Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije, 'itler je, uglavnom, trijebio srednji stalez i sirotinju, domicilne Jevreje koje nije zanimala ideja "erc Israela". Neko je morao pokrenuti iseljavanje naroda i ostvarenje Rotschildovog plana stvaranja jevrejske drzave...A cioniste zaboli neka stvar za pobijenim Jevrejima, u smislu nekakvog zala. Lijepo objasnio Norman Finkelstein. (A meni se potvrdilo kroz "eksperiment" s Jakobom Fincijem)
Last edited by salik79 on 15/10/2017 11:57, edited 1 time in total.
Nekada nije bio ovako ekstreman, nekako iznenadjuje ova metamorfoza, vise nego ona od Mlohavog (njegova, naravno, u pozitivnom smislu ). Poceo je izmisljati stvari, ubjedjivati nas kako "teheranske mule" pozivaju u borbu protiv Allahovih neprijatelja - Kurda. Kada kazem da laze, samo - poput save - laganini preskoci i nastavi vrtiti o "krvolocnim sijama", "sijskim ekstremistima", koji zele zatrti sve nesitsko... Mislim, upravu si ti Maystore, ali jednostavno me ponese...
Usput, Isfahan, "krvolocni sijski ekstremisti" i stara armenska crkva...
Nekada nije bio ovako ekstreman, nekako iznenadjuje ova metamorfoza, vise nego ona od Mlohavog (njegova, naravno, u pozitivnom smislu ). Poceo je izmisljati stvari, ubjedjivati nas kako "teheranske mule" pozivaju u borbu protiv Allahovih neprijatelja - Kurda. Kada kazem da laze, samo - poput save - laganini preskoci i nastavi vrtiti o "krvolocnim sijama", "sijskim ekstremistima", koji zele zatrti sve nesitsko... Mislim, upravu si ti Maystore, ali jednostavno me ponese...
Usput, Isfahan, "krvolocni sijski ekstremisti" i stara armenska crkva...
... okružena zidom visine 5 metara
Zamisli, i Begova dzamija je okruzena "zidom visine 5 metara"!
Bobi wrote:Salik, koja te stranka financira, jel vozis golf2, sta si imao iz matematike ? Arhitekta, zasto sluze zidovi(betonski ) visoki 5 metara ?
Halo, covjece crkva je izgradjena 1600 i neke! Nisam stranacki bio, niti cu -ako Bog da- ikada biti! Vozim vozilo (vise) srednje klase. Matematiku usavrsio tek na faksu, muka natjerala. Zelis li da ti pronadjem testove, da vidis o cemu je rijec?