BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mračajski proto
#8926 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hahaha. Jadni mi sa Svršajevićima i sličnim kad nam se povrijede bitniji igrači. Bez dva-tri igrača bi bili ispodprosječna selekcija. Čuj Vedo se dokazao.
Momak nas svojim promašajima protiv Portugala u Zenici obrukao. Može on davati amaterima golove, ali je kao napadač taraba i nema kapacitet dokazati da zna igrati fudbal protiv jačih protivnika. Da ne spominjemo njegove tehničke sposobnosti. Muslimović je za njega Drogba.
Last edited by Mračajski proto on 30/06/2013 15:26, edited 1 time in total.
- DonVito
#8927 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Slazem se ali pod palicom Papeta sam je pao.. ali evo vraca se ima dobru sezonu, polahko ulazi ali tesko je kraj Misketa, Pjanica biti ispred.iamia wrote:ibricic nikada pod safetom nije ni dobio pravu priliku.DonVito wrote:Ibricic je sasvim dobar za nase klupe, moze da odigra protiv L repki i nekad da baci fleš gol, asistenciju u rangu WC igrača kao recimo truhli Medunjanin pa da imamo boljeg ovaj bi letio van iz prvih 11 i cekao sansu kao Ibro.
a kad je dobije, kladim se da ce dokazati kako forumasi ovdje nemaju pojma o fudbalu, kao sto je i vedo dokazao.
Ovdje ima dovoljno kruticara, strucnjaka.. tesko je sve aka Murinje podojiti.
Kao sto rekoh Ibro je sasvim dobar za klupe, jedan od onih koji je izmedju ostalog nas 12, 13, 14, 15 igrac a sve iznad 15, 16.. nula je i reda radi je tu.
Znaci imamo nekih 15 igraca i WC smo
PAPE hvala ti.
-
SaPnA
#8928 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sarajevo_Grad wrote:Hahaha. Jadni mi sa Svršajevićima i sličnim kad nam se povrijede bitniji igrači. Bez dva-tri igrača bi bili ispodprosječna selekcija. Čuj Vedo se dokazao.Momak nas svojim promašajima protiv Portugala u Zenici obrukao. Može on davati amaterima golove, ali je kao napadač taraba i nema kapacitet dokazati da zna igrati fudbal protiv jačih protivnika. Da ne spominjemo njegove tehničke sposobnosti. Muslimović je za njega Drogba.

- luckylaka
#8929 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sarajevo_Grad wrote:Hahaha. Jadni mi sa Svršajevićima i sličnim kad nam se povrijede bitniji igrači. Bez dva-tri igrača bi bili ispodprosječna selekcija. Čuj Vedo se dokazao.Momak nas svojim promašajima protiv Portugala u Zenici obrukao. Može on davati amaterima golove, ali je kao napadač taraba i nema kapacitet dokazati da zna igrati fudbal protiv jačih protivnika. Da ne spominjemo njegove tehničke sposobnosti. Muslimović je za njega Drogba.
Date of birth: 06.08.1984
Place of birth: Vlasenica
Height: 1,88
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Position: Striker - Centre Forward
Foot: right
Market value: 10.000.000 € Name in native country: Zlatan Muslimović
Date of birth: 06.03.1981
Place of birth: Banja Luka
Height: 1,89
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Sweden
Position: Striker - Centre Forward
Foot: right
Market value: 1.000.000 €
- Mračajski proto
#8930 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Smiješna Turska liga. Dva njihova kluba se slučajno nađoše u završnicama LP i EL.
Rasni strijelac!
Rasni strijelac!
- luckylaka
#8931 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
od 10,000,ooo eura u prosjecnoj Bundes ligiSarajevo_Grad wrote:Smiješna Turska liga. Dva njihova kluba se slučajno nađoše u završnicama LP i EL.
Rasni strijelac!
- Partijaner
#8932 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vedo je srcan igrac, trci i bori se za svaku loptu, jednostavno grize protivnicku odbranu, nije onaj tip napadace koji samo ceka loptu na tacni i to mi je ono sto mi se kod njega svidja kao kvaliteta.
- luckylaka
#8933 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovdje mu je konkurencija nesto slabija
Goals scored
Player Total Time Team
Edin DžekoEdin Džeko 8 540 Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
Tomer HemedTomer Hemed 6 310 Israel Israel
Vedad IbiševićVedad Ibišević 6 531 Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
Wayne RooneyWayne Rooney 5 292 England England
Marco ReusMarco Reus 5 380 Germany Germany
Robin van PersieRobin van Persie 5 402 Netherlands Netherlands
Mesut ÖzilMesut Özil 5 540 Germany Germany
Player Total Time Team
Edin DžekoEdin Džeko 8 540 Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
Tomer HemedTomer Hemed 6 310 Israel Israel
Vedad IbiševićVedad Ibišević 6 531 Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
Wayne RooneyWayne Rooney 5 292 England England
Marco ReusMarco Reus 5 380 Germany Germany
Robin van PersieRobin van Persie 5 402 Netherlands Netherlands
Mesut ÖzilMesut Özil 5 540 Germany Germany
- BHF_Manijak
#8934 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jest, pa zato Muslimovic igra u Kini a ovaj u B undesligi u Stzuttgartu, trecoj ligi Evrope. Daj ba, nemojte lupat bezze.Sarajevo_Grad wrote:Hahaha. Jadni mi sa Svršajevićima i sličnim kad nam se povrijede bitniji igrači. Bez dva-tri igrača bi bili ispodprosječna selekcija. Čuj Vedo se dokazao.Momak nas svojim promašajima protiv Portugala u Zenici obrukao. Može on davati amaterima golove, ali je kao napadač taraba i nema kapacitet dokazati da zna igrati fudbal protiv jačih protivnika. Da ne spominjemo njegove tehničke sposobnosti. Muslimović je za njega Drogba.
Sto se tice Ibricica, sta se levat ima dokazivati? Cuj nije kod Safeta dobio sansu, pa vidio Pape kakva je ubleha lik. Imao je on svoju sansu kod Cire, i previse, pa sta je pokazao?!
Navedite mi JEDNU Ibricicevu utakmicu koju je odradio kako treba u repku - JEDNU!
A onaj sto veli da bi Misketu davao po 45 minuta. Sine, razumijes se u loptanje k'o Mara u kriv qrac!
- Mračajski proto
#8935 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A eto Misimović igra u Premiershipu.
-
palermo
#8936 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Belgija ???BHF_Manijak wrote: Navedite mi JEDNU Ibricicevu utakmicu koju je odradio kako treba u repku - JEDNU!
!
-
eno sad
#8937 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja cekao da ga zabije za 190 km.Sarajevo_Grad wrote:Smiješna Turska liga. Dva njihova kluba se slučajno nađoše u završnicama LP i EL.
Rasni strijelac!
- BHF_Manijak
#8938 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jah, a Misimovic je inace tamo otisao u najboljim igrackim godinama... Misimovic je uradio u karijeri sto Muslimovic nece za 2 zivota, realno. Te Italija, te Grcka, te vamo ga te tamo ga i hajd onda u Kinu. Gdje god bio nije uspio ostaviti ozbiljniji trag. Drag mi je Zlatan prvenstveno zbog svoje borbenosti, no ne moze se porediti sa Ibisevicem, bar kada je ucinak za ekipu u pitanju. Ibisevic je nula sto se tice tehnike, pa i brzine, ali zato trpa kako zna i umije, sto je valjda i prvenstveni zadatak napadaca.Sarajevo_Grad wrote:A eto Misimović igra u Premiershipu.
@Palermo, ma i u toj utakmici nije bio ono da ti zapadne za oko, iako igra na takvoj poziciji gdje bi njego ucinak trebao biti vidljiv. Hajmo reci da je u toj utakmici odigrao onako kako se najmanje od njega ocekivalo, s obzirom na reputaciju koju je imao. Najbolji igrac Hajduka u tom momentu, jedan od najboljih igraca lige itd... Imao je potencijal, ali ga ni 5% nije iskoristio!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8939 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Joj onaj po Transfermarktu gleda ko je bolji igrač, Allahu.
-
palermo
#8940 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobar je bio na toj utakmici, dobar je recimo bio i protiv Rumunije u zenici kada je ušao, našlo bi se tu još utakmica. Sasvim ga bespotrebno omalovažavaš.BHF_Manijak wrote:
@Palermo, ma i u toj utakmici nije bio ono da ti zapadne za oko, iako igra na takvoj poziciji gdje bi njego ucinak trebao biti vidljiv. Hajmo reci da je u toj utakmici odigrao onako kako se najmanje od njega ocekivalo, s obzirom na reputaciju koju je imao. Najbolji igrac Hajduka u tom momentu, jedan od najboljih igraca lige itd... Imao je potencijal, ali ga ni 5% nije iskoristio!
On je naš 13, 14, 15 igrač i kao takav sasvim solidan. Kada bi svi naši rezervni igrači bili Ibrine kvalitete mi bi bili na konju. On kad uđe u igru,može nešto uraditi, neki od naših rezervnih igrača nažalost ne mogu.
Koliko je on iskoristio svoga potencijala je neka sasvim druga priča, uostalom zbog toga i sjedi na klupi a ne igra
- luckylaka
#8941 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da malo bolje otvoris oci vidio bi da transfermarket pise o cijeni igraca a ne o kvalitetu.A logicno da je igrac od 1.000.000 kvalitetniji od onog od 10.000.000mleetavi wrote:Joj onaj po Transfermarktu gleda ko je bolji igrač, Allahu.
- DonVito
#8942 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne zna se koji gori
kao djeca kad se raspravljaju koje bolji Ronaldo ili Messi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8943 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
luckylaka wrote:A logicno da je igrac od 1.000.000 kvalitetniji od onog od 10.000.000![]()
Drži se ti stavljanja tabele, to ti ide najbolje.
- BHF_Manijak
#8944 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bicu hrabar pa cu nagovjestit da ce ga Visca za pola godine - godinu presisati i biti daleko bolji igrac, koji dobiva vecu mintazu u repki. Ibricic je prespor za onu poziciju na kojoj bi se mogao u repki iskoristiti, a daleko slabije tehnike od Misketa recimo ili Pjanica, koji igraju na toj poziciji. Doduse Pjanke nesto vise prema nazad, ali tu je to negdje.palermo wrote:Dobar je bio na toj utakmici, dobar je recimo bio i protiv Rumunije u zenici kada je ušao, našlo bi se tu još utakmica. Sasvim ga bespotrebno omalovažavaš.
On je naš 13, 14, 15 igrač i kao takav sasvim solidan. Kada bi svi naši rezervni igrači bili Ibrine kvalitete mi bi bili na konju. On kad uđe u igru,može nešto uraditi, neki od naših rezervnih igrača nažalost ne mogu.
Koliko je on iskoristio svoga potencijala je neka sasvim druga priča, uostalom zbog toga i sjedi na klupi a ne igra
- GeneralBHF
#8945 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Koje ba subjektivno misljenje i ne kontam u kakvu vezu dovodis klubove kojie nemaju veze sa ovim.....ja govorim o zalaganju na terenu i kakvom glorificiranju. Ne razumijem smisao ovakvog komentara! Kakav radijus kretanja.....svako ima svoje odgovornosti i tu mora da odgovori a ne da ide grlom u jagode.iamia wrote:hmm,, vedo je drugi igrac kojeg nikad niste prihvatili.GeneralBHF wrote:Ibricica je reprezentacija prodala a malo je sta ponudio zauzvrat. Nisam vidio dovoljno zanimanja i zalaganja za reprezentaciju sto je i sam Safet skontao! Nema veze odakle je ko ali ono sto se da na terenu se pamti. I Vedu je povreda bacila unazad i nije to onaj kvalitet ali ga cijenim kako se gura i udara na terenu. Grci su ga dobro gazili a on pravio prostor Dzeki i to se cijeni. Razlika izmedju Mede i Ibre je sto je Medo tehnicki jaci ali se ni on ne trudi dovoljno! Ako Kolasinac dodje u repku Medo ide na klupu.
a istina je ta. vedo je igracina. gdje god je igrao, bio je medju najboljim pojedincimA u timu.
ibricic je takodje igracina. a radijus kretanja mu je veci od vaseg mezimca, misimovica.
nije mi jasno kako jedna grupa ljudi je (bez valjanog razloga @! ) glorificirana pojedine igrace u BH timu. dok druga strana je blamirana i oprljana bljutavim rijecima.
iskreno,, hebe mi se za vasim timskim navijacima. pokenjam se i na sarajevo, i na zelju. i na celik, i na slobodu.
jer su mi nebitni.
ovdje se radi o reprezentativcima. a vi sa namjerom plasirate subjektivna misljenja o njima.!..
- GeneralBHF
#8946 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vrsajevic ode u napad ko lud da se proslavi. Jedan od razloga sto ga vise nece biti osim protiv Luksemburga u Zenici. Ne zelim da napravi gresku kao protiv Grcke koja nas je mogla da kosta SP.samo_ti wrote:Korisniji je od Sesara.Sarajevo_Grad wrote:Nek Svršajević valja.
- luckylaka
#8947 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
mleetavi wrote:luckylaka wrote:A logicno da je igrac od 1.000.000 kvalitetniji od onog od 10.000.000![]()
Drži se ti stavljanja tabele, to ti ide najbolje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
-
SaPnA
#8949 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
vedo je karina za muslimovica, ma kakvog muslimovica, vedo je karina za adilovica, kako taj dodje do stutgarta da mi je znati, moze mi neko objasniti?
- Mračajski proto
#8950 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ibišević za 46 utakmica za reprezentaciju BiH dao 17 golova, a Muslimović za 30 utakmica 12 golova. Veliki li je igrač i fudbalski znalac taj Ibišević.
Uz to je Muslimović igrao kad smo imali banana reprezentaciju.