugo godina gledati desnjaka na desnom krilu, ali imalo je ucinka. Par dobrih prodora, povratnih lopti, samo da ga zdravlje posluzi, da ga ne jebu loze i slicno.
Bradley je vec prezvakana prica i na to se ljudi moraju navici. Daj Boze da grijesim, ali mislim da je Gomez 2 sto se zdravlja tice, pricali smo vec o tome.
Pitanje je samo sta Slot vidi u buducnosti, koju formaciju. Da li ostati vjeran dosadasnjoj i onome sto je i Klop igrao, gdje krila imaju bitnu ulogu ili pokusati se presaltati na nesto gdje bi bekovi imali skroz neku drugu ulogu, gdje bi Kerkez i Frimpong ordinirali po cijeloj strani uz 3 stopera.
Stvar je samo sta je vizija trenerova.
Ako misli sa krilima kao dosad, definitivno treba neko umjesto Gakpa, a da li Frimpong moze biti taj koji ce zamijeniti Salaha desno, jedan drugaciji tip nego je to dosad bio slucaj, to ostaje da se vidi.
Bradley je vec prezvakana prica i na to se ljudi moraju navici. Daj Boze da grijesim, ali mislim da je Gomez 2 sto se zdravlja tice, pricali smo vec o tome.
Pitanje je samo sta Slot vidi u buducnosti, koju formaciju. Da li ostati vjeran dosadasnjoj i onome sto je i Klop igrao, gdje krila imaju bitnu ulogu ili pokusati se presaltati na nesto gdje bi bekovi imali skroz neku drugu ulogu, gdje bi Kerkez i Frimpong ordinirali po cijeloj strani uz 3 stopera.
Stvar je samo sta je vizija trenerova.
Ako misli sa krilima kao dosad, definitivno treba neko umjesto Gakpa, a da li Frimpong moze biti taj koji ce zamijeniti Salaha desno, jedan drugaciji tip nego je to dosad bio slucaj, to ostaje da se vidi.
- Pandakonda
#89673 Re: Liverpool FC
Zadnji put 3-5-2 je igrao Conte. Na papiru ne bi lose izgledalo VVD, Konate i Guehi odbrana, Kerkez i Frimpong kao wingback, sredina Graven, Szobo i Wirtz kao 10ka, i ispred njega Ekitike i Isak. Mozda je to taj neki plan tranzicije
- BHF_Manijak
#89674 Re: Liverpool FC
Pa to sve vrijeme nekako i kontam, mislim da se to stidljivo par puta pokusavalo ovo kako Salaha nema, gdje Szoboszlai glumi to neko desno krilo, a Bradley tad sam drzao desnu stranu, dok je Dom ulazio dublje u sredinu, kao i Wirtz s druge strane, a Kerkez ordinira sam po stranu.Pandakonda wrote: ↑29/12/2025 16:12 Zadnji put 3-5-2 je igrao Conte. Na papiru ne bi lose izgledalo VVD, Konate i Guehi odbrana, Kerkez i Frimpong kao wingback, sredina Graven, Szobo i Wirtz kao 10ka, i ispred njega Ekitike i Isak. Mozda je to taj neki plan tranzicije
- Gandalf
#89675 Re: Liverpool FC
I za tu 3-5-2 formaciju nam trebaju barem još po jedan CB, CMF, a poznajući našu kuratu sreću s povredama, bar po dva CB-a i CMF-a. Nije da nas bolnice ne poznaju