SDA-All about

Post Reply
Panini

#8951 Re: SDA-All about

Post by Panini »

to su ti intelektualci, omladina I simpatizeri kriminalne SDA

Image

nova snaga narod zna :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8952 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

osmjeh sreće nama sja otkad me Golum pomilova :lol:
Panini

#8953 Re: SDA-All about

Post by Panini »

Image

zeljeznice FBiH unistene I posramljene na koljenima a odgovorni karovi SDA dzumhur I brankovic

Image

prijeratni vodoinstalater a sada vlasnik hotela I termi ilidza

nakon svega dolazimo do spoznaje da je SDA udružena kriminalna organizacija
seln

#8954 Re: SDA-All about

Post by seln »

Panini wrote:Image

zeljeznice FBiH unistene I posramljene na koljenima a odgovorni karovi SDA dzumhur I brankovic

Image

prijeratni vodoinstalater a sada vlasnik hotela I termi ilidza

nakon svega dolazimo do spoznaje da je SDA udružena kriminalna organizacija
To je njima nasa borba dala....
Banksy

#8955 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Shahab wrote:
Budimir je posljednji politički zatvorenik u Evropi. Ako analiziramo aktere montaže , evidentno je da su u operaciju aktivno uključeni i kadrovi Dodikove mreže u pravosudnim i policijskim institucijama. To daje novu dimenziju motivima ove zavjere. U svakoj normalnoj državi, nakon svakog njegovog intervjua i javnog pojavljivanja, Dodik bi bio uhapšen zbog antiustavnog djelovanja i širenje mržnje i ksenofobije. Međutim on uz pomoć svojih satelita i saveznika Radončića i Čovića hapsi predsjednika Federacije. Ova montaža je dugoročno neodrživa i zato se pokušava čim prije kapitalizirati činjenica da je Budimir u pritvoru, na način da njegova ovlaštenja preuzmu "Udbaš Kebo" inače član SBB-a, i tragikomični Pudarić...
Tako nekako.
Panini

#8956 Re: SDA-All about

Post by Panini »

neprocjenjivo gledati SDA pristalice koji su proveli 20 godina na sisi drzave kako panicno brane kriminalce u pokusaju da sacuvaju halku

shabab I banksy ofirate se
hevi metalac

#8957 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

Panini wrote:neprocjenjivo gledati SDA pristalice koji su proveli 20 godina na sisi drzave kako panicno brane kriminalce u pokusaju da sacuvaju halku

shabab I banksy ofirate se
sto volim ovu nervozu
Panini

#8958 Re: SDA-All about

Post by Panini »

treba promjeniti ime teme u stranka vitalnog nacionlnog interesa bosnjaka I postaviti esu radeljasa za potparola
JoseMujica

#8959 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Essad a.s. je iznad ove rulje šibicara. Esso tačno zna šta hoće i kolika je cijena mjesta direktora ili članstva u upravnim odborima. On je u Allahovom proviđenju prevazišao SDA odokativne, ispod stola, cjenovnike i zahebao i Transparensi Internešnel svojom transparentnošću, te provođenjem jednakopravnosti ukinuo Strazbur, jer je cijena svima ista. I nema u Essa a.s. ko u SDA ,ni po babu ni po amidžama ni dajidžama, ko što su se neki vovdna navadili. Nema, sve da ti je i Hanka majka!

Plati pa se klati! Ko nemre neka crkne jer nam je takav nijet Dedo ostavio.
Desnik

#8960 Re: SDA-All about

Post by Desnik »

JoseMujica wrote:Essad a.s. je iznad ove rulje šibicara. Esso tačno zna šta hoće i kolika je cijena mjesta direktora ili članstva u upravnim odborima. On je u Allahovom proviđenju prevazišao SDA odokativne, ispod stola, cjenovnike i zahebao i Transparensi Internešnel svojom transparentnošću, te provođenjem jednakopravnosti ukinuo Strazbur, jer je cijena svima ista. I nema u Essa a.s. ko u SDA ,ni po babu ni po amidžama ni dajidžama, ko što su se neki vovdna navadili. Nema, sve da ti je i Hanka majka!

Plati pa se klati! Ko nemre neka crkne jer nam je takav nijet Dedo ostavio.
Čitam Ibrahim Jusufranić postao akademik???
Jesam li dobro pročitao?
I je li to onaj što je bio 120 godina direktor GRAS-a.
Čija je on stranka bio, baš me zanima?
Znam da je pitanja puno, ali sam mlad i zapitan...
:lol:
JoseMujica

#8961 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Nije valjda da su te fekalije upustili u ANUBiH :?: :shock:

Ako je tako s pravom su osnovala BANU :( :roll:

A Bimo ti je inače super mega i nadaleko štovani rektum još štovanijeg univerziteta osnovanog u jedinom kantonu Pederacije bez zakona o visokog obrazovanju :D

http://www.iu-travnik.com/
Panini

#8962 Re: SDA-All about

Post by Panini »

on ti je bio kadar SDA i toliko je dobro poslovao da je GRAS sada na koljenima i u dugovima vecim od 120 miliona maraka
Panini

#8963 Re: SDA-All about

Post by Panini »

JoseMujica wrote:Sad će Golum izać i reć: nisam Allaha mi...... i case closed

šteta krimosi nema vas sad ko pomilovati.....jedino da idete na Frušku goru
:lol: ili ce im poslati susjeda da ih zastrasi
JoseMujica

#8964 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

aaaa Bimo legenda ne odriče se korena :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.iu-travnik.com/index.php?opt ... 05&lang=ba
Rektor Internacionalnog univerziteta Travnik proglašen akademikom
PETAK, 12 APRIL 2013 11:21

Dana 28.03.2013 godine prof. dr. Ibrahim Jusufranić, dobio je povelju od strane Srpske akademije inovacionih nauka kojom je proglašen akademikom. Prof. dr. Jusufraniću povelju su uručili predsjednik Srpske akademije inovacionih nauka akademik Petar Baron Rajačić i predsjednik Upravnog odbora Akademije akademik Marko Todorović.
:lol: :lol: :lol: ovo je prvi SDA Srbin akademik :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8965 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Kad nekoć davno bacih svoje longpljeke jer su bile stare i pokvarene, mislila sam da više nikada neću osjetiti taj nostalgični zvuk pokvarene ploče. Danas i sa forumašom @panini mi se ponovo vratio zvuk djetinstva. Hvala mu na tome :pjevusi:
Panini

#8966 Re: SDA-All about

Post by Panini »

KatarinaKosaca wrote:Kad nekoć davno bacih svoje longpljeke jer su bile stare i pokvarene, mislila sam da više nikada neću osjetiti taj nostalgični zvuk pokvarene ploče. Danas i sa forumašom @panini mi se ponovo vratio zvuk djetinstva. Hvala mu na tome :pjevusi:
bojim se da ces slusati zvuk pokvarene ploce do posljednjeg dana halke :lol: nadam se da neces morati jos dugo da slusas polako je halka pocela pucati i svakim danom slabi, blijedi i osipa se
Panini

#8967 Re: SDA-All about

Post by Panini »

JoseMujica wrote:aaaa Bimo legenda ne odriče se korena :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.iu-travnik.com/index.php?opt ... 05&lang=ba
Rektor Internacionalnog univerziteta Travnik proglašen akademikom
PETAK, 12 APRIL 2013 11:21

Dana 28.03.2013 godine prof. dr. Ibrahim Jusufranić, dobio je povelju od strane Srpske akademije inovacionih nauka kojom je proglašen akademikom. Prof. dr. Jusufraniću povelju su uručili predsjednik Srpske akademije inovacionih nauka akademik Petar Baron Rajačić i predsjednik Upravnog odbora Akademije akademik Marko Todorović.
:lol: :lol: :lol: ovo je prvi SDA Srbin akademik :lol: :lol: :lol:
i to je kupio grasovim parama :lol:
Shahab

#8968 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

KatarinaKosaca wrote:Kad nekoć davno bacih svoje longpljeke jer su bile stare i pokvarene, mislila sam da više nikada neću osjetiti taj nostalgični zvuk pokvarene ploče. Danas i sa forumašom @panini mi se ponovo vratio zvuk djetinstva. Hvala mu na tome :pjevusi:
:lol:
hevi metalac

#8969 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

Dje radis? :-D
KatarinaKosaca

#8970 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

hevi metalac wrote:Dje radis? :-D
Pa fino je napisao čovjek gdje radim, na državnoj sisi u centrali SDA :stolica1:

Ne loše :namigusa:
miki.ba

#8971 Re: SDA-All about

Post by miki.ba »

Ko prizna pola mu se prašta. :oops: :D
KatarinaKosaca

#8972 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

miki.ba wrote:Ko prizna pola mu se prašta. :oops: :D
Nije ni vama loše, kolega :pasamoj:

Za lošije i kraće postove ista dnevnica vam dolazi :dosadno:
JoseMujica

#8973 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

hajte puštite Katu da malo zatrola omiljenu temu, posebno ako ko ubode s pričom na pravo mjesto...pa moraju se barem dvije stranice ničega prekucati da se odmakne od suštine priče :lol:

ps

nedostaje mi moj drug udrch...jedva čekam da se vrati..piso mi je na drugom forumu da je sjedio s Paketićem i Kiflom na Poljinama i da su zajedničkim snagama uz pomoć magičnog belog praha iz susedovih paketića skontali who the fuck are Jose Mujica i Antimobbing, al ga i tamo kjafiri banovaše prije no što mi je detalje tog trippa ispripovjedao :(
hevi metalac

#8974 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

Panini wrote:
bojim se da ces slusati zvuk pokvarene ploce do posljednjeg dana halke :lol: nadam se da neces morati jos dugo da slusas polako je halka pocela pucati i svakim danom slabi, blijedi i osipa se
Cujem i od nekih svojih prijatelja, sa vise strana, kako njihovi prijatelji iz SDA frkisu u zadnje vrijeme :roll:
Paranoid

#8975 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

JoseMujica wrote:
nedostaje mi moj drug udrch...jedva čekam da se vrati..piso mi je na drugom forumu da je sjedio s Paketićem i Kiflom na Poljinama i da su zajedničkim snagama uz pomoć magičnog belog praha iz susedovih paketića skontali who the fuck are Jose Mujica i Antimobbing, al ga i tamo kjafiri banovaše prije no što mi je detalje tog trippa ispripovjedao :(
...i ko kaže da na strateškim mjestima nisu njihovi ljudi - kjafiri...a nas koji radimo u telekomu prozivaju i otvoreno mrze... :oops:
Post Reply