Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hercegoviina wrote:
i nije ti mrsko sve napisati i upratiti bilo.
svakakvih nas ima
Ovo sam uradio za dobrobit svih korisnika, jer oni sami slabo da će sve upratiti i popraviti, a želim da svi imaju urednu uslugu, pa mi nije bio problem žrtvovati se i odvojiti sat vremena da pronađem sve smetnje, kako drugi korisnici ne bi morali zvati i dosađivati, a i da im ukažem gdje još postoje smetnje.
Zar se nisi halalio sa forumom? Šta je sad?
od njega barem koristi ima, sta ima od tebe, osim trolanja?
Ne kontam, koji vam je to fix pratiti odredjenu osobu i stalno je komentirati na forumu?
@Telemach,
da se zna, placam 45,50KM premium, da bi na kraju trazio stream po net bespucima i odgledao MotoGP, svaki dalji komentar je suvisan.
Na dusu vam, sto me sad muci zgaravica
semirsar wrote:@Telemach,
da se zna, placam 45,50KM premium, da bi na kraju trazio stream po net bespucima i odgledao MotoGP, svaki dalji komentar je suvisan.
Zvao sam call centar dva puta, ali ne žele ni da saslušaju, a Telemach radnica na forumu samo uletila da kaže da je prekid okončan, i nikad se više nije pojavila
Last edited by crnivrag on 25/08/2019 17:01, edited 1 time in total.
Zvao sam call centar dva puta, ali ne žele ni da saslušaju, a Telemach radnica na forumu sami uletila da kaže da je prekid okončan, i nikad se više nije pojavila
cuj to, woooow, e bice veselo, samo nek nastave tako
Zvao sam call centar dva puta, ali ne žele ni da saslušaju, a Telemach radnica na forumu sami uletila da kaže da je prekid okončan, i nikad se više nije pojavila
To oni dok se dogovore sta da vam kazu koji je uzrok prekida.
Kockasti wrote:Lik tj fakat je smijesan i postao je predmet sprdancije. Al fakat
samo zato sto se vas par ufatilo za i tako istresa svoje frustracije ovdje na forumu, inace, kad te mali ne razvaljuje u CoD-u znas ti biti sasvim ok momak
2 sata vec skoro nema neta tva telefona nicega. 20KM ima da skinete sa racuna boli me neka stvar vise. Te net zajebaje svaki dan neki prekid, te tv. Sad se ukinu sve u kompletu i to nedjelja kada se gledaju utakmicu. Da je jucer kada je Liverpool igrao ovo se desilo nasli bi opremu u kontejneru.
Uvijek za jedan kanal postoji nekoliko streamova. Sjecas se kad sam za MTV Hits kukao na LOL temi. Preko resivera ne radi preko Mozaika radi. Tada mi je receno da postoji nekoliko streamova za kanale. Tako da na LOLi za jedan kanal ima stream za resiver, drugi za Mozaik, treci za web TV. A kod vas jos ima klasicni DVB-C i analogna plus ova dva sto si nabrojao.
S tim da se jednog dana gasi analogna. EON mobile stream je losiji jer je smanjen bitrate da ne trosi puno mobilnog neta.
Kockasti wrote:Lik tj fakat je smijesan i postao je predmet sprdancije. Al fakat
samo zato sto se vas par ufatilo za i tako istresa svoje frustracije ovdje na forumu, inace, kad te mali ne razvaljuje u CoD-u znas ti biti sasvim ok momak
Mustang1 wrote:2 sata vec skoro nema neta tva telefona nicega. 20KM ima da skinete sa racuna boli me neka stvar vise. Te net zajebaje svaki dan neki prekid, te tv. Sad se ukinu sve u kompletu i to nedjelja kada se gledaju utakmicu. Da je jucer kada je Liverpool igrao ovo se desilo nasli bi opremu u kontejneru.
Bas me zanima da li ce nama ista skinuti zbog onog kvara u Barama neki dan, 3 dana prakticno bez neta.
Evo i danas nikakav net, ne mogu gledati na android tvu nista bez prekida.
MTV wrote:Svi kanali koji idu sa Totalovih transpondera su FTA jer ni na jednom nema NDS kodiranja.
Cini mi se da je u pitanju mnogo veci kvar od nestanka struje.
Evo baš šaltam kanale. Braća Karić još uvijek voze , RTCG 1 i 2 očaj od slike.
MTV wrote:Svi kanali koji idu sa Totalovih transpondera su FTA jer ni na jednom nema NDS kodiranja.
Cini mi se da je u pitanju mnogo veci kvar od nestanka struje.
Evo baš šaltam kanale. Braća Karić još uvijek voze , RTCG 1 i 2 očaj od slike.
Dok kupljena Nova RS danima vrti ident: "Ovo je Nova" na Orion aplikaciji. Izgleda doslo vrijeme za gasiti struju. Steta a toliki potencijal su imali, citaj pare iz Njemacke. VI su radili nijemci. To je kad se Pink i Prva udruzili da ne dobiju konkurenciju.
RTCG 1 i RTCG 2 na mtelu CG idu u HD formatu i kad je sport vrhunska je slika. Telemach CG ima samo RTCG 2 HD.
Mtel CG ima ukupno 84 HD kanala
Prekucali su igricu.
Jos sad gledam, nalog nisam potpisao, a on uzeo orginal meni ostala druga dva naloga. Vjerovatno ce to on potpisati u moje ime u odnjeti u firmu. E samo to cekam, sutra pravac Telemach da trzim da mi pokazu nalog da vidim ima li ikakav potpis.
Lik mi razjebi digitalu, net i telefoniju i otisao...
Sreca u nesreci je sto je istekao ugovor