Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imate li neki opsti problem sa internetom? I u firmi i kuci koristim vase usluge i brzine downloada i uploada nenormalno variraju. Veoma cesto dolazi do potpunog prekida koji traje par minuta pa onda opet procepi pa se smanjuje dok ne nestane i ispocetka.
@strong69,
Ne. Za provjeru dostavite u pp podatke oba Ugovora.
1.hoćete li nam umanjite cijenu sljedećeg računa obzirom da ovaj vikend usluge više nije bilo nego što jeste? znamo da volite korigovati cijene, samo me zanima da li ste tako poletni u ovoj situaciji?
2. kad mislite popraviti baby tv jer na istom svako malo dolazi do prekida, crni ekran i bez tona što zna potrajati i minut ili dva, a desi se 100 puta dnevno takav prekid. Mene iritira, a posebo dijete mi?
3. do kada ćete reklamirati uloške i slične nebuloze na djčijem Pikaboo kanalu? Kanali tog tipa ne bi trebali uopšte da imaju reklame a pogotovo ne za ženske uloške? (to je kanal vašeg vlasnika zar ne?)
@Hercegovina, pa dobro, pretjerali su sa ovih 7 dana ako te nisu uključili.
Mogao bi i @Telemach ovdje to odraditi, jer svakako imaju dokaz da si im uplatio a svakako imaš kopije uplatnice koje se mogu poslikati i poslati u pp @Telemacha, ako im nisu registrovane tvoje uplate.
dembele wrote:@Hercegovina, pa dobro, pretjerali su sa ovih 7 dana ako te nisu uključili.
Mogao bi i @Telemach ovdje to odraditi, jer svakako imaju dokaz da si im uplatio a svakako imaš kopije uplatnice koje se mogu poslikati i poslati u pp @Telemacha, ako im nisu registrovane tvoje uplate.
Kupujem televizor i tražim neki na koji bi već mogao instalirati EON. Popis aparata u trgovina je puno veći od onog što je na listi podržanih https://telemach.ba/n10360/EON-TV/Preporuceni-uredjaji
Pitanja dva:
1. Hoću li moći istalirati i na drugim aparatima KOJI IMAJU ISTU VERZIJU software? vezano za aparat ili verziju software=
2. Mogu li EON isnstalirati na bilo koji ANDROID tv?
rimac wrote:Kupujem televizor i tražim neki na koji bi već mogao instalirati EON. Popis aparata u trgovina je puno veći od onog što je na listi podržanih https://telemach.ba/n10360/EON-TV/Preporuceni-uredjaji
Pitanja dva:
1. Hoću li moći istalirati i na drugim aparatima KOJI IMAJU ISTU VERZIJU software? vezano za aparat ili verziju software=
2. Mogu li EON isnstalirati na bilo koji ANDROID tv?
EON Smart aplikacija se može instalirati na svim TV uređajima koji rade posredstvom Android TV OS sistema 5.0 ili novijeg, a potrebno je imati uključenu Smart TV aplikaciju u pretplati na paket koji koristiš, da bi istu mogao aktivirati putem Moj Telemach portala.
Hercegoviina wrote:Hoću li ja konačno biti uključen nakon sedmice što sam platio sve račune.
@Hercegoviina,
Usluga će biti aktivirana uskoro. Period u kojem niste koristili uslugu, neće biti fakturisan. Uključenje usluge nakon isključenja zbog dugovanja se naplaćuje 5,00 KM.
Hercegoviina wrote:Hoću li ja konačno biti uključen nakon sedmice što sam platio sve račune.
@Hercegoviina,
Usluga će biti aktivirana uskoro. Period u kojem niste koristili uslugu, neće biti fakturisan. Uključenje usluge nakon isključenja zbog dugovanja se naplaćuje 5,00 KM.
Nema veze koliko se naplaćuje, i nemojte sedmicu govoriti uskoro...
1.hoćete li nam umanjite cijenu sljedećeg računa obzirom da ovaj vikend usluge više nije bilo nego što jeste? znamo da volite korigovati cijene, samo me zanima da li ste tako poletni u ovoj situaciji?
2. kad mislite popraviti baby tv jer na istom svako malo dolazi do prekida, crni ekran i bez tona što zna potrajati i minut ili dva, a desi se 100 puta dnevno takav prekid. Mene iritira, a posebo dijete mi?
3. do kada ćete reklamirati uloške i slične nebuloze na djčijem Pikaboo kanalu? Kanali tog tipa ne bi trebali uopšte da imaju reklame a pogotovo ne za ženske uloške? (to je kanal vašeg vlasnika zar ne?)
hvala unaprijed na iscrpnim odgovorima
@aditon,
1. Zahvaljujemo se na sugestiji. Kontinuirano radimo na poboljšanju kvaliteta usluge i odnosa s korisnicima pa nam je Vaše mišljenje bitno. O svim daljim aktivnostima, ćemo Vas obavijestiti.
2. Primjedba je proslijeđena na provjeru.
3. Podsjećamo da smo distributer kanala te da ne utječemo na sadržaj istih.
Daryl Dixon wrote:koji je username i password za ubee ruter EVW32C na 192.168.0.1?
Onaj koji si postavio prilikom prvog pristupa modemu, a ako se ne možeš sjetiti koji su to podaci, nabodi ga u reset rupicu i ponovo će ti ponuditi da kreiraš te pristupne podatke.
Daryl Dixon wrote:koji je username i password za ubee ruter EVW32C na 192.168.0.1?
probaj
admin admin
admin (prazno)
Inače mislim da bude prazno na default kada se restartuje na fabričke, da pita da upišeš username i password prilikom prvog logina nakon fabričkog restarta.
Edit: crnivrag potvrdio
probaj
admin admin
admin (prazno)
Inače mislim da bude prazno na default kada se restartuje na fabričke, da pita da upišeš username i password prilikom prvog logina nakon fabričkog restarta.
Edit: crnivrag potvrdio
Razljutit ces ih, pa ce se i kondomi pocet reklamirat
Ne zove se kanal bezveze Pikaboo, poigrate se malo sa nazivom kanala i dobićete odgovor zašto je reklama za takve proizvode prikladna da se baš emituje na ovom kanalu
@aditon,
1. Zahvaljujemo se na sugestiji. Kontinuirano radimo na poboljšanju kvaliteta usluge i odnosa s korisnicima pa nam je Vaše mišljenje bitno. O svim daljim aktivnostima, ćemo Vas obavijestiti.
2. Primjedba je proslijeđena na provjeru.
3. Podsjećamo da smo distributer kanala te da ne utječemo na sadržaj istih.
Kakvoj sugestiji se zahvaljujete sto ja nisam mogao gledati utakmicu jucer skoro cijelu? Svaki mjesec racun sve veci a usluga sve gora. Korisnik sam Telemacha od kada je dosao u Zenicu i nikad nije bilo gore nego zadnjih 10ak dana.