Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:moglo bi sjevnut kakvo iznenadjenje na grbavici vidim radnik se opet cuvo...
bar iks da im otkinu dva boda uhar je..
Suti bona izgubit ces ......Sarajevo je bila poseban inspiracija i osveta za proslu godinu medjutim bar jos uvijek ja protiv nikoga ne bih se mogao zakleti u sigurnu pobjedu na Grbavici.....mada ono kad gledas trebala bi biti
ma ne kladi se on na rezultat, hoce da kaze da ce nasi biti u strajku i da nece igrati uopste
Hahahaha hocu da kazem da jos uvijek nisam siguran da Zeljo dobija kuci utakmice bez problema!
sumirprimus wrote:moglo bi sjevnut kakvo iznenadjenje na grbavici vidim radnik se opet cuvo...
bar iks da im otkinu dva boda uhar je..
Suti bona izgubit ces ......Sarajevo je bila poseban inspiracija i osveta za proslu godinu medjutim bar jos uvijek ja protiv nikoga ne bih se mogao zakleti u sigurnu pobjedu na Grbavici.....mada ono kad gledas trebala bi biti
sto bona? pa hrasno zar i ti brute
Zajebah se druze ovo je trebalo biti upuceno tuzlanskoj dami
Charuga wrote:Možda je sabirao i one pored TV-a, portala, i rezultata uživo ...
Znam da vecina izvornih navijaca Sloge sigurno ne navija za siti.
On ce i za utakmicu sa Sarajevom sigurno dovuci koji bus navijaca, plus besplatan ulaz za njih.
Charuga wrote:Možda je sabirao i one pored TV-a, portala, i rezultata uživo ...
Znam da vecina izvornih navijaca Sloge sigurno ne navija za siti.
On ce i za utakmicu sa Sarajevom sigurno dovuci koji bus navijaca, plus besplatan ulaz za njih.
Eno sad, ispade Husić laže
Imali smo besplatan ulaz jednu i po sezonu, sada se ulaznice za naše utakmice plaćaju, i to po 10 maraka. Nekada nas je gledalo 300 navijača, sada nas gleda i po 10.000. Mi ne plaćamo da ljudi dođu na utakmici. Mi igramo odličan nogomet. Danas neće niko platiti 10 KM i da dođe na stadion da gledati dva sata dosadne utakmice. Ljudi hoće da uživaju i plate karte. Takav smo klub upravo mi danas. Uz dobre rezultate, iz dana u dan napredovati. Ja lično već sedam godina radim na ovom projektu.
U sklopu 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ove dvije momčadi sastaju se u subotu na Tušnju, a na zahtjev domaćih susret je trebao biti odigran pod reflektorima, no do toga neće doći.
Umjesto u 20:00 sati utakmica će biti odigrana od 16:30 sati, kako je prvobitno bilo i planirano, a informaciju je potvrdilo i Sarajevo na svojoj zvaničnoj stranici.
Razlog za to je odluka Moje TV, koja ima ekskluzivna prava na prijenose najelitnijeg bh. fudbalskog takmičenja, a koja se nije složila sa promjenom termina jer se isti poklapa sa utakmicom FK Željezničar - FK Radnik, koja počinje od 19:30 sati.
Zajebaše ih komšije, moglo je doći i više od 10 000 ovaj put...
Prvi čovjek klub iz Simin Hana, Azmir Husić, u izjavi za ****** otkrio je da će ulaznice za domaće navijače biti besplatan, dok će se naplaćivati za fanove bordo tima.
“Navijači i simpatizeri Sarajeva će biti na Sjeveru, a naši na Zapadu. Od Slobode smo krenuli sa naplaćivanjem ulaznica i za sve će u ovoj sezoni iznositi 10 KM, osim za naše pristalice sa članskim kartama i rekvizitima kluba. Ako nemaju jedno od to dvoje i oni moraju platiti kartu”, kazao je Husić.
Plavi sal i dzabni ulaz. Clanska za godinu se moze kupiti za cenera.
U sklopu 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ove dvije momčadi sastaju se u subotu na Tušnju, a na zahtjev domaćih susret je trebao biti odigran pod reflektorima, no do toga neće doći.
Umjesto u 20:00 sati utakmica će biti odigrana od 16:30 sati, kako je prvobitno bilo i planirano, a informaciju je potvrdilo i Sarajevo na svojoj zvaničnoj stranici.
Razlog za to je odluka Moje TV, koja ima ekskluzivna prava na prijenose najelitnijeg bh. fudbalskog takmičenja, a koja se nije složila sa promjenom termina jer se isti poklapa sa utakmicom FK Željezničar - FK Radnik, koja počinje od 19:30 sati.
Zajebaše ih komšije, moglo je doći i više od 10 000 ovaj put...
ali hej cuj BH Telecom ti odlucuje kad ce se utakmice igrati za max 50,000KM po klubu
avetinja wrote:Što je najgore, ne možeš raskinuti ugovor. Možeš, ali onda slijede ucjene.
ne mozes, jer je Savez potpisao nisu klubovi
komedija od lige
Kako je Radnik raskinuo? Od ove sezone ih prenosi Arena, kao i Borca. A kada se tek potpisivalo, jedini Borac nije potpisao.
Deset puta bi bilo bolje da nas prenosi Arena ili Sport klub. A ne da ovako moraš igrati utakmicu u osam navečer po kijametu, jer je BH Telekom tako rekao.