Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#8951 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

senty wrote:
Bosanski_kralj wrote:Za manje pare su mogli kupiti Pjanića, a dobiti boljeg igrača. Eto im sad Modrić. :oops:
:lol: :lol: :lol:

Modrić je čovjek koji je igrao 2 EP-a, Premiership (dvije godine zaredom novinari ga birali i za najboljeg veznog igrača Premiershipa), igrao je LP s Tottenhamom (kad je Modrić došao, Tottenham je bio negdje 15-16, vidi gdje je sad kad je otišao), i najvažniji je igrač u top 10 reprezentaciji svijeta.

Pusti ti euforiju zbog pobjeda nad baltičkim državicama, prespavaj.
A mogao bi i ti malo smanjiti dozivljaj.
Modrić - 27 godina, Pjanić - 22 godine. Taj isti Pjanic je gadne muke zadavao Real Madridu u dresu Lyona. Posljednja recenica koju si napisao je pokazala pravu namjeru tvog posta ;-)
Sta mislis gdje ce Pjanic biti u Modricevim godinama? U Realu ili Barceloni (pod uslovom da ga ne ukopaju povrede), ali s jednom razlikom. Vidim uvelike se kuka sto Mourinho ne daje Modricu dovoljno minuta. Jbg, kad igras pored Kake i Ozila, onda moras zemlju gristi da budes prva postava. I sam Kaka je to iskusio. Pozadi Khedira i Xabi, a zna se koliko Mourinho cijeni ove igrace. Mislim da je Modricu bilo bolje da je ostao u Tottenhamu, jer mu je u Realu zestoka konkurencija, a rano je poceo grijati klupu. Sumnjam da ce genije (koji ima samo 22 godine) i u najvecim klubovima grijati klupu.
Da samo napomenem da ovo gledam iz cisto fudbalske perspektive ;-) Modric je odlican igrac, ali nije svjetska klasa.
miki.ba

#8952 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Nek si mu reko...Modric je nedonošce. :D
fixer

#8953 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Tomahawk11 wrote:
Modrić - 27 godina, Pjanić - 22 godine. Taj isti Pjanic je gadne muke zadavao Real Madridu u dresu Lyona. Posljednja recenica koju si napisao je pokazala pravu namjeru tvog posta ;-)
Sta mislis gdje ce Pjanic biti u Modricevim godinama? U Realu ili Barceloni (pod uslovom da ga ne ukopaju povrede), ali s jednom razlikom. Vidim uvelike se kuka sto Mourinho ne daje Modricu dovoljno minuta. Jbg, kad igras pored Kake i Ozila, onda moras zemlju gristi da budes prva postava. I sam Kaka je to iskusio. Pozadi Khedira i Xabi, a zna se koliko Mourinho cijeni ove igrace. Mislim da je Modricu bilo bolje da je ostao u Tottenhamu, jer mu je u Realu zestoka konkurencija, a rano je poceo grijati klupu. Sumnjam da ce genije (koji ima samo 22 godine) i u najvecim klubovima grijati klupu.
Da samo napomenem da ovo gledam iz cisto fudbalske perspektive ;-) Modric je odlican igrac, ali nije svjetska klasa.
A Pjanke je svjetska klasa?
miki.ba

#8954 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

fixer wrote: A Pjanke je svjetska klasa?
Da, da Pjanke worldclasplejer. :D
fixer

#8955 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

miki.ba wrote:
fixer wrote: A Pjanke je svjetska klasa?
Da, da Pjanke worldclasplejer. :D
:D
Ni jedan ni drugi nisu vidjeli svjetske klase. Mada je vise gotivim igrace kao sto je Modric. Niski, okretni, nezgodni. Zato drugi vole Kaku, a ja bi volio da u Realu igra neko kao Iniesta.
senty

#8956 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

Tomahawk11 wrote:
senty wrote:
Bosanski_kralj wrote:Za manje pare su mogli kupiti Pjanića, a dobiti boljeg igrača. Eto im sad Modrić. :oops:
:lol: :lol: :lol:

Modrić je čovjek koji je igrao 2 EP-a, Premiership (dvije godine zaredom novinari ga birali i za najboljeg veznog igrača Premiershipa), igrao je LP s Tottenhamom (kad je Modrić došao, Tottenham je bio negdje 15-16, vidi gdje je sad kad je otišao), i najvažniji je igrač u top 10 reprezentaciji svijeta.

Pusti ti euforiju zbog pobjeda nad baltičkim državicama, prespavaj.

Modrić je u tim godinama koje sada Pjanić ima bio izabran u najbolju postavu EP-a u Austriji. U najjaču postavu najjačeg prvenstva u svijetu. Osim toga, živi bili pa vidjeli. Svi iz Reala su svjetska klasa, samo Modrić eto nije :D

A Pjaniću nitko ne brani da ode u Real ili Barcelonu, neka njihova struka, ipak najjača na svijetu, kaže svoje. Ne trebaš mi ti držati predavanje, ja volim mišljenje stručnjaka.

I da, poletio si nakon pobjede nad baltičkom državicom. Pjanić za početak neka postane najbolji u Francuskoj, pa malo u Premiershipu, onda u Real ili Barcu :) Engleska liga je puno jača nego francuska, klubovi u LP to fino pokazuju.
miki.ba

#8957 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Decko Pjanic igra u Romi, aj informiši se pa baljezgaj. :lol:
senty

#8958 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

miki.ba wrote:Decko Pjanic igra u Romi, aj informiši se pa baljezgaj. :lol:
Sad je u Romi? o.O Pa nije ni čudo da ne znam, ne gledam talijansku ligu ni kad mi plate.

Zašto bi prešao iz Lyona u Romu, s konja na magarca.
miki.ba

#8959 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

senty wrote:
miki.ba wrote:Decko Pjanic igra u Romi, aj informiši se pa baljezgaj. :lol:
Sad je u Romi? o.O Pa nije ni čudo da ne znam, ne gledam talijansku ligu ni kad mi plate.

Zašto bi prešao iz Lyona u Romu, s konja na magarca.
Ne brini nagledat ćeš se ti Pjanića. 8-)
senty

#8960 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

miki.ba wrote: Ne brini nagledat ćeš se ti Pjanića. 8-)
Nadam se, ako pređe u neki klub koji bar LP igra. Ne mora ni stalno, bar ponekad.
miki.ba

#8961 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

senty wrote:
Nadam se, ako pređe u neki klub koji bar LP igra. Ne mora ni stalno, bar ponekad.
Primjetim da ne pratiš fudbal, znaš za Luku i još par igraca pa bi se raspravljao, necu više budi pozdravljen. :run:
senty

#8962 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

Ma možeš ti pokušavati ad hominem koliko hoćeš, ti si taj koji bi Pjanića u Real. Brate, i ja bi 5 milijuna dolara u banci, ali šta je nerealno nerealno je. Ima bar 30 igrača koji su daleko zreliji od Pjanića za Real, s nekakvim ostvarenjima, titulama, nastupima na prvenstvima, igraju za veće klubove itd., a ti njega uspoređuješ s Lukom. Jašta.
Static-X

#8963 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Vraticemo mi Carlosa, hebo Modrica il bilo koga :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#8964 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Normala da su klasa igraci koji igraju na pozicijama na kojim on igra. Xabi, Ozil, Kaka? Cini ti se :D
On tek treba da se dokaze u Realu, a pocetak bas i ne obecava.
Ja ti navedoh da je Pjanic znao zagorcati zivot Madridu jos kao clan Lyona, a ti se uhvatio nekakvih baltickih zemalja. Pjanic je jos kao junior bio vanserijski igrac, sa 22 godine se moze reci da ima profil klasnog igraca.
Nejse, nema potrebe dalje potezati ovu temu, ode se u debeli off, tema je o Realu ;-)
kory_galaktikos

#8965 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

Static-X wrote:Vraticemo mi Carlosa, hebo Modrica il bilo koga :D
uh meni carlos omiljeni igrac,zbog njeg poceo gledat fudbal..zbog njeg poceo ic na treninge heh..zamisli vrati se,ima jos explozije siguran sam u onoj fudbalskoj legendi..au kad bi doso heh.al akat nam treba sad lijevi bek samo pitanje je koliko bi bas on mogo pomoci ma ja sam siguran da moze
Bosanski_kralj

#8966 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bosanski_kralj »

Modrić niti je kad bio igrač, niti će biti. Ne znam koja je njegova uloga u timu. Taj niti asistira niti zabija, a niti oduzima loptu protivniku. Za njega dati 40 miliona je grijeh. :oops: Pjanić je duplo bolji igrač od njega i to će vrijeme pokazati.
ultima_palabra

#8967 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Bosanski_kralj wrote:Modrić niti je kad bio igrač, niti će biti. Ne znam koja je njegova uloga u timu. Taj niti asistira niti zabija, a niti oduzima loptu protivniku. Za njega dati 40 miliona je grijeh. :oops: Pjanić je duplo bolji igrač od njega i to će vrijeme pokazati.
Nemoj više, fakat :roll:
senty

#8968 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

Bosanski_kralj wrote:Modrić niti je kad bio igrač, niti će biti. Ne znam koja je njegova uloga u timu. Taj niti asistira niti zabija, a niti oduzima loptu protivniku. Za njega dati 40 miliona je grijeh. :oops: Pjanić je duplo bolji igrač od njega i to će vrijeme pokazati.
A OK. Ti ne vidiš, zato tebe nitko ne plaća da radiš u nogometnom klubu. Evidentno je zašto.

Svašta čovjek vidi u životu. Samo ne vjerujem da je tvoj problem što se nisi nogometa nagledao, tvoj problem je patološka mržnja kada je netko od "tvoga" uspješniji :)
fixer

#8969 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Tomahawk11 wrote:Normala da su klasa igraci koji igraju na pozicijama na kojim on igra. Xabi, Ozil, Kaka? Cini ti se :D
On tek treba da se dokaze u Realu, a pocetak bas i ne obecava.
Ja ti navedoh da je Pjanic znao zagorcati zivot Madridu jos kao clan Lyona, a ti se uhvatio nekakvih baltickih zemalja. Pjanic je jos kao junior bio vanserijski igrac, sa 22 godine se moze reci da ima profil klasnog igraca.
Nejse, nema potrebe dalje potezati ovu temu, ode se u debeli off, tema je o Realu ;-)
Mnogi se nisu dokazali u Realu pa ne znaci da nisu bili igracine. Ko ne zna zasto je Modric zavrsio u Realu, nije odgledao ni jednu jedinu utakmicu Spursa. A Pjanke moze zavrsiti u velikom klubu, samo ja nikad ne bih volio da Real dovede nekog igraca njegovog kalibra. Ali ako ce dovest njega, ja sam sretan jer ipak je to Pjanke. :)
fixer

#8970 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Gledaj rukomet onda. U fudbal se ne razumijes. Jebo i Murinha i Fergusona. Ti si trenercina za njih.
Bosanski_kralj

#8971 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bosanski_kralj »

Ma dobro jesam pretjerao u onom postu o Modriću, ali to je samo ironičan odgovor na konstanto preuveličavanje njegovih kvaliteta. :D

Ipak i dalje vjerujem da je Pjanić kvalitetniji igrač od njega, i to će vrijeme pokazati.
fixer

#8972 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Bosanski_kralj wrote:Ma dobro jesam pretjerao u onom postu o Modriću, ali to je samo ironičan odgovor na konstanto preuveličavanje njegovih kvaliteta. :D

Ipak i dalje vjerujem da je Pjanić kvalitetniji igrač od njega, i to će vrijeme pokazati.
Ja bih volio da jest, ali sam misljenja da bi mi barem dva velika natjecanja vidjeli da imamo Modrica umjesto Pjanketa. Medjutim, to ne znaci da Pjanke nikad nece biti neko ko ce nas odvesti na ta natjecanja.
ruud

#8973 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

senty wrote:
baš se vidi da si pravi fudbalski znalac koji sve to fino prati, al ocigledno je da ti je promakao jedan detalj Lige Prvaka iz Marta 2010 kada je Miralem imao 20 godina, tada je doticni Pjanić Miralem, pred 80 hiljada navijača u Madridu izbacio istoimeni klub iz LP svojim pogotkom. :dance:

Ne znam šta je to Modrić Luka uradio te sezone kada je igrom slučaja Totenham igrao u LP :roll:

A pošto ovo nije tema predviđena za raspravu ko je bolji od dva ponuđena igrača, samo ću ukratko reći da je Miralem sa svojih 18 godina prešao iz Metza u Lyon za 8,5 mil. € 8-) , dok je Luka sa isto toliko svojih godina igrao Pod Bijelim Brijegom :-)
Šibicar

#8974 Re: Real Madrid C.F.

Post by Šibicar »

senty wrote:
Da a Modrić se inače naigrao LP dok je bio u T..... :lol:
fixer

#8975 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Nemojte ovu temu kvariti tim nacionalistickim prepucavanjima. Nema u ovim komentarima ni mrve fudbalskih motiva. :roll:
Post Reply