Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Butmiran
#8926 Re: Gledate seriju - preporucite je
Imaju li prevodi na njemu?
- dale cooper
#8927 Re: Gledate seriju - preporucite je
Na Kodi-u? Imaju. Ustvari možeš ga konfigurirati da skida titlove sa svih popularnih titl stranica uključujućiButmiran wrote:Imaju li prevodi na njemu?
i "titlovi" i "podnapisi".
- Butmiran
#8928 Re: Gledate seriju - preporucite je
Super. Hvala. 
- Izlija
#8929 Re: Gledate seriju - preporucite je
Znate li raja hoće li biti druge sezone Wayward Pines, ovako ako se završi bezveze sam gledao deset epizoda.
-
bull21
#8930 Re: Gledate seriju - preporucite je
Skinute sve sezone Downton Abbeya.
Let the games begin
Let the games begin
- Not My Idea
#8931 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pregledala sam Luthera.
Nista od nastavka, kazu mogao bi bit film
-
Yapi Yapo
#8932 Re: Gledate seriju - preporucite je
vjerovatno nećeIzlija wrote:Znate li raja hoće li biti druge sezone Wayward Pines, ovako ako se završi bezveze sam gledao deset epizoda.
-
natt
#8933 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mislis na 4. sezonu? Citala sam vise puta o scenama koje su se snimale ove godine..Not My Idea wrote:Pregledala sam Luthera.
-
nema me tamo
#8934 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bice nova sezona Luthera sigurno, vec je snimaju.
Sve u svemu Wayward Pines mi je bio sasvim ok.
Vrijedi pogledati.
Sve u svemu Wayward Pines mi je bio sasvim ok.
Vrijedi pogledati.
- Not My Idea
#8935 Re: Gledate seriju - preporucite je
Do mene je, guglala sam i naisla na neke clanke..Ugl, evo vidim sad na fejsu

It's back! Filming is underway on a two-part special of LUTHER starring Idris Elba, which is due to be shown on BBC One this autumn.

It's back! Filming is underway on a two-part special of LUTHER starring Idris Elba, which is due to be shown on BBC One this autumn.
- shmizlica
#8936 Re: Gledate seriju - preporucite je
+1 ko ispočetka i krenu nešto poslije njesra težeIzlija wrote:Znate li raja hoće li biti druge sezone Wayward Pines, ovako ako se završi bezveze sam gledao deset epizoda.
- Izlija
#8937 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nebih da spoilam ako niste odgledali ali tematika ima materijala za 5-6 sezona, ni glumci im nisu skroz loši, imaju postavljen set, grehota bi bilo da otkažu.shmizlica wrote:+1 ko ispočetka i krenu nešto poslije njesra težeIzlija wrote:Znate li raja hoće li biti druge sezone Wayward Pines, ovako ako se završi bezveze sam gledao deset epizoda.
-
kox
- Jack Be Nimble
#8939 Re: Gledate seriju - preporucite je
Wayward pines od scenarija, glumaca, ideje i na kraju zavrsetka sezone je jedno veliko tragicno ali ipak komicno sranje. Kazu da nece praviti drugu sezonu, nadam se da nas ne lazu.
- MedenoSrce
#8940 Re: Gledate seriju - preporucite je
jesu li to izasli titlichi? Nije se bas moglo pratiti zbog radi hebrejskog.kox wrote:The Honourable Woman odlična, odavno nisam nešto bolje gledao.
http://www.imdb.com/title/tt3021686/
Porodica Gylenhall me fascinira
http://www.imdb.com/title/tt2431438/ Sense8 (2015– ) vise no gledljivo
-
dezurni_ucenik
#8941 Re: Gledate seriju - preporucite je
Izlija wrote:Nebih da spoilam ako niste odgledali ali tematika ima materijala za 5-6 sezona, ni glumci im nisu skroz loši, imaju postavljen set, grehota bi bilo da otkažu.shmizlica wrote:+1 ko ispočetka i krenu nešto poslije njesra težeIzlija wrote:Znate li raja hoće li biti druge sezone Wayward Pines, ovako ako se završi bezveze sam gledao deset epizoda.
Tacnije, imaju jednu glumicu sa osvojenim oskarom, te 4 nominovana. A serija nije lose - nije sad ni remek djelo, ali moze se gledati.
-
Tyke
#8942 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ima materijala za naredne sezone kao i pogresno skreanje, vrtenje u krug.
Spoiler:
Ne znam sta moze ponuditi ono debilno dijete, osim da se ponovo pojavi neki slucajni prolaznik kojeg ce odmah uputiti pojedinci i da se radnja daleko brze razvije, pocne rokanje, bijeg vani pojedinca i da dovede pojacanje i sjebu Pamine ideje.
Sve u svemu, vise sam iznerviran krajem, uzaludna borba. I kao i uvijek: pomognes nekome da bi ti taj isti ucerao kasnije.
Spoiler:
Ne znam sta moze ponuditi ono debilno dijete, osim da se ponovo pojavi neki slucajni prolaznik kojeg ce odmah uputiti pojedinci i da se radnja daleko brze razvije, pocne rokanje, bijeg vani pojedinca i da dovede pojacanje i sjebu Pamine ideje.
Sve u svemu, vise sam iznerviran krajem, uzaludna borba. I kao i uvijek: pomognes nekome da bi ti taj isti ucerao kasnije.
-
dezurni_ucenik
#8943 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa to ti je valjda i bila poenta serija : biti rebel se ne isplati.Tyke wrote:Ima materijala za naredne sezone kao i pogresno skreanje, vrtenje u krug.
Spoiler:
A kazu da se pratilo tacno po knjigama ma bilo bi najmanje 3 sezone. Ovako mali milion stvari je izbacen da bi se prilagodio tv seriji. Valjda Fox nije imao neki budzet veliki za seriju pa je zato limitirana na samo 10 epizoda. Steta, jer svi kazu da su knjige odlicne.
Kazu da postoji mogucnost druge sezone.
- Nastavak serije gdje je stalo. Ben nastavlja ocevim stazama revolucije. Ali to bi onda bila teen serija
-druga opcija. Desavanja oko prve grupe
-i treca verzija. Najmanje vjerovatno da ce se snimiti. Pocetak Pilcherovih ideja, biranje ljudi za buducnost itd.
I da - moram pohvaliti Theresu i Kate. Dva meda medena.
-
kakavdanakneiskustvu
#8944 Re: Gledate seriju - preporucite je
dezurni_ucenik wrote:Nebih da spoilam ako niste odgledali ali tematika ima materijala za 5-6 sezona, ni glumci im nisu skroz loši, imaju postavljen set, grehota bi bilo da otkažu.Izlija wrote:+1 ko ispočetka i krenu nešto poslije njesra težeIzlija wrote:Znate li raja hoće li biti druge sezone Wayward Pines, ovako ako se završi bezveze sam gledao deset epizoda.
Tacnije, imaju jednu glumicu sa osvojenim oskarom, te 4 nominovana. A serija nije lose - nije sad ni remek djelo, ali moze se gledati.[/quote]
leo sa oscarom,dillon,lewis i howard sa nominacijama,ko fali?
-
dezurni_ucenik
#8945 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakavdanakneiskustvu wrote:dezurni_ucenik wrote:Nebih da spoilam ako niste odgledali ali tematika ima materijala za 5-6 sezona, ni glumci im nisu skroz loši, imaju postavljen set, grehota bi bilo da otkažu.Izlija wrote: +1 ko ispočetka i krenu nešto poslije njesra teže
Tacnije, imaju jednu glumicu sa osvojenim oskarom, te 4 nominovana. A serija nije lose - nije sad ni remek djelo, ali moze se gledati.
leo sa oscarom,dillon,lewis i howard sa nominacijama,ko fali?[/quote]
To je to. 1 oskar i 3 nominacije. Dodao sam jednu nominaciju vise
-
Yapi Yapo
#8946 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma nema smisla da se dalje snima Wayward, dovoljno je ovo. Nema ništa novo za ponuditi.
-
BJB
#8947 Re: Gledate seriju - preporucite je
Not My Idea wrote:Do mene je, guglala sam i naisla na neke clanke..Ugl, evo vidim sad na fejsu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8948 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mogla si nekad sliku na Viberu promijenit'Not My Idea wrote:Do mene je, guglala sam i naisla na neke clanke..Ugl, evo vidim sad na fejsu
- dale cooper
#8949 Re: Gledate seriju - preporucite je
Wayward Pines je bio onako...blah. Onaj "twist" na kraju se mogao predvidjeti miljama daleko.
Vjerovatno su producenti igrali na kartu produženja serije, pa su ostavili završetak otvorenim.
Jebo ti budućnost ljudske rase kada je ostavljena u rukama debilne omladine koja ni jednog
jedinog trenutka nisu preispitivali najblaže rečeno sumnjive metode održavanja grada i građenja
nove civilizacije "vizionara" Pilchera. Ali zato kada treba koga zvjerski ubiti ili objesiti jedva čekaju.
Prva generacija spasitelja ljudske rase? Pih.
Vjerovatno su producenti igrali na kartu produženja serije, pa su ostavili završetak otvorenim.
Jebo ti budućnost ljudske rase kada je ostavljena u rukama debilne omladine koja ni jednog
jedinog trenutka nisu preispitivali najblaže rečeno sumnjive metode održavanja grada i građenja
nove civilizacije "vizionara" Pilchera. Ali zato kada treba koga zvjerski ubiti ili objesiti jedva čekaju.
Prva generacija spasitelja ljudske rase? Pih.
- Izlija
#8950 Re: Gledate seriju - preporucite je
Složićemo se da se nećemo složiti,Yapi Yapo wrote:Ma nema smisla da se dalje snima Wayward, dovoljno je ovo. Nema ništa novo za ponuditi.