Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
hape

#8951 Re: AW: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbe

Post by hape »

nikad_vise wrote: Ma ljudi imaju problem da pljuju sve u vezi SBB-a.Pa skoro jedan postavlja clanak u kojem se kaze kako u SBB tri covjeka primaju "bijeli hljeb" a presucuje se da na desetine i stotine drugih to isto primaju.
SBB je skoro poslao zakon na usvajanje kojim bi se svako ko je uzeo vise od 10 000 drzavnih para suocio sa zatvorom od 10 godina.
SBB je objavio spisak najvecih duznika
SBB je objavio spisak najvecih plata
Fahrudin je kao predsjednik SBB-a dobro radio posao.
Ali niko da se udostoji i da kaze,pa dobro ljudi nesto i rade.
Do juce Fahro prozivali srpskim spijunom a danas ga SDA i SDP zajedno sa tim Srbima smijenise iz ministarstva.
Fahro, jesi li to ti?

Normalno da ce ga prozivati srpskim spijunom kad on to i jeste. Bivsi KOS-ovac koji bi, da smo normalna drzava, vec davno dobio metak u celo zbog saradnje sa okupatorom.

Ofiran si majke mi sa svojom reklamom za Fahraona. Sta ja imam od toga sto je SBB objavio spisak najvecih plata ili duznika? Absolutno NISTA, jer to tek postaje interesantno ako se tuzilastvo pozabavi s tim. Sto on ne objavi istinu o tome kako je mogao tokom rata osnovati Avaz? Sto ne objavi istinu o svom dolasku u Bosnu?
nemampojma0

#8952 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nemampojma0 »

OldMayor wrote:Fahro je politcki mlad, ma sta on mislio on jos nije iskusan za igre sa mafijaskim organizacijama kakve su SDA, SDP ili SNSD, HDZ. Pozavidili bi im onih pet familija New Yorka.

Jednostavno, covjek nije imao sanse.

Meni iskreno nije bilo drago gledati da tako jednog poprilicno mocnog covjeka sjebase u sekundi. Jer se onda zamislim, pa sta tek nama obicnoj buraniji mogu uraditi da hoce.
Pa buraniju gaze vec 20g.,al ce se oni zabaviti sobom,zapravo vec su se zabavili.Tek cemo da gledamo njihov cirkus.Vidices kad krene cijepanje Sda,a i Sdp-a.
ultima_palabra

#8953 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ultima_palabra »

OldMayor wrote:Fahro je politcki mlad, ma sta on mislio on jos nije iskusan za igre sa mafijaskim organizacijama kakve su SDA, SDP ili SNSD, HDZ. Pozavidili bi im onih pet familija New Yorka.

Jednostavno, covjek nije imao sanse.

Meni iskreno nije bilo drago gledati da tako jednog poprilicno mocnog covjeka sjebase u sekundi. Jer se onda zamislim, pa sta tek nama obicnoj buraniji mogu uraditi da hoce.
Otprilike... samo što je i on učestvovao u usponu nekih od tih mafijaških organizacija. Onda je htio da zaigra u Premijer ligi, ali očigledno nije još na tom nivou.
Last edited by ultima_palabra on 14/03/2014 09:39, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8954 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

It_is_a_Leclerc wrote:SBB ima pravo u jednom. Oni jesu uspjeli spasiti BH Pošte i HP. Ali ne svojom pronicljivošću ili znanjem, već zato što su možda prvi koji su odlučili pročitati idiotski Nišićev zakon o platnom prometu.
To samo govori o tome kako se ovdje donose zakoni, a da ih onaj ko ih predlaže ni ne pročita.
:lol: :lol: :lol: :lol: nažalost tačno :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

našu političku situaciju najbolje je opisao Kovačević jednom oksimoronskom kovanicom urnebesna tragedija.....to ti dođe kad gledaš sa strane prava komedija, za upišat se od smijeha, i mogu samo zamisliti kako mi debilno djelujemo svakom strancu, no kad sve to posmatraš iznutra onda je za bogu plakat, za roknut se kad vidiš kakvi klocevi se pitaju i kakvim tovarima je budućnost ove države predata u ruke :roll:

Osnovne manifestacije ovakvog poretka su ho-ruk djelovanje, idejna limitiranost, dilentatizam i paranoja kao masovne pojave, mainstreami. Racionalno razmišljanje, sloboda mišljenja i sistematičnost su ekcesi.
nemampojma0

#8955 Re: AW: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbe

Post by nemampojma0 »

hape_hapica wrote:
nikad_vise wrote: Ma ljudi imaju problem da pljuju sve u vezi SBB-a.Pa skoro jedan postavlja clanak u kojem se kaze kako u SBB tri covjeka primaju "bijeli hljeb" a presucuje se da na desetine i stotine drugih to isto primaju.
SBB je skoro poslao zakon na usvajanje kojim bi se svako ko je uzeo vise od 10 000 drzavnih para suocio sa zatvorom od 10 godina.
Do juce Fahro prozivali srpskim spijunom a danas ga SDA i SDP zajedno sa tim Srbima smijenise iz ministarstva.
Fahro, jesi li to ti?

Normalno da ce ga prozivati srpskim spijunom kad on to i jeste. Bivsi KOS-ovac koji bi, da smo normalna drzava, vec davno dobio metak u celo zbog saradnje sa okupatorom.

Ofiran si majke mi sa svojom reklamom za Fahraona. Sta ja imam od toga sto je SBB objavio spisak najvecih plata ili duznika? Absolutno NISTA, jer to tek postaje interesantno ako se tuzilastvo pozabavi s tim. Sto on ne objavi istinu o tome kako je mogao tokom rata osnovati Avaz? Sto ne objavi istinu o svom dolasku u Bosnu?
Jesi opasan!Samo jarane nema metaka kolko ima kosovaca u bosnjackim strukturama,makar 1/4 Sda bi morao pobiti.I to onih koji su pravi,a jos 2/4 onih koji su potpali pod njihovu indoktrinaciju i politiku.Kazem ti ja,nema toliko metaka :mrgreen:
daddy-kool

#8956 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by daddy-kool »

JoseMujica wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:SBB ima pravo u jednom. Oni jesu uspjeli spasiti BH Pošte i HP. Ali ne svojom pronicljivošću ili znanjem, već zato što su možda prvi koji su odlučili pročitati idiotski Nišićev zakon o platnom prometu.
To samo govori o tome kako se ovdje donose zakoni, a da ih onaj ko ih predlaže ni ne pročita.
:lol: :lol: :lol: :lol: nažalost tačno :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

našu političku situaciju najbolje je opisao Kovačević jednom oksimoronskom kovanicom urnebesna tragedija.....to ti dođe kad gledaš sa strane prava komedija, za upišat se od smijeha, i mogu samo zamisliti kako mi debilno djelujemo svakom strancu, no kad sve to posmatraš iznutra onda je za bogu plakat, za roknut se kad vidiš kakvi klocevi se pitaju i kakvim tovarima je budućnost ove države predata u ruke :roll:

Osnovne manifestacije ovakvog poretka su ho-ruk djelovanje, idejna limitiranost, dilentatizam i paranoja kao masovne pojave, mainstreami. Racionalno razmišljanje, sloboda mišljenja i sistematičnost su ekcesi.
:thumbup:

Dobar post.
Država

#8957 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Država »

Sjebaše FahrA. Jbt, uvijek najebe mali čovjek... :mrgreen:
kingofsnake

#8958 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kingofsnake »

Država wrote:Sjebaše FahrA. Jbt, uvijek najebe mali čovjek... :mrgreen:
Baš tako. Uvijek po poštenoj sirotinji. A nema čovjek ni za trećeg tornja. I to zaprdi mu ga njegov najbolji dugogodišnji haver Bakir.
JoseMujica

#8959 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
nemampojma0

#8960 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nemampojma0 »

kingofsnake wrote:
Baš tako. Uvijek po poštenoj sirotinji. A nema čovjek ni za trećeg tornja. I to zaprdi mu ga njegov najbolji dugogodišnji haver Bakir.
Sve nam sirotinja i bijeda gola u politici,pa tako i Tihic voza fetona od 450 000 KM,al od drzavnih para kupio.Doduse stanove je kupio od svojih para,a kucu u B.Samcu mu je dao jaran Dodik :D
kingofsnake

#8961 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kingofsnake »

nemampojma0 wrote:
kingofsnake wrote:
Sve nam sirotinja i bijeda gola u politici,pa tako i Tihic voza fetona od 450 000 KM,al od drzavnih para kupio.Doduse stanove je kupio od svojih para,a kucu u B.Samcu mu je dao jaran Dodik :D
Tihić je hasta, a i on bi mu ga garant zaprdio, iako su bili raja povremeno. I ne vozi Tihić, nego ima vozača :D
Styling

#8962 Re: AW: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbe

Post by Styling »

hape_hapica wrote:
Fahro, jesi li to ti?

U svakoj normalnoj drzavi, neko za koga se osnovano sumnja da ima veze sa podzemljem i cija proslost ima puno sivih, nerazjasnjenih zona ne bi imao sanse da udje u visoku politiku.
Dr. Kuca

#8963 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Dr. Kuca »

Sad mrs u podgoricu i tamo organizuj proteste i pali, sjeme ti se zatrlo.
Tyke

#8964 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Tyke »

Zanimljivo, vecina vas ovim stavovima podrzava sda, sdp, snsd i druge, znaci podrzavate dosadasnju politiku i pustosenje drzave i nas malih, obicnih, nevinih ljudi.
Eto rijesili su se i Fahre, najvise prozivanog od strane vas, sta dalje? Truhnimo u odlukama dosadasnjih krvopija i rovimo po kontejnerima, gladujmo, svakog mjeseca 30ak ljudi neka izrazi nezadovoljstvo na ulicama, tipkajmo po forumima i glumimo vrle cyber politicare i ekonomsko-politicke znalce... a sta u oktobru? koga birati, dovraga? Ako se odrze opet isti, nakon svih desavanja i pobuna, e onda nemamo osnove podici glas na ulicama ili po forumima osudjivati izabranike nasega srca i rezona. Nemojmo opet reci nismo znali ili nismo to mi izabrali.
Mi + clanovi nase porodice + nasa uza i sira famelija + prijatelji = Mnogo glasova
kamen spoticanja

#8965 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kamen spoticanja »

:lol: :lol: :lol:
kralju :thumbup:
ultima_palabra

#8966 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ultima_palabra »

Fahro je smeće koje bi kompletnu familiju prodalo za marku, to se vidi iz svakog broja Avaza i iz čehre mu.

Ipak mislim da je donekle odigrao pozitivnu ulogu u ovih 5 godina, čisto iz razloga što zna dosta povjerljivih informacija o vladajućim garniturama (jer je sa svakim sarađivao) i dosta toga je objavio... što je donekle uzdrmalo ove SDA-SDP aparatčike.
The BEN10

#8967 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by The BEN10 »

ultima_palabra wrote:Fahro je smeće koje bi kompletnu familiju prodalo za marku, to se vidi iz svakog broja Avaza i iz čehre mu.
Ipak mislim da je donekle odigrao pozitivnu ulogu u ovih 5 godina, čisto iz razloga što zna dosta povjerljivih informacija o vladajućim garniturama (jer je sa svakim sarađivao) i dosta toga je objavio... što je donekle uzdrmalo ove SDA-SDP aparatčike.
Eto, da se i mi složimo oko nečega.
kamen spoticanja

#8969 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

The BEN10 wrote:
ultima_palabra wrote:Fahro je smeće koje bi kompletnu familiju prodalo za marku, to se vidi iz svakog broja Avaza i iz čehre mu.
Eto, da se i mi složimo oko nečega.
e ovome je fahro najvise valjao...crveni i zeleni slozni :D
kamen spoticanja

#8970 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Smjena Radončića međutim predstavlja njegov odličan i najjači predizborni adut, smatra politički analitičar Enver Kazaz: “Ukoliko postoji političko samoubistvo u BiH onda su ga učinili (Zlatko) Lagumdžija i (Bakir) Izetbegović. Bez obzira na sve optužbe o upetljanosti Radončićeve stranke u demonstracije u FBIH i njegove izjave da on ne želi da tuče narod, ovaj momenat u kojem ga Lagumdžija i Izetbegović smjenjuju predstavlja potpun trijumf Radončičeve politike. Kako će im u oktobru ovu grešku naplatiti Radončić!”

ja se nekad pitam jel njega loze ovi razni analiticari,kriticari i politicari
hebo te,ono malo baze mu se raspalo,kolju se ko bjesni kerovi oko jos par mjeseci mogucih politickih beneficija...i kunto i panto ga smatra krivim i odgovornim za paljevinu i pokusaj drzavnog udara...al jok...junac i dalje dipli isto
menscini on kad bi se utapao u kakvom jezeru naslov u avazu bi bio " uprkos kriminalnoj sda-sdp hobotnici Predsjednik SBB pobjednicki plivao u Borackom jezeru"
Bosnjak333

#8971 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Bosnjak333 »

Fahro se pojavio na TV Alfa ciji je ujedno i vlasnik,sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore. :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8972 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Truba »

fahro jeste možda krimos
doduše ne znam ni je li ili nije
međutim u njemu ima ono nešto... ne znam kako da opišem... zaista vjerujem da misli to što kaže: narod treba bolje živjeti i vjerujem da bi radio na poboljšanju standarda narodu kad bi mogao u ovako limitiranoj političko ekonomskoj klimi

eh sad što se hapanja i stručnosti tiče ne znam... liči mi malo na komšića kao da su ista kovanica sa dva lica...
obojica bi nešto dobro napravili ali ne može
za razliku od drugih političara barem vuče na to da žele nekome dobro osim sebi i svojima
Bosnjak333

#8973 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Bosnjak333 »

Black swan wrote:fahro jeste možda krimos
doduše ne znam ni je li ili nije
međutim u njemu ima ono nešto... ne znam kako da opišem... zaista vjerujem da misli to što kaže: narod treba bolje živjeti i vjerujem da bi radio na poboljšanju standarda narodu kad bi mogao u ovako limitiranoj političko ekonomskoj klimi

eh sad što se hapanja i stručnosti tiče ne znam... liči mi malo na komšića kao da su ista kovanica sa dva lica...
obojica bi nešto dobro napravili ali ne može
za razliku od drugih političara barem vuče na to da žele nekome dobro osim sebi i svojima
Mislis to sto mijenja misljenje o Lagumdziji svakih pet minuta je ispravno? :D
JThomas

#8974 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

jebote.

gagi bend svira sad, njega voli cijeli plav... :lol:
JoseMujica

#8975 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

Bosnjak333 wrote:Fahro se pojavio na TV Alfa ciji je ujedno i vlasnik,sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore. :lol:
samo je jedan :D

Image
Post Reply