Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#89351 Re: Premijer liga BiH
ma ista je to mraka direktore vjeruj.

-
sumirprimus
#89352 Re: Premijer liga BiH
bodem sestro u vakcinu, oni bi da se to zaboravi ko silni penali i bodovi heheplain vanilla wrote: pa sta raspravljas onda ko je kad banovan i zasto
pusti vlast nek brine, ti provociraj navijacki
iritira kad ih podsjecas na neregularnosti.
bockas pomalo al konstantno...
-
sumirprimus
#89353 Re: Premijer liga BiH
a iskreno bas me briga za banove, prvi sam ja za banovica 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#89355 Re: Premijer liga BiH
kod kuke u Banovicesumirprimus wrote:a iskreno bas me briga za banove, prvi sam ja za banovica
sas vidjeti kad banovici uzmu kup
sta ces bolan kad smo jaki, zato nas i ne vole
sacemo mladosti ogaditi fudbal, samo ako budemo igrali
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#89356 Re: Premijer liga BiH
To kad vas TC iseli sa Tušnja, je lisumirprimus wrote:a iskreno bas me briga za banove, prvi sam ja za banovica
- nosara
#89357 Re: Premijer liga BiH
Jedno je standardni folklor nasih stadiona i psovanje svega i svacega, a sasvim deseto je ispoljavanje coporativnih frustracija prema najtrofejnijem klubu u drzavi.
Ima na yt onaj video klixa gdje grupa akademskih gradjana, inace simpatizera Namove igracke, recituje poeziju igracima Zeljeznicara.
Spominjanje Ivice Osima, Amara u pogrdnom kontekstu... to je nacionalni sport u Bosni. Kad Amar kaze lijepu rijec za protivnike, njima krv udari na oci. Seljo beljo je podao, zavidan, pokvaren, iskompleksiran i kad se pojavi neko ko je iznad svega toga, seljober popizdi i ispolji se kroz repertoar najpoganijih uvreda od kojih bi se svaki mrvu normalni insan postidio i spustio glavu.
Za sve to lijek je dominacija na terenu. Visemjesecno, serijsko handrenje protivnika, bez milosti.
Tu smo, samo strpljivo.
Ima na yt onaj video klixa gdje grupa akademskih gradjana, inace simpatizera Namove igracke, recituje poeziju igracima Zeljeznicara.
Spominjanje Ivice Osima, Amara u pogrdnom kontekstu... to je nacionalni sport u Bosni. Kad Amar kaze lijepu rijec za protivnike, njima krv udari na oci. Seljo beljo je podao, zavidan, pokvaren, iskompleksiran i kad se pojavi neko ko je iznad svega toga, seljober popizdi i ispolji se kroz repertoar najpoganijih uvreda od kojih bi se svaki mrvu normalni insan postidio i spustio glavu.
Za sve to lijek je dominacija na terenu. Visemjesecno, serijsko handrenje protivnika, bez milosti.
Tu smo, samo strpljivo.
-
sumirprimus
#89358 Re: Premijer liga BiH
i treba da nas iseli, taman da i ja pobjegnem za vecinom.Tomahawk11 wrote:To kad vas TC iseli sa Tušnja, je lisumirprimus wrote:a iskreno bas me briga za banove, prvi sam ja za banovica![]()
![]()
mi smo iseljeni moj tomo vec naveliko, kukaju svi na stanje na tribini, kod nas je bas katastrofa koliko je svijeta vec sa papirima ispalilo za njemacku.
a to uskoro nece biti samo nas problem.imajuci u vidu generlano stanje u drzavi.
-
sumirprimus
#89359 Re: Premijer liga BiH
nema vise crne torbe druze nosara, sto ste dominirali dominirali ste.nosara wrote:Jedno je standardni folklor nasih stadiona i psovanje svega i svacega, a sasvim deseto je ispoljavanje coporativnih frustracija prema najtrofejnijem klubu u drzavi.
Tu smo, samo strpljivo.
-
sumirprimus
#89360 Re: Premijer liga BiH
vecini njih smetamo ideoloski prije svega, evo kreni od sloge, gadi im se crvena boja i petokraka, zovu nas srbima i tako to...daj da se to prefarba pa makar i u plavoplain vanilla wrote:kod kuke u Banovicesumirprimus wrote:a iskreno bas me briga za banove, prvi sam ja za banovica
sas vidjeti kad banovici uzmu kup![]()
sta ces bolan kad smo jaki, zato nas i ne vole![]()
sacemo mladosti ogaditi fudbal, samo ako budemo igrali
onda vidis kakve parole slazu, politicke sda lidera bog te, a nekad se radnickom klasom sami zvali cccc
- nosara
#89361 Re: Premijer liga BiH
Suti sumire, nemoj o parama i torbama, nema vam nejac sta da jede. Bolje kupi karton mlijeka i ponesi im, sevap je.
- avetinja
#89362 Re: Premijer liga BiH
Hoće li navijači moći izabrati ime za nekadašnji FK Sloboda kada dođe do čišćenja problema na jedini mogući način?
-
sumirprimus
#89363 Re: Premijer liga BiH
kakvo mlijeko, nosim im meso da malo jaknu ,nosara wrote:Suti sumire, nemoj o parama i torbama, nema vam nejac sta da jede. Bolje kupi karton mlijeka i ponesi im, sevap je.
- plain vanilla
#89364 Re: Premijer liga BiH
mani ba nosara i ti supljenosara wrote:Jedno je standardni folklor nasih stadiona i psovanje svega i svacega, a sasvim deseto je ispoljavanje coporativnih frustracija prema najtrofejnijem klubu u drzavi.
Tu smo, samo strpljivo.
samo sumir i ja smo na forumu iz Tuzle i niko vas ne vrijedja
a vasi svako malo nas vrijedjaju, i Slobodu i nas
kad sam ja Amara ili Zelju nazvala ikako drugacije?
a vase stalno treba upozoravati da se Sloboda zove Sloboda
Sve vase uvrede na nas racun nisu posljedica onoga sto sumir i ja pisemo nego vase igre i gubljenja bodova, ne pobijedite i odmah mi seljaci, papci i sta sve vec. Jesu li vasi igraci koji su igrali u Slobodi seljaci ili se progospode cim kroce na Grbavicu?
btw, isto vrijedi i za Pitare kad smo im uzeli tri boda, raspon uvreda je bas bio zavidan
-
sumirprimus
#89365 Re: Premijer liga BiH
kako mislis ciscenje? ko vasi konkursi za izbor sredstva za ciscenje?avetinja wrote:Hoće li navijači moći izabrati ime za nekadašnji FK Sloboda kada dođe do čišćenja problema na jedini mogući način?
-
sumirprimus
#89366 Re: Premijer liga BiH
joj bodes u vakcinu, hirurski preciznoplain vanilla wrote:mani ba nosara i ti supljenosara wrote:Jedno je standardni folklor nasih stadiona i psovanje svega i svacega, a sasvim deseto je ispoljavanje coporativnih frustracija prema najtrofejnijem klubu u drzavi.
Tu smo, samo strpljivo.
samo sumir i ja smo na forumu iz Tuzle i niko vas ne vrijedja
a vasi svako malo nas vrijedjaju, i Slobodu i nas
kad sam ja Amara ili Zelju nazvala ikako drugacije?
a vase stalno treba upozoravati da se Sloboda zove Sloboda
Sve vase uvrede na nas racun nisu posljedica onoga sto sumir i ja pisemo nego vase igre i gubljenja bodova, ne pobijedite i odmah mi seljaci, papci i sta sve vec. Jesu li vasi igraci koji su igrali u Slobodi seljaci ili se progospode cim kroce na Grbavicu?
btw, isto vrijedi i za Pitare kad smo im uzeli tri boda, raspon uvreda je bas bio zavidan
jos smo sami ovde ba, oni se smjenjuju, kad se umore
- avetinja
#89367 Re: Premijer liga BiH
Kakav konkurs, mi sami pronašli.sumirprimus wrote:kako mislis ciscenje? ko vasi konkursi za izbor sredstva za ciscenje?avetinja wrote:Hoće li navijači moći izabrati ime za nekadašnji FK Sloboda kada dođe do čišćenja problema na jedini mogući način?
Nego, ko će imati pravo izbora? Da li samo overdose Fukare sa sjevera ili svi Tuzlaci ili samo članovi?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#89368 Re: Premijer liga BiH
Je li dominacija kao u Mostaru za vikend
Može
Može
-
sumirprimus
#89369 Re: Premijer liga BiH
mi smo fukare najace smo najace...
imal ko jaci

imal ko jaci
-
sumirprimus
#89370 Re: Premijer liga BiH
laziracemo izbore ko vi na skusptiniavetinja wrote:Kakav konkurs, mi sami pronašli.sumirprimus wrote:kako mislis ciscenje? ko vasi konkursi za izbor sredstva za ciscenje?avetinja wrote:Hoće li navijači moći izabrati ime za nekadašnji FK Sloboda kada dođe do čišćenja problema na jedini mogući način?
Nego, ko će imati pravo izbora? Da li samo overdose Fukare sa sjevera ili svi Tuzlaci ili samo članovi?
samo da uplatnicu ne profulamo
- Logovan
#89371 Re: Premijer liga BiH
Bivši mladi reprezentativac naše zemlje Ismar Hairlahović novi je fudbaler Zvijezde 09 kojoj se danas obavezao na vjernost u nastavku sezone.
Hairlahović u Zvijezdu dolazi nakon raskida ugovora sa Zrinjskim ranije tokom ovog ljeta. Prije odlaska u Mostar nosio je dres Slobode, a Zrinjski ga je slao na posudbu u Radnik iz Bijeljine, za koji je nastupao prošle sezone.
Svojevremeno je Hairlahović nosio dres Hajduka, u kojem nije uspio da se nametne.
- avetinja
#89372 Re: Premijer liga BiH
Kakvo lažiranje, sve transparentno bilo.sumirprimus wrote:laziracemo izbore ko vi na skusptini![]()
Znači, da bi glasao moraš platiti? To vi da se osvetite Fukarama sa sjevera pošto onomad otjeraše Azmira. Pametno.
-
sumirprimus
#89373 Re: Premijer liga BiH
miske i co se ne slazu...avetinja wrote:Kakvo lažiranje, sve transparentno bilo.sumirprimus wrote:laziracemo izbore ko vi na skusptini![]()
Znači, da bi glasao moraš platiti? To vi da se osvetite Fukarama sa sjevera pošto onomad otjeraše Azmira. Pametno.
kazu gori pod nogama. sve usmjereno ka rezultatu samo vas rezultat drzi iznad vode jel istina?
- plain vanilla
#89374 Re: Premijer liga BiH
ne lazi napaceni narod, nema vise pive na stadionusumirprimus wrote:mi smo fukare najace smo najace...
imal ko jaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sumirprimus
#89375 Re: Premijer liga BiH
reko kad je vec sve transparentno kod vas da priupitam i ovo
jel istina da se valja oduzit selimovicu preko fan sopa aveti?
pa na svoju stetu pravite raskid ugovora sa ovim umbrom???
jel istina da se valja oduzit selimovicu preko fan sopa aveti?
pa na svoju stetu pravite raskid ugovora sa ovim umbrom???