Ova je dobra

Moderators: Charuga, Tomahawk11

elmirčo wrote:
malo sale na nas racun
Protiv Barce je Marcelo zabio u produzetku a poslije toga smo Real razvalilielmirčo wrote:da li znate gdje se mogu pogledati snimci nekih utakmica ( cijelih ) ? npr protiv reala kad ga zalajeta zabi u produzetku ili bajerna 0-1 2005. cini mi se?
Verocious wrote:Protiv Barce je Marcelo zabio u produzetku a poslije toga smo Real razvalilielmirčo wrote:da li znate gdje se mogu pogledati snimci nekih utakmica ( cijelih ) ? npr protiv reala kad ga zalajeta zabi u produzetku ili bajerna 0-1 2005. cini mi se?... probaj na torrentima skinuti te utakmice ili otidji na Juvebalkan znam da je neko tamo pronalazio linkove za takve utakmice.
JTV (Juventus TV) stream link:
http://aliez.tv/live/juventus_tv_10118/
edit: ipak izgleda da nastavljaju stream na novom linku:
http://juvetv.blogspot.it/
Ja sam na to totalno zaboravioelmirčo wrote:Verocious wrote:Protiv Barce je Marcelo zabio u produzetku a poslije toga smo Real razvalilielmirčo wrote:da li znate gdje se mogu pogledati snimci nekih utakmica ( cijelih ) ? npr protiv reala kad ga zalajeta zabi u produzetku ili bajerna 0-1 2005. cini mi se?... probaj na torrentima skinuti te utakmice ili otidji na Juvebalkan znam da je neko tamo pronalazio linkove za takve utakmice.
ovo za bajern sto sam na pisao je grupna faza, kad smo bili sa njima, bazelom i jos ne znam kim, kad smo u prvih 5 utkamica poobijedili sa 1-0. kapelova prva sezona.
zalajeta je dao na nou kampu, istina, ali mislim na dvomeč sa realom, kad smo prvu izgubili 1-0 i onda revanš, dobro se sjećam, ibrahimovic se ispromasiv'o na pocetku, 1-0 trezege dao gol, i onda u produzetku zalajeta pred kraj...Topalbecirevic bio komentator na BHT
i to je mislim '05

elmirčo wrote:Verocious wrote:Protiv Barce je Marcelo zabio u produzetku a poslije toga smo Real razvalilielmirčo wrote:da li znate gdje se mogu pogledati snimci nekih utakmica ( cijelih ) ? npr protiv reala kad ga zalajeta zabi u produzetku ili bajerna 0-1 2005. cini mi se?... probaj na torrentima skinuti te utakmice ili otidji na Juvebalkan znam da je neko tamo pronalazio linkove za takve utakmice.