Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Eldinn

#8926 Re: FK Sarajevo

Post by Eldinn »

Polako zalizani pokazuje lice, cuj mi placenici sto smo svaku utakmicu tu, kako me iznervira, vidim kako mu ne trebaju pare, sad zelim jos vise da odes, MIRZA ODLAZI!!
Baltazar_khan

#8927 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ponosim se što sam plaćenik :!:

Sa petobom koju sam dobio od Blekića i kompanije, idem u konzum da kupim hrenovke za Jahovića. Šta ostane kusura gratis mu dam za kladionicu, jer jadan uloži na ciglanama SAMO po 100 KM, pa nadalje :( Žalosno je to što se događa šmikerskom kladioničaru iz centrala :oops:

Ovako... Nema neke pretjerane razlike u Varešanoviću i Šeneru Bajramoviću. Kad stanu pred kamere poslije utakmice, i jedan i drugi su... Kako da se izrazim, ono brate mutavi :skoljka: Samo što je Mirza namazan svim mastima i bojama on najavi ostavku, namjerno da nama bude godra i poslije bi da nas zayebe što ipak neće dati ostavku. Zalizana lopina, ne znam kako ga nije sramota nazivati nas bolesnike za bordo bojom plaćenicima? Koja je to zalizana gnjida od čovjeka izvrće mi se stomak od njega a bogami i njegovog punca. Punac fol legenda kluba a pridonosi više štete nego što je dao klubu kao igrač. Ja da sam Mirza dao bi ostavku odmah poslije trećeg duela sa lišticom. Tri puta zaredom jedan trener premijer lige ga je nasamario, i moralno je dati ostavku poslije toga. Ali jok, gdje bi Mirza to uradio što bi uradio kad njegov tim nije imao sreće, borio se u pravim prvenstvenim utakmicama :skoljka: :run:
Obuca9

#8928 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Šener možda jeste krezav i mutav, ali je za Mirzu i većinu trenera što su nas vodili poslije rata, Mourinho.
jazzer

#8929 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

Jest se pohasio papak, pitam se samo do kada ce.
"Rekao sam da odlazim nakon utakmice sa Veležom, ali nisam rekao koje godine! I u drugom dijelu prvenstva imamo utakmicu sa Veležom. Ne povlači se Mirza tako lako, ali preuzimam odgovornost za svoje rezultate i za njih ću uvijek odgovarati", zaključio je Varešanović.
Podsjeca li vas ova izjava na izjave koje je svojevremeno davao Nedzad ''po zakonu'' Brankovic?? Potcjenjivanje
inteligencije i pljuvanje u lice navijacima Sarajeva, dotle je dosla ''legenda'' naseg kluba. I s takvim bezobrazlukom
ocekuje podrsku navijaca??

:x :x :x

Ali, nije ni Nedzadova sijala do dovijeka pa nece ni Mirzina.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#8930 Re: FK Sarajevo

Post by Privatna poruka »

Kolika je Mirza legenda Stulic mu je davno prije pisao pjesme..

north

#8931 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ima li zaboga ijedan novinar koji će zalizanom na ove njegove idiotske izjave odgovoriti nekim kontrapitanjem, a ne samo kao gluho kuče prenositi ono što kaže i klimati glavom ko Igor Kristić???
Ako kaže da ga veliki broj navijača zove na telefon i traži da ostane, zašto ga niko od ovih mutavih novnara ne priupita, a gdje su ti ljudi na utakmicama??? Zašto se njihov glas ne čuje, ko su oni, odakle mu daju podršku, iz Afganistana????

99% ljudi koji dolaze na utakmice traži da delegat ode skupa sa svojim mentorima, a on priča o 100.000 navijača FKS, među kojima velika većina traži njegov ostanak......Je li on to nas pravi retardiranima???

Nevjerovatno, koliko čovjekova drskost i bezobrazluk nemaju granica......
Nuclear Winter

#8932 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

north wrote:Ima li zaboga ijedan novinar koji će zalizanom na ove njegove idiotske izjave odgovoriti nekim kontrapitanjem, a ne samo kao gluho kuče prenositi ono što kaže i klimati glavom ko Igor Kristić???
Ako kaže da ga veliki broj navijača zove na telefon i traži da ostane, zašto ga niko od ovih mutavih novnara ne priupita, a gdje su ti ljudi na utakmicama??? Zašto se njihov glas ne čuje, ko su oni, odakle mu daju podršku, iz Afganistana????

99% ljudi koji dolaze na utakmice traži da delegat ode skupa sa svojim mentorima, a on priča o 100.000 navijača FKS, među kojima velika većina traži njegov ostanak......Je li on to nas pravi retardiranima???

Drug smiri se zbog svog zdravlja :thumbup: Pare su glavne,kao što sam već rekao zalizanko kopira glavonju iz doline mumijevih i forsira dva-tri igrača koja si vidio na "djelu" u subotu,a osim toga dobio sam info da osim džakmića za 300.000 eura,odlaze i hamzagić,i pašteta "golgeter" iz prilepa ili odakle god da je,za još ne utvrđenu sumu.Nek njih trojicu tušnu za 500.000 eura i eto veselja za "asove&legende" kluba.
jazzer

#8933 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

Kada uskoro otjeramo supka nikada mu vise ne treba dozvoliti da se vrati na bilo koje
mjesto u klubu pa taman on do tada vodio i Real Madrid i Arsenal :x . Nikada mu ne zaboraviti ovaj
bezobrazluk.
mahalaš

#8934 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

Prijedlog za UNFKS, da se organizujemo za Mostar u sto vecem broju, pa da mu dole pokazemo ko su placenici.

Mislim da ce mu tu sve biti jasno 8-)
ultrajvosa 1987

#8935 Re: FK Sarajevo

Post by ultrajvosa 1987 »

Hameta ne moze prodati za toliku lovu, kako su popusili foru prilikom lobiranja kod Papeta (poziv u rep) dabogda da ga tusnu i za u pola manju cijenu.... Za FB decka je bila ponuda od 60 milja eura, to mu je plafon, a za brata mu po svijecama mislim da nema ni ponude.... Ali koliko god da uzmu njima je dobro, za lijekova im trebalo....

Helem, danas je Mirza pokazao koliko ima obraza, svi smo vidjeli izjavu poslije tekme , i sta je rekao....
"da ovo njemu ne treba, da nema razloga da ostaje, da su samo igraci svijetla tacka..."
A danas ???

Samo se iskreno nadam da su napokon progledali i oni koji ga brane , jer evidentno je covjek od rijeci ...
U to smo se uvjerili jer je tu rijec odrzao izlaskom na Evropsku scenu u prosloj sezoni, jer je pobjedio cigane, isto tako i ubice... Prava ljudska velicina, kako i ne bi bio kad ima 100 hiljada prijatelja ....

Na mojoj skali mrznje definitivno je potisnuo Baljka sa prvog mjesta....
junkers

#8936 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

[quote="mahalaš"]Prijedlog za UNFKS, da se organizujemo za Mostar u sto vecem broju, pa da mu dole pokazemo ko su placenici.

bravo mahalaš,da mu zgadimo trenerski posao!
Bordolini

#8937 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

haha bas je ovaj mirza od rijeci...mozda bi mu najbolje bilo da kad ga novinari nesto pitaju on odmah nazove mirsada fazlagica da mu ovaj kaze sta treba nego da se mora korigovati svaki dan...shatro legende, qrci palci..mrs iz kluba uhljupi :x
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#8938 Re: FK Sarajevo

Post by F&N »

Batina je iz raja izašla.
Prelagi smo mi vec odavno na spram ovih jadova, bezobrzanika, lopova, kriminalaca, pre preblagi...
Samo HZ

#8939 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

mahalaš wrote:Prijedlog za UNFKS, da se organizujemo za Mostar u sto vecem broju, pa da mu dole pokazemo ko su placenici.

valja ti ta ..
Nuclear Winter

#8940 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

junkers wrote:
mahalaš wrote:Prijedlog za UNFKS, da se organizujemo za Mostar u sto vecem broju, pa da mu dole pokazemo ko su placenici.

bravo mahalaš,da mu zgadimo trenerski posao!
Pravo da vam kažem ponudićete sebe i druge žvaljku ko na tacni.Vidjeli ste onih PEDESETAK specijalaca na stadionu,sjeveru i ispred njega protiv drine.Stare mi sve sam kont`o šta i kako kad sudija svira kraj.Hoćemo li preskakati ogradu pa na zapad,ili sa sjevera skočiti dole pa se zanogetat` do porodilišta.Ja mu nebih davao drugu priliku da nas nalupaju,a vi kako hoćete.A zalizanko NEMA obraza(ko i punac mu "legenda")tako da može nas 100.000 tražiti odlazak.Ultrajvosa 1987-ma za koliko god da ih prodaju oni će pare u padže,a nehljebi da nema Sarajeva mogli bi samo da na groblje legnu i čekaju da ih neko zatrpa koliko su "sposobni"
junkers

#8941 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

nuclear,nisam uopšte mislio na preskakanje,stadion u mostaru je mali i prozivke će imati bolji efekt nego na Hasetu.
Nuclear Winter

#8942 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

junkers wrote:nuclear,nisam uopšte mislio na preskakanje,stadion u mostaru je mali i prozivke će imati bolji efekt nego na Hasetu.
Druže nisi me skont`o.Murije je protiv drine bilo PREVIŠE,pa sam se na sjeveru sjetio one epizode od prije tri godine i prebijanja raje na zapadu,pa smo kontali kako da zbrišemo ,jer je sve "mirisalo" na žvaljkov pozdrav sa zapada od prije tri godine,a ne na ulijetanje na teren
junkers

#8943 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

Nuclear Winter wrote:
junkers wrote:nuclear,nisam uopšte mislio na preskakanje,stadion u mostaru je mali i prozivke će imati bolji efekt nego na Hasetu.
Druže nisi me skont`o.Murije je protiv drine bilo PREVIŠE,pa sam se na sjeveru sjetio one epizode od prije tri godine i prebijanja raje na zapadu,pa smo kontali kako da zbrišemo ,jer je sve "mirisalo" na žvaljkov pozdrav sa zapada od prije tri godine,a ne na ulijetanje na teren
pa vjerovatno su đubrad računala na scenarij iz aprila
north

#8944 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nuclear Winter wrote:
north wrote:Ima li zaboga ijedan novinar koji će zalizanom na ove njegove idiotske izjave odgovoriti nekim kontrapitanjem, a ne samo kao gluho kuče prenositi ono što kaže i klimati glavom ko Igor Kristić???

Drug smiri se zbog svog zdravlja :thumbup: Pare su glavne,kao što sam već rekao zalizanko kopira glavonju iz doline mumijevih i forsira dva-tri igrača koja si vidio na "djelu" u subotu,a osim toga dobio sam info da osim džakmića za 300.000 eura,odlaze i hamzagić,i pašteta "golgeter" iz prilepa ili odakle god da je,za još ne utvrđenu sumu.Nek njih trojicu tušnu za 500.000 eura i eto veselja za "asove&legende" kluba.
On ovome iz doline mumijevih može samo cipele brisati......Može pričati ko šta hoće, ali da je nama neko poput riđobrkog.....pa kad igrači zakažu, a bogami u zadnje vrijeme vrlo često zakažu, pali reflektore u 10 sati naveče i dva sata žestokog treninga.....

Izgleda da će ovo sa zalizankom biti žešća borba, krv ćemo mi svoju propišati, dok se bezobraznik ne povuče....O ostalim mrcinama da ne pričamo.....

Ispadanje iz četvrtfinala kupa, igranje sa mrtvom Drinom kući neriješeno, sama igra u većini utakmica ko na koridi "nabij loptu, samo nek nije kod mene pa gdje završi", totalno nepovjerenje od strane navijača nije dovoljno liku da se povuče.....O bože......
bjelave

#8945 Re: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Cak je i Munib Usanovic obrazli pojedinac u odnosu na zalizanka.

Jedino bice koje podjednako bezobrazno laze je Radovan Karadzic.

Jad i bijeda koja nam se popela na ledja pa nam sise krv.
smaja_

#8946 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

Ovo bi se moglo nazvati kako od jednog od simpaticnijih igraca ,do jednog od najvecih zla (a ti to mirza jesi) koje nas je zadesilo,u otprilike 6 mjeseci...

Licemjerno si potpisao ugovor na 5 godina kao pocetnik(bez adekvatne licence),trenerski anonimus(bez dana prethodnog iskustva), znanja zastitio se klauzulama u slucaju sasvim izvjesnog otpustanja (s obzirom na gore pobrojane reference) i evidentno ne znanje ,i uredno preskocivsi pored potpisanog ugovora gostovanje u Laktasima krenuo avanturu (zvanu jeb.avanje nasih zivaca) U KOJOJ SI OBECAO IZLAZAK NA EVROPSKU SCENU,I DA UKOLIKO TO NE ISPUNIS NAPUSTICES KORMILO KLUBA-EPILOG SVIMA POZNAT-TOLIKO O VRIJEDNOSTI TVOJE RIJECI,OBECANJA.
Dakle startao si (uz jako povoljan raspored) domacom pobjedom protiv Leotara,(btw.ekipa koja nikad nije dala gol na Kosevu),zatim remi u Zenici ,te remi sa listicom na Kosevu (mada si znao koliko svima nama znaci ta utakmica),zatim dvije pobjede:domacom protiv zrinjskog,i gostujucom protiv Slavije nad kojom svima nama i dan-danas stoji upitnik iznad glave jer definitivno ti nisi sposoban za ovo,namjerno ne zelim da pisem sta se pricalo po kuloarima,te remijem sa zeljeznicarom(uz listicu nama najbitnijim utakmicama sezone),i pobjedom na Borcem u zadnjoj utakmici sezone,gostima bez bilo kakvog rezultatskog,ili bilo kakvog drugog imperativa .
Dakle bilans 7 utakmica (od cega 5 domacih) 4 pobjede-3 nerijesena,epilog rezulltatski podbacaj,nerealizovan cilj (izlazak u evropu) kao i tvoje obecanje.Direktno snosis krivicu zajedno sa (ex š.s.š. Janjosem) za finansijski deficit u kojem se klub nasao neizlaskom u evropu.
Eh da slavodobitno si izjavio kako ti je lakse bez navijaca nesto sto neko iole normalan ne moze pomisliti a ne izjaviti
Na pauzi izmedju dvije sezone si rame uz rame sa ostalim grobarima kluba (baljak,alihodzic,merdanovici) dopustio odlazak ponajboljih igraca njih osam ,ne uradivsi nista da se produze ugovori,kao i svadjom sa M. Muminovicem nakon cega je ovaj vidjevsi da ces ostati na poziciji napustio klub i pojacao direktnog konkurenta.
Nakon sto si dolaskom nove uprave dobio podrsku(da bi istim tim ljudima zabio noz u ledja),adekvatne uslove pripreme u dva navrata ,te dosta dobre igrace ,krenuli smo u novu sezonu ono sto je mene prenerazilo jeste monotonija u igri ekipe koja ima dovoljan broj znalaca,jednolicne zamisli, uvijek ista formacija (neovisno o protivniku) uvijek iste izmjene i tajming pravljenja istih (ubacivanje drugog napadaca negdje oko 60 min.) nema kombinatorike,promjene u tempu igre,dobar dio sezone se nije znalo ko je zaduzen za prekide pa se desi da se igraci posvadjaju oko istih,pa se i to nakon sve cescih prozivanja nekako doveo u red.
Izgubio si od Slavije pored ogromne podrske,imajuci dobar dio utakmice igraca vise (nisi ponovio proslo sezonski rezultat :o ),dalje pobjedivsi Slobodu kuci (po meni prije svega na racun euforije dolaskom nove uprave),nastavivsi SRETNOM pobjedom protiv Celika (gol u nadoknadi), pobjedama protiv zrinjskog i buducnosti (hajde red je da ti i priznam nesto),i porazom protiv Borca (gdje u svakom pogledu dolazi do izrazaja tvoje neznanje) nista konkretno ja nisam vidio da se promijenilo u igri nakon negativnog rezultata,ali i tu je nakon utakmice ekipa podrzana,kao ni u utakmici sa Rudarom u priijedoru gdje nisi uradio nista adekvatno da zastitis aktivan rezultata.
Zatim patnja protiv nizeligasa,mucno je bilo gledati kako se jedan veliki klub pati, e onda dolazi Olmpic i spletom spretnih i sretnih okolnosti(penal) i to preskacemo,dvije utakmice sa Slobodom BN (gdje smo napokon mogli vidjeti i osjetiti se navijacima najveceg kluba u BH doduse protiv nizeligasa) i dobar remi sa Zvijezdom u gostima,pa smo se opet prizemljili protiv Travnika (pobjedom u zadnjim minutama).
Derbi -e tu ti se ima i stosta priznati,dobar rezultat kako s se odvijale stvari na terenu,kao i lagana pobjeda protiv Leotara.
U tromecu sa listicom (u cetiri utakmice mandata nisi ih nijednom pobijedio) sasvim dobar razlog za odlazak e tu dolazi do izrazaja svo tvoje neznanje,u sve tri utakmice sve isto,pa i u uzvratu kupa kod nepovoljnog rez.ti kreces sa jednim spicem,i sasvim je evidentno da si ogranicen i da se svo tvoje (ne)znanje svodi samo na jednu taktiku, PROVALJEN SI !!! A tek Drina (zadnja,fenjeras),tanko,nista,nula,mucenje.SMIJESAN SI !!! Dali treba napomenuti da si krenuo sa jednim spicem...
Na ovo sve me je ponukala izjava "Rezultate nam niko ne moze oduzeti" Koje rezultate ???
Nisi izasao u Evropu prosle sezone,ove ispao iz kupa,zaostajes za vodecim 8 bodova,ili rezultate od 21 odigrane utakmice pod tvojim vodstvom 11-7-3, od cega je 13 (mislim) utakmica bilo domacih,tako da si sve kuci dobio u ovoj domacinskoj ligi imao bi ovakav skor.

Ono definitivno sto cu staviti na prvo mjesto kao "kvalitete" i ono sto ti se ne moze osporiti,jeste sposobnost manipulacije ,igracima,neupucenim masama,medijima (ali samo onda kad je tebi potrebno),drskost (odreci se navijaca) koji su te pratili i dali podrsku tebi i ekipi kad za to apsolutno nije bilo razloga,JASNO JE DA IGRAS NA STRANI OVIH UHLJUPA IZ UPRAVE I KAO TAKAV, I S OBZIROM NA SVE GORE POBROJANO SI NEPRIHVATLJIV.
ZATO ODLAZI !!! POKAZI BAR JEDNOM DA SI COVJEK,ne guraj se jos dublje u go.vna...
Oprostite na ovlikom tekstu ali ovo je sve ono sto nam je "strucnjak"priredio proteklih 6-7 mjeseci.
novine za sjedenje

#8947 Re: FK Sarajevo

Post by novine za sjedenje »

MIRZA SRAM TE BILO!
B.A.M. i ostala kompanija su rak rana kluba i to je svima poznato ali ti si izgleda odlučio i njih da nadmašiš.

Onih 1.500-2.000 „bolesnika“ koji bi život dali za Sarajevo ti nazivaš plačenicicma.
S ovim su završio kad svakog pravog navijača (ove sa grbovima Bayerna i Rome tu ne računam. Da, mislim da se i avatarom sa grbom svoga kluba se (izmedju ostalog) pokazuje ljubav prema klubu).

Mirza je i prije ove izjave debelo zaslužio da ga se nogira.
Njegova nestručnost nas je dovela u sitauaciju da u 14.kolu kaskamo 8 bodova za Borcem, ispali smo iz kupa, u tromeću sa Širokim je uspio da izvuće jedan remi, na gostovanjima osim Banovića sve sami mršavi remiji i porazi a sve to prati igra koja nema ni glave ni repa.
I gospodin Mirza se fali kako ima rezultate iza sebe. 
Ne dao Bog nikome ovakve rezultate. Još smo imali sreće pa smo u ovom djelu imali super povoljan raspored. Ako gospodin (bez časti i obraza) ostane i u drugome djelu sezone ne (uz nepovoljen raspored) ne gine nam borba za opstanak.
Kulminacija svega je da je počeo i djecu uvlačiti u sve ovo 

Mislio sam bojkotovati Mostar ali nakon ovih izjava nema šanse, ja i još par „plačenika“ idemo put Mostara a pozvao bih i ostale „plačenike“ da u što većem broju krene put Hercegovine. (Ne znam samo koliko će nam ovaj put platiti Blekić i Džemidžić – najveće zlo kluba)

MIRZA ČOVJEČE BEZ ČASTI I OBRAZA ODLAZI!

Pozdrav svima i nemojte me molim vas replicirati
„Plačenik“ sa Istoka
p.s.
Da ne zaboravim da kazem da od samog starta nisam bio ni za Blekića i nek je i on otišao.
SAMO I UVIJEK SARAJEVO
M_e_m_o

#8948 Re: FK Sarajevo

Post by M_e_m_o »

The 51st State wrote:ne da punac sta vam je, samo se zajebo zestoko, djes na horde debilu...
:dance: :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8949 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Taman da nista nije kiksao,da nije nista uvrjedljivo izgovorio ova izjava je uvrijeljiva do krajnjih granica i sada ,sve i da se hoce,ne moze se preko ovoga direktnog prozivanja nas najvecih bolesnika sarajeva,pas tih nas 1500-2000 koji zive za klub,koji su godisnje i po 100KM platili,koji u najvecem broju i idu po gostovanjima...onim koji su ih i po Evropi pratili,pisali krv od batina,dizali kredite,hiljade kilometara godisnje prolazili ZA SVOJ NOVAC...idiote.

Ja sam dupoko uvrijedjen i ja ti nikada ali bas nikada halaliti necu to sto si me /nas placenikom nazvao.

Kako si se krvavo zajebao,vjeravatno toga jos nisi svjestan cisto radi svoje intelektulane limitiranost i sljepila za novcem (nije malo 150.000KM).

Samo udario si direktno na Hz,kiks tvoga zivota,ti si vec bivsi trenet Sarajeva i guzicom si zatvorio vrata ovoga kluba za sva vremena.

IZDAJICA,to je najbolja definicija.

p.s slazem se da treba malo ublazizi pritisak na same igrace,oni su svju porciju prozivki vrlo jasno dobili,i nadam se da su dovoljno inteligentni da nece napravivi jos ejdan pogresan korak. Ublaziti pritisak na njih,a povecati na Mirzu nejgovu bratiju Baljka,Merdanovica,Alihodjica itd.
Fabolous

#8950 Re: FK Sarajevo

Post by Fabolous »

Mirza jel' te stid??? Nakon svega sto smo prosli zbog tebe i "tvojih" igraca. Kao iskreni ultra' pokret isli smo za svojim klubom ne birajuci nacin. Od Bosanskog Novog pa do Trebinja, nismo zalili ni pare ni vrijeme, jer dan proveden uz Sarajevo nije izgubljen dan. Sva policijska represija i problemi nisu bili jaci od ljubavi i zelje da dodjemo do stadiona i da bordimo svoj tim i da mu pomognemo da dodje do povoljnog rezultata. Kuci smo pravili atmosferu kakva se rijetko vidja na Evropskim stadionima, dolazili smo na treninge da pratimo progres i da vam i tu kazemo koju rijec podrske. Ne zalim ni jednu sekundu provedenu na svim tim stadionima i drumovima, jedino zalim sto uhljupi poput tebe sjede u tom klubu i sto ga unistavate. Ali, jednog dana ce doci i vas kraj...

SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI!
Locked