sastojci kao da imas zgaravicu
Svidjaju mi se slike
aaaaa umjesto cega se to uzimaNefsun wrote:Ova mješavina koju je smućkao ArzoWipeOut wrote:Sta vam je sad ajran
WipeOut wrote: sastojci kao da imas zgaravicu![]()
Heeeeej bona,Nefsun wrote:Turski napitak
Nefsun wrote:Turski napitak
tući kravu po vimenu za mlaćenicu?bijela wrote:nemojte ni pokušavati napraviti ajran, provjereno znam da kod nas nema kupiti sastojaka od kojih bi se to moglo napraviti,
fazon je od početka, kad pomuzeš kravu, raditi nešto što treba da se radi da bi na kraju bio ajran
bijela wrote:nemojte ni pokušavati napraviti ajran, provjereno znam da kod nas nema kupiti sastojaka od kojih bi se to moglo napraviti,
fazon je od početka, kad pomuzeš kravu, raditi nešto što treba da se radi da bi na kraju bio ajran
bijela wrote:samo da izjavim:
ne primjenjujte chmoljin savjet u svojoj štali
amaaaanWipeOut wrote:Ma kad se malo presaberem dobro bi mi sad doslo i ono sto je @arzo napisao![]()
pa kako god se zvalo,a bez tog nesta sto treba kravama treba radit
alejkumu selam @amy22
Nefsun wrote:Lillo ima li kakvih kolača kod tebe... da dodjem
ja ih nisam nigdje vidjela..lilla wrote:Ima tih iranskih hurmi ove godine u svim prodavnicama i duplo su jeftinije nego ranije
eeeeh , tesko njemuWipeOut wrote:Ja se ovdje nakupim ideja,i kad dodje iftar i stavim na sto to nesto
moj mi dragi svaki put kaze "zabranit cu ti te recepte sa Sax-a"![]()
te ga patim s tzv topom te sad cu ovo .....aaaaa jadan cojk
to je ekstralilla wrote:@drizz, da ne prevrćeš očima i tebi bujrun![]()
@Attitude,ove godine došlo neko novo pakovanje, isto kutija, samo zelena i 3.80 KM
@normalac, tufahije su najbolji kolač
@drizzt-eDrizzT wrote:eeeeh , tesko njemuWipeOut wrote:Ja se ovdje nakupim ideja,i kad dodje iftar i stavim na sto to nesto
moj mi dragi svaki put kaze "zabranit cu ti te recepte sa Sax-a"![]()
te ga patim s tzv topom te sad cu ovo .....aaaaa jadan cojk![]()
hvalalilla wrote:ja našla u Drvoprometu a vidjela sam i u badem-butiku na IlidžiAttitude wrote:to je ekstralilla wrote:@drizz, da ne prevrćeš očima i tebi bujrun![]()
@Attitude,ove godine došlo neko novo pakovanje, isto kutija, samo zelena i 3.80 KM
@normalac, tufahije su najbolji kolač
u kojim granapima ih ima