pizarro wrote:
auu
https://ibb.co/gE8Tfq ova/j je gori.
A prodajem neke trashy stikle koje u zivotu nisam obula.
Eto ako ima neka nezaposlena sa linepim stopalima... bujrum.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pizarro wrote:
auu
Mescini da je to naki oblik prostitucijeBoemica wrote:A platio bi da masira stopala?ćiribiribela wrote:Boemica wrote:![]()
![]()
Ja ružna jezika Allahu.
Kaze da se pali na fina stopala i da za to placa puno para. Ja rekla od mene moze samo cipele kupiti, kaze steta jer bi mi rado masirao stopala i za to mi puno platio.![]()
A jezik vrh, ne kaki.
Osim ako nisi mislila na ovu pricu sto je triconja napisao, onda sorry.
Jarane, eto mene kod tebe.
triconja wrote: Mescini da je to naki oblik prostitucije![]()
![]()
Po nekom mom razmisljanu i koncepciji prostitucije haman da jest. Znaci imas robu, posudis tu robu za zamjenu za monetu i vratis na kraju robu u istom stanju, ali u svrhu seksualnog uzbudjenja.Boemica wrote:triconja wrote: Mescini da je to naki oblik prostitucije![]()
![]()
![]()
![]()
E ti si se sad naš'o da mi skrešeš krila
Daje 230 eura da ti stopala natrlja?ćiribiribela wrote:pizarro wrote:
auu
https://ibb.co/gE8Tfq ova/j je gori.![]()
Jesam postavljala..ako mislis na najljepsa stopala na forumu onda sam to ja bilaHadzi Lojo wrote:Jesi ti ono jednom postavila sliku svojih njegovanih stopala ili neka druga dama.merlin246 wrote:Pa da izgledas mladje i da nemas jednu obrvuHAVANA wrote:A sto da ih cupam?
meni su kod zenske najvaznija fina stopala.
Kako me to privlaci nije normalno.
ali kako bajagi hladno povisi ponudu za 30€ćiribiribela wrote:pizarro wrote:
auu
https://ibb.co/gE8Tfq ova/j je gori.![]()
Stoo? Imas neka ruzna iskustva mozdaVelkoski wrote:meni se stopala gade
merlin246 wrote:Stoo? Imas neka ruzna iskustva mozdaVelkoski wrote:meni se stopala gade
Mozda ponuda vrijedi i za muskarce. Zamisli koliko tek muskarcima nudeFudo387 wrote:Lude svabe, cuj 200 eura da joj noge opere.
A je budala braco mila.
Sad cu ja uslikati svoja pa mu ih tamo supni, nek pere za te pare, al sam stopal.ćiribiribela wrote:Pa jbg, postavis nesto u grupu koja ima 80k ljudi i svakakvih kretena se javi. Prije par dana postavila da poklanjam neku sliku, javio se lik sa pitanjem "imas li volje da vikende radis u disku".
Kad sam bio manji svih mi kad moji odu na sijelo kucnim prijateljima ja sam zeni cacko noge i igro se sa njenim prstima pred svimaBoemica wrote:merlin246 wrote:Stoo? Imas neka ruzna iskustva mozdaVelkoski wrote:meni se stopala gade
Traume iz djetinjstva![]()
Evo fudo ce umjesto meneHadzi Lojo wrote:
Pa hajde postavi jos jednom?
Ostala si mi u sjecanju!
Stavi i lancic jos oko clanka.
Aha, spadne joj serpa na stopalo i ode biznis ko od salećiribiribela wrote:Jos smatram da imam normalna stopala, zamislite kakve ponude dobijaju zene koje imaju ono full njegovana, sa pedikurom, nakitom... #business
Ma bjezii.. To ti je otvoreni poziv na sex, nista drugoćiribiribela wrote:Jos smatram da imam normalna stopala, zamislite kakve ponude dobijaju zene koje imaju ono full njegovana, sa pedikurom, nakitom... #business
Cek dok ih isturpijam.merlin246 wrote:Evo fudo ce umjesto meneHadzi Lojo wrote:
Pa hajde postavi jos jednom?
Ostala si mi u sjecanju!
Stavi i lancic jos oko clanka.
Fetiš od malenatriconja wrote: Kad sam bio manji svih mi kad moji odu na sijelo kucnim prijateljima ja sam zeni cacko noge i igro se sa njenim prstima pred svima![]()
![]()
![]()
Sramota me nekad bude kad prolazim pored te zene, eee![]()
![]()
uz to jos kakva tetovazica na gleznjućiribiribela wrote:Jos smatram da imam normalna stopala, zamislite kakve ponude dobijaju zene koje imaju ono full njegovana, sa pedikurom, nakitom... #business