Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
31
6%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 559

mali_balon

#8951 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

Vegetastar wrote:TR definitvno najbolja igra ove godine, meni još malo ostalo da završim (sad sam na 85%)

da li je neko igrao novog BATMAN-a (Origins), vidim da ocjene nisu nešto pa da ne skidam 18 GB ako nije čemu
Skinuo instalirao i razinstalirao :D , ne znam sta da ti kazem meni bilo previse tipki u kriznim situacijama, mozda je do mene, godine :D , lik te marise ti se branis sa spaceom, kontru zadajes sa f, udarac sa shiftom a povacis on sajlu sa j, kairikiram.
Imas bolju assasins creed black flag, laganica.
Maharadza

#8952 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

mali_balon wrote:
Vegetastar wrote:TR definitvno najbolja igra ove godine, meni još malo ostalo da završim (sad sam na 85%)

da li je neko igrao novog BATMAN-a (Origins), vidim da ocjene nisu nešto pa da ne skidam 18 GB ako nije čemu
Skinuo instalirao i razinstalirao :D , ne znam sta da ti kazem meni bilo previse tipki u kriznim situacijama, mozda je do mene, godine :D , lik te marise ti se branis sa spaceom, kontru zadajes sa f, udarac sa shiftom a povacis on sajlu sa j, kairikiram.
Imas bolju assasins creed black flag, laganica.
Kakav f ba, zar nije kontra desni klik mišem, udaraš lijevim, dok f koristiš za sajlu?! Barem je u mene tako bilo. A igrica je vrh, borbe sigurno duplo bolje nego u AC serijalu (a nije ni čudo kad imaš raznih điđa za iskoristiti protiv neprijatelja). ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
relativno84

#8953 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by relativno84 »

Ako si igrao prva dva i ovaj ce ti leci ako nisi odigraj prvo njih jer se isplati, a kontrole su na svakom skoro iste samo sto na origins mozda imas vise opcija ali nista pretjerano tesko.
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#8954 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by los merengues »

Pozdrav, ukratko ovako:
Rijec je o Team Fortress 2 naravno ;-) : Zajedno sa nekoliko starih tf2 vukova(imaju preko 2000h igranja)
smo odlucili ponovo pokrenuti steam grupu posvecenu MvM modu.
Ukoliko je neko zainteresiran da se pridruzi moze poslati pm za vise detalja.
Obzirom na novi Two cities update, primarni fokus je na manhattan/rottenburg misijama,
mada to ne iskljucuje ni prethodne Mecha engi+ Gear Grinder tours.
Ukoliko ste pocetnik ili imate malo iskustva sa Mvm, nema problema,dobicete pomoc oko
mvm gameplaya, loadouta, kao i youtube materijala.
Od jucer posjedujemo i vlastiti mvm server :) ,vecina clanova koristi mic tako da
vecinu stvari mozete nauciti igrajuci sa nama,naravno kada ste spremni
onda ide man up Tour Of Duty mode (nije potreban Squad Surplus Voucher).
PvP mode uglavnom na vanila serverima/no random crits.
( blacklisted servers: Saigns.de, Skial, Lotus, NIghTeam i ostali p2win/tragicni serveri).
Toliko za sad, pozdrav svima.
Manager19sa

#8955 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Manager19sa »

Dzaba sve , al jedan je CM 01/02 :thumbup:

Image
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8956 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by un1ted »

Manager19sa wrote:Dzaba sve , al jedan je CM 01/02 :thumbup:

Image
:lol: :lol: :lol: ja sranja od managera u kojem izvlači RVP i Rooneya a ubauje neke anonimuse :-)
relativno84

#8957 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by relativno84 »

Igra li neko ovaj need for speed rivals :D Jel ovo se mora preko x360 emulatora controla podesiti za joystick :?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8958 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

ja što ovaj u Bug-u opra BF4 :lol:
Maharadza

#8959 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Chmoljo wrote:ja što ovaj u Bug-u opra BF4 :lol:
Nije to ništa, divi ovo:

Objasni hadžo sve ispod minute! :mrgreen:
Chmoljo

#8960 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

:lol:
Madrid

#8961 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Kad se sjetim kolko sam volio te FPS igre kad sam bio manji, sad ih vecinom ni ne instaliram, kamoli da igram :-D
Kad se sjetim COD UO i COD 2, pa u internet klub se raja skupljala i rokala, probao sam BF3, al mi nije nikakav ugođaj igrat sa ljudima koje ne znam :-)
Izađe BF3 fan djeca govore najbolja igra ikada, izađe BF3 samo sa brojem 4 umjesto 3 i jacim sistemskim zahtjevima, fan djeca govore najbolja igra ikada, pa mozel mi ko objasnit kako taj COD prekuca BF po prodaji svaki put?
Chmoljo

#8962 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

ja pokušavam da se držim podalje od hvaljenja jednog, a pljuvanja drugog, jer kao mrzitelju multiplayera, izbor mi je sasvim jednostavan i logičan.

ali ono što mi upada u oči, jeste to da su izdavači igara izuzetno, izuzetno bezobrazni. to se ističe i u bugovoj recenziji... koliko još ima proizvoda gdje platite punu cijenu, a dobijete poluproizvod?

kao što vidim (nisam igrao), uradili su to sa ROME 2, evo sada i sa BF4. vrhunski bezobrazluk i licemjerje, koje se pokriva hypom i generalno marketingom. a kvalitet proizvoda je rinaka.
Bosnian Dragon1

#8963 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

Chmoljo wrote:ja pokušavam da se držim podalje od hvaljenja jednog, a pljuvanja drugog, jer kao mrzitelju multiplayera, izbor mi je sasvim jednostavan i logičan.

ali ono što mi upada u oči, jeste to da su izdavači igara izuzetno, izuzetno bezobrazni. to se ističe i u bugovoj recenziji... koliko još ima proizvoda gdje platite punu cijenu, a dobijete poluproizvod?

kao što vidim (nisam igrao), uradili su to sa ROME 2, evo sada i sa BF4. vrhunski bezobrazluk i licemjerje, koje se pokriva hypom i generalno marketingom. a kvalitet proizvoda je rinaka.
mozel link za taj clanak od bf4
Chmoljo

#8964 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Averus

#8965 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Chmoljo wrote:ja pokušavam da se držim podalje od hvaljenja jednog, a pljuvanja drugog, jer kao mrzitelju multiplayera, izbor mi je sasvim jednostavan i logičan.

Slažem se.
Brate daj mi kompletnu igru, pa neka bude poslije DLC za neke "specijalne" dodatke (citaj: za fanatike).
Dovoljno o tome govori cinjenica da jebena sportska igrao kao FIFA ima DLC-ove :facepalm:

Razumijem ja, na svemu se treba zaraditi, ali brate sto je previse-previse je...
Bosnian Dragon1

#8966 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

e fala ekstra stranica ima svasta
Madrid

#8967 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Averus wrote:

Slažem se.
Brate daj mi kompletnu igru, pa neka bude poslije DLC za neke "specijalne" dodatke (citaj: za fanatike).
Dovoljno o tome govori cinjenica da jebena sportska igrao kao FIFA ima DLC-ove :facepalm:

Razumijem ja, na svemu se treba zaraditi, ali brate sto je previse-previse je...
Koje dlc-ove fifa ima?
Znam za one gold pakete, al to nije nesto bez cega se ne moze (vecinom u tim paketima se ne dobije nista vrijedno pomena), jedino ako su jos sta izmislili?
Steta sto nema Mass effect komplet uzet, daju popuste na igre, ne i na dlc-ove kojih ova igra ima podosta, pa te 1 dlc izađe skuplje nego igra...
Averus

#8968 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Madrid wrote:
Averus wrote:

Slažem se.

Koje dlc-ove fifa ima?
Znam za one gold pakete, al to nije nesto bez cega se ne moze (vecinom u tim paketima se ne dobije nista vrijedno pomena), jedino ako su jos sta izmislili?
Steta sto nema Mass effect komplet uzet, daju popuste na igre, ne i na dlc-ove kojih ova igra ima podosta, pa te 1 dlc izađe skuplje nego igra...
Ma pogresno sam se izrazio, samo hocu da naglasim kako ti daju igru kojoj nista ne fali, ali onda izbace hejbet nekakvih gluposti koje se, naravno, placaju pod parolom "ultimate"... I onda kad igras online, svi oni koji su nakupovali takve gluposti su u prednosti...

Ne govorim iskljucivo o FIFA nego o svim igrama. A posebno ove koje imaju online/multiplayer modus... Tu se otimaju pare samo tako!

Generalno, sve se svodi na otimanje love za svaku sitnicu. Sad se sjetih kad sam potrosio sate i sate u FIFA 99 namjestajuci ekipe da sve bude azurirano (da, rucno. svaku ekipu u igrici) :lol:
Averus

#8969 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Pali k'o golf dvica :lol:

Madrid

#8970 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

vjeruj da taj ultimate ne daje nikakve prednosti, cijeli FUT je cudan i programiran tako da pomaze slabijim ekipama (bar u fifa 13) i ako bas nemas Ronalda i Messia koje je stvarno nemoguce zaustavit mozes izgubit protiv bilo koga, nezavisno od toga kako dobro igras :-D
Mustang1

#8971 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Ultimate team su sjebali sa custom tactics .. Moras to stimati a to je strasno tesko nastimati i pogoditi pravu .. Igras protiv nekoga koji je slabiji i sa igracima i igrom ali njegovi napadaju sami vidi se ne mozes dodati kako treba odmah zna potez unaprijed
Sajo---:

#8972 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Sajo---: »

...
Last edited by Sajo---: on 11/04/2025 12:31, edited 1 time in total.
suadfor

#8973 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by suadfor »

Bosnian Dragon1 wrote:
e fala ekstra stranica ima svasta
http://www.bug.hr/master/rec/battlefield-4/96710.aspx :bih:
suadfor

#8974 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by suadfor »

Sajo---: wrote:Ne znam smijem li bas ovako upasti u temu, ali moram.
Odrastao sam uz pojedine slavne igre, jos od tenkova na terminatoru, preko quake 2, need for speed 3, underground 1, underground 2, gt 2, gta 3, vice city, san andreas, c&c tiberium sun, cossacs european wars i jos poneku strategiju.

Sada mi se ponovo igraju strategije (posto nemam mogucnosti za gta V), pa sam na netu pronasao strategiju wargame airland battle!
Imate li mi reci kakvu pametnu o ovoj igri, mora li se kupovati (kosta 40 eura na nekom steamu sta li) i imate li mi preporuciti nesto slicno, al' ne tako skupo!?

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
nije bas klasicna strategija al je online i dzaba :mrgreen:

http://eune.leagueoflegends.com/

ako se navuces, nek ti je bog na pomoci :mrgreen:
Steph

#8975 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Steph »

suadfor wrote:
Sajo---: wrote:Ne znam smijem li bas ovako upasti u temu, ali moram.
Odrastao sam uz pojedine slavne igre, jos od tenkova na terminatoru, preko quake 2, need for speed 3, underground 1, underground 2, gt 2, gta 3, vice city, san andreas, c&c tiberium sun, cossacs european wars i jos poneku strategiju.

Sada mi se ponovo igraju strategije (posto nemam mogucnosti za gta V), pa sam na netu pronasao strategiju wargame airland battle!
Imate li mi reci kakvu pametnu o ovoj igri, mora li se kupovati (kosta 40 eura na nekom steamu sta li) i imate li mi preporuciti nesto slicno, al' ne tako skupo!?

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
nije bas klasicna strategija al je online i dzaba :mrgreen:

http://eune.leagueoflegends.com/

ako se navuces, nek ti je bog na pomoci :mrgreen:
Image
Post Reply