Nema veze isti je gazda. Mtel.cenecimoveocino wrote:Mi u Zenici nemamo Logosoft, vec TXTV, probijaju se i rove ove kanale po gradu, sire mrezu, i ja cu tamo ,ali im mana nemaju SK kanale sto gledam.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- MTV
#89151 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- biggrin
#89152 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
slao sam broj mobitela u petakTelemach wrote:@biggrin,biggrin wrote:ne tjeraju nikoga da pređe...čak naprotiv, kad se prijaviš da pređeš ne zovudječak sa šibicama wrote: Preskupi su, a stalno udaraju korisnike nekim nebulozama, tjeraju te da predjes na EON, ma necu EON necu novi ugovor, iz principa necu. Cekam kraj ovog i dovidjenja.
Ukoliko čekate priključenje usluge, dostavite nam podatke u inbox kako bismo izvršili provjere.
/Lejla
- cenecimoveocino
#89153 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nije rpoblem placat sad TG paket u Telemach, ali da su za stalno ovi svi kanali otkljucani, a ne ponovo da mi pokljucaju ovo sve sto valja, ili da EON ovaj duo opet 60 dajem a nemam ni taj uredaj famozni ni nistaMTV wrote:Nema veze isti je gazda. Mtel.cenecimoveocino wrote:Mi u Zenici nemamo Logosoft, vec TXTV, probijaju se i rove ove kanale po gradu, sire mrezu, i ja cu tamo ,ali im mana nemaju SK kanale sto gledam.
- crnivrag
#89154 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo ovo je trenutno aktuelna lista kanala po frekvencijama na DVB-C mreži: https://bit.ly/2ru9cia
- dječak sa šibicama
#89155 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Danas ti u sustini tv paket ni ne treba, da imas internet 50 giga dovoljno ti je, uzmes IPTV listu kojih ima kamara na piku i FB, od 10 km na vise, preko 1000 kanala minimalno... imas SK Srbija, SK Hrvatska, HD, SD, HBO Comedy, Planet sport, slovenacki HBO, SK, Pinkovi, Filmbox itd itd itd ma sve sto postoji na ex yu prostorima.cenecimoveocino wrote:Mi u Zenici nemamo Logosoft, vec TXTV, probijaju se i rove ove kanale po gradu, sire mrezu, i ja cu tamo ,ali im mana nemaju SK kanale sto gledam.
Opalis m3u listu u MX player na smart tv ili tv boxu, ili na racunaru u VLC, i eto ti. Ne treba ti niciji tv paket.
-
Sarabon96
#89156 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
50 giga? Skinem jednu igru i već sam to potrošio, šta onda?dječak sa šibicama wrote: Danas ti u sustini tv paket ni ne treba, da imas internet 50 giga dovoljno ti je, uzmes IPTV listu kojih ima kamara na piku i FB, od 10 km na vise, preko 1000 kanala minimalno... imas SK Srbija, SK Hrvatska, HD, SD, HBO Comedy, Planet sport, slovenacki HBO, SK, Pinkovi, Filmbox itd itd itd ma sve sto postoji na ex yu prostorima.
Opalis m3u listu u MX player na smart tv ili tv boxu, ili na racunaru u VLC, i eto ti. Ne treba ti niciji tv paket.
Za ovo ostalo... zašto ići i raditi čitav mjesec za neku platu, kad možeš uletit u banku sa fantomkom. Ovo je poređenje čisto zbog tvog potenciranja za korištenjem ilegalnih izvora, čak i te liste koje platiš 10-15KM mogu preko noći nestati jer to ništa nije legalno, šta ćeš onda...
- chakany
#89157 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad su uvodili ove Pimk kanale, zaboravili su uvesti i Pimk Paradu
Ako taj kanal uopće postoji danas, jer Mitrović ima običaj da mijenja nazive kanala, ili da skroz izbaci neki kanal iz Pimk paketa i Pimk ponude.
Ako taj kanal uopće postoji danas, jer Mitrović ima običaj da mijenja nazive kanala, ili da skroz izbaci neki kanal iz Pimk paketa i Pimk ponude.
- biggrin
#89158 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
eh eto napokon me nazvali i akcija za EON pakete, kad su D3 korisnici u pitanju, obuhvata isključivo korisnike D3 tv-a (ako nema interneta, telefona....) dakle nikoga....čak i ako se prelazi na viši nivo paketa. Znači varijanta kojom bi mogli održavati broj korisnika stimulisanjem potpisivanja dvogodišnjih ugovora davajući im svake godine pogodnosti koje reklamiraju je nepostojeća i samo može produbiti animozitet starih korisnika, koji bi u toj verziji po isteku ugovora bili dodatno motivisani da pronađu novog pružaoca usluga. way to go 
- crnivrag
#89159 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ta Pink Parada više ne postoji.chakany wrote:Kad su uvodili ove Pimk kanale, zaboravili su uvesti i Pimk Paradu![]()
- dječak sa šibicama
#89160 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
50 giga zargonski ili 50 mbps brzinu.
Sto se tice fantomke i ostalog, ne bih o tome. Dok ja platim, i dobijem uslugu, ne zalim pare.
Liste nece nestati, bar ne u skorije vrijeme. Uostalom, uglavnom se i kradu od onih koji kradu druge, tipa Net tv plus i slicno.
Sto se tice fantomke i ostalog, ne bih o tome. Dok ja platim, i dobijem uslugu, ne zalim pare.
Liste nece nestati, bar ne u skorije vrijeme. Uostalom, uglavnom se i kradu od onih koji kradu druge, tipa Net tv plus i slicno.
- MTV
#89161 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pink Parada je sada City Play.chakany wrote:Kad su uvodili ove Pimk kanale, zaboravili su uvesti i Pimk Paradu![]()
- dječak sa šibicama
#89162 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko sam ja shvatio, ja kao trenutno korisnik TGF paketa, ne mogu preci na neki jeftiniji EON paket recimo ne zelim fiksnu telefoniju vise, samo na neki skuplji ili da cekam kraj ugovorabiggrin wrote:eh eto napokon me nazvali i akcija za EON pakete, kad su D3 korisnici u pitanju, obuhvata isključivo korisnike D3 tv-a (ako nema interneta, telefona....) dakle nikoga....čak i ako se prelazi na viši nivo paketa. Znači varijanta kojom bi mogli održavati broj korisnika stimulisanjem potpisivanja dvogodišnjih ugovora davajući im svake godine pogodnosti koje reklamiraju je nepostojeća i samo može produbiti animozitet starih korisnika, koji bi u toj verziji po isteku ugovora bili dodatno motivisani da pronađu novog pružaoca usluga. way to go
Ako sam dobro shvatio.
Ma levate korisnike maksimalno.
- biggrin
#89163 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
taj prelazak na skuplji se "nagrađuje" sa 24 mjeseca nove vjernosti i 6 mjeseci gdje plaćaš 50% računa... znači baš te treba prenjeti ili da iz nerazjašnjenih motiva žudiš da pređen na skuplji paket, pa da potpišeš takvu obavezu. kod mene znači još 10 mjeseci razmatranja sta mi je najbolje...dovoljno vremena da i LOL spusti kabl koji je došao do haustora i niz haustordječak sa šibicama wrote:Koliko sam ja shvatio, ja kao trenutno korisnik TGF paketa, ne mogu preci na neki jeftiniji EON paket recimo ne zelim fiksnu telefoniju vise, samo na neki skuplji ili da cekam kraj ugovorabiggrin wrote:eh eto napokon me nazvali i akcija za EON pakete, kad su D3 korisnici u pitanju, obuhvata isključivo korisnike D3 tv-a (ako nema interneta, telefona....) dakle nikoga....čak i ako se prelazi na viši nivo paketa. Znači varijanta kojom bi mogli održavati broj korisnika stimulisanjem potpisivanja dvogodišnjih ugovora davajući im svake godine pogodnosti koje reklamiraju je nepostojeća i samo može produbiti animozitet starih korisnika, koji bi u toj verziji po isteku ugovora bili dodatno motivisani da pronađu novog pružaoca usluga. way to go
Ako sam dobro shvatio.
Ma levate korisnike maksimalno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- chakany
#89165 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kultivisao se MitrovićMTV wrote:Pink Parada je sada City Play.chakany wrote:Kad su uvodili ove Pimk kanale, zaboravili su uvesti i Pimk Paradu![]()
- Hercegoviina
#89166 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zašto vam me radi besplatni ovaj broj? 080031111?
- crnivrag
#89167 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moraš više puta probati, padaju linije zbog prevelikog broja poziva.Hercegoviina wrote:Zašto vam me radi besplatni ovaj broj? 080031111?
Ja maloprije dobio iz sedmog pokušaja.
- Hercegoviina
#89168 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi ni 1360...toliko o profesionalnosti
-
DON_eARL
#89169 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima puno poziva zbog D3 izgleda, zovu ljudi jer ne restartuju D3 prvo. Upravo namjestio kod prijatelja D3v2.0 prebacivanjem na kanal na kom ima slike, a PDS2k restartom iz struje.
- chakany
#89170 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoće li se ikad ukinuti ovaj TV Oscar C? Pa bolje je uvesti nešto umjesto njega, bez veze samo zauzima prostor na D3 programskoj shemi.
-
Nivelacija
#89171 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vec 24 sata nemam tv kao ni pola Zenice, brojevi nedostupni, samo cudo moze sprijeciti da ne propadnete.
- Altsa
#89172 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nakon 12 mjeseci 81,00 KMpici wrote:evo ja placam eon premium...
[url=https://postimg.cc/gn4PDZY3]
nek mi neko da jeftiniju i bolju ponudu od ove...
-
Mustang1
#89173 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni sinoc falilo pola kanala i kad god restartujem neki novi fale a neki se pojaveNivelacija wrote:Vec 24 sata nemam tv kao ni pola Zenice, brojevi nedostupni, samo cudo moze sprijeciti da ne propadnete.
- biggrin
#89174 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
lol je postavio trenutno standard na koji, po mom mišljenju, telemach uopšte ne odgovara adekvatno. kad im krene nizbrdo i postane trend da se masovno prebacuju ljudi nakon isteka ugovorne obaveze, kasno će biti reagovati da se ta lavina amortizuje i trebace vise od 2 godine da se makar priblizno vrate na poziciju na kojoj su sada...a dotada se možda i bhtelecom dozove pameti pa napravi nešto smisleno
- crnivrag
#89175 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo to je ono što u većini slučajeva otklanja probleme.DON_eARL wrote:Ima puno poziva zbog D3 izgleda, zovu ljudi jer ne restartuju D3 prvo. Upravo namjestio kod prijatelja D3v2.0 prebacivanjem na kanal na kom ima slike, a PDS2k restartom iz struje.
Danas sam u komšiluku na taj način "popravio" nekolicinu D3 resivera.