Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zomri
#89176 Re: Liverpool FC
to bi njemu lakši dio posla bilo, ali valja ti utrenirati ekipu a nema ni lijndersa ni buvača na raspolaganju da outsourcuje. vjerujem da bi krawietza vratio.
- AmiĐa_Idriz
- ismar2215
#89178 Re: Liverpool FC
Mislim da je dobro ovo sto je Salah napravio veceras. Prečesto u fudbalu, a i u životu, stvari dugo opstanu nefunkcionalne jer ljudi šute, ne izađu vani s istinom, sve radi "mira u kući", diskrecije i slicno. Slicna je situacija bila onda za ugovor. Kad razgovori unutar 4 zida nemaju vise smisla, onda je ovo jedini ispravan nacin. Ovo Liverpoolu moze donijeti mnogo vise nego da se poklopio i samo pokupio stvari i u januaru za arabiju pricajuci floskule o Slotu.
- AmiĐa_Idriz
#89179 Re: Liverpool FC
Ma možemo maštati, ali nakon onog podcasta skoro mi se potvrdilo da je Klopp 99% završio sa poslom. Vratio bi se možda da se borimo za opstanak, ono if a city needs me
ovako, ništa od toga.
- drug_profi
#89180 Re: Liverpool FC
Ma tu su šanse u najboljem sluačju 50-50. Klop bi možda i htio u nekoj mjeri, ali pitanje je i drugih obaveza, porodice, itd.
I sasvim sigurno je svjestan koji bi to veliki zadatak bio i šta su posljedice neuspjeha.
I sasvim sigurno je svjestan koji bi to veliki zadatak bio i šta su posljedice neuspjeha.
- zomri
#89181 Re: Liverpool FC
pa jest to u domenu wishful thinkinga, ali situacija je takva nažalost. nije baš da nextgen kalibri pepa i kloppa čekaju nezaposleni
- AmiĐa_Idriz
#89182 Re: Liverpool FC
Eh, da je King mlađi koju godinu pa da opet gasi požar ko 2011-te
Taktičar bi nam u biti najmanje trebao u ovom momentu, potreban je jak karakter i izrazit lider koji će razdrmati raspoloženje u svlačionici.
Taktičar bi nam u biti najmanje trebao u ovom momentu, potreban je jak karakter i izrazit lider koji će razdrmati raspoloženje u svlačionici.
- BHF_Manijak
#89183 Re: Liverpool FC
Odavno govorim da mislim da ga je svlacionica pustila nizvodu, a ni ovo Salahovo mislim da nije tek tako doslo, vec je inicijalna kapisla bila, grudva koja je pokrenula lavinu.
Ostajem pri tome da je nemoguce da ovakva skupina igraca ima ovakve rezultate, nemoguce!
Imao si 7 pobjeda, kakvih takvih, jeste naguzove, ali su pobjede i onda kola idu nizbrdo od izjave da je Ekitike glupan. Mozda slucajnost, a mozda je i svlacionici puk'o film sa menadzmentom.
Kako god, odnosi ocito nisu dobri. Govorim odavno da frajer uprazno sere, prica o Chiesi, momku koji gine, uradi sta uradi i onda ni minute ne dobije, ma daj ba, a guzove ti spasavao i ranije.
Ostajem pri tome da je nemoguce da ovakva skupina igraca ima ovakve rezultate, nemoguce!
Imao si 7 pobjeda, kakvih takvih, jeste naguzove, ali su pobjede i onda kola idu nizbrdo od izjave da je Ekitike glupan. Mozda slucajnost, a mozda je i svlacionici puk'o film sa menadzmentom.
Kako god, odnosi ocito nisu dobri. Govorim odavno da frajer uprazno sere, prica o Chiesi, momku koji gine, uradi sta uradi i onda ni minute ne dobije, ma daj ba, a guzove ti spasavao i ranije.
- ismar2215
#89184 Re: Liverpool FC
He'll pass the ball 40 yards, he's big and he's fucking hard...AmiĐa_Idriz wrote: ↑07/12/2025 00:14 Eh, da je King mlađi koju godinu pa da opet gasi požar ko 2011-te![]()
- Capajebo
#89185 Re: Liverpool FC
Erik ten Hag je bez posla trenutno, just sayin'

- King_Kenny
#89187 Re: Liverpool FC
Već dugo je jasno da Slot ne može popraviti ekipu. Svejedno ko će doći, postoji šansa da ća nešto uraditi; Slot neće i ne može.
-
convict
#89188 Re: Liverpool FC
Mislim da trebamo prestati mastati o Kloppu. Odlucio je da ide, imao je svoje razloge i treba to postovati.
Takodjer treba prestati porediti druge trenere s njim. Koji god da dodje, imace svoje prednosti i mane, ali nikada nece biti Klopp i ne treba postavljati takva ocekivanja. Taj odnos sa igracima, navijacima, da se neko toliko sazivi sa klubom, to je neponovljivo.
Takodjer treba prestati porediti druge trenere s njim. Koji god da dodje, imace svoje prednosti i mane, ali nikada nece biti Klopp i ne treba postavljati takva ocekivanja. Taj odnos sa igracima, navijacima, da se neko toliko sazivi sa klubom, to je neponovljivo.
- Gandalf
#89189 Re: Liverpool FC
Rijesiti se celave prevare čim prije, jer svaka sekunda provedena u klubu je sve veći minus u odnosu na konkurenciju.
Ova ekipa i na autopilotu sa nekim pomoćnikom kao v.d. stručnog štaba, može izboriti top 4, samo maknite ovu holandsku ublehu. Na ljeto tražiti novog trenera ako ga već ne misle po hitnom postupku dovesti sad.
I dva CB-a. Preduslov za uspješnu ekipu je betonska odbrana, ostalo će se posložiti sa novim trenerom.
Slot out !
Ova ekipa i na autopilotu sa nekim pomoćnikom kao v.d. stručnog štaba, može izboriti top 4, samo maknite ovu holandsku ublehu. Na ljeto tražiti novog trenera ako ga već ne misle po hitnom postupku dovesti sad.
I dva CB-a. Preduslov za uspješnu ekipu je betonska odbrana, ostalo će se posložiti sa novim trenerom.
Slot out !
- AmiĐa_Idriz
#89190 Re: Liverpool FC
Slot i dalje ima podršku, novinari bliski klubu su usmjerili koplja na Salaha. Nije da se ne slažem sa njihovim stavovima, ali je jasno pod čijom su direktivom dobili smjernice.
Zakazana je i presica za Inter tako da sve ide svojim tokom. Ne znam, ako vjeruju da Slot ovo i dalje može okrenuti, i ako uspije okrenuti onda mu svaka čast, imamo trenera za idućih 20 godina. Mislim, po meni lično dubioza i dalje ali eto.
Zakazana je i presica za Inter tako da sve ide svojim tokom. Ne znam, ako vjeruju da Slot ovo i dalje može okrenuti, i ako uspije okrenuti onda mu svaka čast, imamo trenera za idućih 20 godina. Mislim, po meni lično dubioza i dalje ali eto.
- vaučer
#89191 Re: Liverpool FC
Tko god podržava ovakvu izjavu igrača, bio on Isus Messi Mohammed Ali Ronaldo Beckenbaur Krist Presveti, se treba dobro upitati kakav točno klub žele podržavati. Da je ovo rekao prime Messi kojem je trener Roy Hodgson - podržao bih Hodgsona.
A izjaviti nešto tako dok je tim u seriji loših rezultata za koje si sam prilično kriv prekokurcnim igranjem. Brate Mohamede - iskreno te može biti samo stid. Nadam se da smo gledali zadnju utakmicu Salaha za Liverpool. Šteta što će takva karijera završiti na ovaj način, ali tako je kako je."The respect, I want to get. I don't have to go every day fighting for my position because I earned it. I am not bigger than anyone, but I earned my position. It's football. It is what it is."
- AmiĐa_Idriz
#89192 Re: Liverpool FC
Ma nema šta, apsolutno se slažem. Pearce je po meni to najbolje posložio:
-
convict
#89193 Re: Liverpool FC
Supacki od Salaha, ali nije ni prvi put. Znao se zakaciti i sa Kloppom kad bi ga ovaj ostavio na klupi ili zamijenio tokom utakmice, ili odnos sa Maneom itd.
Bez obzira na to, cinjenica je da je Slot pogubio konce i da mora ici sto prije dok se sezona jos moze spasiti.
U isto vrijeme jako mi se svidjelo kako Szobo rece - sto pricamo u svlacionici ostaje u svlacionici. Covjek koji daje svoj maksimum u svakoj utakmici bez obzira na koju poziciju ga stave, i koji ima najvise razloga da bude frustriran rezultatima. Mislim da vec imamo sljedeceg kapitena.
Bez obzira na to, cinjenica je da je Slot pogubio konce i da mora ici sto prije dok se sezona jos moze spasiti.
U isto vrijeme jako mi se svidjelo kako Szobo rece - sto pricamo u svlacionici ostaje u svlacionici. Covjek koji daje svoj maksimum u svakoj utakmici bez obzira na koju poziciju ga stave, i koji ima najvise razloga da bude frustriran rezultatima. Mislim da vec imamo sljedeceg kapitena.
- ismar2215
#89194 Re: Liverpool FC
Izjava Salaha izdvojena van konteksta jeste sebicna i tesko moze dobiti podrsku zbog nacina na koji je sve iznio. Medjutim, ne moze se reci da u većini stvari nije upravu. Osim ovog da se ne mora boriti za mjesto, ostalo je uglavnom na mjestu. Druga je stvar sto vrijedi misljenje da se stvari iz svlačionice ne iznose vani. Ali jebi ga, Slot ocigledno nema svlacionicu, nema autoritet, nema ideju, igramo loše, onda fuck it, nek je rekao. Siguran sam da ce na kraju dana biti jasno da je Slot budala i da je predugo imao podrsku uprave. Mozda i najbolja varijanta za klub jeste otkaz Slotu i prodaja Salaha u januaru sa propisnim ispracajem od strane Anfielda, kako god, zasluzio je.
-
convict
#89195 Re: Liverpool FC
Bez obzira na trenutnu situaciju i rezultate, prodaja Salaha ima smisla sa finansijske strane jer je sada (ili najkasnije na kraju sezone) zadnja sansa da se uzmu neke pare.
- ismar2215
#89196 Re: Liverpool FC
I dalje mi nije jasno cime je to Slot zasluzio podrsku bilo ciju. Ok titula, ali od pocetka avgusta, do evo pocetka decembra, dakle 4 mjeseca, ovaj klub fudbalski konstantno nazaduje. Bukvalno nemas u sta ubosti i reci, e ovo nije loše, osim eventualno u Szoboszlaija. Sve ostalo, ali svaki segment, od odbrane, preko organizacije napada, prekida i defanzivnih i ofanzivnih, pa do man managementa, samopouzdanja i odnosa prema pojedincima, sve je grozno i postaje sve gore.
- Capajebo
#89197 Re: Liverpool FC
Ma Salah je završio s Liverpoolom, ostao Slot ili ne.
- no_sekirli
#89198 Re: Liverpool FC
Nicije maslo nije za Ramazana, ni Salahovo ni Slotovo, ali ipak se treba uzeti u obzir da je Salah tu dosta duze od Slota i da je pridonio klubu dosta vise nego Slot. Bez obzira sto je zadnja trenerova, mora se uzeti u obzir i igracka strana, jer jebga, njih je 20, trener samo jedan. Dok ke god u klubu, vise nikada nece imati svlacionicu na svoj strani, taman da im gladi muda 24 sata dnevno.
Ovakav ostar istup Salaha je znak da jedan od njih 2 nece dugo ostati u klubu, jer sta sad predstoji? Nastavak tenzija izmedju igraca i trenera dok se ne srusi sve?
Nakon svega, Slot za mene vise nema kredita, tj.izgubio ga je davno, a i Salahu je vrijeme da se malo spusti na zemlju i podje raditi ono sta najbolje zna, a to je nogomet.
Ovakav ostar istup Salaha je znak da jedan od njih 2 nece dugo ostati u klubu, jer sta sad predstoji? Nastavak tenzija izmedju igraca i trenera dok se ne srusi sve?
Nakon svega, Slot za mene vise nema kredita, tj.izgubio ga je davno, a i Salahu je vrijeme da se malo spusti na zemlju i podje raditi ono sta najbolje zna, a to je nogomet.
- vaučer
#89199 Re: Liverpool FC
S obzirom da iza Slota stoji uprava, tj Edwards i Hughes - Salah je taj koji će opravdano izvući deblji kraj. Ako se ne ispriča treneru i sugračima ne bi mu dao više ni minute, a prodao bi ga prvom prilikom. Čuj tri utakmice bio na klupi i ovakva reakcija, dajte molim vas.
- AmiĐa_Idriz
#89200 Re: Liverpool FC
Dominik Szoboszlai: "Everybody has to take responsibility. Not just the old guys here. Everybody here, show you are ready to fight."