ZOCH wrote:.
Jel ti se posao bazira na refreshanju glavne stranice pa sta uhvatis, ili ganjas ID taskova pa to ide na auto refresh? Od cega najvise hvatas lovu ? Ako moze, ocito da ja u ne cemu grijesim jer ja svaki dan to refresham i ko nesto radim a ni blizu nisam mjesecne svote od 150

[/quote]
jutro... evo moje taktike...
ne griješiš u ničemu, veljača je svima bila lošija, ne samo tebi... kad ljudi čitaju ovu temu, pomisle da je lagano pa se malo razočaraju...
meni je komp upaljen skoro 24 h dnevno, kao i clixsense... imam instaliran clixaddon pa kad dodje novi task, odmah dobijem obavijest...
refresham redovito glavnu stranicu, a upalim si sa strane tabove s ID-jima taskova koji se meni svidjaju i njih ručno refresham...kad dodje neki novi task, ja ga probam pa ako mi se svidja, naganjam ga bjesomučno... a pratim i ovu temu jer kolege, kao i ja redovito objavljujemo nove zanimljive i lagane taskove... tražio ja po netu mjesecima ovakvu temu, na kraju sam si je sam stvorio
ima dana kad skupi jedva dolar dnevno, a ima dana kad zaradim 7-9 dolara ko od šale... i na kraju mjeseca skupim lovicu i povučem je...
budi strpljiv, ako zaradiš mjesečno 50 dolara super, ako zaradiš 200 dolara opet super... ako nemaš neki zanimljiviji hobi, neku poslovnu obvezu koju moraš odmah napraviti, ovo može biti super zabava...
sretno