zg1911 wrote:kako onaj pop smrdljivi i ovaj pas rata pokusavaju prodat muda pod bubrege... pa ta nije u bg latinica zbog hrvata (ili ostalih manjina) vec zbog toga sto je, kako sami srbi ponosno isticu kad im to odgovara, srpski jezik jedan od rijetkih koji se pisu na dva pisma - latinici i cirilici. a i oni sami vide da je buducnost u latinici a ne hijeroglifima. uostalom, koga boli k hoce li ukinut latinicu. njihov bed. latinica vlada svijetom, cirilica bugarskom, makedonijom, rusijom i slicnim eldoradima.
da ne spominjem da je vukovar razoren 90-ih a beograd nije.
odvratna im je ta politicka vrhuska. nije mi jasno kako su takvi likovi dosli na vlast. bio sam par puta u bg i nisam stekao dojam tako radikalne politicke klime. al ko ih jebe, vise nisu u poziciji da diktiraju pravila. sad ce malo plesat kako mi sviramo.
Dok ne udju u EU. Isto kako su nasi u Hr sa Slovencima pregovarali, i oni ce s nasima. Izglade se sva ta pitanja prije ulaska u EU. Najbolji period je vrijeme pregovora za drzavu koja se bori da udje u uniju.
I btw, bg je glavni grad drzave, Vukovar to nije bio. A cirilica ako nisi kreten koji se sramoti na sastancima je nepotrebna, inace u danasnjem svijetu, iz prakticnih razloga, ju je pozeljno znati. Doduse, polupismenim hrvatima i ne treba jer dalje od svog dvorista nece ni dospjeti. Meni za posao itekako je pluscina samo takva. I zadrte hadezenjare sam naucila i da je citaju i pisu.