Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja taman dosao da napisem da moraju probati Pastorea dovesti Uvijek sam bio za njega ali nocas je pokazao kakav je majstor a Paris ne racuna na njega ozbiljno pogotovo kad na ljeto pocnu kupovati jos vise.. A nama fali jedan ovakav pogotovo sto se Gerrard skoro sigurno prebacio na CDM
Bit će super teška utakmica.
Od preostalih gostovanja najteže i najnezgodnije (uz ono kod Palacea).
Samo nek igraju skulirano, čvrsto u odbrani a golove će već zabiti.
očekujem pobjedu s jednim golom razlike, WH igra na izbijanje i uklizavanja, tvrdi su kao tim, a naravno ne treba zaboraviti dva ex redsa u njihovom sastavu koji će vjerovatno odigrati partije života danas
sroz jebeno gostovanje, tog dvojca se najviše pribojavam... pogotovo Carrolla, biće itekako motivisan
vjerovatno i jučerašnji rezultati stvaraju dodatni pritisak...međutim promjena mentaliteta ekipe u odnosu na prošle sezone, dosta je zaslužna za ovakve rezultate... http://www.thisisanfield.com/2014/03/br ... -strength/
Apsolutno ima smisla da ovakvu sezonu odluče loše sudijske odluke.
Oni su glavni akteri ove godine - konzistentno loše u svakom kolu, samo je pitanje tko će primiti deblji kraj.
Podsjeća me na onaj gol od balon protiv Sunderlanda u 2009-oj.
Šakom u glavu golmana - sve ok.