Nema veze što se EON sam resetuje svako malo, barem sam stekao utisak čitajući ovdje postovefusion_ba wrote:ispade da je jedino SK bio prednost TM.... pa koliko je samo EON funkcionalniji i moderniji a i ostala ponuda (HD) kanala o tome ne treba govoriti.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
sencobih
#89626 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- fusion_ba
#89627 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja tih problema nisam imaosencobih wrote:Nema veze što se EON sam resetuje svako malo, barem sam stekao utisak čitajući ovdje postovefusion_ba wrote:ispade da je jedino SK bio prednost TM.... pa koliko je samo EON funkcionalniji i moderniji a i ostala ponuda (HD) kanala o tome ne treba govoriti.
- Benq
#89628 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pogresan si utisak stekao.. Resetovanje se desava kada su radovi na mrezi, kad je slab signal kod korisnika ili u najgorem slucaju kad je defektan sam box. Ne generalizuj stvari na osnovu pojedinacnih problema.sencobih wrote: Nema veze što se EON sam resetuje svako malo, barem sam stekao utisak čitajući ovdje postove
Imam 2 boxa, nijedan se ne resetuje.
-
bocaboca
#89629 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
biggrin wrote:povećanje cijena?!bocaboca wrote:A sta nam je Telemach spremio za da nas iznenadi ove jeseni???
![]()
- Benq
#89630 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne prizivaj shejtanabiggrin wrote:povećanje cijena?!bocaboca wrote:A sta nam je Telemach spremio za da nas iznenadi ove jeseni???
![]()
- crnivrag
#89631 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Taman se smirim i hoću da zaspim, i neko me mora prizvatiBenq wrote: Ne prizivaj shejtana
-
bocaboca
#89632 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako shejtan ne zna ko onda zna 
- aditon
#89633 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
samo se vi tješite da Telemach ima bolje ovo ili ono...hvala Bogu da je došao i ovaj dan, da dobijamo normalnu konkurenciju. Na mojoj adresi ja mogu uzeti net i 1Gbps, a tu istu brzinu od Telemacha ne mogu očekivati sigurno ni naredne dvije ili tri godine. Kažete 64 kanala u HD na Telemachu...jeste..ima, ali koliko istih gledate? Ja gledam Nat Geo Wild, History 1 i 2, BBC earth te poneku tekmu na SK ukoliko igra moj tim, povremeno HBO, Fox Life, rijetko Cinestar Premiere. Dakle od 64 kanala u HD gledam 4 redovno i još 6 ponekad, (neračunajuči SK) a ima mjeseci i ne prebacim na ove kanale..
E da vidimo sada kako će Telemach unaprijediti svoju uslugu i zadržati me kao korisnika bez unapređivanje cijene usluge...baš me interesuje...a od samog početka sam njihov korisnik najviše radi brzine interneta. U tom segmentu trenutno nisu dorasli telecomu.
E da vidimo sada kako će Telemach unaprijediti svoju uslugu i zadržati me kao korisnika bez unapređivanje cijene usluge...baš me interesuje...a od samog početka sam njihov korisnik najviše radi brzine interneta. U tom segmentu trenutno nisu dorasli telecomu.
- MTV
#89634 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa sve te sto si nabrojao Telekom nema.aditon wrote:samo se vi tješite da Telemach ima bolje ovo ili ono...hvala Bogu da je došao i ovaj dan, da dobijamo normalnu konkurenciju. Na mojoj adresi ja mogu uzeti net i 1Gbps, a tu istu brzinu od Telemacha ne mogu očekivati sigurno ni naredne dvije ili tri godine. Kažete 64 kanala u HD na Telemachu...jeste..ima, ali koliko istih gledate? Ja gledam Nat Geo Wild, History 1 i 2, BBC earth te poneku tekmu na SK ukoliko igra moj tim, povremeno HBO, Fox Life, rijetko Cinestar Premiere. Dakle od 64 kanala u HD gledam 4 redovno i još 6 ponekad, (neračunajuči SK) a ima mjeseci i ne prebacim na ove kanale..
-
lorente
#89635 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne.. Oni to rade neprimjetno, tj.svaki treci racun povecavaju 3-4markice, da se ne sokirasbiggrin wrote:povećanje cijena?!bocaboca wrote:A sta nam je Telemach spremio za da nas iznenadi ove jeseni???
![]()
Da mi je neko rekao da cu preci na sda uhljebe ne bi vjerovao, ali je doslo vrijeme da se rastanem od telemacha nakon 9g. Bilo je zadovoljstvo primati ga kao kurban zadnje 2g,ali sad mahanje mafijasi
- aditon
#89636 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nema bbc earth i history 2 i to mi jeste žao ali kao što rekoh, meni je televizija totalno sporedna, internet je ono što mi je bitno a tu je telecom trenutno u prednosti. Pa barem kad govorim o svojoj adresi jer je optika stigla ima već pola godine. HBO telecom ima, fox kanale također, baby tv mi je bitan zbog djeteta a to telecom ima...u principu, najbitnije u svemu je da dobijamo konkurenciju i da telemach prestane konačno s unapređivanjem cijena u smislu da ih diže..da ih spusti, nemam ništa protiv..kad bi vratili cijenu mog paketa na 59.90 odmah bih potisao ugovorMTV wrote:Pa sve te sto si nabrojao Telekom nema.aditon wrote:samo se vi tješite da Telemach ima bolje ovo ili ono...hvala Bogu da je došao i ovaj dan, da dobijamo normalnu konkurenciju. Na mojoj adresi ja mogu uzeti net i 1Gbps, a tu istu brzinu od Telemacha ne mogu očekivati sigurno ni naredne dvije ili tri godine. Kažete 64 kanala u HD na Telemachu...jeste..ima, ali koliko istih gledate? Ja gledam Nat Geo Wild, History 1 i 2, BBC earth te poneku tekmu na SK ukoliko igra moj tim, povremeno HBO, Fox Life, rijetko Cinestar Premiere. Dakle od 64 kanala u HD gledam 4 redovno i još 6 ponekad, (neračunajuči SK) a ima mjeseci i ne prebacim na ove kanale..
-
sencobih
#89637 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
drago mi je da je takoBenq wrote:Pogresan si utisak stekao.. Resetovanje se desava kada su radovi na mrezi, kad je slab signal kod korisnika ili u najgorem slucaju kad je defektan sam box. Ne generalizuj stvari na osnovu pojedinacnih problema.sencobih wrote: Nema veze što se EON sam resetuje svako malo, barem sam stekao utisak čitajući ovdje postove
Imam 2 boxa, nijedan se ne resetuje.
-
l33t
#89638 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jel stopa taj android "eon" box
-
hipija
#89639 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajde fino ovo za UG kanale u Telekomu.
Kako li su pazarili i kolika je cijena SK i ostalih kanala po korisniku?
Nešto mi govori da će se u TM stati sa svako malo podizanjem cijena zbog unapređenja usluga.
Kako li su pazarili i kolika je cijena SK i ostalih kanala po korisniku?
Nešto mi govori da će se u TM stati sa svako malo podizanjem cijena zbog unapređenja usluga.
-
IstinitaPoruka
#89640 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Korisnik sam telemaha nekih 2 mjeseca, imam potpisan ugovor na 2 godine... da li je moguće da mi se poveća upload zbog posla koji obavljam, a treba mi veća brzina uploada ? Imam Eon full.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#89641 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi nikako vraćanje kanala unazad na D3, koji god kanal da prebacim i probam neće, izbaci neki streaming error. Neće čak ni trenutnu emisiju da pusti ispočetka. Može li neko provjeriti je li globalno ili da ih zovem.
Nije ni sinoć radilo, ali sam mislio da će se samo popraviti.
Nije ni sinoć radilo, ali sam mislio da će se samo popraviti.
-
hali gali halid
#89642 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni radi vracanje, osim Cinestar Fantasy, i Cinestar Comedy...
-
channel10
#89643 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cinestar Comedy u Ze radi od veceri onog dana kad je ovdje prijavljeno. Odmah su to rijesili.hali gali halid wrote:Meni radi vracanje, osim Cinestar Fantasy, i Cinestar Comedy...
Fantasy jos uvijek ne radi.
-
Boban0726
#89644 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pređeš na EON Premium i dobićeš veću brzinu.IstinitaPoruka wrote:Korisnik sam telemaha nekih 2 mjeseca, imam potpisan ugovor na 2 godine... da li je moguće da mi se poveća upload zbog posla koji obavljam, a treba mi veća brzina uploada ? Imam Eon full.
Na skuplji paket možeš preći i tokom UO.
-
DON_eARL
#89646 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije, Upstream je prejak.opticum wrote:
Jeli ovo uredu?
- klaki
#89647 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozel mi iko objasniti sta znaci na Eonu brzina interneta do*
tj. Mislilo sam da su DL i UL postali izjednaceni, ali nisu?
Koliki je UL na onom trio paketu sa 75Mbps netom
- opticum
#89648 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HvalaDON_eARL wrote:Nije, Upstream je prejak.opticum wrote:
Jeli ovo uredu?
- crnivrag
#89649 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Brzina na paketu EON Light je 75/6 Mbps.klaki wrote:Mozel mi iko objasniti sta znaci na Eonu brzina interneta do*
- klaki
#89650 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eh hvala. Koja je na EON FULL 100/?crnivrag wrote:Brzina na paketu EON Light je 75/6 Mbps.klaki wrote:Mozel mi iko objasniti sta znaci na Eonu brzina interneta do*
Bolje da ostanem na trio grande family, dobar mi ovaj 80/8...