Nazalost klinci i srednjoskolci to vole, vidi se po trendingu na yt. Malo ozbiljnije generacije i ljude sumnjam da takvo nesto interesuje, ali dobro ukusi su razlicitidječak sa šibicama wrote:Lud sam za imperijom, glupavim youtuberima i slicnim pojavama.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- fusion_ba
#89326 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#89327 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam da će me sad mnogi htjeti zajebavati, ali ovaj put sam ozbiljan u ovome što ću napisati u nastavku.
Moraću vas ovaj put zauvijek napustiti, jer imam previše privatnih problema sa kojima trenutno ne mogu da se nosim, i ne znam da li ću se ovaj put uopšte izboriti s njima.
Ovo naravno nema nikakve veze ni sa forumašima ni sa kablovskim operaterom kojeg koristim.
Ovaj forum mi je bio bijeg iz surove realnosti, i zato sam tu konstantno lupao neke gluposti i pokušao da šalom i zezanjem odagnam misli od stvarnosti u kojoj živim.
Hvala svima koji su me trpili ovih nekoliko godina, i koji su me često znali i nasmijati svojim postovima i zezancijama.
Samo mi je žao što sa afanom i cincilatorom nisam uspio izgraditi neki bolji odnos, ali nadam se da će i oni shvatiti da sam ja bio dobar čovjek, koji nikome nije htio ništa loše, i koji je zezancijom sa drugim forumašima, i tobožnjim fanatičnim stavom prema kablovskom operateru htio biti dijelom forumske zajednice.
Moraću vas ovaj put zauvijek napustiti, jer imam previše privatnih problema sa kojima trenutno ne mogu da se nosim, i ne znam da li ću se ovaj put uopšte izboriti s njima.
Ovo naravno nema nikakve veze ni sa forumašima ni sa kablovskim operaterom kojeg koristim.
Ovaj forum mi je bio bijeg iz surove realnosti, i zato sam tu konstantno lupao neke gluposti i pokušao da šalom i zezanjem odagnam misli od stvarnosti u kojoj živim.
Hvala svima koji su me trpili ovih nekoliko godina, i koji su me često znali i nasmijati svojim postovima i zezancijama.
Samo mi je žao što sa afanom i cincilatorom nisam uspio izgraditi neki bolji odnos, ali nadam se da će i oni shvatiti da sam ja bio dobar čovjek, koji nikome nije htio ništa loše, i koji je zezancijom sa drugim forumašima, i tobožnjim fanatičnim stavom prema kablovskom operateru htio biti dijelom forumske zajednice.
- Kockasti
#89328 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aj legendo. Znam tacno sto ovo pises al hajd ako tako mislis i ako si tako odlucio.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#89329 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko je iole normalan ne interesuju ga te gluposti, to sgiuahgahsjhgsabjhgsabjhbsa nazovi pjevanje... Roditelji će tek da vide na šta će im izaći djeca koja to slušaju. Ima da bude veći procenat prostitucije i kriminala nego ikada...fusion_ba wrote:Nazalost klinci i srednjoskolci to vole, vidi se po trendingu na yt. Malo ozbiljnije generacije i ljude sumnjam da takvo nesto interesuje, ali dobro ukusi su razlicitidječak sa šibicama wrote:Lud sam za imperijom, glupavim youtuberima i slicnim pojavama.
- Telemach
#89330 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li ste uradili servisni reset i vratili uređaj na fabričke postavke? Možete nas pozvati na 1360 za više uputa.dobar osjecaj wrote:
Od početka sedmice kad upalim D3 imam poruku
"D3 uredjaj ne dobiva signal, provjerite da li svi kablovi prikljuceni. Ukoliko se problem nastavi, pozovite 033 75 65 55.
Usluge fiksne tel i interneta uredno funkcionisu.
Broj smo pokusalui zvati bezbroj puta kad smo stigli biti kuci jucer i pokusavamo jutros od 8, broj je uvijek zauzet.
Postoji li drugi broj na koji se mozemo obratiti? Nemam namjeru ostavljati svoje podatke na forumu ni preko poruka na forumu. Hvala.
-
j66o
#89331 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Otkad ja to govorim sto se tice Jugotona ali dzaba valja ubacivat ono sto niko niti gleda niti slusa.hipija wrote:Ima, ali ako će već još nešto ubacivati od muzičkih kanala, onda je najbolji izbor Jugoton Tv i ključ na muzičke kanale.
MORAJU UBACITI JUGOTON
- Hercegoviina
#89332 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni još nisu uključili net i tv peti dan nakon plaćanja.
- Radar71
#89333 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar ponovno uključivanje ne ide da pozoveš onaj broj i otkucas kod sa računa i uključe ti?
- Hercegoviina
#89334 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zvao sam deset x , ali kakva fajdaRadar71 wrote:Zar ponovno uključivanje ne ide da pozoveš onaj broj i otkucas kod sa računa i uključe ti?
- MTV
#89335 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja znam, sta god da je u pitanju, da ces se ti nama brzoo vratiti i nastaviti sa raspravom i zezanjem.crnivrag wrote:
Privatne probleme svi imaju neko male a neko nazalost velike ali tako je kako je. Kazu ne treba odustajati i da sutra donosi bolje.
Napravi sedmodnevni log out sa svih foruma.
- Hercegoviina
#89336 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo plačem ko kišna godinacrnivrag wrote:Znam da će me sad mnogi htjeti zajebavati, ali ovaj put sam ozbiljan u ovome što ću napisati u nastavku.
- cincilator2012
#89337 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako si zaista u problemima, primi moje izvinjenje ovako javno. Nisam ni ja babaroga, samo su mi bili cudni tvoji postovi.
Ako se zaj....s, onda fakat nemam rijeci.
Svako dobro u svakom slucaju.
Ako se zaj....s, onda fakat nemam rijeci.
Svako dobro u svakom slucaju.
crnivrag wrote:Znam da će me sad mnogi htjeti zajebavati, ali ovaj put sam ozbiljan u ovome što ću napisati u nastavku.
- thekupus
#89338 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li zbog ovog nevremena internet "kašljuca"? Svakih par minuta koči, eon mi se prekida, a i ostale stranice.
-
k4mi
#89339 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trenutno ne radi internet, digitalna ne mogu dobiti call centar uopste ne zovni a ne radi ni telemach.ba
-
Jim Smorrison
#89340 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zna li mi neko reći da li se na modelu Samsung NU7092 moše instalirati EON aplikacija?
Da znam prije nego ga kupim.
Da znam prije nego ga kupim.
- shape of despair
#89341 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vec godinu babytv se zacrni na 10 sec. I onda dode.
Inace,jutros tv prekida,ledi
- Benq
#89342 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jutros su opet neki radovi, nema digitalne, net radi uredno.shape of despair wrote:Vec godinu babytv se zacrni na 10 sec. I onda dode.
-
photo&video
#89343 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta se desava jutros sa TV, pola kanala ne radi, ovo sto radi je uzasno?
- dembele
#89344 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda digitalna opet out?
-
kakavdanakneiskustvu
#89345 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dembele wrote:Izgleda digitalna opet out?
izgleda
- REDDEVILS
#89346 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene na EON smart tv Aplikaciji ne radi dosta kanala, ovaj problem je nastao otkako su uveli 18 Pink kanala 
-
exampLe.
#89347 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema ni kod mene pola kanala. 
- MTV
#89348 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Problem je i na Total TV ne rade kanali koji idu sa Totalovih transpondera. Nesto je to do SBB-a.
- Aidmedo
#89349 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I u SBB-u imaju problema, nešto veliko se dešava,
-
mulderm
#89350 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pala je mreza od SBB globalno.