Je li Iko čuo????
Hm, to bi bilo pravo interesantno pogledati ako je istina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
baljak nekome na megdan javno da izadje, you must be kidding...north wrote:Je li neko provalio šuplju ili je istina da je večeras u 20h na TV ALFA Blekić vs Baljak?
Je li Iko čuo????
Ha i ja to mislim, ali eto načuo sam, pa rekoh da vidim da se večeras zakucam ispred TV-a ako bi kojim slučajem to bi bila istina.....Ipak vjerujem da je šuplja.....The 51st State wrote:baljak nekome na megdan javno da izadje, you must be kidding...north wrote:Je li neko provalio šuplju ili je istina da je večeras u 20h na TV ALFA Blekić vs Baljak?
Je li Iko čuo????
Nisam za kopiranje pjesama drugih navijačkih skupina, ali nevjerovatno koliko se svaka riječ ove pjesme podudara sa našom situacijom.....chsk wrote:Ako je kojim slucajem odlucio se da izadje pred kamere, mora da je pripremio u scenariju srcani. Mada nije, gdje ce to govno, covjece pa kolko me sekirancija uhvati cim spomenem ova govna, od baljka pa do mirze.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rWIbfhMQ ... re=related
Baljak lopove, jbemo ti sve...
samo mjesto koleta ide zaim poturicnorth wrote:Nisam za kopiranje pjesama drugih navijačkih skupina, ali nevjerovatno koliko se svaka riječ ove pjesme podudara sa našom situacijom.....chsk wrote:Ako je kojim slucajem odlucio se da izadje pred kamere, mora da je pripremio u scenariju srcani. Mada nije, gdje ce to govno, covjece pa kolko me sekirancija uhvati cim spomenem ova govna, od baljka pa do mirze.![]()
Znači ipak nisam bio prevaren od svog izvoragospodin Rajković wrote:Večeras u osam (20 00)na TV ALFA @ BLEKIĆ_žvaljak face to faceProvjeren info od novinara danas bio u radon plazi pa mi rečeno!
ako iko moze neka snimi posto necu biti u mogucnosti da gledam to u ''direktnom prijenosu''gospodin Rajković wrote:Večeras u osam (20 00)na TV ALFA @ BLEKIĆ_žvaljak face to faceProvjeren info od novinara danas bio u radon plazi pa mi rečeno!
Apsolutno, ni ja nikada nisam bio za to, samo originalnost. Mada moze i po neka pjesma od ovih argentinaca kao trenutno, sto niko na Balkanu nije uzeo, ali i to trebamo s vremenom istrijebiti. Zbog toga sto se podudara sam i postavio video, ono cista sprdancija. Trebamo i mi posvetiti jednu nasim ''ljubimcu/ima''.north wrote:Nisam za kopiranje pjesama drugih navijačkih skupina, ali nevjerovatno koliko se svaka riječ ove pjesme podudara sa našom situacijom.....chsk wrote:Ako je kojim slucajem odlucio se da izadje pred kamere, mora da je pripremio u scenariju srcani. Mada nije, gdje ce to govno, covjece pa kolko me sekirancija uhvati cim spomenem ova govna, od baljka pa do mirze.![]()

Verane jesil' to ti?limeni wrote:mirza odlazi nisi ti dorasto da budes trener sarajeva..nama treba stepanovic, uvijek dobar i iskusan trener, stepi ce nas odvesti u ligu sampiona!
apsolutnojunkers wrote:nuclear,nisam uopšte mislio na preskakanje,stadion u mostaru je mali i prozivke će imati bolji efekt nego na Hasetu.
jel mislimo na istu osobu, onaj sto je laktase vodio prosle sezone na proljece?1946 wrote:Verane jesil' to ti?limeni wrote:mirza odlazi nisi ti dorasto da budes trener sarajeva..nama treba stepanovic, uvijek dobar i iskusan trener, stepi ce nas odvesti u ligu sampiona!
što znači:baljak i kompanija ljubite nam ku.acUltragotiva wrote:Kaze dzemidzic da ce bit skupstina u domu mladih i da ce svi clanovi kluba tamo imati pravo glasa i da nece ulica vodit klub