Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:vidicemo poslje zimskog prelaznog kad porastu apetiti azmi..
sto ce rec nema vama titule ni ove godine
joj lsd, predji na belo
Pa šta i ako uzmu titulu ? Ne vidim u cemu je problem to.
Gospodski i viteški cestitati starim sportskim prijateljima i idemo dalje.
I Azmir je gospodin za razliku od onih kockoglavih ruralaca koji vode periferni klub Slobodu.
ja jaaaa
raspitaj se malo bolje
Ti stvarno ozbiljan?
Šta zamjeraš ligu uopšte izjasni se ba nemoj mucati lik gospoda
sumirprimus wrote:kazes za sebe da si gradsko celjade, i furas tu zajebanciju a gledaj ti price, seljaci ruralci, kockoglavi i to
strahota.
A zašto se ti stalno pronalaziš u mojim postovima
Niti sam ti se obracao, niti citirao (kao sad), niti te pomenuo, niti sam pomislio na tebe uopšte.
Stalno Sumir nešto odgovara, iako ga niko ništa ne pita, ja napišem nešto, eto ti odmah Sumira da nešto replicira pa šta bilo - valjda se sam prepozna u ovim mojim postovima, šta li
sumirprimus wrote:kazes za sebe da si gradsko celjade, i furas tu zajebanciju a gledaj ti price, seljaci ruralci, kockoglavi i to
strahota.
Niti sam ti se obracao, niti citirao (kao sad), niti te pomenuo, niti sam pomislio na tebe uopšte.
Stalno Sumir nešto odgovara, iako ga niko ništa ne pita, ja napišem nešto, eto ti odmah Sumira da nešto replicira pa šta bilo - valjda se sam prepozna u ovim mojim postovima, šta li
pa spominjes na temi plbih moj klub moj grad, naravno da sam od nas dvoje mene i vanile prozvan..
prica ti je strasna.
nemas osjecaj za zajebanciju, bar rafiniran, bodes ko sjekirom lubenicu.
strahota.
pa spominjes na temi plbih moj klub moj grad, naravno da sam od nas dvoje mene i vanile prozvan..
prica ti je strasna.
nemas osjecaj za zajebanciju, bar rafiniran, bodes ko sjekirom lubenicu.
Tvoj grad nisam znao da si vlasnik Tuzle ..ima ovdje vjerovatno još tuzlaka, koji ne reaguju na moje postove. Samo ti i Vanila skacete ko opareni na svaki moj post...može se to iskulirati, staviti na Foe listu, ima opcija, al jok vi cete radije nešto replicirati
Prica mi strašna i nemam ojsecaj za zajebanciju bitno je da ga ti imaš inace, jako mi je stalo do tvog mišljenja....odoh se zapitati malo šta mi Sumir poruci
lsd, iz nekog mog skormnog zivotnog iskustva jelte, obicno ljudi koji pricaju o seljacima, kockoglavim, ruralcima i tako to, projiciraju vlastite zivotne frustracije i neuspjehe na druge, pa te u neku ruku i razumijem druze, vjerovatno ti nije lako.
sumirprimus wrote:lsd, iz nekog mog skormnog zivotnog iskustva jelte, obicno ljudi koji pricaju o seljacima, kockoglavim, ruralcima i tako to, projiciraju vlastite zivotne frustracije i neuspjehe na druge, pa te u neku ruku i razumijem druze, vjerovatno ti nije lako.
Opet kažem, pisao sam o ljudima koji vode mali klub pod nazivom Sloboda. Na tebe ni pomislio nisam. Cak te nisam nisam ni smatrao takvim - do sad.
A to što si se ti sam pronašao u mojim postovima i imaš potrebu da odgovaraš, nije moj problem...to je neka druga prica...to pokazuje da ima nešto tu, da te nešto pogodilo licno, dok odgovaraš na takve konstatacije.