Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
puharska wrote:Ovdje u Svedskoj se u 3 zaposti a u 21.30. je iftar.
Zadnja 2 sata je zaista tesko ali insalah izdrzace se.
Ima li jos ko od vas problem sa glavoboljom dok
posti ? Maksuz Selam !
Puharska iz kojeg si grada iz Švedske?
Ja sam jedno vrijeme živio u Norrkopingu
liliput wrote:
Alejk selam veliki
Volimo nove
Bujrum s nama, bit ce ti ko i nama
Imam malo tehničkih problema dok se neuhodam po forumu.... Prijatelju iz Sarajeva si?
my tuuuuuurn
[email protected] mi vrati, ha?
PrijateljU @normalac - ja sam prijateljica hehe - mozda bi bilo logicnije da sam @liliputA - ali eto nisam
Mozes me zvati @liliputanka ha ha
A abi @driC iliti Idriz je musko
Oooooj Boze dragi jeli nam ovo neko dzemre u vremenu poceli smo brkati ko je musko, a ko zensko (a ko da je to ikad i bilo najjasnije )
puharska wrote:Ovdje u Svedskoj se u 3 zaposti a u 21.30. je iftar.
Zadnja 2 sata je zaista tesko ali insalah izdrzace se.
Ima li jos ko od vas problem sa glavoboljom dok
posti ? Maksuz Selam !
Puharska iz kojeg si grada iz Švedske?
Ja sam jedno vrijeme živio u Norrkopingu
nOrMaLaC wrote:Liliput: Ma od posta nemogu razlikovati čojka od čojka a kamoli jel ko liliputanac ili liliputanka......
Hehe...ma halal bilo brate. Nisam ti ja hatorljiva .
Zovi me kako hoces (samo ne udaraj po glavi )
Nego tvoj komentar je dobro dosao @dricu da mi uzvrati udarac, jer sam par postova ranije, slucajno ja njega nazvala ona
Ma i nije toliki problem postit, odnosno odreći se hrane i vode....
već problem je kako riješiti loš zadah iz usta...
Valja prati zube skoro svaki sat vremena....
...Potom kaze:»Postacev zadah Allahu ce biti mirisljiviji od mirisa miska i na Sudnjem danu», spomenuvsi poslije toga hadis koji prenosi Ibn- Dzurejdz od Ata'a, a on od Ebu-Saliha Ez-Zejjata,a on od Ebu-Hurejre da je Allahov Poslanik, mir i blagoslov na njega, rekao: «Rekao je Allah:»Svako djelo pripada covjeku osim posta. On je Moj i Ja za njega nagradjujem.» Tako mi Onoga u cijoj je ruci Muhammedova dusa, doista ce na Sudnjem danu postacev zadah biti mirisljiviji Allahu od mirisa miska. Postac ima dvije radosti: kada se iftari, raduje se iftaru, a kada susretne Allaha, radovat ce se svom postu.»