Ne zna koliko je sevapa zaradila
Popularne stvari koje ne kontam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8951 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znaci, forumasice konacno mogu odahnuti
- supercali
#8952 Re: Popularne stvari koje ne kontam
One koje nisu bile na kafi ne znaju sta su propustilewewa wrote:eto meni bas drago zbog tebesupercali wrote:Ako cemo iskreno ovo je prva za koju nesto vise osjecam i nije ono ajd djevojka mi je ljubi daj da da i sl kakve su bile ranijewewa wrote:
a i zenske forumske populacije
- Njanjavi
#8953 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pravoooo mi ide na sultana u zadnje vrjeme kad ova rezimska kerchad, piskarala i novinari po raznim televizijama pozovu nekog mediokriteta u emisiju i krenu o isfucanoj frazi, sta uciniti da mladi ne idu iz Bosne.
Gledam neku noc na pinku, ona zvaljata profuknjaca sto komunicira kao kromanjonac sa gostima.
Pita ona ladno hanku ej, hanku ono pita sta ucinit sa tim problemom, na sta hanka naravno na svoj svojstven nacin, krajnje inteligentno odgovara i nudi rjesenje tipa, dignite im rampe
I onako srcani osmjeh od uha do uha, kao ono sala, posalica, hihi huhu haha hoho.
Kontam se zamisli situaciju da hankin pulen treba ic malo kiselit smezurane mosnje lojave na neku elitnu destinaciju i da mu dignu rampu, koja bi se halabuka digla, hljeb te nejebo.
Sve satro sociolozi, filozofi, pjevaci mahom i glumci.
Jos mi vise ide na kurac u zadnje vrjeme kmeketanje eminentnijih glumatala preko drine da nemaju haman sta da jedu.
Jebo te led uskukali se ljudi ko da univerzum na ledjima nose kolko oni rade, halooo oni rade za sve nas, oni pisaju krv radeci i jedva obrok dnevno pojedu.
Zrtve hude sistema, sta ces, nemres ne zaplakat nad hudom sudbom glumaca.
Da mi ih je u rudnik jedno heftu, il na gradjevinu kakvu, da vide sta je zaradit kruh, oca im lezihljebaroskog natakarim.
Raspiso se ja ko meteor, haman mi tolko nedostaje, jepem mu tetkine haltere
Gledam neku noc na pinku, ona zvaljata profuknjaca sto komunicira kao kromanjonac sa gostima.
Pita ona ladno hanku ej, hanku ono pita sta ucinit sa tim problemom, na sta hanka naravno na svoj svojstven nacin, krajnje inteligentno odgovara i nudi rjesenje tipa, dignite im rampe
I onako srcani osmjeh od uha do uha, kao ono sala, posalica, hihi huhu haha hoho.
Kontam se zamisli situaciju da hankin pulen treba ic malo kiselit smezurane mosnje lojave na neku elitnu destinaciju i da mu dignu rampu, koja bi se halabuka digla, hljeb te nejebo.
Jos mi vise ide na kurac u zadnje vrjeme kmeketanje eminentnijih glumatala preko drine da nemaju haman sta da jedu.
Jebo te led uskukali se ljudi ko da univerzum na ledjima nose kolko oni rade, halooo oni rade za sve nas, oni pisaju krv radeci i jedva obrok dnevno pojedu.
Da mi ih je u rudnik jedno heftu, il na gradjevinu kakvu, da vide sta je zaradit kruh, oca im lezihljebaroskog natakarim.
- Njanjavi
#8954 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Wtf je ovo, kakva je ovo neprirodna katarza, respo ko ti ukro profil???supercali wrote:Ako cemo iskreno ovo je prva za koju nesto vise osjecam i nije ono ajd djevojka mi je ljubi daj da da i sl kakve su bile ranijewewa wrote:supercali wrote: Prva jeste
Moram napomenuti zbog kafa
Ovako potkopavanje i mucko unistavanje godinama kreirane reputacije forumske zasluzuje ban.
Ban respu, zbog njega samog.
Ban dok nije postao madner nase generacije
- djevojka bez imena
#8955 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Njanjavi wrote:Pravoooo mi ide na sultana u zadnje vrjeme kad ova rezimska kerchad, piskarala i novinari po raznim televizijama pozovu nekog mediokriteta u emisiju i krenu o isfucanoj frazi, sta uciniti da mladi ne idu iz Bosne.
Pita ona ladno hanku ej, hanku ono pita sta ucinit sa tim problemom, na sta hanka naravno na svoj svojstven nacin, krajnje inteligentno odgovara i nudi rjesenje tipa, dignite im rampe![]()
Kuc kuc! Oprostite sto smetam al' ja bih samo da sapnem, vratio se meteor bolan! Men' mustuluk!!!
- Njanjavi
#8956 Re: Popularne stvari koje ne kontam
djevojka bez imena wrote:
Kuc kuc! Oprostite sto smetam al' ja bih samo da sapnem, vratio se meteor bolan! Men' mustuluk!!!
Znaci ti men dodjes toblerone, ja tebi velko pakovanje montea, et dogovoriTo
- Sara03
#8957 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ove influenserke.
#nekontam
#nekontam
- triconja
#8958 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta je to?Sara03 wrote:Ne kontam ove influenserke.
#nekontam
Oj zali boze truda, ode voce i maline i jagode u helac
- dobar osjecaj
#8959 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nakon sto jucer procitah kako je u stilu Kleopatrinih kupki u mlijeku, s onim od 2.8% mm prao guzicu u nedostatku vode, imam teskoce kad sipam mlijeko u kafu. Skacu slike kao na federima.djevojka bez imena wrote:
- triconja
#8960 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tebi previse stvari smeta. Popij nesto za smirenjeNjanjavi wrote:
- O'zone
- Globalni moderator
#8961 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zaluđenost Oxford-icama?
- Sara03
#8962 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ove što kače sličice po klincima palcima, vjerojatno misleći da su Clara Zetkin. Valjda otuda i ovo influenserke.triconja wrote:Sta je to?Sara03 wrote:Ne kontam ove influenserke.
#nekontam

PS Da, potpuna havarija. Baš mi je žao.
- supercali
#8963 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hoce valjda da budu retro jer je to kao in pa ajde onda oxford cipeleO'zone wrote:Zaluđenost Oxford-icama?
Ono malo elegancije hipsterstva itd
- triconja
#8964 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ko je ota Clara?Sara03 wrote:Pa ove što kače sličice po klincima palcima, vjerojatno misleći da su Clara Zetkin. Valjda otuda i ovo influenserke.triconja wrote:Sta je to?Sara03 wrote:Ne kontam ove influenserke.
#nekontam
PS Da, potpuna havarija. Baš mi je žao.
- triconja
#8965 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A sta ako ja naslijedim od dide i pocnem nosat?supercali wrote:Hoce valjda da budu retro jer je to kao in pa ajde onda oxford cipeleO'zone wrote:Zaluđenost Oxford-icama?
- supercali
#8966 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hipster siroce jer nisi kupiotriconja wrote:A sta ako ja naslijedim od dide i pocnem nosat?supercali wrote:Hoce valjda da budu retro jer je to kao in pa ajde onda oxford cipeleO'zone wrote:Zaluđenost Oxford-icama?
- triconja
#8967 Re: Popularne stvari koje ne kontam
supercali wrote: Hipster siroce jer nisi kupio
- annoy
#8968 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ružna cipela, na bilo komeO'zone wrote:Zaluđenost Oxford-icama?
- ćiribiribela
#8969 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ovo slikanje dupeta i objavljivanja po drustvenim mrezama. Je li lajk i dalje in? 
#nisamljubomorna
#nisamljubomorna
-
dezurni_ucenik
#8970 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ćiribiribela wrote:Ne kontam ovo slikanje dupeta i objavljivanja po drustvenim mrezama. Je li lajk i dalje in?
#nisamljubomorna
Cuj sto, pa da zagolicaju mastu potencijalnih musterija
- annoy
#8971 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mislim da su davno s lajkova prešle na konkretnu valutu 
- Sara03
#8972 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako ne lajkaš, onda i jesi ljubomorna.ćiribiribela wrote:Ne kontam ovo slikanje dupeta i objavljivanja po drustvenim mrezama. Je li lajk i dalje in?
#nisamljubomorna
Tako kažu..
- ćiribiribela
#8973 Re: Popularne stvari koje ne kontam
annoy wrote:mislim da su davno s lajkova prešle na konkretnu valutu
Ma mislila sam na ovu "obicnu raju", to su neke poze u kojima se tijelo toliko neprirodno iskrivi samo da se dupe vidi.
-
maida95
#8974 Re: Popularne stvari koje ne kontam
+1, fujannoy wrote:ružna cipela, na bilo komeO'zone wrote:Zaluđenost Oxford-icama?
- Njanjavi
#8975 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dobar osjecaj wrote:Nakon sto jucer procitah kako je u stilu Kleopatrinih kupki u mlijeku, s onim od 2.8% mm prao guzicu u nedostatku vode, imam teskoce kad sipam mlijeko u kafu. Skacu slike kao na federima.djevojka bez imena wrote: