tuzlak1212 wrote:To je kao da se meni diže na muškarce pa skontam u 40-toj da se ložim na žene a ne na muškarce...SaraFina wrote:
Yes. Elektrošokerom da se liječi? Ha?
Ne mere
Što?
tuzlak1212 wrote:To je kao da se meni diže na muškarce pa skontam u 40-toj da se ložim na žene a ne na muškarce...SaraFina wrote:
Ne mere
Sto vise gejeva, tebi ostane vise cura. Dje je problem?tuzlak1212 wrote:To je kao da se meni diže na muškarce pa skontam u 40-toj da se ložim na žene a ne na muškarce...SaraFina wrote:
Ne mere
Velkoski wrote:Pa promijenio je vjeru, nije promijenio etnicitet
Nekako mi to nije u vinklo s pričom da je seksualna orijentacija urođena stvarSaraFina wrote:tuzlak1212 wrote:To je kao da se meni diže na muškarce pa skontam u 40-toj da se ložim na žene a ne na muškarce...SaraFina wrote:
Ne mere
Što?
Fakat.plain vanilla wrote:Sto vise gejeva, tebi ostane vise cura. Dje je problem?tuzlak1212 wrote:To je kao da se meni diže na muškarce pa skontam u 40-toj da se ložim na žene a ne na muškarce...SaraFina wrote:
Ne mere
Pa sta je bilo, posto bosnjak?[/quote]insomnia78 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Morel ovaj zadovoljiti tvoj istancani ukus?kakavdanakneiskustvu wrote:jbg,do mene je,ja navikao da su osobe koje imaju ime i prezime mevlid jašarević obično bošnjaci,kad,eto,ima i srba sa tim imenom i prezimenom
misliš muhamed božić,jer je prešao na islam i postao muhamed?
A sta ti mislis da je, postao Bosnjak?kakavdanakneiskustvu wrote:Velkoski wrote:Pa promijenio je vjeru, nije promijenio etnicitet
je li stvarno misliš da je i dalje srbin,kao i ovaj maksim koji je prešao na islam i postao muhamed?
Velkoski wrote:kako mo'sh prestati "biti Srbin"?
nitam dnao da je vjera vezana za B/H/S
ja sam šnjakabo ateista
Lupas ko Maksim po diviziji.insomnia78 wrote:A sta ti mislis da je, postao Bosnjak?kakavdanakneiskustvu wrote:Velkoski wrote:Pa promijenio je vjeru, nije promijenio etnicitet
je li stvarno misliš da je i dalje srbin,kao i ovaj maksim koji je prešao na islam i postao muhamed?
Lik rodjen u Srbiji, zove se Maksim i sad odjednom vise nije Srbin?
Znaci ovi Francuzi koji su presli na islam su postali sta?
Bosnjaciinsomnia78 wrote:A sta ti mislis da je, postao Bosnjak?kakavdanakneiskustvu wrote:Velkoski wrote:Pa promijenio je vjeru, nije promijenio etnicitet
Ah, pa to je modus operandi one cetnicke pizde na vrhu piramide govana - dok je aktuelno, eskivira, a kasnije se ponasa kao da se nije ni desiloSaraFina wrote:Slažem se. Nego eto zlonamjerni potenciraju da se parada održala par godina nakon parade u komšiluku. I da se oni eto kao radi toga "napredniji". Iako što ti kažeš niko ne pominje, "kako" je to održano sve.John Cleese wrote:Ma Beograd je ovo zijanio na poene i prije tekmeSaraFina wrote:Neka je sretno!
Da parada protekne bez incidenata s kojima bi se dobronamjerni susjedi i komšije mogli naslađivati i likovati.
Sarajevo ne smije pasti na današnjem ispitu upravo zbog zlonamjerne okoline koja ga okružuje. I koja bi likovala i radovala se i najmanjem incidentu.
Ma šta ko mislio privatno o ljudima homoseksualne orjentacije, neka sudrži negativne emocije.
Sarajevo u očima zlonamjernih papaka mora pokazati svoju toleranciju. Po svaku cijenu.
Ozbiljno ovo mislim.
U Sarajevu se nije moglo dogoditi nesto gore od onoga sto se tamo vec desilo - da je sta bilo, mogli bi mozda tupiti birackom tijelu da ni Sarajevo nije bolje, a ovako - prc![]()
![]()
insomnia78 wrote:A sta ti mislis da je, postao Bosnjak?kakavdanakneiskustvu wrote:Velkoski wrote:Pa promijenio je vjeru, nije promijenio etnicitet
Lupas ko Maksim po diviziji.Hajlac wrote:A sta ti mislis da je, postao Bosnjak?insomnia78 wrote:Velkoski wrote:Pa promijenio je vjeru, nije promijenio etnicitet

Kako se zovu drzavljani Srbije?kakavdanakneiskustvu wrote:
ti izgleda miješaš nacionalnu pripadnost i drzavljanstvo drzave u kojoj neko zivi,slicnu pricu si pricao i oko hrvata u bih
Pa Srbijanci. Isto ko i Hrvatijanci, Francuzijanci i ostaliplain vanilla wrote:Kako se zovu drzavljani Srbije?kakavdanakneiskustvu wrote:
ti izgleda miješaš nacionalnu pripadnost i drzavljanstvo drzave u kojoj neko zivi,slicnu pricu si pricao i oko hrvata u bih
Mirko, Milan, Jovan, Dragan, Zoran...plain vanilla wrote:Kako se zovu drzavljani Srbije?kakavdanakneiskustvu wrote:
John Cleese wrote:Mirko, Milan, Jovan, Dragan, Zoran...plain vanilla wrote:Kako se zovu drzavljani Srbije?kakavdanakneiskustvu wrote:
ti izgleda miješaš nacionalnu pripadnost i drzavljanstvo drzave u kojoj neko zivi,slicnu pricu si pricao i oko hrvata u bih![]()
Zovu se Srbijanci, a ne Srbi, o nepismeni narode.plain vanilla wrote:Kako se zovu drzavljani Srbije?kakavdanakneiskustvu wrote:
Jest, ali malo sutra.Hajlac wrote:Zovu se Srbijanci, a ne Srbi, o nepismeni narode.plain vanilla wrote:Kako se zovu drzavljani Srbije?kakavdanakneiskustvu wrote:
Dakle, Sandzaklija musliman je Srbijanac, dok je pravoslavac bilo Sandzaklija bilo Sumadinac - Srbin.
off-topic