Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali smijesno, koga god pitas otkad navija za Barcu, svi od 6-7 godine, pa gdje su prije bili jbt, gdje se pogubise onoliki navijaci Juventusa, Bayerna ...
Neda mi se sada trazit, ali na onoj temi o Clasicu lik pita kako mozemo navijati za Real kad stalno gubi od Barce
Pa mozda zato sto se ne krecemo kako vjetar puše
Za Barcu kao mnogi tu iskreno navijaju, ali Real se voli, jednom madridista - uvijek madridista
Madrid wrote:Ali smijesno, koga god pitas otkad navija za Barcu, svi od 6-7 godine, pa gdje su prije bili jbt, gdje se pogubise onoliki navijaci Juventusa, Bayerna ...
Neda mi se sada trazit, ali na onoj temi o Clasicu lik pita kako mozemo navijati za Real kad stalno gubi od Barce
Za Barcu kao mnogi tu iskreno navijaju, ali Real se voli, jednom madridista - uvijek madridista
Madrid wrote:Ali smijesno, koga god pitas otkad navija za Barcu, svi od 6-7 godine, pa gdje su prije bili jbt, gdje se pogubise onoliki navijaci Juventusa, Bayerna ...
Daaaj
Ko se sve danas naziva Sarajlijom ili cak građaninom, mogu vala i ja tako
A sad ozbiljno, vidis da sam stavio malim slovom, a i ako nisi glup shvatas sta sam htio reci
Daaaj
Ko se sve danas naziva Sarajlijom ili cak građaninom, mogu vala i ja tako
A sad ozbiljno, vidis da sam stavio malim slovom, a i ako nisi glup shvatas sta sam htio reci
I ja cu za sebe uvijek rec da sam navijac Barcelone, tako da nije to poenta (valjda samo na forumu ne smijes napisati da pored domaceg, navijas i za jedan strani tim) Nego ono, samo si Madridu vjeran, a ovim drugim JOK...
ascari wrote:
I ja cu za sebe uvijek rec da sam navijac Barcelone, tako da nije to poenta (valjda samo na forumu ne smijes napisati da pored domaceg, navijas i za jedan strani tim) Nego ono, samo si Madridu vjeran, a ovim drugim JOK...
Ja ustvari ne navijam ni za jedan domaci tim, skoro da ne pratim domacu ligu, eto ne znam sad nabrojat prva 3 na tablici
Neka prica ko kako hoce, kod mene je obrnuta situacija, navijam za strani klub Real Madrid, a pomalo simpatisem domaci klub Željezničar, mada nista ozbiljno
Entropio wrote:Iniesta i Alexis defnitivno povrijeđeni. Alexis će odsustvovati 2 sedmice (reče Guardiola na pres konferenciji), a za Iniestu se još ne zna.
The midfielder has a small tear in his left hamstring. The player will undergo further tests this Thursday to find out the extent of the injury.
i on ce koju heftu izgleda
Pod rubrikom navijanje se podrazumijevaju i odlasci na utakmice, mi smo ovdje samo tzv. radio ili TV navijači, dakle simpatizeri i ništa više. ako neko ide na utakmice Barce ili Reala, ja mu se ispričavam
sumirprimus wrote:ok navijaci simpatizeri,pa valjda smo to razlucili davno idemo dalje...
Ovdje se još neki deklarišu kao navijači, zbog toga opaska
pa nebitno,ba zabava za siroke narodne mase..jebga i ja sam u zivotu najvise bio na utakmicama zelje,al niasm navijac,... i to sve na jugu ,
odosmo u OT..
Polufinale kupa je tu ali liga se nastavlja u subotu protiv Viljareala koji je nedavno smjenio trenera ,popravio je igru a nalazi se u gadnoj situaciji.Uvijek neugodno gostovanje ali sa 14 igraca koji su ostali na raspolaganju jos i vise.Alexis ,iscasenje kljucne kosti 1-2 sedmice.Iniesta napuknuce butnog misica 2-3 sedmice. Afellay,Villa i Fontas vec znamo sta ima.Keita na Africkom kupu. A vec smo u rirmu srijeda -nedjelja. Pedro je igrao juce iako nije potpuno spreman. Eto sanse za Cuencu,Thiaga i druge iz B ekipe.
Muka mi bude kad skontam da moram Abidala još bar godinu dana gledati. Njima treba neki mlađi i bolji bek od njega (Adriano vjerovatno neće imati prednost, a ovo što Abidal prikazuje, pogotovo sinoć, je u rangu pionira) i konkuretan stoper u rotaciji (pravi stoper, ne prinudni tipa Mascherano) da Pique malo odmori i dođe sebi jer ono sinoć je bilo katastrofa. Sve u svemu, opet zajebancija i neozbiljnost poslije datih golova, ali eto prošlo im je ovaj put.
erik2 wrote:Pod rubrikom navijanje se podrazumijevaju i odlasci na utakmice, mi smo ovdje samo tzv. radio ili TV navijači, dakle simpatizeri i ništa više. ako neko ide na utakmice Barce ili Reala, ja mu se ispričavam
Ima li neki donji prag godisnjeg odlaska na utakmice? Ne znam kakvi su kriteriji
Official: Further tests have confirmed today that Iniesta is out for 3 weeks with a hamstring injury.
Znaci Villarreal, Sociedad, Osasuna, Bayer i mozda Valencia.
ascari wrote:Dok mu se god ona stvar dize umjesto forme, slaba vajda od toga...
Dobar je Pedro bio, borio se i trcao iako nema snage za duele sa jacim od sebe...pa zabio je gol, na koncu ,mada je u drugom pol. pucao glavom u Kasiljasa umjesto da loptu pospremi u gol...sad u odsustvu Alexisa i Inieste ce igrati u prvih 11
ascari wrote:Dok mu se god ona stvar dize umjesto forme, slaba vajda od toga...
Dobar je Pedro bio, borio se i trcao iako nema snage za duele sa jacim od sebe...pa zabio je gol, na koncu ,mada je u drugom pol. pucao glavom u Kasiljasa umjesto da loptu pospremi u gol...sad u odsustvu Alexisa i Inieste ce igrati u prvih 11
Slazem se, ali i dalje nije to to od Pedra. Od starta mu je sezona krenula nakaradno...
A meni cudno sto je Pique onako lose odigrao
Nove glasine u svijetu šou biznisa odnose se na stopera Barcelone Gerarda Piquea i njegovu djevojku, pjevačicu Shakiru. Navodno ih ucjenjuje jedan od članova Shakirinog osoblja tvrdeći da ima videosnimak sa scenama seksa zaljubljenog para.