Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#8951 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Je li neko provalio šuplju ili je istina da je večeras u 20h na TV ALFA Blekić vs Baljak?

Je li Iko čuo????

Hm, to bi bilo pravo interesantno pogledati ako je istina :roll:
The 51st State

#8952 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

north wrote:Je li neko provalio šuplju ili je istina da je večeras u 20h na TV ALFA Blekić vs Baljak?

Je li Iko čuo????

baljak nekome na megdan javno da izadje, you must be kidding...
north

#8953 Re: FK Sarajevo

Post by north »

The 51st State wrote:
north wrote:Je li neko provalio šuplju ili je istina da je večeras u 20h na TV ALFA Blekić vs Baljak?

Je li Iko čuo????

baljak nekome na megdan javno da izadje, you must be kidding...
Ha i ja to mislim, ali eto načuo sam, pa rekoh da vidim da se večeras zakucam ispred TV-a ako bi kojim slučajem to bi bila istina.....Ipak vjerujem da je šuplja.....
Dialer

#8954 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Ne vjerujes kakvu covjek glupost izvali. Hz se seru na tebe mirza. Al nismo samo Hz i pitari sa istoka i normalna raja sa zapada ti je govorila. Jos od Olimpika ti raja pjeva Mirza odlazi. Seratoru!
chsk

#8955 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

Ako je kojim slucajem odlucio se da izadje pred kamere, mora da je pripremio u scenariju srcani. Mada nije, gdje ce to govno, covjece pa kolko me sekirancija uhvati cim spomenem ova govna, od baljka pa do mirze. :x

http://www.youtube.com/watch?v=rWIbfhMQ ... re=related

Baljak lopove, jbemo ti sve... :lol:
north

#8956 Re: FK Sarajevo

Post by north »

chsk wrote:Ako je kojim slucajem odlucio se da izadje pred kamere, mora da je pripremio u scenariju srcani. Mada nije, gdje ce to govno, covjece pa kolko me sekirancija uhvati cim spomenem ova govna, od baljka pa do mirze. :x

Nisam za kopiranje pjesama drugih navijačkih skupina, ali nevjerovatno koliko se svaka riječ ove pjesme podudara sa našom situacijom.....
The 51st State

#8957 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

north wrote:
chsk wrote:Ako je kojim slucajem odlucio se da izadje pred kamere, mora da je pripremio u scenariju srcani. Mada nije, gdje ce to govno, covjece pa kolko me sekirancija uhvati cim spomenem ova govna, od baljka pa do mirze. :x

Nisam za kopiranje pjesama drugih navijačkih skupina, ali nevjerovatno koliko se svaka riječ ove pjesme podudara sa našom situacijom.....
samo mjesto koleta ide zaim poturic :)
Last edited by The 51st State on 15/11/2010 18:49, edited 1 time in total.
gospodin Rajković

#8958 Re: FK Sarajevo

Post by gospodin Rajković »

Večeras u osam (20 00)na TV ALFA @ BLEKIĆ_žvaljak face to face ;-) Provjeren info od novinara danas bio u radon plazi pa mi rečeno!
north

#8959 Re: FK Sarajevo

Post by north »

gospodin Rajković wrote:Večeras u osam (20 00)na TV ALFA @ BLEKIĆ_žvaljak face to face ;-) Provjeren info od novinara danas bio u radon plazi pa mi rečeno!
Znači ipak nisam bio prevaren od svog izvora :D

Haj ako je sigurica, treba to obavezno gledati....Mada moguće je da pred emisiju kažu da žvaljak zbog zdravstvenih problema nije mogao doći u emisiju..

Ali hebo njega, mene zanima Blekić, kod mene je izazvao razočarenje, nadam se da će argumentovano nastupiti i odgovoriti na brojna pitanja koja bi mu ja lično volio postaviti...
dinGospo_SA

#8960 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

gospodin Rajković wrote:Večeras u osam (20 00)na TV ALFA @ BLEKIĆ_žvaljak face to face ;-) Provjeren info od novinara danas bio u radon plazi pa mi rečeno!
ako iko moze neka snimi posto necu biti u mogucnosti da gledam to u ''direktnom prijenosu'' :-?
chsk

#8961 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

north wrote:

Apsolutno, ni ja nikada nisam bio za to, samo originalnost. Mada moze i po neka pjesma od ovih argentinaca kao trenutno, sto niko na Balkanu nije uzeo, ali i to trebamo s vremenom istrijebiti. Zbog toga sto se podudara sam i postavio video, ono cista sprdancija. Trebamo i mi posvetiti jednu nasim ''ljubimcu/ima''.

Ja stvarno ne znam nacin na koji cemo otjerati ovu gamad, u ovoj drzavi nista ne funkcionise, ono sto je Adi rekao za tuzbu protiv Baljka, Bog zna kada ce taj slucaj doci na sud, predug je to proces, a i mislim da ce od ovoga slabo sta biti, jer stranke stoje iza ovih parazita u nasem klubu, a iste te stranke postavljaju pravnike. Primjer, Munja Usanovic, treba u zatvor, a nesmetano predstavlja BH reprezentacije, mislim da mu je funkcija nesto u tom smislu, kao predstavnik svih BH reprezentacija u Evropi. A misljenja sam i da nije ovaj Upravni Odbor nije trebao ovako naivno da odstupi sa svojih pozicija, jer oni cine sve sto je moguce samo da se sto vise zabetoniraju na svojim neradnickim foteljama i da obrcu pare ni zasta.
Znaci, ne moze se fino sa njima, silom je previse riskantno, ne sumnjam da jedva cekaju ova gamad da nas pendrekom, sudski su nam sansi ni tam' ni vam' sve u svemu slijedi nam mukotrpna borba jer kako imaju obraza ovako se ponasati prema Hordama, stvarno svaka im cast, kako kazu, pare ljude kvare.

Ali ono najbitnije na kraju da sam siguran da cemo ih pobijediti, na koji nacin ne znam ali hocemo.

Uh, bice zanimljivo veceras na TV ALFA. Vidjet cete da ce Blekic ispast lopov a Baljak nas idol, heroj vjerujte mi!

Image
limeni

#8962 Re: FK Sarajevo

Post by limeni »

mirza odlazi nisi ti dorasto da budes trener sarajeva..nama treba stepanovic, uvijek dobar i iskusan trener, stepi ce nas odvesti u ligu sampiona!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8963 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

limeni wrote:mirza odlazi nisi ti dorasto da budes trener sarajeva..nama treba stepanovic, uvijek dobar i iskusan trener, stepi ce nas odvesti u ligu sampiona!
Verane jesil' to ti? :lol:
leo karan

#8964 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

junkers wrote:nuclear,nisam uopšte mislio na preskakanje,stadion u mostaru je mali i prozivke će imati bolji efekt nego na Hasetu.
apsolutno
Reglan

#8965 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Nek sad Blekic unisti zvaljka kao sto je i zuju :lol: 8)
Impavidus

#8966 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

1946 wrote:
limeni wrote:mirza odlazi nisi ti dorasto da budes trener sarajeva..nama treba stepanovic, uvijek dobar i iskusan trener, stepi ce nas odvesti u ligu sampiona!
Verane jesil' to ti? :lol:
jel mislimo na istu osobu, onaj sto je laktase vodio prosle sezone na proljece?
jest da nema teorije da nas on vodi, niti nesto posebno to zagovaram, al pravo dobar trener... ;-)
Ultragotiva

#8967 Re: FK Sarajevo

Post by Ultragotiva »

Mirza lazove jedan,cim sam vidio izjavu da ces dat ostavku znao sam da lazes, to sam i napisao ovdje. To je jad jedan obicni.Kako ga samo nije stid,naziva navijace placenicima,iste one navijace koji za svoj klub izdvajaju hiljade maraka godisnje,sto za gostovanja sto za domace tekme. Iste one navijace koji ga bodre na svakom jeb.enom gostovanju,iste navijace koji krenu dan ranije u bos.novi da gledaju svoje sarajevo,jesu li to placenici moj mirza,isti navijaci kojima nikad nisi dosao pred sjever i zahvalio podrsku,a svi treneri prije tebe su to uradili. Jadu jadni,muljatoru jedan.

Dohakat ce vama horde svima,znam da citate ovaj forum,nikome horde nece ostat duzne,meni je ovo samo veci motiv da odem u mostar u subotu i da se mirzi sjetim familije.

p.s. admini halalite ako ima psovki.
Baltazar_khan

#8968 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ha ha ha ha ha zdravstveni problemi fuj gamadi :lol: :x
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8969 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Hahahahah žvaljak nije smio doći na fahrinu tv :lol: . Opet bolestan fol
Vjerujte mi!

#8970 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Ne mogu biti s vama ovdje, a ujedno i na Fahrinoj televiziji. Shta, da se prepustim toj nemani, dvoglavom chudovishtu na njegovu tlu?

Drazhi ste mi vi. Pitajte.
Vjerujte mi!

#8971 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Uostalom, zdravstveni su me problemi zaista sprijechili da tog samoprozvanog predsjednika, Flekicha, rasflekam po studiju drugarove mu televizije. Da, zdravstveni: ti srchani su tako chesti. Kad god stavim ruku na prsa, neshto udara. Chudno.
north

#8972 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ovaj dečko zaista pismeno i izgleda i govori.....Šteta, mislim da su trebali po svaku cijenu pružiti veći otpor ovoj bagri i ostati, a ne tako olako predati se :(
Dialer

#8973 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Ja koliko sma shvatio da struje gospodi nije nestalo u skrorije vrijeme :-)
Ultragotiva

#8974 Re: FK Sarajevo

Post by Ultragotiva »

Kaze dzemidzic da ce bit skupstina u domu mladih i da ce svi clanovi kluba tamo imati pravo glasa i da nece ulica vodit klub 8-)
junkers

#8975 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

Ultragotiva wrote:Kaze dzemidzic da ce bit skupstina u domu mladih i da ce svi clanovi kluba tamo imati pravo glasa i da nece ulica vodit klub 8-)
što znači:baljak i kompanija ljubite nam ku.ac
Locked