Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palermo wrote:Dobar je bio na toj utakmici, dobar je recimo bio i protiv Rumunije u zenici kada je ušao, našlo bi se tu još utakmica. Sasvim ga bespotrebno omalovažavaš.
On je naš 13, 14, 15 igrač i kao takav sasvim solidan. Kada bi svi naši rezervni igrači bili Ibrine kvalitete mi bi bili na konju. On kad uđe u igru,može nešto uraditi, neki od naših rezervnih igrača nažalost ne mogu.
Koliko je on iskoristio svoga potencijala je neka sasvim druga priča, uostalom zbog toga i sjedi na klupi a ne igra
Bicu hrabar pa cu nagovjestit da ce ga Visca za pola godine - godinu presisati i biti daleko bolji igrac, koji dobiva vecu mintazu u repki. Ibricic je prespor za onu poziciju na kojoj bi se mogao u repki iskoristiti, a daleko slabije tehnike od Misketa recimo ili Pjanica, koji igraju na toj poziciji. Doduse Pjanke nesto vise prema nazad, ali tu je to negdje.
Pa ja se nadam da će biti tako. Ibro je nažalost, mislim dosegao svoje limite (ili da budem precizniji ne vjerujem da može nešto napredovati) , i naravno brzina jeste njegov problem, te činjenica da na njegovoj poziciji mi imamo objektivno mnogo bolje igrače.
Ali sve to nije razlog za toliko omalovažavanje Ibre,jer on jeste dao ,a može i u budćnosti dati dosta za reprezentaciju. Kad dođu bolji, onda će i on iz reprezentacije, kao što su i drugi.Ali u ovom trenutku Ibro jeste među naših petnaest-šesnaest igrača, i ne vidim zašto je to teško priznati
Sarajevo_Grad wrote:Ibišević za 46 utakmica za reprezentaciju BiH dao 17 golova, a Muslimović za 30 utakmica 12 golova. Veliki li je igrač i fudbalski znalac taj Ibišević. Uz to je Muslimović igrao kad smo imali banana reprezentaciju.
Zaboravio si da je nasa reprezentacija orijentisana na Dzeku i svi rade kako bi on dobio loptu a Vedo sa sobom uzima 2 defanzivna igraca. Vedu je unazadila povreda ali nije los a i nemamo boljeg trenutno! Muslimovic je robot a ne igrac!
mleetavi wrote:Kakve veze imaju naša dva najveća kluba sa Vedadom, Misketom i Muslimovićem?
Hebo vas kompleks glavnog grada, spominjete ga i kada treba i ne treba.
Kako kakve veze imaju ? Pa jebo ga ja, zbog tipova kao što su Barba i Vedo koji su se nepravedno protežirali, naši talenti propadaju (a valjda su talenti u naša dva najveća kluba) a ti pitaš kakve veze ima. Svašta
mleetavi wrote:Kakve veze imaju naša dva najveća kluba sa Vedadom, Misketom i Muslimovićem?
Kako kakve veze imaju ? Pa jebo ga ja, zbog tipova kao što su Barba i Vedo koji su se nepravedno protežirali, naši talenti propadaju (a valjda su talenti u naša dva najveća kluba) a ti pitaš kakve veze ima. Svašta
Ironija ti baš i ne ide.
Porede se igrači repke i oni potežu priču o glavnom gradu.
Aman jarabi Barbarez, najbolji vodja kojega smo ikada imali, nepravedno proteziran
Aman jarabi Barbarez, najbolji vodja kojega smo ikada imali, nepravedno proteziran
A i Vedo, najkorisniji igrac reprezentacije.
A ochekivao sam da neko ko zhivi u kolijevci ironije i sarkazma, sa lakocom prepoznaje iste prilikom pisanja.
Ja govorim o ova dva benevreka koja su zaustavila razvoj talenata, Barbi i Vedi, pa vidiš da su ljudi konkretne podatke iznijeli. 47 odnosno 46 utakmica (heejjjj, 47x90 = 4230 minuta) i samo 17 golova.Zamisli, u 4230 minuta 17 golova dali, pa vala da su najvećeg tokmaka iz naša dva najveća kluba stavili dali bi u 4230 minuta više golova. I ti pitaš što.
I u utakmici protiv Portugala je briljirao. Strašna dva gola dade u Zenici Portugalcima. Ono bi svako dijete iz Bubamare barem po golu opalilo. Zaboli me neka stvar za prijateljske utakmice.
Sarajevo_Grad wrote:I u utakmici protiv Portugala je briljirao. Strašna dva gola dade u Zenici Portugalcima. Ono bi svako dijete iz Bubamare barem po golu opalilo.
A sta je Dzeko uradio protiv Portugala osim sto se naguravao sa Pepeom i mahao uhom i ostali.
Muslimovic je protiv Portugala promasio zicer zicera u Ćirinoj eri pa ?