FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#8951 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Ali smijesno, koga god pitas otkad navija za Barcu, svi od 6-7 godine, pa gdje su prije bili jbt, gdje se pogubise onoliki navijaci Juventusa, Bayerna ... :D
Neda mi se sada trazit, ali na onoj temi o Clasicu lik pita kako mozemo navijati za Real kad stalno gubi od Barce :lol:
Pa mozda zato sto se ne krecemo kako vjetar puše :lol:
Za Barcu kao mnogi tu iskreno navijaju, ali Real se voli, jednom madridista - uvijek madridista ;-)
ascari

#8952 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Madrid wrote:Ali smijesno, koga god pitas otkad navija za Barcu, svi od 6-7 godine, pa gdje su prije bili jbt, gdje se pogubise onoliki navijaci Juventusa, Bayerna ... :D
Neda mi se sada trazit, ali na onoj temi o Clasicu lik pita kako mozemo navijati za Real kad stalno gubi od Barce :lol:
Za Barcu kao mnogi tu iskreno navijaju, ali Real se voli, jednom madridista - uvijek madridista ;-)
Daaaj :lol:
Richard Wagner

#8953 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

Madrid wrote:Ali smijesno, koga god pitas otkad navija za Barcu, svi od 6-7 godine, pa gdje su prije bili jbt, gdje se pogubise onoliki navijaci Juventusa, Bayerna ... :D
đez ba ša ima ba
Madrid

#8954 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

ascari wrote:
Ko se sve danas naziva Sarajlijom ili cak građaninom, mogu vala i ja tako :lol: :lol:
A sad ozbiljno, vidis da sam stavio malim slovom, a i ako nisi glup shvatas sta sam htio reci :D
ascari

#8955 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Madrid wrote:
ascari wrote:
Ko se sve danas naziva Sarajlijom ili cak građaninom, mogu vala i ja tako :lol: :lol:
A sad ozbiljno, vidis da sam stavio malim slovom, a i ako nisi glup shvatas sta sam htio reci :D
I ja cu za sebe uvijek rec da sam navijac Barcelone, tako da nije to poenta (valjda samo na forumu ne smijes napisati da pored domaceg, navijas i za jedan strani tim) :-D Nego ono, samo si Madridu vjeran, a ovim drugim JOK...
Madrid

#8956 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

ascari wrote: I ja cu za sebe uvijek rec da sam navijac Barcelone, tako da nije to poenta (valjda samo na forumu ne smijes napisati da pored domaceg, navijas i za jedan strani tim) :-D Nego ono, samo si Madridu vjeran, a ovim drugim JOK...
Ja ustvari ne navijam ni za jedan domaci tim, skoro da ne pratim domacu ligu, eto ne znam sad nabrojat prva 3 na tablici :D
Neka prica ko kako hoce, kod mene je obrnuta situacija, navijam za strani klub Real Madrid, a pomalo simpatisem domaci klub Željezničar, mada nista ozbiljno :-D
Pitarrr82

#8957 Re: FC Barcelona

Post by Pitarrr82 »

Sto volim kad me nasmiju na sabahu :mrgreen:
sumirprimus

#8958 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Entropio wrote:Iniesta i Alexis defnitivno povrijeđeni. Alexis će odsustvovati 2 sedmice (reče Guardiola na pres konferenciji), a za Iniestu se još ne zna.
The midfielder has a small tear in his left hamstring. The player will undergo further tests this Thursday to find out the extent of the injury.
i on ce koju heftu izgleda :roll:
erik2

#8959 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

Pod rubrikom navijanje se podrazumijevaju i odlasci na utakmice, mi smo ovdje samo tzv. radio ili TV navijači, dakle simpatizeri i ništa više. ako neko ide na utakmice Barce ili Reala, ja mu se ispričavam :)
sumirprimus

#8960 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ok navijaci simpatizeri,pa valjda smo to razlucili davno idemo dalje... :-)
erik2

#8961 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

sumirprimus wrote:ok navijaci simpatizeri,pa valjda smo to razlucili davno idemo dalje... :-)
Ovdje se još neki deklarišu kao navijači, zbog toga opaska :)
sumirprimus

#8962 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

erik2 wrote:
sumirprimus wrote:ok navijaci simpatizeri,pa valjda smo to razlucili davno idemo dalje... :-)
Ovdje se još neki deklarišu kao navijači, zbog toga opaska :)
pa nebitno,ba zabava za siroke narodne mase..jebga i ja sam u zivotu najvise bio na utakmicama zelje,al niasm navijac,... i to sve na jugu , :lol: :skoljka:
odosmo u OT.. :)
ultima_palabra

#8963 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

@primus, manijače stari :D :thumbup:
sumirprimus

#8964 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:@primus, manijače stari :D :thumbup:
bilo je tih dogodovstina...ihhhh :mrgreen:
skenderija04

#8965 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Polufinale kupa je tu ali liga se nastavlja u subotu protiv Viljareala koji je nedavno smjenio trenera ,popravio je igru a nalazi se u gadnoj situaciji.Uvijek neugodno gostovanje ali sa 14 igraca koji su ostali na raspolaganju jos i vise.Alexis ,iscasenje kljucne kosti 1-2 sedmice.Iniesta napuknuce butnog misica 2-3 sedmice. Afellay,Villa i Fontas vec znamo sta ima.Keita na Africkom kupu. A vec smo u rirmu srijeda -nedjelja. Pedro je igrao juce iako nije potpuno spreman. Eto sanse za Cuencu,Thiaga i druge iz B ekipe.
Luigi

#8966 Re: FC Barcelona

Post by Luigi »

Muka mi bude kad skontam da moram Abidala još bar godinu dana gledati. Njima treba neki mlađi i bolji bek od njega (Adriano vjerovatno neće imati prednost, a ovo što Abidal prikazuje, pogotovo sinoć, je u rangu pionira) i konkuretan stoper u rotaciji (pravi stoper, ne prinudni tipa Mascherano) da Pique malo odmori i dođe sebi jer ono sinoć je bilo katastrofa. Sve u svemu, opet zajebancija i neozbiljnost poslije datih golova, ali eto prošlo im je ovaj put.
ascari

#8967 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

erik2 wrote:Pod rubrikom navijanje se podrazumijevaju i odlasci na utakmice, mi smo ovdje samo tzv. radio ili TV navijači, dakle simpatizeri i ništa više. ako neko ide na utakmice Barce ili Reala, ja mu se ispričavam :)
Ima li neki donji prag godisnjeg odlaska na utakmice? Ne znam kakvi su kriteriji :-D
ascari

#8968 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Official: Further tests have confirmed today that Iniesta is out for 3 weeks with a hamstring injury.
Znaci Villarreal, Sociedad, Osasuna, Bayer i mozda Valencia.

edit: Alexis 7-10 dana.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#8969 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Sinoć neposredno nakon utakmice...

Image

:lol:
ultima_palabra

#8970 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Teixeira se sakrio :lol:
A možda je on slikao :)
Last edited by ultima_palabra on 26/01/2012 15:39, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#8971 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

.
Last edited by ultima_palabra on 26/01/2012 15:40, edited 1 time in total.
LSD

#8972 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Brišite ove slike oznojenih muških tijela iz svlacionica....nisamo gey zajednica.
ascari

#8973 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Dok mu se god ona stvar dize umjesto forme, slaba vajda od toga... :-D
LSD

#8974 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ascari wrote:Dok mu se god ona stvar dize umjesto forme, slaba vajda od toga... :-D
Dobar je Pedro bio, borio se i trcao iako nema snage za duele sa jacim od sebe...pa zabio je gol, na koncu ,mada je u drugom pol. pucao glavom u Kasiljasa umjesto da loptu pospremi u gol...sad u odsustvu Alexisa i Inieste ce igrati u prvih 11
ascari

#8975 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

LSD wrote:
ascari wrote:Dok mu se god ona stvar dize umjesto forme, slaba vajda od toga... :-D
Dobar je Pedro bio, borio se i trcao iako nema snage za duele sa jacim od sebe...pa zabio je gol, na koncu ,mada je u drugom pol. pucao glavom u Kasiljasa umjesto da loptu pospremi u gol...sad u odsustvu Alexisa i Inieste ce igrati u prvih 11
Slazem se, ali i dalje nije to to od Pedra. Od starta mu je sezona krenula nakaradno...

A meni cudno sto je Pique onako lose odigrao :lol:
Nove glasine u svijetu šou biznisa odnose se na stopera Barcelone Gerarda Piquea i njegovu djevojku, pjevačicu Shakiru. Navodno ih ucjenjuje jedan od članova Shakirinog osoblja tvrdeći da ima videosnimak sa scenama seksa zaljubljenog para.
Post Reply