Desavanja u Hrvatskoj
- Renta
#8926 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Od tebe se ubere samo spama, oftopičarenja i prikrivenog četnikovanja....onako, uobičajeno.
-
radostan dan
#8927 Re: Desavanja u Hrvatskoj
normalno da ne bereš, kad te svuda ofiram...
nego reKni ti nama, jesu li bošnjaci defektni ili nisu? ovo što navodiš, kriza identiteta i te stvari...
nego reKni ti nama, jesu li bošnjaci defektni ili nisu? ovo što navodiš, kriza identiteta i te stvari...
- ronnie
#8928 Re: Desavanja u Hrvatskoj
hrvatska djeca ne uče čirilicu od 1990. godine, danas su to već odrasli ljudi, a srbi znaju i čiririlicu i latinicu. Tko je onda tu ugrožen?General War wrote:...isto kao i danas sto nemogu ni dvojezicnu tablu da postave sve zbog svojih predstavnika
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#8929 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Analfabete
al i za latinicu nažalost....
-
radostan dan
#8930 Re: Desavanja u Hrvatskoj
logiko, ime ti je ronnie...
(u odsustvu @rente)
(u odsustvu @rente)
- ronnie
#8931 Re: Desavanja u Hrvatskoj
@radosni, kao pripadniku kroatofobne koalicije čestitke na dobrom prijamu izbjeglica u srbijiradostan dan wrote:logiko, ime ti je ronnie...
(u odsustvu @rente)
nego, kud čete sad s njima, budući da su madžari počeli da grade zidove
- General War
#8932 Re: Desavanja u Hrvatskoj
HAHAHAHA....bravo!!ronnie wrote:hrvatska djeca ne uče čirilicu od 1990. godine, danas su to već odrasli ljudi, a srbi znaju i čiririlicu i latinicu. Tko je onda tu ugrožen?General War wrote:...isto kao i danas sto nemogu ni dvojezicnu tablu da postave sve zbog svojih predstavnika
- Domaci izdajnik
#8933 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Polako sad ste u EU, vrlo brzo će shvatiti bez brigeronnie wrote:nego, kud čete sad s njima, budući da su madžari počeli da grade zidove

- sledge
#8934 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne znam samo zašto Hrvati uopšte raspravljaju sa Srbima o nečemu?
U HR se ništa ne pitaju, ima ih nekih 4%, nikakvog uticaja nemaju a vi imate svoju 100% nacionalnu državu koju vam nikako ne mogu ugroziti!
Pa da sam ja kao Bošnjak na vašem mjestu ne bih ih ni sekunde smatrao za ozbiljno i samo bih se smijao njihvim mitovima i glupostima.
Uživajte makar ste ih vi pobijedili za sva vremena
U HR se ništa ne pitaju, ima ih nekih 4%, nikakvog uticaja nemaju a vi imate svoju 100% nacionalnu državu koju vam nikako ne mogu ugroziti!
Pa da sam ja kao Bošnjak na vašem mjestu ne bih ih ni sekunde smatrao za ozbiljno i samo bih se smijao njihvim mitovima i glupostima.
Uživajte makar ste ih vi pobijedili za sva vremena
-
radostan dan
#8935 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nisam ja kroatofob...moj vjenčani kum je hrvat, katolik."ronnie"
@radosni, kao pripadniku kroatofobne koalicije...
ustašofob? da, jesam.
i nek si im rekNuo ov za latinicu i ćirilicu, hrvati su tu ugroženi, oni ne znaju ćirilicu-
...isto i kod nas, neki se prave toše, hoće nastavu na nekom svom jeziku, ,bosanskom, u Milićima...a u Milićima sve odrasli srbi, nisu vidjeli bošnjaka od 92., kad su bili mala djeca.ronnie » 19/08/2015 19:40
hrvatska djeca ne uče čirilicu od 1990. godine, danas su to već odrasli ljudi, a srbi znaju i čiririlicu i latinicu. Tko je onda tu ugrožen?
i sad trebaju stari ljudi da se maltretiraju pod stare dane da uče bosanski da bi se mogli da komuniciraju sa bošnjacima, a bošnjaci svakako znaju oba...
nego...fin si momak, ali jebi ga, moje emocije usmjerene ka renti.
a emocija je emocija, jedna, jbg... ne mogu imati dvoje omiljenih -uja-.
aj pozdrav...
logiko, ime ti je ronnie
(u odsustvu rente)
- Domaci izdajnik
#8936 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Isti samradostan dan wrote:ustašofob? da, jesam.
- General War
#8937 Re: Desavanja u Hrvatskoj
de de...evo kako to treba gdji ide latinica a gdje cirilicaradostan dan wrote:nisam ja kroatofob...moj vjenčani kum je hrvat, katolik."ronnie"
@radosni, kao pripadniku kroatofobne koalicije...
ustašofob? da, jesam.
i nek si im rekNuo ov za latinicu i ćirilicu, hrvati su tu ugroženi, oni ne znaju ćirilicu-
...isto i kod nas, neki se prave toše, hoće nastavu na nekom svom jeziku, ,bosanskom, u Milićima...a u Milićima sve odrasli srbi, nisu vidjeli bošnjaka od 92., kad su bili mala djeca.ronnie » 19/08/2015 19:40
hrvatska djeca ne uče čirilicu od 1990. godine, danas su to već odrasli ljudi, a srbi znaju i čiririlicu i latinicu. Tko je onda tu ugrožen?
i sad trebaju stari ljudi da se maltretiraju pod stare dane da uče bosanski da bi se mogli da komuniciraju sa bošnjacima, a bošnjaci svakako znaju oba...
nego...fin si momak, ali jebi ga, moje emocije usmjerene ka renti.
a emocija je emocija, jedna, jbg... ne mogu imati dvoje omiljenih -uja-.
aj pozdrav...
logiko, ime ti je ronnie
(u odsustvu rente)

- CSKA
#8938 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne dajte se srbi,stize pojacanje
POGAZIO PRINCIPE Čast mi je da pevam u Zagrebu!
Posle više od dve decenije lider „Riblje čorbe” najavljuje nastup u hrvatskoj prestonici, čime će ispuniti želju devojke Dubravke.
Bora Đorđević (62) je godinama ponavljao da nikad neće pevati u Hrvatskoj, čak je i optuživan za govor mržnje na nacionalnoj osnovi. Sada je pogazio principe.
Kako saznaje „Blic”, on planira koncert u Zagrebu na nagovor devojke Dubravke, iako mu organizatori govore da bi to bio koncert visokog rizika. Tim povodom pozvali smo Boru.
- Istina je da postoji ta ideja. Nije moja, a ne mogu vam reći čija je. U svakom slučaju, mogu da kažem da će mi biti čast da nastupim u Zagrebu. To će biti moj prvi koncert tamo posle mnogo godina, još od rata – rekao nam je veselo Đorđević.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/583881/ ... -u-Zagrebu
Ja se samo cudim kako nismo 95-te i Zemun prodali
POGAZIO PRINCIPE Čast mi je da pevam u Zagrebu!
Posle više od dve decenije lider „Riblje čorbe” najavljuje nastup u hrvatskoj prestonici, čime će ispuniti želju devojke Dubravke.
Bora Đorđević (62) je godinama ponavljao da nikad neće pevati u Hrvatskoj, čak je i optuživan za govor mržnje na nacionalnoj osnovi. Sada je pogazio principe.
Kako saznaje „Blic”, on planira koncert u Zagrebu na nagovor devojke Dubravke, iako mu organizatori govore da bi to bio koncert visokog rizika. Tim povodom pozvali smo Boru.
- Istina je da postoji ta ideja. Nije moja, a ne mogu vam reći čija je. U svakom slučaju, mogu da kažem da će mi biti čast da nastupim u Zagrebu. To će biti moj prvi koncert tamo posle mnogo godina, još od rata – rekao nam je veselo Đorđević.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/583881/ ... -u-Zagrebu
Ja se samo cudim kako nismo 95-te i Zemun prodali
- ronnie
#8939 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nadam se da će doći u četničkoj uniformi tako da će hrvatska policija imati razloga da ga već na granici hapsi. U Hrvatskoj su naime zabranjena sva fašistička obilježja. 
- Domaci izdajnik
#8940 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zabranjena obilježja a nisu spomenici fašistima i najvećoj sramoti hrvatskog naroda. A u Kninu za vrijeme obilježavanja Oluje nije bilo fašističke ikonografije...ili ipak jeste
http://www.telegram.hr/politika-krimina ... m-spremni/
Kad bi došao u četničkoj uniformi bio bi u elementu:

http://www.telegram.hr/politika-krimina ... m-spremni/
Kad bi došao u četničkoj uniformi bio bi u elementu:

- JohnnyS
#8941 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bori (ko i Neletu) daleka kuća. Da ga parafraziramo: Ostani četnik do kraja
- CSKA
#8942 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ko zna mozda se zeza,ali djevojka mu je valjda hrvatica pa ga ona lozi da odrzi koncert u Zagrebu.
Kada je mogla Doris Dragovic da se napravi luda i pjeva u Bg i Ns,moze i Bora u Zg.
Kada je mogla Doris Dragovic da se napravi luda i pjeva u Bg i Ns,moze i Bora u Zg.
- JohnnyS
#8943 Re: Desavanja u Hrvatskoj
CSKA wrote:Ko zna mozda se zeza,ali djevojka mu je valjda hrvatica pa ga ona lozi da odrzi koncert u Zagrebu.
Iskreno, više bih ga cijenio da ne održi, nego da dođe bez obzira bio razlog pi*ka ili lova...
Najgore je kad te idol iz djetinjstva izradi...
- ronnie
#8944 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Koji je to lik taj lajavi, tvrdi da ne voli ni ustaše ni četnike a stalno lijepi njihove slike, malo teži slučaj, možda da nam dotur hafiz pomogne, a možda i koji ban pomogao 
- animals
#8945 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A da za pocetak, malo smirite Seselja i posaljete ga u ludnicu,
prestanete paliti zastave, kao znak dobre volje..
prestanete paliti zastave, kao znak dobre volje..
-
radostan dan
#8946 Re: Desavanja u Hrvatskoj
vidi...kad može houra da đipa po beogradu kO svi sretni, treba da đipa i bora u zagrebu, boli ga kurac, a MI svi treba da se pravimo blesavi, anestezirani i amnezirani. Tko nas jebe (/mene, tebeund ostale).JohnnyS wrote:
Iskreno, više bih ga cijenio da ne održi, nego da dođe bez obzira bio razlog pi*ka ili lova...Ta nije bio balavac kad je sve ono govorio što je govorio, nego odrastao čovjek. Sama činjenica da se uzima Doris Dragović kao argument je poražavajuća za Čorbu. Nisam mu fan više od 20 godina, al i mene boli ta usporedba s kraljicom Torcide
uostalom, sitne su to ribe naspram dina nacionala...ne zna se ko je kome više lizao dupe...arena njemu, ili on areni.
ostalo si sve u prvu...za nadati se da u zagrebu imate većih oblutaka nego uu potočarima.
- zg1911
#8947 Re: Desavanja u Hrvatskoj
corba u zg-u? manimo se njegove politike, al zao mi je da jos ima raje koja slusa riblju corbu. sta su oni bitnog izdali nakon polovice 80-ih? jebala ih nostalgija. sve takve bendove treba ustavom zabranit
snimi nesto novo a dobro, pa sviraj. kao rundek npr. a ne mlatit staru slamu.
poucen primjerom bijelog dugmeta, ne sumnjam da ce napunit dvoranu.
poucen primjerom bijelog dugmeta, ne sumnjam da ce napunit dvoranu.
- Banksy
#8948 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nesupjela analogija, radosni. Dino nacionale je šupak, par excellence, al' nije terorista kao BČ.radostan dan wrote:vidi...kad može houra da đipa po beogradu kO svi sretni, treba da đipa i bora u zagrebu, boli ga kurac, a MI svi treba da se pravimo blesavi, anestezirani i amnezirani. Tko nas jebe (/mene, tebeund ostale).JohnnyS wrote:
Iskreno, više bih ga cijenio da ne održi, nego da dođe bez obzira bio razlog pi*ka ili lova...Ta nije bio balavac kad je sve ono govorio što je govorio, nego odrastao čovjek. Sama činjenica da se uzima Doris Dragović kao argument je poražavajuća za Čorbu. Nisam mu fan više od 20 godina, al i mene boli ta usporedba s kraljicom Torcide
uostalom, sitne su to ribe naspram dina nacionala...ne zna se ko je kome više lizao dupe...arena njemu, ili on areni.
ostalo si sve u prvu...za nadati se da u zagrebu imate većih oblutaka nego uu potočarima.
Houra jeste krupno i kratkotrajno profitirao, ali nije ložio fašizmom kao ova propalica, niti bacao cvijeće na tenkove koji idu na Valjevo, de se malo prekontaj.
-
radostan dan
#8949 Re: Desavanja u Hrvatskoj
znam, znam...
imam i ja taj osjećaj, da kad napuštam toalet on manje smrdi nego kad ga drugi napuštaju.
imam i ja taj osjećaj, da kad napuštam toalet on manje smrdi nego kad ga drugi napuštaju.
- Banksy
#8950 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ko puca, svi pucaju, molim zaraćene strane da prestanu, ko nas zavadi, jel to?
Neće ići, radosni, znaš i sam da nije tako. Nisu iz Zenice i Karlovca išli na Valjevo, jelde nisu?
Neće ići, radosni, znaš i sam da nije tako. Nisu iz Zenice i Karlovca išli na Valjevo, jelde nisu?