Ima prednost u svakom smislu jer je veće i jače vozilo, a i skuplje. Pa nek neko stisne da se ne skloni.
Ako neko misli da nema prednost bujrum nek ga udari, pa da se uvjeri ko je jači.
Ima prednost u svakom smislu jer je veće i jače vozilo, a i skuplje. Pa nek neko stisne da se ne skloni.
ako si procitao moj prethodni komentar napisao sam da koriste cinjenicu da su gabaritniji
Ma apsolutno, a zar se takodjer i drugi tako ne ponašaju kad prodju pored nekog manjeg auta? Ko sam ko janivla wrote: ↑22/02/2025 14:01ako si procitao moj prethodni komentar napisao sam da koriste cinjenicu da su gabaritniji
centrotrans je posebna sorta neljudi, 50-60 kroz cisto crveno kad im je mrsko stati, dakle ne trepce zeleno ili zuto vec nekoliko sekundi crveno, da ne govorim kako i kad je prazna stanica stanu u traci da se ne bi ukljucivalimoonco wrote: ↑22/02/2025 14:05Ma apsolutno, a zar se takodjer i drugi tako ne ponašaju kad prodju pored nekog manjeg auta? Ko sam ko ja![]()
Ovi u troli su još super kakvi su vozači centrotransa kad nagare..Ide gas...
Ovo je tačno, jučer sam jednom sve jebo po spisku. Ja stojim, kontam nema gdje stati od auta, kad niđe žive duše na proširenju.nivla wrote: ↑22/02/2025 14:08centrotrans je posebna sorta neljudi, 50-60 kroz cisto crveno kad im je mrsko stati, dakle ne trepce zeleno ili zuto vec nekoliko sekundi crveno, da ne govorim kako i kad je prazna stanica stanu u traci da se ne bi ukljucivali
sto se tice prosirenja tj autobuskih stanica dovoljno je da svaki dan na jednom od njih stoji policija i kaznjava, npr svako sat vremena drugo stajaliste pa ne bi obicna auta bila na istim, frekventna su svakako stajalista u nedzaricima i na socijalnom(prema ilidzi) te scc prosirenje prema centru grada
Ima ćelenđ, nisi znao?
kako ču ynat nemam ni struje na selu

Jel ispred ulaza ili, ne vidi se finozecko_kupuz wrote: ↑22/02/2025 20:29 Može li pitanje za iskusne - kako papka/papanku najprostije prijaviti za nepropisno parkiranje? Imam još slika da se upotpuni utisak i prilože registarske tablice.
Ne mogu naći online obrasce na mupks. Čuo sam za patrola.ba aplikaciju... Ili da samo u stanicu direktno odem? Hvala.
![]()
Alternativno može i akumulatorska kiselina.