SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mrtva kokoš

#8951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

smoki_choko wrote:Poznati napadač u bijegu
Pucao djevojci u glavu, pa je izbacio iz auta

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110627129
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nikad vise pucnjava u gradu ko ove godine :roll:
metar_drva

#8952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by metar_drva »

:shock: :shock: nevjerovatno, pa kakvi ovo kreteni žive oko nas?
zonbirile

#8953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

joj idiota, pa kako niko da smakne gada?
amrica

#8954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

:shock:

:run:

nemam teksta :|
mrtva kokoš

#8955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

zonbirile wrote:joj idiota, pa kako niko da smakne gada?
sto ga ti nisi rokno recu ti ja gdje lik zivi ?! hoces?? :-)
Troll_Happens

#8956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Nedim Cehaja poznato lice u gradu koji se hapsi po ko zna koji put i koji po ko zna koji put radi nove i nove stvari...
naravno ocekujem da ga uhvate i puste u roku od 24h jer isti nece praviti probleme...
da je kakvog zakona kolac u glavu i dovidjenja... hayaa :x
mrtva kokoš

#8957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

mahh mozemo mi ovako citav zivot, otisli smo kolektivno u neku stvar...
cure koje su bile sa njim u autu sigurno su znale skim imaju posla, jbg nisam ja kriv sto se loze na
"ti uzalud nosis lance oko vrata, narukvice prstenje od suhoga zlata, ti uzalud vozis lepa brza kola ali sta ti vrijedi kad necu biti tvoja" ...
sheilak

#8958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sheilak »

Ma, to je sve zbog vremena. :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

kometa :shock:
karanana

#8960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

u subotu na zeljeznickoj stanici svatovsko auto naguzilo drugo svatovsko auto. toliko su se naguzili da su imali velike probleme da "otkace" jedno auto od drugog.
dobre djevojcice, fino sredjene, minici ovo ono...,nadam se da im svadbeni dernek nije previse promakao i odmakao.
smoki_choko

#8961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smoki_choko »

Policija traga za još tri osobe
Uhapšeni učesnici obračuna u ul. Ruđera Boškovića

Haris Milić (1990) i Adnan Turčalo (1987) uhapšeni su zbog pucnjave, koja se u subotu poslijepodne desila u ulici Ruđera Boškovića, a u kojoj su ozlijeđeni H. A. (14), T.A. (18) i M. H. (20).

Pripadnici MUP-a KS su u blizini pronašli dva automobila u kojima su nađeni pištolj i dvije automatske puške.

Milić i Turčalo su predati sarajevskom Tužilaštvu, a policija traga za još tri osobe. Jedna od njih je, navodno, od ranije poznat policiji, 19-godišnji Adel Murtović. Murtović je privođen zbog sumnje da je u oktobru 2010., u kafiću Music na Pofalićima učestvovao u tuči i pucnjavi u kojoj su povrijeđene tri osobe, među kojima je i vlasnik objekta, Muamer Helać (30).

Pretpostavlja se, da je riječ o nastavku ranije netrpeljivosti između Murtovića i Helaća, zbog "nekog" novca. Međutim, u vrijeme pucnjave, Muamer Helać navodno nije bio u Sarajevu.

Pronađeno oružje je na vještačenju, a policija i dalje radi na rasvjetljavanju događaja.

Stanovnici ulice Ruđera Boškovića su u strahu. Prvo kašikara u dvorištu porodice Murtović u oktobru 2010., zatim ručna bomba prošle sedmice koja je bačena u blizini njihove kuće, i na kraju pucnjava u kojoj su povrijeđeni slučajni prolaznici. Jedino što im preostaje jeste nada da će se saga Murtović-Helać uskoro okončati i da se više neće morati pitati šta je i ko je slijedeći.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

Poznati napadač u bijegu
Sarajevo: Pucao djevojci u glavu, pa je izbacio iz auta

:shock: :shock: :shock:
mrtva kokoš

#8963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

komi wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110627129

Poznati napadač u bijegu

kasnis komi mogao je i tebe izbaciti iz auta :mrgreen: :lol:
Troll_Happens

#8964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Splinter wrote:

Poznati napadač u bijegu

hahha sve poznata imena Turcalo i co. boze dragi pa eto ne vidim sta te zene vide u njima... ok zajebati sad im se obija u glavu ko boomerang valjda ce se dozvati pameti i okanuti "zajebatih tipusa" :-) ali mislim prije da nece guske ostaju guske kao i sto ovce ostaju ovce... samo ih drugacije shishash...
ratata

#8965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ratata »

Splinter wrote:

Poznati napadač u bijegu

:lol:
Better Man

#8966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Better Man »

Danas u 4 kuci s posla i prodjem petlju i vogoscanski most i nastavim prema autoputu i dolazim do zavoja drugog mosta kojim se spusta prema autoputu i vidim policiju na mostu sa upaljenom rotacijom i kako vidim policiju tako ugledam Nissanov plavi dzip prevrnut na krov. Da je za milimetar bio u drugom polozaju most bi bio blokiran i ne bi se moglo proci s autom. Nije mi jasno sta je u glavama tih vozaca? Moras biti totalni kreten da na takvom mjestu ulijeces sa autom u zavoj i rizikujes prevrtanje i tragicne posljedice.
Last edited by Better Man on 27/06/2011 21:02, edited 1 time in total.
sheilak

#8967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sheilak »

Jedan001 wrote:
hahha sve poznata imena Turcalo i co. boze dragi pa eto ne vidim sta te zene vide u njima... ok zajebati sad im se obija u glavu ko boomerang valjda ce se dozvati pameti i okanuti "zajebatih tipusa" :-) ali mislim prije da nece guske ostaju guske kao i sto ovce ostaju ovce... samo ih drugacije shishash...
Nista, i njih naoruzati.
svasta89

#8968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by svasta89 »

ima li slucajno ko slike od "poznatih" ili ove djevojke intersuje me i znali se sto se sve to desi???
mrtva kokoš

#8969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

svasta89 wrote:
ima li slucajno ko slike od "poznatih" ili ove djevojke intersuje me i znali se sto se sve to desi???
svasta stobom 89-ko :-) :mrgreen:
zonbirile

#8970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

joj tebe,pa dobro Nefić brabonja o zelenoj tvari koja asocira na marihuanu.Čehaja,kockasta glava asocira na ubicu,ali još nije ubio i nema slike u ABA3Y.Da je kakav utopljenik,samoubica ....
Asana

#8971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Asana »

prije par godina, kada se proculo da je djecak zboden nozem u tramvaju ni kriv ni duzan, uzburkao se ovaj forum... pisalo se o tome danima, dogovarali se protesti, sve se diglo na noge ...

kada se proculo da je momak upucan u svom kaficu jer je htio zatvoriti dok se obijesnim gostima nije islo, suskalo se kako se medjusobno poznaju te da ni on nije bio svetac, ali su ljudi jos uvijek u dovoljnoj mjeri bili zgrozeni, da se prisruze demonstracijama, blokirali ulicu cijelu noc trazeci da se pocinioci uhvate ...

a sad smo dosli do toga, da na jednu ovakvu vijest ljudi komentiraju - sta je guski trebalo da bude u autu s takvim tipom ... i slegnu ramenima

zalosno ...
O'zone
Globalni moderator

#8972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

Asana wrote:prije par godina, kada se proculo da je djecak zboden nozem u tramvaju ni kriv ni duzan, uzburkao se ovaj forum... pisalo se o tome danima, dogovarali se protesti, sve se diglo na noge ...

kada se proculo da je momak upucan u svom kaficu jer je htio zatvoriti dok se obijesnim gostima nije islo, suskalo se kako se medjusobno poznaju te da ni on nije bio svetac, ali su ljudi jos uvijek u dovoljnoj mjeri bili zgrozeni, da se prisruze demonstracijama, blokirali ulicu cijelu noc trazeci da se pocinioci uhvate ...

a sad smo dosli do toga, da na jednu ovakvu vijest ljudi komentiraju - sta je guski trebalo da bude u autu s takvim tipom ... i slegnu ramenima

zalosno ...
KAd žabu naglo baciš u vruću vodu ona odmah iskoči, ali ako je staviš u haldnu vodu i lagano je zagrijavaš žaba neće izaći nego će se skuhati.
Takvi smo i mi do sada je voda već vrela mi se lagano krčkamo, al' dobro je dok se nepuca :-)
mrtva kokoš

#8973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

jeste trebamo izaci na ulici cim se kakvi kriminalci popucaju medjusobom, ono kontam zensko je jbg. jadnica nije ona kriva, nesretan splet okolnosti :-) mislim krajnje je degutantno povlaciti parelele izmedju nekoga ko je zboden u tramvaju na putu iz skole ka kuci i neke, ne bih sad da pridodajem epitete, koja se vozikala sa ovim olosima...
razlika izmedju nje i ovoga olosa sto je pucao samo u tome sto on nosi a ona ne nosi pistolj :-) isti je to mentalni sklop..

mahh sta se imam nervirati, plitki ste..
metar_drva

#8974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by metar_drva »

Splinter wrote:jeste trebamo izaci na ulici cim se kakvi kriminalci popucaju medjusobom, ono kontam zensko je jbg. jadnica nije ona kriva, nesretan splet okolnosti :-) mislim krajnje je degutantno povlaciti parelele izmedju nekoga ko je zboden u tramvaju na putu iz skole ka kuci i neke, ne bih sad da pridodajem epitete, koja se vozikala sa ovim olosima...
razlika izmedju nje i ovoga olosa sto je pucao samo u tome sto on nosi a ona ne nosi pistolj :-) isti je to mentalni sklop..

mahh sta se imam nervirati, plitki ste..
auuf, duboki, šta ima. ono našlo određivat ko je zaslužio bit upucan, a ko nije, ccc
mrtva kokoš

#8975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

metar_drva wrote: auuf, duboki, šta ima
nema nis, kod tebe 8-)
nista ja ne odredjuem jednostavno me boli neka stvar za tom sortom ljudi...
Locked