Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
radostan dan

#8951 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

Neće ići, radosni, znaš i sam da nije tako. Nisu iz Zenice i Karlovca išli na Valjevo, jelde nisu?
bogami jesu...to što tebe tad nije svrbilo zbog toga, i što se tad nisi češala zbog toga...ne znači da nije bilo.

Ko puca, svi pucaju, molim zaraćene strane da prestanu, ko nas zavadi, jel to?

Neće ići,
e bogami ti ide -

Image

i to sve na čelu sa onim za kog si navijala da dođe na vlast u srbiji, za razliku od mene. :zoka:

i meni je -degutantno-, al šta da se radi...
Banksy

#8952 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Za ovo prvo, moraćeš pojasniti gdje i kada,

Drugo, ne znam šta predstavlja ova slika, to što se kao pokušavaju pomiriti i uspostaviti koliko-toliko normalne odnose je dokaz čega, da Srbija nije bila agresor, šta, da smo svi napali jedni druge, ne razumijem?

Ovo treće baš nemam pojma o čemu govoriš.

Degutantno je natezati analogije i praviti se lud. Znao si nekad, ali sam mislila da te je prošlo.
animals

#8953 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Bora je smece od covjeka, dokazao je to vise puta..
i ne vjerujem da smije doci u Zagreb..
za razliku npr. od gospodina Balasevica..
General War

#8954 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by General War »

ronnie wrote:Koji je to lik taj lajavi, tvrdi da ne voli ni ustaše ni četnike a stalno lijepi njihove slike, malo teži slučaj, možda da nam dotur hafiz pomogne, a možda i koji ban pomogao :-)
...eh da imamo kakvog njemca na forumu da uleti...sta ce ti hafiz :lol:
LBVIEW

#8955 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

radostan dan wrote:
Neće ići, radosni, znaš i sam da nije tako. Nisu iz Zenice i Karlovca išli na Valjevo, jelde nisu?
bogami jesu...to što tebe tad nije svrbilo zbog toga, i što se tad nisi češala zbog toga...ne znači da nije bilo.

Ko puca, svi pucaju, molim zaraćene strane da prestanu, ko nas zavadi, jel to?

Neće ići,
e bogami ti ide -

Image

i to sve na čelu sa onim za kog si navijala da dođe na vlast u srbiji, za razliku od mene. :zoka:

i meni je -degutantno-, al šta da se radi...
Nisi se trebao vratiti tako kratko u proslost,ono samo do I
Svjetskog,serpske se amebe u grobu okrecu.
Po obicaju iznosis cinjenice koje nisu relevantne za diskusiju,relativizator par excellence-salonska logika pokupljena po krcmama uz bocu belog. :D
Last edited by LBVIEW on 20/08/2015 18:16, edited 1 time in total.
General War

#8956 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by General War »

Danguba wrote:Trebalo bi po hitnom postupku i to bez presice ukinuti latinicu u Srbiji. :D
Bio bi skandal da Srbija ukine latinicu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi skandal svjetskih razmjera bio da Srbija ukine latinicu, dok lupanje ćiriličnih tabli u Hrvatskoj ostaje bez ikakvog odjeka, i da je zato začuđen što u EU ne reaguje na vlastitu članicu kada je riječ o pitanjima temeljnih vrijednosti EU.
zg1911

#8957 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

kako onaj pop smrdljivi i ovaj pas rata pokusavaju prodat muda pod bubrege... pa ta nije u bg latinica zbog hrvata (ili ostalih manjina) vec zbog toga sto je, kako sami srbi ponosno isticu kad im to odgovara, srpski jezik jedan od rijetkih koji se pisu na dva pisma - latinici i cirilici. a i oni sami vide da je buducnost u latinici a ne hijeroglifima. uostalom, koga boli k hoce li ukinut latinicu. njihov bed. latinica vlada svijetom, cirilica bugarskom, makedonijom, rusijom i slicnim eldoradima.

da ne spominjem da je vukovar razoren 90-ih a beograd nije.

odvratna im je ta politicka vrhuska. nije mi jasno kako su takvi likovi dosli na vlast. bio sam par puta u bg i nisam stekao dojam tako radikalne politicke klime. al ko ih jebe, vise nisu u poziciji da diktiraju pravila. sad ce malo plesat kako mi sviramo.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#8958 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

zg1911 wrote:a i oni sami vide da je buducnost u latinici a ne hijeroglifima
Šta je onda sa arapskim i kineskim pismom ako je tako kao što tvrdiš?
Domaci izdajnik

#8959 Re: Desavanja u Hrvatskoj

zg1911 wrote:sad ce malo plesat kako mi sviramo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovaj još ne kopča kako stoje stvari u EU....ali polako skontaćeš :mrgreen:
zg1911

#8960 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Lajavikrelac wrote:
eno vladaju svijetom
zg1911

#8961 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Lajavikrelac wrote:
skontat ces ti kad vam svako malo zaprdimo kitu u sule. onako kako su slovenci nama.

ne kazem da se zalazem za to da se maltretira susjede, ali nikako dat da se nas maltretira. narocito ne od govana ala nikolic, vucic i slicni umiveni radikali.
Mis mekinjas

#8962 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Mis mekinjas »

zg1911 wrote:kako onaj pop smrdljivi i ovaj pas rata pokusavaju prodat muda pod bubrege... pa ta nije u bg latinica zbog hrvata (ili ostalih manjina) vec zbog toga sto je, kako sami srbi ponosno isticu kad im to odgovara, srpski jezik jedan od rijetkih koji se pisu na dva pisma - latinici i cirilici. a i oni sami vide da je buducnost u latinici a ne hijeroglifima. uostalom, koga boli k hoce li ukinut latinicu. njihov bed. latinica vlada svijetom, cirilica bugarskom, makedonijom, rusijom i slicnim eldoradima.

odvratna im je ta politicka vrhuska. nije mi jasno kako su takvi likovi dosli na vlast. bio sam par puta u bg i nisam stekao dojam tako radikalne politicke klime. al ko ih jebe, vise nisu u poziciji da diktiraju pravila. sad ce malo plesat kako mi sviramo.
Dok ne udju u EU. Isto kako su nasi u Hr sa Slovencima pregovarali, i oni ce s nasima. Izglade se sva ta pitanja prije ulaska u EU. Najbolji period je vrijeme pregovora za drzavu koja se bori da udje u uniju. :mrgreen:
I btw, bg je glavni grad drzave, Vukovar to nije bio. A cirilica ako nisi kreten koji se sramoti na sastancima je nepotrebna, inace u danasnjem svijetu, iz prakticnih razloga, ju je pozeljno znati. Doduse, polupismenim hrvatima i ne treba jer dalje od svog dvorista nece ni dospjeti. Meni za posao itekako je pluscina samo takva. I zadrte hadezenjare sam naucila i da je citaju i pisu.
zg2

#8963 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

Lajavikrelac wrote:
...
Renta wrote: Ti si samo nevažni isprdak jednog većeg zločinačkog plana.
:thumbup:
najbolji komentar svih vremena, na ovom forumu
Domaci izdajnik

#8964 Re: Desavanja u Hrvatskoj

zg1911 wrote:
Lajavikrelac wrote:
eno vladaju svijetom
Jel ne vladaju? Od čega ekonomija zavisi? Gdje ti je proizvedeno 90% stvari što koristiš?
LBVIEW

#8965 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

zg1911 wrote:
Lajavikrelac wrote:
skontat ces ti kad vam svako malo zaprdimo kitu u sule. onako kako su slovenci nama.

ne kazem da se zalazem za to da se maltretira susjede, ali nikako dat da se nas maltretira. narocito ne od govana ala nikolic, vucic i slicni umiveni radikali.
Guzite :izet: ih,susjedi,oni bi i vas i nas 100 puta vise samo da mogu.
Sto se tice Vukovara i cirilice,na istoku nista novo - svijet nije vidio vecih licemjera:
kmece nad "belosvetskom nepravdom" nad nejaci dok istovremeno podrzavaju institucionalni aparthejd u sumskoj,gdje bi
u suprotnosti s Ustavom odredivali kojim ti jezikom Bosnjaci govore.
zg1911

#8966 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Mis mekinjas wrote:
zg1911 wrote:kako onaj pop smrdljivi i ovaj pas rata pokusavaju prodat muda pod bubrege... pa ta nije u bg latinica zbog hrvata (ili ostalih manjina) vec zbog toga sto je, kako sami srbi ponosno isticu kad im to odgovara, srpski jezik jedan od rijetkih koji se pisu na dva pisma - latinici i cirilici. a i oni sami vide da je buducnost u latinici a ne hijeroglifima. uostalom, koga boli k hoce li ukinut latinicu. njihov bed. latinica vlada svijetom, cirilica bugarskom, makedonijom, rusijom i slicnim eldoradima.

Dok ne udju u EU. Isto kako su nasi u Hr sa Slovencima pregovarali, i oni ce s nasima. Izglade se sva ta pitanja prije ulaska u EU. Najbolji period je vrijeme pregovora za drzavu koja se bori da udje u uniju. :mrgreen:
I btw, bg je glavni grad drzave, Vukovar to nije bio. A cirilica ako nisi kreten koji se sramoti na sastancima je nepotrebna, inace u danasnjem svijetu, iz prakticnih razloga, ju je pozeljno znati. Doduse, polupismenim hrvatima i ne treba jer dalje od svog dvorista nece ni dospjeti. Meni za posao itekako je pluscina samo takva. I zadrte hadezenjare sam naucila i da je citaju i pisu.
kakve veze ima sto vukovar nije a bg je glavni grad?

cirilicu znam i ja jer sam ucio ruski. naravno da je plus. plus je i znati svedski i finski itd. poanta je da nije neophodna, kao sto latinica je. engleski i latinica drmaju svijetom. sve ostalo je plus, ali plus bez kojega se moze.
LBVIEW

#8967 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Lajavikrelac wrote: Jel ne vladaju? Od čega ekonomija zavisi? Gdje ti je proizvedeno 90% stvari što koristiš?
Vidim,banjalucki "kosmoplita" se i u ekonomiju razumije k'o i u geostrategiju. :lol:
Domaci izdajnik

#8968 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Libi opet kradeš net? Zaključaće te čike u tapaciranu sobu :)

Radosni iako je bila suša dobro ovaj Renta zalivao cvijeće, revnosno ne'a šta.... :mrgreen:
zg1911

#8969 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Lajavikrelac wrote:
zg1911 wrote:
Lajavikrelac wrote:
eno vladaju svijetom
Jel ne vladaju? Od čega ekonomija zavisi? Gdje ti je proizvedeno 90% stvari što koristiš?
momak, veze nemas. na kojem jeziku i kojem pismu komuniciraju medjusobno kinez i arap? engleski/latinica.
tko diktira svijetom? zapad, narocito sjedinjene drzave. koliko god to vas peklo.
LBVIEW

#8970 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

Lajavikrelac wrote:Libi opet kradeš net? Zaključaće te čike u tapaciranu sobu :)

Radosni iako je bila suša dobro ovaj Renta zalivao cvijeće, revnosno ne'a šta.... :mrgreen:
Haj ti malo o kineskoj proizvodnji=dominaciji,tu ti nema ravna. :D
Sto se tice "cvijeca",vi ste svoje 90-tih zatrpavali u zemlju, a danas pravite ribnjake i etno sela
tik uz mjesta odakle ih eshumiraju,nerijetko iz sekundarnih grobnica(koje ste patentirali). :oops:
Mis mekinjas

#8971 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Mis mekinjas »

zg1911 wrote: kakve veze ima sto vukovar nije a bg je glavni grad?

cirilicu znam i ja jer sam ucio ruski. naravno da je plus. plus je i znati svedski i finski itd. poanta je da nije neophodna, kao sto latinica je. engleski i latinica drmaju svijetom. sve ostalo je plus, ali plus bez kojega se moze.
Vukovar je zrtvovan grad, i na zalost sami smo krivi jednako kao i druga strana za to stradanje.
Ima i te kako veze sto Vu nije glavni grad, tako da je bolje ne usporedjivati ga sa Bg. Da je Subotica u pitanju ok, ali Bg je van kategorije.
Btw, i mi naftu rusku kupujemo, a i plin iz cirilicnih zemalja. Tesko da cemo bez cirilice moci sami zivjeti. Mi smo vec daleko zaglibili da sami iz govana tesko da cemo se iscupati. Valjda necemo ko Grci zavrsiti. A sprema se promjena vlasti, tesko da cemo Grcki scenarij izbjeci.
zg1911

#8972 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

LBVIEW wrote:
zg1911 wrote:
Lajavikrelac wrote:

Guzite :izet: ih,susjedi,oni bi i vas i nas 100 puta vise samo da mogu.
Sto se tice Vukovara i cirilice,na istoku nista novo - svijet nije vidio vecih licemjera:
kmece nad "belosvetskom nepravdom" nad nejaci dok istovremeno podrzavaju institucionalni aparthejd u sumskoj,gdje bi
u suprotnosti s Ustavom odredivali kojim ti jezikom Bosnjaci govore.
ma ne mrzim ja srbe i zaista im zelim dobro. imam frendove u begesu i bas volim otic tamo. mrzim njihovu politicku vrhusku. da se razumimo, gadi mi se i nasa ali ovi njihovi su turbodegenereci. ubrajam tu i dodika. jos tu tinja ideja velike srbije.
Martinez_

#8973 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Martinez_ »

zg1911 wrote: ma ne mrzim ja srbe i zaista im zelim dobro. imam frendove u begesu i bas volim otic tamo.
Pa naravno, ti mrziš samo one koji ti kvare i naružuju tvoje dvorište, Srbe iz Hrvatske.
zg1911

#8974 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

Mis mekinjas wrote:
zg1911 wrote: kakve veze ima sto vukovar nije a bg je glavni grad?

Vukovar je zrtvovan grad, i na zalost sami smo krivi jednako kao i druga strana za to stradanje.
Ima i te kako veze sto Vu nije glavni grad, tako da je bolje ne usporedjivati ga sa Bg. Da je Subotica u pitanju ok, ali Bg je van kategorije.
Btw, i mi naftu rusku kupujemo, a i plin iz cirilicnih zemalja. Tesko da cemo bez cirilice moci sami zivjeti. Mi smo vec daleko zaglibili da sami iz govana tesko da cemo se iscupati. Valjda necemo ko Grci zavrsiti. A sprema se promjena vlasti, tesko da cemo Grcki scenarij izbjeci.
miss, aj ostaj ti nama lijepa
zg2

#8975 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

Neki dan u posjetu Hrvatskoj:

Patrijarh Irinej: Zlo smo u ratu činili svi, ali mi Srbi najmanje !

Image

očito, neki rodjak Lajavog & Generala i sličnih Gay RS šumskih "intelektualaca"
Post Reply