Sta? Bice i na sjednici Skupstine Srbije?draganbl wrote:Ide čovjek malo da se prošeta po Beogradu, nije dugo bio, posjeti zoološki vrt,
Dešavanja u Srbiji
- jutarnji
#8951 Re: Desavanja u Srbiji
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8952 Re: Desavanja u Srbiji
poydrav ya tijanCe i jonniena iz hotela continetal hotel beograd
.....dobro bi i ekstra
pogotovo kajsijevovaCa rakijCe....
jaaaooo treeeeebaaa uh uh
p.s zooomke more potvrdit IP
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#8953 Re: Desavanja u Srbiji
Bolan gdje cer reci da Hare ide u posjetu beogradskim majmunima.draganbl wrote:Meni je ovaj Radmanović stvarno smiješan. Upljuva se da vascijelom svijetu objasni kako Silajdžić ne ide u službenu, već u privatnu posjetu Beogradu. Pa kakve veze ima kakva je priroda posjete? Ide čovjek malo da se prošeta po Beogradu, nije dugo bio, posjeti zoološki vrt, prošeta Knez Mihajlovom i posjeti Jurišića.vidividi wrote:OSPOREN PUT PREDSEDAVAJUĆEG PREDSEDNIŠTVA BIH
Sarajevo - Član Predsedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je da radne posete jednog od članova Predsedništva ne zahtevaju usaglašavanje i ocenio da se takva poseta predsedavajućeg Predsedništva Harisa Silajdžića Beogradu 25. maja može nazvati neslužbenom.
On je podsetio da Silajdžić odlazi u Srbiju u radnu posetu po dogovoru sa domaćinima u Beogradu i ocenio da ta poseta neće doprineti boljim odnosima BiH i Srbije.
"Ne treba očekivati izvinjenje Silajdžića za srpske žrtve u prethodnom ratu jer on jednostavno ne razmišlja tako", odgovorio je Radmanović na pitanje o mogućnosti da BiH uzvrati izraze žaljenja kakve je Srbija zatražila od zemalja regiona nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici. On je ponovio da nikakva istambulska deklaracija ne postoji, ne samo za njega, nego ni za BiH. "Silajdžić je bio u neslužbenoj poseti Turskoj. Dakle, nije imao stav Predsjedništva ni oko odlaska a kamoli oko prihvatanja određene deklaracije i u skladu sa Ustavom BiH taj dokument ne postoji. Da je taj dokument bio na dnevnom redu on ne bi mogao biti prihvaćen i u najmanju ruku bi izazvao zahtev za zaštitu entitetskog interesa", zaključio je Radmanović.
Govoreći o poseti predsedavajućeg Predsedništva BiH Harisa Silajdžića Beogradu, predsednik SDA Sulejman Tihić je rekao da je to dobro i da je trebalo ranije da poseti Srbiju.![]()
Ono što je mnogo važnije od prirode posjete jeste činjenica da Srbija i Bosna približavaju svoja politička gledišta i da su aktivnosti turske, srbijanske i BH diplomatije donijele pozitivne rezultate. Skorašnji Tihićev, a sada i Silajdžićev odlazak "Tadiću na noge" to potvđuju.
a zanas li protokol??? hoce li prvo posjetiti King Konga ili ce prvo u zoloski vrt
-
PokerasQW
#8954 Re: Desavanja u Srbiji
Pici mangupe, nemoj da se ne vratis bez neke curice, dzaba kajsija bez togapici wrote:poydrav ya tijanCe i jonniena iz hotela continetal hotel beograd.....dobro bi i ekstra
![]()
![]()
![]()
![]()
- draganbl
#8955 Re: Desavanja u Srbiji
Ako je diskusija već skrenula u tom pravcu, možda bi trebalo konstatovati da je bolje da ne ide u ZOO, jer ga možda ne puste napolje, pa će ni kriv ni dužan biti zatočen kao i Jurišić.Toto wrote:Bolan gdje cer reci da Hare ide u posjetu beogradskim majmunima.draganbl wrote: Meni je ovaj Radmanović stvarno smiješan. Upljuva se da vascijelom svijetu objasni kako Silajdžić ne ide u službenu, već u privatnu posjetu Beogradu. Pa kakve veze ima kakva je priroda posjete? Ide čovjek malo da se prošeta po Beogradu, nije dugo bio, posjeti zoološki vrt, prošeta Knez Mihajlovom i posjeti Jurišića.
Ono što je mnogo važnije od prirode posjete jeste činjenica da Srbija i Bosna približavaju svoja politička gledišta i da su aktivnosti turske, srbijanske i BH diplomatije donijele pozitivne rezultate. Skorašnji Tihićev, a sada i Silajdžićev odlazak "Tadiću na noge" to potvđuju.![]()
![]()
![]()
a zanas li protokol??? hoce li prvo posjetiti King Konga ili ce prvo u zoloski vrt
Nekako imam utisak da se forumaši ustežu od komentarisanja same posjete, jer kada je Tihić išao "Tadiću na noge", dosta ljudi ga je proglasilo izdajicom i prodanom dušom, a sada kada Silajdžić ide, nešto se ne čuju slične optužbe.
Čini mi se da znanje engleskog jezika, što je vjerovatno jedina Silajdžićeva prednost u odnosu na druge političare u BiH, ipak presuđuje u ocjeni kvaliteta političara. Pitam se samo na kom jeziku će (neslužbeno) pregovarati u Beogradu.
- kiky
#8956 Re: Desavanja u Srbiji
kako na kojem če jeziku ...
ako ga več trpaš u zoo ( zajedno sa jurišičem ) moraš onda znati na kojem jeziku če razgovarat sa tamošnjim životinjama ...
vjerojatno onom na kojem " ceo svet razume " ...
to je stari životinjski jezik ...
pitanje je ko če bit prevodioc jer nevodi nikog iz banjaluke ...

ako ga več trpaš u zoo ( zajedno sa jurišičem ) moraš onda znati na kojem jeziku če razgovarat sa tamošnjim životinjama ...
- Toto
#8957 Re: Desavanja u Srbiji
Ocito je da se ovdje radi o uzvratnoj stambolskoj posjeti.draganbl wrote:Ako je diskusija već skrenula u tom pravcu, možda bi trebalo konstatovati da je bolje da ne ide u ZOO, jer ga možda ne puste napolje, pa će ni kriv ni dužan biti zatočen kao i Jurišić.Toto wrote:Bolan gdje cer reci da Hare ide u posjetu beogradskim majmunima.draganbl wrote: Meni je ovaj Radmanović stvarno smiješan. Upljuva se da vascijelom svijetu objasni kako Silajdžić ne ide u službenu, već u privatnu posjetu Beogradu. Pa kakve veze ima kakva je priroda posjete? Ide čovjek malo da se prošeta po Beogradu, nije dugo bio, posjeti zoološki vrt, prošeta Knez Mihajlovom i posjeti Jurišića.
Ono što je mnogo važnije od prirode posjete jeste činjenica da Srbija i Bosna približavaju svoja politička gledišta i da su aktivnosti turske, srbijanske i BH diplomatije donijele pozitivne rezultate. Skorašnji Tihićev, a sada i Silajdžićev odlazak "Tadiću na noge" to potvđuju.![]()
![]()
![]()
Nekako imam utisak da se forumaši ustežu od komentarisanja same posjete, jer kada je Tihić išao "Tadiću na noge", dosta ljudi ga je proglasilo izdajicom i prodanom dušom, a sada kada Silajdžić ide, nešto se ne čuju slične optužbe.
Čini mi se da znanje engleskog jezika, što je vjerovatno jedina Silajdžićeva prednost u odnosu na druge političare u BiH, ipak presuđuje u ocjeni kvaliteta političara. Pitam se samo na kom jeziku će (neslužbeno) pregovarati u Beogradu.
Sto se tice jezika. Silajdzic bolje govori arapski nego tadic engleski, pa ce vjerojatno Tadic imat nekog nesvrastanog prevodioca. Silajdzic razumije i crnogorski sto je Tadicev maternji jezik. Uglavnom: jezik im nece bit problem.
- draganbl
#8958 Re: Desavanja u Srbiji
Nije mi jasno da li si htio biti ozbiljan, duhovit ili sarkastičan.kiky wrote:kako na kojem če jeziku ...
Lijepo sam napisao da je moj komentar da ga ne bi pustili iz ZOO-a samo replika na post u kojem je napisano da Silajdžić ide u posjetu majmunima.
Ne smatram da Silajdžića ne bi pustili iz zoološkog vrta, niti smatram da su srbijanski političari majmuni. Moj post je bio šala na šalu, ali ti to definitivno nisi razumio.
Ono što ostaje kao otvoreno pitanje jeste: Da li se i Silajdžićev odlazak u Beograd smatra izdajom, kao i Tihićev, ili Silajdžić u narodu ima neki skriveni autoritet te se ovakve posjete smatraju konstruktivnim i korisnim?
- draganbl
#8959 Re: Desavanja u Srbiji
Prihvatam šalu, ne vidim zašto bih se izvlačio. Na tvoj post koji je više podsmješljiv nego smiješan sam napisao da se plašim da ga neće pustiti iz ZOO-a, pa će i on biti "nevino zatočen" u srpskom kavezu.Toto wrote:Ocito je da se ovdje radi o uzvratnoj stambolskoj posjeti.draganbl wrote: Ako je diskusija već skrenula u tom pravcu, možda bi trebalo konstatovati da je bolje da ne ide u ZOO, jer ga možda ne puste napolje, pa će ni kriv ni dužan biti zatočen kao i Jurišić.
Čini mi se da znanje engleskog jezika, što je vjerovatno jedina Silajdžićeva prednost u odnosu na druge političare u BiH, ipak presuđuje u ocjeni kvaliteta političara. Pitam se samo na kom jeziku će (neslužbeno) pregovarati u Beogradu.O beogradskim majmunima i Jagodinskim zirafam si ti prvi poceo tako da te ni onaj jagodisnki mozart nece izvuc.
Sto se tice jezika. Silajdzic bolje govori arapski nego tadic engleski, pa ce vjerojatno Tadic imat nekog nesvrastanog prevodioca. Silajdzic razumije i crnogorski sto je Tadicev maternji jezik. Uglavnom: jezik im nece bit problem.
Ostaje moje pitanje iz posljednjeg posta, zašto se Silajdžićev odlazak u Beograd smatra konstruktivnim, a Tihićev izdajom?
Po mom mišljenju, i jedna i druga posjeta su super stvar i korak naprijed u poboljšanju odnosa dvije zemlje.
-
vidividi
#8960 Re: Desavanja u Srbiji
Zjo u Srbiji se desio Picipici wrote:poydrav ya tijanCe i jonniena iz hotela continetal hotel beograd.....dobro bi i ekstra
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj naleti do NS-a ako imaš vremena- da te vodim na vrhunsku medovaču. Takvu garant nisi pio
ps. Tijana moze da ti potvrdi kakva je novosadska meda
- veljaca
#8961 Re: Desavanja u Srbiji
Evo pokusacu da ti ja odgovorim - prema misljenju velikog broja Bosnjaka - Tihic je izdajnik pa se svaki njegov potez smatra izdaja. Ko zeli da dijeli Drzavu Bosnu i Hercegovinu - taj je izdajnik. Nadam se da si shvatio - iz Bosnjackog ugla ...draganbl wrote:Prihvatam šalu, ne vidim zašto bih se izvlačio. Na tvoj post koji je više podsmješljiv nego smiješan sam napisao da se plašim da ga neće pustiti iz ZOO-a, pa će i on biti "nevino zatočen" u srpskom kavezu.Toto wrote:Ocito je da se ovdje radi o uzvratnoj stambolskoj posjeti.draganbl wrote: Ako je diskusija već skrenula u tom pravcu, možda bi trebalo konstatovati da je bolje da ne ide u ZOO, jer ga možda ne puste napolje, pa će ni kriv ni dužan biti zatočen kao i Jurišić.
Čini mi se da znanje engleskog jezika, što je vjerovatno jedina Silajdžićeva prednost u odnosu na druge političare u BiH, ipak presuđuje u ocjeni kvaliteta političara. Pitam se samo na kom jeziku će (neslužbeno) pregovarati u Beogradu.O beogradskim majmunima i Jagodinskim zirafam si ti prvi poceo tako da te ni onaj jagodisnki mozart nece izvuc.
Ostaje moje pitanje iz posljednjeg posta, zašto se Silajdžićev odlazak u Beograd smatra konstruktivnim, a Tihićev izdajom?
Po mom mišljenju, i jedna i druga posjeta su super stvar i korak naprijed u poboljšanju odnosa dvije zemlje.
- kiky
#8962 Re: Desavanja u Srbiji
šalio se ti ...draganbl wrote:Nije mi jasno da li si htio biti ozbiljan, duhovit ili sarkastičan.kiky wrote:kako na kojem če jeziku ...
Lijepo sam napisao da je moj komentar da ga ne bi pustili iz ZOO-a samo replika na post u kojem je napisano da Silajdžić ide u posjetu majmunima.
Ne smatram da Silajdžića ne bi pustili iz zoološkog vrta, niti smatram da su srbijanski političari majmuni. Moj post je bio šala na šalu, ali ti to definitivno nisi razumio.
Ono što ostaje kao otvoreno pitanje jeste: Da li se i Silajdžićev odlazak u Beograd smatra izdajom, kao i Tihićev, ili Silajdžić u narodu ima neki skriveni autoritet te se ovakve posjete smatraju konstruktivnim i korisnim?
šalio se ja ...
- spreca
#8963 Re: Desavanja u Srbiji
@draganbl
Silajdzic je clan predsjednistva BiH a Tihic? njih dvojicu nemozes porediti druge su im funkcije
Silajdzic je clan predsjednistva BiH a Tihic? njih dvojicu nemozes porediti druge su im funkcije
- draganbl
#8964 Re: Desavanja u Srbiji
Ipak se moramo ovdje malo zadržati. Kako je moguće da većina Bošnjaka Tihića smatra izdajnikom, a stranka čiji je Tihić predsjednik je najjača stranka po broju glasova u Federaciji. Da li to znači da Bošnjaci većinom glasaju za izdajnika sopstvenog naroda? Izvini, meni je to nelogično i kontradiktorno.veljaca wrote:Evo pokusacu da ti ja odgovorim - prema misljenju velikog broja Bosnjaka - Tihic je izdajnik pa se svaki njegov potez smatra izdaja. Ko zeli da dijeli Drzavu Bosnu i Hercegovinu - taj je izdajnik. Nadam se da si shvatio - iz Bosnjackog ugla ...draganbl wrote: Ostaje moje pitanje iz posljednjeg posta, zašto se Silajdžićev odlazak u Beograd smatra konstruktivnim, a Tihićev izdajom?
Mogu prihvatiti da Tihić nije reprezentativan političar u smislu harizme, uglađenosti, ne zna jezike, možda nije ni najboljeg zdravlja, pa ga to ometa da bude "državnik" kao Silajdžić ili Komšić. Međutim, ne mogu da prihvatim da se smatra izdajnikom, jer ako bi to bilo tačno, otkuda onda SDA najjača stranka (ili jedna od najjačih)?
Prije bih rekao da Tihić i njegova politika projektovana u SDA ne ide na ruku onima koji se predstavljaju kao isključivi branitelji BiH, jer nema iste metode kao on (čovjek nije svadljiv, nije impulsivan, ima realnu podršku biračkog tijela i vlast srazmjerno tome). Za razliku od njega, Silajdžićeva politika, kao politika drugog velikog lidera Bošnjaka, nema realnu podršku biračkog tijela u smislu broja glasova SBiH, već se sve njegove aktivnosti svode na lične, dok je njegova stranka klasičan uzurpator vlasti koja ide po principu "bez nas ne možete, ali ni sa nama".
Stoga mi nije jasno kako je moguće da su Silajdžićeva "ljepota" i drugi marginalni kvaliteti (znanje arapskog??) jači od svih glasova svih onih koji su glasali za Tihića i SDA.
- draganbl
#8965 Re: Desavanja u Srbiji
Da, ali i Silajdžić ide u neslužbenu posjetu Beogradu, znači ne kao član predsjedništva, jer ne zastupa interese predsjedništva.spreca wrote:@draganbl
Da naglasim, nemam ja ništa protiv toga da ide, neka ide, neka se sastaju, valjda se nešto i dogovore.
- spreca
#8966 Re: Desavanja u Srbiji
draganbl wrote:Da, ali i Silajdžić ide u neslužbenu posjetu Beogradu, znači ne kao član predsjedništva, jer ne zastupa interese predsjedništva.spreca wrote:@draganbl
Da naglasim, nemam ja ništa protiv toga da ide, neka ide, neka se sastaju, valjda se nešto i dogovore.
Silajdzic je izabran na poslednjim izborima sa velikim % glasova bosnjackog naroda dok Tihica na celo stranke bira odbor stranke SDA koja ce na sledecim izborima otici u istoriju i tesko da ce se od tamo vratiti.Zato ponavljam nije realno porediti njih dvojicu i jos da dodam da su za Siladzica glasove dali i mnogi koji glasaju za SDA.
- draganbl
#8967 Re: Desavanja u Srbiji
To je tvoja procjena da li će SDA otići u istoriju ili ne. Moja je procjena da neće. U svakom slučaju, koliko god SDA dobije glasova, vjerovatno će SBiH dobiti još manje (ovo je opet moja procjena).spreca wrote:draganbl wrote:Da, ali i Silajdžić ide u neslužbenu posjetu Beogradu, znači ne kao član predsjedništva, jer ne zastupa interese predsjedništva.spreca wrote:@draganbl
Silajdzic je izabran na poslednjim izborima sa velikim % glasova bosnjackog naroda dok Tihica na celo stranke bira odbor stranke SDA koja ce na sledecim izborima otici u istoriju i tesko da ce se od tamo vratiti.Zato ponavljam nije realno porediti njih dvojicu i jos da dodam da su za Siladzica glasove dali i mnogi koji glasaju za SDA.
Sa druge strane, po mom mišljenju je Tihićev odlazak u Beograd značajniji od Silajdžićevog. Evo zašto:
Neslužbena posjeta člana predsjedništva neke države, bez podrške samog tijela koje bi trebalo da predstavlja, a kamoli zakonodavne ili izvršne vlasti koju Silajdžić tek nema je samo politička reklama. Šta Silajdžić može dogovoriti? Šta može potpisati? Šta može prihvatiti? Kome će on da naloži da realizuje zaključke sastanka, kad nema nijednog tijela u BiH koje realizuje njegove političke zamisli i podržava njegov odlazak u Beograd?
Sa druge strane, Tihić ima politički alat da kroz stranački kadar koji je na vlasti i koji ga podržava projektuje svoju politiku i dogovore koje ostvari kao predsjednik partije.
Da li se iz toga može zaključiti da Bošnjaci smatraju Tihića izdajnikom, jer se njegov dogovor sa Tadićem može realizovati, dok se Silajdžićeva posjeta smatra turizmom, te je samim tim beznačajna i benigna?
-
vidividi
#8968 Re: Desavanja u Srbiji
Čisto da dodam, sve i da ima podršku Predsjedništva, teško će sutra išta da dogovori...draganbl wrote: Šta Silajdžić može dogovoriti? Šta može potpisati? Šta može prihvatiti? Kome će on da naloži da realizuje zaključke sastanka, kad nema nijednog tijela u BiH koje realizuje njegove političke zamisli i podržava njegov odlazak u Beograd?
Po protokolu sastanak će trajati pola sata. Počinje u 14h u pola tri je već konferencija za medije.
Malo flerta Lepog i Šarmera i to je to
Last edited by vidividi on 24/05/2010 13:17, edited 1 time in total.
- kiky
#8969 Re: Desavanja u Srbiji
silajđičev odlazak ( ako do njega sad dođe jer je i tadić počeo da ga omalovažava ) nije nikakva izdaja zemlje več je dio veče diplomatske ofanzive koju, zbog nekih razloga, vodi turska ...
turska je inače, neuobičajeno aktivna na balkanu što se vidi i po dolasku predsjnika turske u atinu ...
znači, nismo samo mi u igri, niti je radi nas ...
zato je ta inicijativa još vrijednija i ozbiljnija iz naše perspektive ...
a o tome da li je to službeno ili nije nema više potrebe raspravljat ...
koga je radmanović konsultovo kad se sastajo sa tadićem ili onim malim slobom ...
nikog, a na kritike tadiću da dolazi bez susreta sa organima države, odgovarano je kako je radmanović tu a on je član predsjedništva pa prema tome tu je zastupljena država ...
sječam se ko danas ...
zašto sad smeta jedna normalna i ozbiljna diplomatska inicijativa u kojoj učestvije predsjednik predsjedništva ...
smeta, jer treba da donese nešto dobro, a dodikovi ajduci ne žele ovoj zemlji ništa dobro ...
tu je i početak i kraj priče ...
sve ostalo je samo eho poteza usmjerenih ka destabilizaciji i blokadi države ...
uvijek isto sranje samo drugo pakovanje ...
i više smrdi neg prethodni put ...
aman su dodo & ajduci dobili proliv od silajđičevih poteza ...

turska je inače, neuobičajeno aktivna na balkanu što se vidi i po dolasku predsjnika turske u atinu ...
koga je radmanović konsultovo kad se sastajo sa tadićem ili onim malim slobom ...
nikog, a na kritike tadiću da dolazi bez susreta sa organima države, odgovarano je kako je radmanović tu a on je član predsjedništva pa prema tome tu je zastupljena država ...
sječam se ko danas ...
zašto sad smeta jedna normalna i ozbiljna diplomatska inicijativa u kojoj učestvije predsjednik predsjedništva ...
smeta, jer treba da donese nešto dobro, a dodikovi ajduci ne žele ovoj zemlji ništa dobro ...
sve ostalo je samo eho poteza usmjerenih ka destabilizaciji i blokadi države ...
-
PokerasQW
#8970 Re: Desavanja u Srbiji
kiky wrote:silajđičev odlazak ( ako do njega sad dođe jer je i tadić počeo da ga omalovažava ) nije nikakva izdaja zemlje več je dio veče diplomatske ofanzive koju, zbog nekih razloga, vodi turska ...
sječam se ko danas ...
A dokle ce da traje to idolopoklonstvo prema Turskoj, jel su oni zastitnici Bosnjaka
To kad se oni mesaju, to je ok, kad se neko drugi mesa onda to ne valja, navijacki pristup do kraja. Niti su oni vasi zastitnici, niti su neka sila, vec su iskorisceni samo kao saveznik Amerike da priblize stavove Srba i Bosnjaka,
Oni nece biti nikad ni clan EU, geostrateski na putu kao Bosni su im Bugarska i Grcka kao pravoslavne zemlje, pravljenje nekakve muslimanske zelene transverzale je nedosanjani san onih koji otomanski period vide kao period procvata ove regije.
Nema od toga nista, imamo samo cinjenicu da ce Haris koji se zakleo da nikad nece doci u Beograd, da mora da se oslobodi Jurisic i njegov ortak Ganic, koji je napadao Tadica u Mostaru, sad morati da se smeska u Beogradu.
- kiky
#8971 Re: Desavanja u Srbiji
kakvo idolopoklonstvo i sa čije strane ...PokerasQW wrote:kiky wrote:silajđičev odlazak ( ako do njega sad dođe jer je i tadić počeo da ga omalovažava ) nije nikakva izdaja zemlje več je dio veče diplomatske ofanzive koju, zbog nekih razloga, vodi turska ...
sječam se ko danas ...
A dokle ce da traje to idolopoklonstvo prema Turskoj, jel su oni zastitnici Bosnjaka![]()
To kad se oni mesaju, to je ok, kad se neko drugi mesa onda to ne valja, navijacki pristup do kraja. Niti su oni vasi zastitnici, niti su neka sila, vec su iskorisceni samo kao saveznik Amerike da priblize stavove Srba i Bosnjaka,
Oni nece biti nikad ni clan EU, geostrateski na putu kao Bosni su im Bugarska i Grcka kao pravoslavne zemlje, pravljenje nekakve muslimanske zelene transverzale je nedosanjani san onih koji otomanski period vide kao period procvata ove regije.
Nema od toga nista, imamo samo cinjenicu da ce Haris koji se zakleo da nikad nece doci u Beograd, da mora da se oslobodi Jurisic i njegov ortak Ganic, koji je napadao Tadica u Mostaru, sad morati da se smeska u Beogradu.
kakva zelena transferzala ...
kakvo članstvo ili nečlanstvo u eu ...
kakve pravoslavne zemlje ...
jesil ti normalan ...
nečitaš postove več lupaš napamet ...
haman iz čiste mržnje i bijesa ...
za nepovjerovat ...
-
vidividi
#8972 Re: Desavanja u Srbiji
Eh, kiky kralju...kiky wrote: jesil ti normalan ...
za nepovjerovat ...
osvrni se malo po forumu
naročito ovoj temi
vidjećeš dosta čiste mržnje i bijesa
sijaset lupetanja takođe...
fakat za nepovjerovat?
-
PokerasQW
#8973 Re: Desavanja u Srbiji
Procitaj opet, bice ti jasnije, nisi ukapirao iz prve...kiky wrote:
kakvo idolopoklonstvo i sa čije strane ...
kakva zelena transferzala ...
kakvo članstvo ili nečlanstvo u eu ...
kakve pravoslavne zemlje ...
jesil ti normalan ...
za nepovjerovat ...
- Toto
#8974 Re: Desavanja u Srbiji
iz istog razloga zasto pola srpskog parlamenta smatra tadicevu stambolsku posjetu izdajom, a posjetu Tome Grobara Banjaluci patriotskim cinom koji ce spasiti tisucljetni Kosmetdraganbl wrote: Prihvatam šalu, ne vidim zašto bih se izvlačio. Na tvoj post koji je više podsmješljiv nego smiješan sam napisao da se plašim da ga neće pustiti iz ZOO-a, pa će i on biti "nevino zatočen" u srpskom kavezu.
- Toto
#8975 Re: Desavanja u Srbiji
selo gori a baba se cesljadraganbl wrote:Da, ali i Silajdžić ide u neslužbenu posjetu Beogradu, znači ne kao član predsjedništva, jer ne zastupa interese predsjedništva.spreca wrote:@draganbl