relax11 wrote:Zato ti njih zajebes kad su puni, mozes ih i u rikverckloniran wrote:ma sleper moze 150 ako je prazan![]()
mene šiju redovno uz bradinu kad su prazni![]()
i niz brdo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
relax11 wrote:Zato ti njih zajebes kad su puni, mozes ih i u rikverckloniran wrote:ma sleper moze 150 ako je prazan![]()
mene šiju redovno uz bradinu kad su prazni![]()
Kako nije ugrozio? Kamion sto je bio pretican je maltene totalno usporio i maksimalno se pomjerio u desno kad je vidio da ga budala pretice. Da je bilo auto iz suprotnog smjera moralo bi skroz stat ili u bankinu.sparky wrote:Ovaj vozač kamiona nikoga nije ugrozio. Majstorski odradio preticanje. Krenuo na punoj sto nije po propisu, ali na ovom mjestu po meni sasvim ok. Pregled odličan, zalet i riješio se sporijeg vozila. Nije ko neki debili sa malim autima koji naprave kolone jer smiju obići nekoga samo na autoputu. Bitno je da novinari stave naslov kao da je iz drugog pravca išla kolona autobusa sa djecom.
Shvatas ti da ovaj u kamionu ima puno, puno bolji pregled od nas sa autima. Osim toga lik u preticanje krece malo prije znaka dozvoljeno preticanje tako da je sigurno vidio da iz suprotnog smjera nema nikogmahalas505 wrote:Kako nije ugrozio? Kamion sto je bio pretican je maltene totalno usporio i maksimalno se pomjerio u desno kad je vidio da ga budala pretice. Da je bilo auto iz suprotnog smjera moralo bi skroz stat ili u bankinu.sparky wrote:Ovaj vozač kamiona nikoga nije ugrozio. Majstorski odradio preticanje. Krenuo na punoj sto nije po propisu, ali na ovom mjestu po meni sasvim ok. Pregled odličan, zalet i riješio se sporijeg vozila. Nije ko neki debili sa malim autima koji naprave kolone jer smiju obići nekoga samo na autoputu. Bitno je da novinari stave naslov kao da je iz drugog pravca išla kolona autobusa sa djecom.
Shvatas isto da mu preticanje traje 2 minute i da se nema gdje skloniti sve i da hoce ako nesto naidje s kontra straneinsomnia78 wrote:Shvatas ti da ovaj u kamionu ima puno, puno bolji pregled od nas sa autima. Osim toga lik u preticanje krece malo prije znaka dozvoljeno preticanje tako da je sigurno vidio da iz suprotnog smjera nema nikogmahalas505 wrote:Kako nije ugrozio? Kamion sto je bio pretican je maltene totalno usporio i maksimalno se pomjerio u desno kad je vidio da ga budala pretice. Da je bilo auto iz suprotnog smjera moralo bi skroz stat ili u bankinu.sparky wrote:Ovaj vozač kamiona nikoga nije ugrozio. Majstorski odradio preticanje. Krenuo na punoj sto nije po propisu, ali na ovom mjestu po meni sasvim ok. Pregled odličan, zalet i riješio se sporijeg vozila. Nije ko neki debili sa malim autima koji naprave kolone jer smiju obići nekoga samo na autoputu. Bitno je da novinari stave naslov kao da je iz drugog pravca išla kolona autobusa sa djecom.
Pa koliki je to pravac poslije ove krivine pa je rahat mogao 2 minute da bude u lijevoj traci...insomnia78 wrote:Pa upravo zato je i krenuo prije znaka
Ih nagledao sam se ja ovakvih. Pogotovo tatini sinovi ovo rade.punosvega wrote:Evo jos jednog koji pretice, samo malo drugacije. Znaci taksi pretice kolonu pred semaforom, vozi trotoarom oko 150 metara i onda se vraca u kolonu kroz traku za skretanje lijevo, malo je potesko ali se ipak moze vidjeti da se ubacio ispred terenca cinimise crvene/bordo boje.
Osim ako nije u pitanju Iron Knightkloniran wrote:relax11 wrote:Zato ti njih zajebes kad su puni, mozes ih i u rikverckloniran wrote:ma sleper moze 150 ako je prazan![]()
mene šiju redovno uz bradinu kad su prazni[emoji38]
![]()
i niz brdo [emoji38]

Shvatam ja da ima bolji pregled kad nema krivinu ispred sebe. Nije bilo sanse da zavrsi preticanje da je neko dolazio iz suprotnog smjera.insomnia78 wrote:Shvatas ti da ovaj u kamionu ima puno, puno bolji pregled od nas sa autima. Osim toga lik u preticanje krece malo prije znaka dozvoljeno preticanje tako da je sigurno vidio da iz suprotnog smjera nema nikog
zdruzdjo wrote:ja ne kontam sta se uopste raspravlja da li je vidio ili nije ili sl...
Znaci kamion sa prikolicom pretice drugi kamion na punoj. Vidio ili ne vidio KRIV je. ne znam sta se palamudi jel on bolje vidi ili ne vidi.
Boze sacuvaj. sad kao treba: puna u tunelu na bradini a ti vidis ispred sebe kilometar i moze se osinuti u preticanje.
Šta ti je čudno. Eto taksista vozi trotoarom pa čovjek kaževješalica wrote:...šta sve čovjek neće pročitati a znaju druge kritikovati i glumatat
A da je on kojim slučajem bio na trotoaru kao pješak sigurno bi bilo yebavanje od-do i još ponešto. Ma mi smo neviđena bagra kakve malo u svijetu ima.A bez obzira kako to kome izgleda, ako mi se zuri i kasnim, nagradicu taksistu da me doveze na vrijeme, bez obzira na metode.
Vidim mene prozivaš.punosvega wrote:Šta ti je čudno. Eto taksista vozi trotoarom pa čovjek kaževješalica wrote:...šta sve čovjek neće pročitati a znaju druge kritikovati i glumatatA da je on kojim slučajem bio na trotoaru kao pješak sigurno bi bilo yebavanje od-do i još ponešto. Ma mi smo neviđena bagra kakve malo u svijetu ima.A bez obzira kako to kome izgleda, ako mi se zuri i kasnim, nagradicu taksistu da me doveze na vrijeme, bez obzira na metode.
Ovo ti je cisti dokaz moje rasprave sa "vozacem" sa prethodne stranice, zasto mora voziti npr. 70 kad moze radi konfiguracije puta i 100.vješalica wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170101015
Ovako zavrsis kad se ponasas i razmisljas kao nekolicina mudrovana sa foruma....
Ne prozivam te konkretno lično kao pojedinca koliko sam te iskoristio kao klasičan primjer našeg poremećenog rezonovanja.drugi profil wrote: Vidim mene prozivaš.
Naravno da bih mu sve po spisku da me stjera sa trotoara, a isto tako - budimo realni - ako kasnis negdje, bice ti svejedno kuda vozi samo da stignes...
To su sasvim normalni aspekti na isti događaj iz različitih uglova.
I reci nekome da je bagra zbog toga, brate ne ide.