Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Capajebo
#89276 Re: Liverpool FC
Guehi nije došao radi 5M€, a ne radi Glaznera. To sto se dešavalo zadnji dan prelaznog roka je samo posljedica tolikog cjenkanja.
Svi su očekivali da će Salah početi da pada ove sezone, mada se vidjelo i pri kraju prošle sezone, ali niko nije mogao predvidjeti baš ovoliki pad. Gulijasvili iz Sarajeva bi pokazao više od njega.
Znam da je debilno za kazati nakon 500M, ali fali ovde i igrača za prve ekipe, a Bogami i za rotacije.
Ne znam koliko pratite ostale ekipe u ligi, ali ja ne znam ko ima gora krila u cijeloj ligi izuzev Burnleya i Wolverhamptona. Jos Gakpo bar statistički ima neki učinak i doprinos, Salah bukvalno otežavajuća okolnost na terenu (a sada još veća van terena).
Na stoperu još gora situacija. Krilo bar neko nekako može nešto krpiti tu poziciju, stoper bukvalno nema alternativu. Sve i da Gomez uspije sastaviti koji utakmicu u nizu, problem je i drugi stoper koji igra haman pa jednako očajno ove sezone.
Van der Berg bi sada bio najbolji stoper u ekipi.
Na sve to treba uklopiti novopridošle igrače koji su drugačijih karakteristika od onih koje mijenjaju, dobijemo ovo trenutno.
Znam sad da ću dobiti svakojake odgovore na ovo, ali i ja mislim da zbog stabilnosti kluba Slot ne treba sada dobiti otkaz, nego postaviti jasan cilj LP kroz ligu, i minimum 1/4 u ligi prvaka.
Naravno ukoliko se vidi da on taj cilj ne može ispuniti, moraju ga tjerati, ali još uvijek je rano za tako nesto.
Svi su očekivali da će Salah početi da pada ove sezone, mada se vidjelo i pri kraju prošle sezone, ali niko nije mogao predvidjeti baš ovoliki pad. Gulijasvili iz Sarajeva bi pokazao više od njega.
Znam da je debilno za kazati nakon 500M, ali fali ovde i igrača za prve ekipe, a Bogami i za rotacije.
Ne znam koliko pratite ostale ekipe u ligi, ali ja ne znam ko ima gora krila u cijeloj ligi izuzev Burnleya i Wolverhamptona. Jos Gakpo bar statistički ima neki učinak i doprinos, Salah bukvalno otežavajuća okolnost na terenu (a sada još veća van terena).
Na stoperu još gora situacija. Krilo bar neko nekako može nešto krpiti tu poziciju, stoper bukvalno nema alternativu. Sve i da Gomez uspije sastaviti koji utakmicu u nizu, problem je i drugi stoper koji igra haman pa jednako očajno ove sezone.
Van der Berg bi sada bio najbolji stoper u ekipi.
Na sve to treba uklopiti novopridošle igrače koji su drugačijih karakteristika od onih koje mijenjaju, dobijemo ovo trenutno.
Znam sad da ću dobiti svakojake odgovore na ovo, ali i ja mislim da zbog stabilnosti kluba Slot ne treba sada dobiti otkaz, nego postaviti jasan cilj LP kroz ligu, i minimum 1/4 u ligi prvaka.
Naravno ukoliko se vidi da on taj cilj ne može ispuniti, moraju ga tjerati, ali još uvijek je rano za tako nesto.
-
convict
#89277 Re: Liverpool FC
Ja isto mislim da nema sanse da dodje bilo ko novi u januaru. Cak sam sad sklon vjerovati da se ljetos onoliko trosilo jer su vec tad racunali s parama od prodaje Salaha.BHF_Manijak wrote: ↑08/12/2025 15:38Ti si bas lud ako mislis da ce ijedno ime dovesti u januaru, a ne 2-3.Capajebo wrote: ↑08/12/2025 15:07 Da nije ispala ova frka sa Salahom, vjerovatno bi vrlo brzo bio bivši ukoliko se ovako nastavi.
Sada vjerujem da ce mu dati malo duži vremenski period, bar da dođu 2-3 igrača u Januaru pa će se onda podvući linija.
Ova sezona je manje vise propala, cilj treba biti Liga prvaka, što je vrlo realan cilj.
Ukoliko i planiraju mijenjati Slota, prvo moraju riješiti svlačionicu, pa onda to nekome prepustiti.
Puno krivice za trenutno stanje je na Edwardsu i kompaniji. Ne možeš uci u sezonu sa dva stopera, od čega jedan pri zalasku karijere i drugi kojem ističe ugovor sa nepredvidivom formom.
Na sve to, jedno lijevo krilo i jedno desno krilo, oba van forme, i oba vrlo sebična.![]()
![]()
- no_sekirli
#89278 Re: Liverpool FC
Kad vec pricamo o ciljevima, evo da postavim jedno jednostavno pitanje vezano na tu temu.
Hipoteticki, zavrsi sezona, ili cak i ne zavrsi, nije ni bitno, a mi ispali iz svih kombinacija za bilo koji pehar i ne izborimo ni CL. I sta onda?
Onda ide otkaz, je li?
Hipoteticki, zavrsi sezona, ili cak i ne zavrsi, nije ni bitno, a mi ispali iz svih kombinacija za bilo koji pehar i ne izborimo ni CL. I sta onda?
Onda ide otkaz, je li?
- Capajebo
#89279 Re: Liverpool FC
Onda treba da lete i Slot i Edwards i cijela Excel ekipa koja se bilo sta pita.
-
convict
#89280 Re: Liverpool FC
Neodoljivo sve podsjeca na situaciju sa Ten Hagom i Ronaldom. Identican sablon.
- no_sekirli
#89281 Re: Liverpool FC
Ako su excel majstori ovo pomalo inscenirali i napucali Slota da se izivljava na Salahu, moraju racunati da ni Arapi nece izvaliti kamaru para u ovoj situaciji.
A ukoliko se Mo odluci ici u kost, moze im svima zagorcati zivot. Lagano skoro pola miliona svaku sedmicu i prst u uho.
Virgil, Becker i ostali neka dobro prate i skontaju kad ce se lavina pokrenuti prema njima.
A ukoliko se Mo odluci ici u kost, moze im svima zagorcati zivot. Lagano skoro pola miliona svaku sedmicu i prst u uho.
Virgil, Becker i ostali neka dobro prate i skontaju kad ce se lavina pokrenuti prema njima.
-
convict
#89282 Re: Liverpool FC
Definitivno nije u ekipi za sutra, ali nisu ni Gakpo ni Chiesa. Bice interesantno.
- AmiĐa_Idriz
#89284 Re: Liverpool FC
Alisson Becker on Mo Salah:
“It's not an easy situation. As a group we take as best as we can take. We have a personal relationship with him, I've been playing with Mo since I came to Europe, one year at Roma and seven years at Liverpool.
“He's a great guy, great character, he's a legend for Liverpool. We achieved so many things together and of course personally it's not something that makes me happy.
“But we have in football not too much time to stay moaning about any sitaution. We have a big challenge tomorrow a big team to play against. Inter has been doing so well this season, so my focus and the focus of the team is on the challenge we are going to face tomorrow.”
- no_sekirli
#89285 Re: Liverpool FC
Ako je ovo sta je postao Pearce, pokusaj sazetka izjave Beckera, onda frajer ocigledno laze.
- Pandakonda
#89286 Re: Liverpool FC
Gakpo i Chiesa nisu putovali jer nisu fit. Carragher bas opleo po Salahu veceras, prozvao ga da je davao izjave samo 3-4 puta u 8 godina kad mu je trebalo nesto
I to
- Poslje west ham-a kad je zakuhao sa Kloppom
- Srao vezano za ugovor nakon utakmice sa Sotonom pred Madrid i City pred kraj 2024
- I evo sad kad je klupiran
- Poslje west ham-a kad je zakuhao sa Kloppom
- Srao vezano za ugovor nakon utakmice sa Sotonom pred Madrid i City pred kraj 2024
- I evo sad kad je klupiran
Jamie Carragher: "One thing I want to remind Mohamed Salah and maybe his agent… Before he came to Liverpool, Mo Salah was known as the guy who failed at Chelsea. That’s just a fact."
"He’s also the greatest player his country has ever had. Egypt in the AFCON are the most successful nation. But Salah has not won AFCON."
"That’s not me trying to put him down as a player, but what it tells Mo Salah and his agent it’s not about an individual. You were not a star when you came into Liverpool."
"No matter how good of a player you are, you need help from the teammates, the manager, and the fans. It’s important he remembers that. When he’s talking there, it’s all about ‘me, me and me!’"
- AmiĐa_Idriz
#89287 Re: Liverpool FC
Previse se uhvatio stvari koje nemaju veze sa trenutnom situacijom.
- Edin H.
#89288 Re: Liverpool FC
Najpametnije mu je da se posveti igranju golfa do isteka ugovora.no_sekirli wrote: ↑08/12/2025 19:01 Ako su excel majstori ovo pomalo inscenirali i napucali Slota da se izivljava na Salahu, moraju racunati da ni Arapi nece izvaliti kamaru para u ovoj situaciji.
- no_sekirli
#89289 Re: Liverpool FC
Sustavno unistavaju Salaha. Nepravedno apsolutno. Pljuje ga lik koji je vise golova dao sebi, nego protivniku
Koliko je nebitan, pokazuje situacija u kojoj smo sada. Nema Salahovog doprinosa (a stvarno ga nema, u krizi je definitivno)-nema ni rezultata.
@Edin H. Bale je najjaci ispao. Tako treba i Mo.
Koliko je nebitan, pokazuje situacija u kojoj smo sada. Nema Salahovog doprinosa (a stvarno ga nema, u krizi je definitivno)-nema ni rezultata.
@Edin H. Bale je najjaci ispao. Tako treba i Mo.
- BHF_Manijak
#89290 Re: Liverpool FC
Salahovo maslo nije za ramazana, to sam prvi ovdje pisao - da sere, ali ovako da ga svi puste niz lijehe - bas bas supacki.
Sad svi kruze isto lesinari. Krv osjetili i sad ga cipelare svi.
Picke prave su mu i saigraci, tacnije PR masinerija kluba. Tacno vidis matricu po kojoj rade.
Opet kaze - zasr'o je dobro, ali ovako da ga sad svi cipelare je dno dna.
Ponasaju se dan te jebo prema liku k'o da je Shelvy jebeni, Flanagan, a ne najbolji i najefikasniji igrac uz Gerrarda zadnjih 30 godina!
Sad svi kruze isto lesinari. Krv osjetili i sad ga cipelare svi.
Picke prave su mu i saigraci, tacnije PR masinerija kluba. Tacno vidis matricu po kojoj rade.
Opet kaze - zasr'o je dobro, ali ovako da ga sad svi cipelare je dno dna.
Ponasaju se dan te jebo prema liku k'o da je Shelvy jebeni, Flanagan, a ne najbolji i najefikasniji igrac uz Gerrarda zadnjih 30 godina!
-
Osmi Socrates
#89291 Re: Liverpool FC
A gdje si ti pročitao da ga Carragher pljuje? Podsjeća ga da ni on nije ništa ni postigao ni osvojio bez Liverpoola. I da je klub bio isto tako važan njemu kao što je on bio klubu.
- Gandalf
- Gandalf
#89293 Re: Liverpool FC
Ponižavanje Salaha će klub osjetiti i te kako, dobijamo karizmu nekog villain kluba kojeg su juče kupili neki sumnjivi mafijaši. Jako lošu sliku klub sebi pravi
-
Osmi Socrates
#89294 Re: Liverpool FC
Neće Liverpool ništa osjetiti. Vi kao da ste juče počeli navijati za Liverpool. Liverpool je veći od milion Salaha, jbt.
Mou je sada najbolje da se izvini za izjavu. Ne mora nijednom pojedincu da se izvini, nego da izjavi da nije tako trebao nastupiti.
Ne vidim ni gdje ga saigrači pljuju. Naprotiv. Ponašaju se kao profesionalci.
Mou je sada najbolje da se izvini za izjavu. Ne mora nijednom pojedincu da se izvini, nego da izjavi da nije tako trebao nastupiti.
Ne vidim ni gdje ga saigrači pljuju. Naprotiv. Ponašaju se kao profesionalci.
- BHF_Manijak
#89295 Re: Liverpool FC
U sustini svako svije guzove cuva, a to su picke u zivotu.
Kao ono na poslu - hajmo svi, ti se okrenes, ti sam.
Neka klub podrzi Slota, taj isti Salah je celavom retardu skoro sam donio titulu. Pizda nezahvalna holandska.
Kao ono na poslu - hajmo svi, ti se okrenes, ti sam.
Neka klub podrzi Slota, taj isti Salah je celavom retardu skoro sam donio titulu. Pizda nezahvalna holandska.
- Pandakonda
#89296 Re: Liverpool FC
Ne razumijem na koji nacin klub ponizava Salaha ? Lik je poslan na klupu sasvim opravdano i to samo 3 utakmice. Nakon toga baca bombe novinarima i prica o teorijama zavjera kako ga neko želi van kluba radi 3 utakmice koje nije startovao
Jos je prije par mjeseci dobio ugovor kakav je želio. Onda navodi glupe primjere Kane-a kako bi opravdao svoju losu igru i kao slag na tortu "šukne" ga treneru i kaže kako ne postoji nikakva komunikacija. Takve stvari se ne iznose u javnosti i dovoljno je vidjeti izjave drugih članova ekipe. Svaka njihova izjava je bila u tonu da se ekipa mora sabrati, svako mora gledati svoje preformanse i traze podrsku navijaca. Jedino je on svoje klupiranje pretvorio u lično pitanje. Niti jednom nije izasao pred novinare kad je sezona krenula nizbrdo i tek sad izlazi radi svog dupeta.
Kad na to dodas cinjenicu da se lik prije samo javno oglasavao kad je njemu trebalo vrlo je lako zakljuciti da je svaka njegova izjava recena sa namjerom koja u ovom trenutku nije dobra. Sto se mogu sloziti sa Carrom da sigurno pokusava gurnuti klub u smjeru ja ili Slot pa da Slot dobije otkaz. Kakvu god ti historiju i reputaciju imao iza sebe to ne moze biti opravdanje da se ovakve stvari rade. To sto je bio dobar prosle sezone mu ne daje opravdanje za sadasnje lose preformanse. I na kraju dana nije izbacen iz ekipe nego je samo ostavljen na klupi.
Svaki klub koji drži do sebe će na neki nacin sankcionisati ovakvo ponasanje jer se šteti ugledu kluba i to se sve moglo iskomunicirati iza zatvorenih vrata. Sad će eto ispasti da Alison, Virgil isto imaju nešto protiv Salaha jer su podržali odluku kluba
U suprotnom saljes poruku da su igraci veci od kluba i da svako od njih moze raditi ovakve gluposti bez posljedica
Kad na to dodas cinjenicu da se lik prije samo javno oglasavao kad je njemu trebalo vrlo je lako zakljuciti da je svaka njegova izjava recena sa namjerom koja u ovom trenutku nije dobra. Sto se mogu sloziti sa Carrom da sigurno pokusava gurnuti klub u smjeru ja ili Slot pa da Slot dobije otkaz. Kakvu god ti historiju i reputaciju imao iza sebe to ne moze biti opravdanje da se ovakve stvari rade. To sto je bio dobar prosle sezone mu ne daje opravdanje za sadasnje lose preformanse. I na kraju dana nije izbacen iz ekipe nego je samo ostavljen na klupi.
Svaki klub koji drži do sebe će na neki nacin sankcionisati ovakvo ponasanje jer se šteti ugledu kluba i to se sve moglo iskomunicirati iza zatvorenih vrata. Sad će eto ispasti da Alison, Virgil isto imaju nešto protiv Salaha jer su podržali odluku kluba
-
Osmi Socrates
#89297 Re: Liverpool FC
Ovo nije pitanje Slot vs Salah. Nego Salah vs Liverpool.
A to kako ste vi zamislili da se vodi privatni fudbalski klub (kao i bilo koji drugi privatni biznis) nije primjenljivo u stvarnosti. Uprava se ponaša ovako jer im Mo nije ostavio nijednu drugu opciju. Trebaju sutra dovesti novog trenera pa da Salah i njemu odlučuje ko će i kad igrati. Ako išta, on je ovim budalaštinama skrenuo pažnju sa Slota i njegovog vođenja tima, a to takođe odmaže klubu.
Sad bi trebali svi igrači da uđu u štrajk zato što je Mo odlučio da izjavi šta je izjavio. U kojem filmu, jbt?
A to kako ste vi zamislili da se vodi privatni fudbalski klub (kao i bilo koji drugi privatni biznis) nije primjenljivo u stvarnosti. Uprava se ponaša ovako jer im Mo nije ostavio nijednu drugu opciju. Trebaju sutra dovesti novog trenera pa da Salah i njemu odlučuje ko će i kad igrati. Ako išta, on je ovim budalaštinama skrenuo pažnju sa Slota i njegovog vođenja tima, a to takođe odmaže klubu.
Sad bi trebali svi igrači da uđu u štrajk zato što je Mo odlučio da izjavi šta je izjavio. U kojem filmu, jbt?
- vaučer
#89298 Re: Liverpool FC
Ja ne mogu vjerovati kakva sranja čitam ovdje.

- no_sekirli
- vaučer
#89300 Re: Liverpool FC
Samo na ovoj stranici samo si ti optužio Alisona da ‘pljuje Salaha’ dok je BHF zvao trenera ‘ćelavom retardiranim pičkom’. Mislim - koji vam je kurac ali ozbiljno?