Telemach wrote:Izvinjavamo se zbog poteškoća koje su se desile.
Sada biste trebali imati uredan signal usluga.
Zamolit ćemo za povratne informacije.
Postovani,
evo da vam izadjem u susret, posto vec molite.
Citav dan nemam uredan signal, dapace, vise ga nemam nego imam.
Vjerujem da Telemach BiH kao firma zna u cemu je problem, i red bi bio da se objasni korisnicima putem portala, ovog foruma ili na neki drugi nacin dje je problem i kad ce biti rijesen.
Korisnicka sluzba na poznatim brojevima, sudeci po komentarima korisnika ovdje na forumu, bi pod hitno trebala na neku doobuku ali prije svega na jednu vaspitnu po usima, jbg, razumijem da je plata mala, ali ako vec radis taj pos'o onda ima da istrpis sve sto ti se kaze, ionako se sve snima, ha ja.
Ko nece da radi, eno puta, sirok je za sve pa kud koji mili moji. Uvijek se moze naci neko kome treba pos'o i 'oce da radi.
I sta cemo sad sa ovijem, Mitrovicevi pimkaci vam uvalise virus do jaja i sve u raspadu?
Ma nebitno to, citam, ljudi se zale danima nemaju usluge, pa sad jos i ovo, sta cete uciniti povodom toga?
Dobro se sjecam, iako davno bjese, da je bhcblnt zbogradi slicnih problema znao i mjesecnu preplatu halaliti, ne bi vam kruna s glave pala da barem koju marku umanjite racune korisnicima od kojih na kraju krajeva i zivite.
P.S. Ja na kraju krajeva ocekujem, a siguran sam u to, da do kraja godine podignete cijene usluge, ipak odnekud se valja namirit eventualni rashod zbogradi popravaka ovijeh dana
P.P.S. Predlozio bih vam da nam ovdeka priturite neki transakcijski racun, pa ako bi mogli korisnici da finansijski pripomognu, mislim, para oklen god i od kog god je, je dobra para, ne?!
Uz duboko postovanje,
jos uvijek vas