tagomago wrote:kupit muzičku kutiju? ono stare, dobre stvari
je li nesto ovako http://www.fridolin.de/suhr_en.htm
tagomago wrote:kupit muzičku kutiju? ono stare, dobre stvari
koliko ca$haIrm@ wrote:u Timberlandu ima odlicnihAMMMeRRR wrote:Bbi, northlandHedg wrote:Neku finu mušku kapu? A da nije u Alti i na pijacama?
U Konzumu maxi i super, od 09.12. do 31.12. muzičke kutije novogodišnje 5.95 KM.tagomago wrote:kupit muzičku kutiju? ono stare, dobre stvari
http://shop.timberland.com/family/index ... Id=4106968arshavin wrote:koliko ca$haIrm@ wrote:u Timberlandu ima odlicnihAMMMeRRR wrote:
Bbi, northland
Ne znam je li Irmauskrsno_respo wrote:Gdje u sa ima irma koja ce sa mnom na kafu
Nek se odmah javi
naprave u Rama Glasu, nije skupopakica_ wrote:gdje ima kupiti malo veci okvir za slike, a da nije puno kesa
Bolje ne ulazi.uskrsno_respo wrote:Jeko ovaj?
Doduse nisam usao na fb jer nisam prijavljen pa da vidim profil
mislila sam za fotografije, halaliteL.e.g wrote:naprave u Rama Glasu, nije skupopakica_ wrote:gdje ima kupiti malo veci okvir za slike, a da nije puno kesa
L.e.g wrote:Ne znam je li Irmauskrsno_respo wrote:Gdje u sa ima irma koja ce sa mnom na kafu
Nek se odmah javi
https://www.facebook.com/arnel.majstoric?fref=ts
Evo jedna ideja:pakica_ wrote:mislila sam za fotografije, halaliteL.e.g wrote:naprave u Rama Glasu, nije skupopakica_ wrote:gdje ima kupiti malo veci okvir za slike, a da nije puno kesane mora bit' neki uber lijep, lijepe ce biti fotografije, moze najobicniji, al' mi treba da moze stat makar 10ak slika.. opet ja.. fotografija hehe
![]()
bi l' toga moglo biti u marsu
ovo je suuuuperrrr, hvalaAmbrozija wrote:
Evo jedna ideja:
Imaš u JYSK-u okvira kakvih hoćešpakica_ wrote:mislila sam za fotografije, halaliteL.e.g wrote:naprave u Rama Glasu, nije skupopakica_ wrote:gdje ima kupiti malo veci okvir za slike, a da nije puno kesane mora bit' neki uber lijep, lijepe ce biti fotografije, moze najobicniji, al' mi treba da moze stat makar 10ak slika.. opet ja.. fotografija hehe
![]()
bi l' toga moglo biti u marsu
Jeste bas je dobro, svidja mi se i jednostavno je, samo kako napraviti da bude samostojeci a ne da ide na zidpakica_ wrote:ovo je suuuuperrrr, hvalaAmbrozija wrote:
Evo jedna ideja:
Pooll wrote:Neko zna gdje bih mogao naći ovakav kabl? (telefonska 'žabica' a s druge strane audio-mikrofon 3.5 mm)
pa zalijepis kakvog kartona nazaJ i tadaaaaaaaaaP308 wrote:Jeste bas je dobro, svidja mi se i jednostavno je, samo kako napraviti da bude samostojeci a ne da ide na zidpakica_ wrote:ovo je suuuuperrrr, hvalaAmbrozija wrote:
Evo jedna ideja:
Ja koliko znam svi kupuju u Frischeisu u Visokomaalor wrote:Gdje u Sarajevu ima furnira za kupiti? Po mogucnosti veći izbor.ako ima neka prodavnica mozda sto prodaje razne materijale i vise vrsta drveta...
hvala na odgovoru ali meni bi najbolje odgovaralo kad bi bilo u Sarajevu negdje jer ne vozim ... a ako nista onda bi sem orao snaci za visokoL.e.g wrote:Ja koliko znam svi kupuju u Frischeisu u Visokomaalor wrote:Gdje u Sarajevu ima furnira za kupiti? Po mogucnosti veći izbor.ako ima neka prodavnica mozda sto prodaje razne materijale i vise vrsta drveta...
Ako znas sta ti treba mozes da ti dovezu do Sarajeva, imaju magacin kod remizeaalor wrote:hvala na odgovoru ali meni bi najbolje odgovaralo kad bi bilo u Sarajevu negdje jer ne vozim ... a ako nista onda bi sem orao snaci za visokoL.e.g wrote:Ja koliko znam svi kupuju u Frischeisu u Visokomaalor wrote:Gdje u Sarajevu ima furnira za kupiti? Po mogucnosti veći izbor.ako ima neka prodavnica mozda sto prodaje razne materijale i vise vrsta drveta...