nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#8951 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ba naredao si teksta koji se ne da citati. Vrati se u realnost. Uvijek je bilo i bice - nekom se zuri neko ce da kritikuje. Savrsen svijet ne postoji.
I ne dipr da je neko pomenuo gazenje ljudi po trotoarima.
Poslano sa Tipfeler mašine
- drug_profi
#8952 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Btw. Ja licno takav prekrsaj ne bih radio ali ako je tahiraga spreman ja cu biti zahvalan.
- KB9
#8953 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
savrseni svijet ne postoji zbog ljudi koji ne zele da se ponasaju kako treba tj tih sto zure il sto im izgleda da mogu vozit 100 npr gdje je propisano 70drugi profil wrote:Ba naredao si teksta koji se ne da citati. Vrati se u realnost. Uvijek je bilo i bice - nekom se zuri neko ce da kritikuje. Savrsen svijet ne postoji.
- drug_profi
#8954 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne pricamo o tome nego konkretno o taksisti koji preko trotoara preskace kolonu. Papanski-da! Prekrsaj - da! Ugrozava li zivot nekome -ne ako je iole normalan.KB9 wrote:savrseni svijet ne postoji zbog ljudi koji ne zele da se ponasaju kako treba tj tih sto zure il sto im izgleda da mogu vozit 100 npr gdje je propisano 70drugi profil wrote:Ba naredao si teksta koji se ne da citati. Vrati se u realnost. Uvijek je bilo i bice - nekom se zuri neko ce da kritikuje. Savrsen svijet ne postoji.
Da li bih ja to uradio kao vozac -Hell No!!
Ali da ssm musterija koji kasni na vazan ispit, na avion, da sdm pojeo pokvaren hamburger.... nagradio bih ga. To su dva aspekta na isti dogadjaj koji cesto zanemaruju svi koji midle da je svijet crno- bijel.
-
punosvega
#8955 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ba oprosti molim te što ne možes pročitati tri smislene rečenice.drugi profil wrote:Ba naredao si teksta koji se ne da citati.
Ne ugrožava ničiji život vozeći motorno vozilo trotoarom, ako je iole normalan? Bravo čovječe, bravo!!!drugi profil wrote:Ne pricamo o tome nego konkretno o taksisti koji preko trotoara preskace kolonu. Papanski-da! Prekrsaj - da! Ugrozava li zivot nekome -ne ako je iole normalan.
Trebalo bi onda zakon o sigurnosti u saobraćaju izmijeniti tako da se normalnim taksistima i svima ostalima koji su normalni, ma šta god to značilo, dopusti vožnja trotoarom. Jer su normalni.
Šta onda fali parkiranju na ulici pred apotekom. Pa žurba je čovjeku otići po aspirin. A čovjek je uz to još i normalan.
- drug_profi
#8956 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ok, kako god ti kažeš.punosvega wrote:Ba oprosti molim te što ne možes pročitati tri smislene rečenice.drugi profil wrote:Ba naredao si teksta koji se ne da citati.Ne ugrožava ničiji život vozeći motorno vozilo trotoarom, ako je iole normalan? Bravo čovječe, bravo!!!drugi profil wrote:Ne pricamo o tome nego konkretno o taksisti koji preko trotoara preskace kolonu. Papanski-da! Prekrsaj - da! Ugrozava li zivot nekome -ne ako je iole normalan.
Trebalo bi onda zakon o sigurnosti u saobraćaju izmijeniti tako da se normalnim taksistima i svima ostalima koji su normalni, ma šta god to značilo, dopusti vožnja trotoarom. Jer su normalni.
Šta onda fali parkiranju na ulici pred apotekom. Pa žurba je čovjeku otići po aspirin. A čovjek je uz to još i normalan.
- basicm
#8957 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne citam vas ima 2 dana.
- Laplace
#8958 Re: RE: Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako je iole normalan? Pa, da je iole normalan ne bi vozio trotoarom.drugi profil wrote:Ne pricamo o tome nego konkretno o taksisti koji preko trotoara preskace kolonu. Papanski-da! Prekrsaj - da! Ugrozava li zivot nekome -ne ako je iole normalan.KB9 wrote:savrseni svijet ne postoji zbog ljudi koji ne zele da se ponasaju kako treba tj tih sto zure il sto im izgleda da mogu vozit 100 npr gdje je propisano 70drugi profil wrote:Ba naredao si teksta koji se ne da citati. Vrati se u realnost. Uvijek je bilo i bice - nekom se zuri neko ce da kritikuje. Savrsen svijet ne postoji.
Da li bih ja to uradio kao vozac -Hell No!!
Ali da ssm musterija koji kasni na vazan ispit, na avion, da sdm pojeo pokvaren hamburger.... nagradio bih ga. To su dva aspekta na isti dogadjaj koji cesto zanemaruju svi koji midle da je svijet crno- bijel.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
- drug_profi
#8959 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neise....
- KB9
#8960 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
normalan lola vozi trotoarom 
-
Throttle
#8961 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj gore s BMWom da je imao aplikaciju, rekla bi mu da ima bager na putu
- nadžak
#8962 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Treba nama aplicirat injekciju u mozak 
- vješalica
-
kakavdanakneiskustvu
-
citroen xm
#8965 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Uhvatiti i našamarati dok se ne upiša u već usrane gaće.
- kloniran
- Bakir1
#8967 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisu ni ovi sto su snimali bas osobito pametni...
ja sam nedavno imao ovakvu situaciju, prodjem ispred, zaustavim ga, on ko lejlek, ispade iz auta...
policija dosla u roku odmah
ja sam nedavno imao ovakvu situaciju, prodjem ispred, zaustavim ga, on ko lejlek, ispade iz auta...
policija dosla u roku odmah
- Bakir1
#8968 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jel ko gledao sinoc slucajeve x 
- drug_profi
#8969 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pričaj.Bakir1 wrote:jel ko gledao sinoc slucajeve x
- Bakir1
#8970 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
skupili su tu nekih reportaza, prva passat kroz sarajevo, ne staje presretacu, nekako ga sahvataju, mrtav pijan, ne zna on, nije vidio policiju uopste, jel to skrivena kamera.
onda onaj iz zenice sto ce se ubit sto je pijan.
a zatim reportaza iz sbk, murija odvaja sumljiva vozila, nekog trkeljaju kadli mercedes cim je ugledao policiju polukruzno i gas, safataju ga procitao samo 6 malih slikovnica, jel to kamera ljubomorna sto je on kupio mercedesa na kredit, cirkus kratko i jasno
onda onaj iz zenice sto ce se ubit sto je pijan.
a zatim reportaza iz sbk, murija odvaja sumljiva vozila, nekog trkeljaju kadli mercedes cim je ugledao policiju polukruzno i gas, safataju ga procitao samo 6 malih slikovnica, jel to kamera ljubomorna sto je on kupio mercedesa na kredit, cirkus kratko i jasno
- relax11
-
Throttle
#8972 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ide passat za sve pare 
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#8973 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zaustavili X6, i bijeli prah nasli u pretincu na zadnjem sjedistu, tamo vamo, covjek govori nije droga, ima djece, odakle njemu to, vjestacenje, i na kraju nije drogadrugi profil wrote:Pričaj.Bakir1 wrote:jel ko gledao sinoc slucajeve x
-
zdruzdjo
#8974 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Veceras vozim na autoputu izmedju visokog i sarajeva tacno kod radar-kamere rotacija parkirana u zaustavnoj, znak da se prestroji iz desne u lijevu traku, vatrogasci, neki kao manji kamion sa kranom, murija mase...
Baja sa a-klasom sletio sa ceste u jarak i vade ga tim kamioncicem. Kako je ondje uspio, ne znam. Nije bilo poledice, a ako se drzao ogranicenja kod kamere prilicno je sigurno mogao proci. Jedino da nije nekoga preticao pa ruzno sasjekao pa ga zanjelo. Nastavljam voziti. Ma nisam ni 80 nabrao, rotacija sa desne strane...
Vatrogasci, policija, bihamk...stoje dva auta parkirana u zaustavnoj. Sta je bilo, ne skontah.
Koliko vidim ovih dana, ove godine je policija mogla dobro napuniti budzet od kontrole guma.
Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
Baja sa a-klasom sletio sa ceste u jarak i vade ga tim kamioncicem. Kako je ondje uspio, ne znam. Nije bilo poledice, a ako se drzao ogranicenja kod kamere prilicno je sigurno mogao proci. Jedino da nije nekoga preticao pa ruzno sasjekao pa ga zanjelo. Nastavljam voziti. Ma nisam ni 80 nabrao, rotacija sa desne strane...
Vatrogasci, policija, bihamk...stoje dva auta parkirana u zaustavnoj. Sta je bilo, ne skontah.
Koliko vidim ovih dana, ove godine je policija mogla dobro napuniti budzet od kontrole guma.
Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
- vješalica
#8975 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma raketom po autu neka ga kjkp rad pomete i u smeće baci gore na deponiju
glavata stomačina pun grad ovakvih sileđija i nakurčenih mrskih debila